Bemutatjuk:

Taxisok a védekezésért

  • 2020.03.19

Le a kalappal!

Bevallom őszintén, nem hittem a kezdeményezésben.
Olyan lelkes a taxistársadalom, hogy ilyet én még nem is láttam. (pedig sokat láttam)
Köszönet a szervezőknek.  Hatalmas munkát végeznek.
Köszönet a kollégáknak.  Ebben az ínséges időben tudunk adni a nincsből!

A TOT kezdeményezésére!


Ahogy 2015-ben is mi mentünk a határokra a migránsok ellen küzdőknek szánt adományokkal, a jelenlegi vészhelyzetben a taxisok egy csoportjára ismét lehet számítani. A sokat szidott független szolgáltatók kezdeményezésére a koronavírus elleni védekezésben dolgozó orvosok, ápolónők, otthonápolók, házigondozók, mentősök, rendőrök és katonák munkáját szeretnénk segíteni. Tudjuk, hogy sokuknak nincs autója, olvassuk a híreket, hogy gondot jelent számukra az éjszakai műszakból való hazajutás. Természetesen a mi tartalékaink is végesek, rossz idők járnak a taxis társadalomra is, de kereteinkhez és korlátainkhoz mérten ezzel a kezdeményezéssel szeretnénk támogatni a koronavírus elleni védekezésben dolgozók munkáját. Természetesen ez csak olyanokra vonatkozik, akiknek a hazajutáshoz szükséges költségeket munkáltatójuk nem fizeti meg. A kezdeményezés a fővárosra vonatkozik, csak a közigazgatási határon belül tudjuk vállalni az ingyenes fuvart, Minden egyéb esetben megegyezés kérdése a dolog (közig határtól benzinpénz).
A fuvarszervezők bárminemű felajánlását köszönettel visszautasítjuk.

Tovább

Balaton-átúszás – hosszában!

  • 2018.07.24

Tájékoztatom a Hallotaxi olvasóit, hogy ez év augusztus 6-án, Balatonkenesén extrém hosszúságú úszásba kezdek: tervem a Balatont teljes hosszában átúszni 72 órán belül.

A Balatoni Vízirendészet az aug. 6–20-ig tartó időszakra megadta az engedélyt a "vízi rendezvény"-re. Segítő partnerem a  Vizimentők Magyarországi Szakszolgálata lesz: hajójukon háromfős személyzettel fognak kísérni az utamon. A rajt – megfelelő időjárási körülmények esetén – 6-án lesz Balatonkenesén, a cél pedig az innen 78 km-re található Keszthelyi Városi Strandon. A jótékonysági úszással egyrészt az  ötvenen túliak egészséges életmódváltásának értelmére, szükségességére, illetve a hatvani Bátor Táborra szeretném felhívni a figyelmet. A felkészülés és maga az úszás követhető a facebook.com/balatonatuszas.hosszaban oldalon.

Tovább

Indul a Green Taxi, indul a jövő taxis vállalata!

  • 2015.09.05

Indul a Green Taxi, indul a jövő taxis vállalata!

Ilyen még nem volt Budapesten, gyere és legyél Te is a részese, minden utas kedvelni fog!

Indul a sofőr felvétel!

Októberben indul az első tisztán elektromos autókból álló flottával működő budapesti taxitársaság! Sofőröket keresünk.
Szeretnél a munkatársunk lenni?

Tagdíj - az nincs. Leadó - az sincs. Belépési pénz - nincs. Regisztrációs díj - az sincs. Kaució - nincs. Üzemanyag költség - nincs. Autó fenntartási költség - az sincs.

Akkor mi van?

Tovább

Argosz, a Magyar Argentin Dog Fajtamentő Egyesület és az istenek ajándéka!

  • 2014.09.21

Újra „kutyás” lettem.
Nem gondoltam volna. Már nem akartam soha többet megszeretni valakit, akit tudom, hogy milyen hamar el is veszítek. De az élet és a párom nem így gondolta. Talált a fészen egy felhívást, ahol tényleg valódi sürgős segítséget kértek. Frissen mentett, hónapokig éheztetett kutyák elhelyezése volt a feladat, mert a Magyar Argentin Dog Fajtamentő Egyesületnek pénze, paripája, fegyvere volt az állatok megmentésére, de ennyi legyengült, folyamatos törődést igénylő állat elhelyezésére helye viszont nincs. Nekem szegezte a kérdést, hogy elmegyünk-e egyért. Mint rendes férfi azt válaszoltam, hogy az lesz, (mint mindíg) amit ő akar…. de akkor kapja el a telefont, és hívja őket.

Tovább

Egy gombnyomásnyira a fuvartól!

  • 2014.05.29

BestTaxi - professzionális mobilalkalmazás taxisoknak és utasoknak
Bérfuvarozás nélkül számos hétköznapi programunk megszervezése nehezebbé válna vagy egyszerűen elképzelhetetlen volna. A taxik épp ezért annyira a hétköznapjaink részei, hogy egyes városok utcaképének emblematikus elemévé váltak, legyen szó New Yorkról, Londonról vagy akár Mexikóvárosról. A személyfuvarozás azonban, messziről bármilyen egyszerűnek is tűnik, nem csak az autók fejlődésével módosul. Az informatika térhódításával ismét egy új alkalmazás jelenik meg a piacon, ami átalakítja a taxizást az utas és a sofőr számára egyaránt.

Tovább

Hallotaxi fejlesztés avagy hallotaxi 2.0

  • 2014.05.23

Redesign!

Elindultunk!

 

Természetesen nem zökkenőmentesen, de elindult a hallotaxi 2.0!
Örülünk ha itt vagytok, és örülünk, ha segítetek megtalálni a hibákat.
 
 
Felhívnánk a figyelmet, hogy a fórumokból időnként tömegesen eltűnő hozzászólások, nem "moderálási" szándékot jeleznek...   csak a technika ördöge időnként beteszi a szőrös lábát:-(
A szoftver birizgálása sajnos néha nem várt kellemetlenségeket okoz.
Elnézést kérünk!
 
Ha valakinek belépési, regisztrálási problémái adódnak, az emailben jelezze!
 

Tovább

A néma címkiadó rendszerek összehasonlítása 2. FőTaxi

  • 2014.02.16

A Főtaxi néma címkiadó rendszere zanzásítva
Azt tapasztaltuk a városban, hogy a kollégáknak halványlilapöttyössegédfingja nincs a többi cég rendszeréről. Ezért megkértük a cégvezetőket, hogy adjanak nekünk, kívülálló taxisok számára is érthető bemutatást a rendszerükről.
A sorozat célja, hogy mindanyian lássuk melyik rendszer mit tud, hol tart, és legyen összehasonlítási alapunk a saját rendszerünkhöz képest. Úgy gondoljuk, hogy a rendszerek hiányosságainak kiküszöbölésére, csak lentről, a felhasználók felől lehet nyomást gyakorolni. Erre viszont akkor van lehetőség, ha tudjuk mi minden létezik már, látjuk mi az amit követelhetünk.


 
tomajer válasz |       2014.02.05. 17:07:19  (1649)
Lezártuk a szavazást. Úgy gondolom, 2000 szavazat már elég reprezentatív.
A lényeg: A nem támogatók győztek!

6, azaz hat szavazattal.

Az állás folyamatosan az egál körül billegett. Volt hogy az igen vezetett pár szavazattal, volt hogy a nem.

Mindezt úgy, hogy a néma címkiadórendszerek ma még gyerekcipőben járnak... sőt van ahol járni se tanultak még meg:-)
Tovább

Így működik a budapesti taxismaffia

  • 2014.01.09

Egy kezdő kolléga tapasztalatai "szűz" szemmel
Fenyegetőző hiénák, hátat fordító kollégák, kekeckedő BKK, kezét széttáró taxiscég - így bukik meg Magyarországon egy friss vállalkozás.


Tovább


Közösségi kapcsolatok

 
 
 
 
 
 
 

Dugófigyelő

2020.06.01.
www.utv.hu

Utoljára feltöltött képek

Linkcsere

4Dimenzió Fixshuttle
Taxi 314
Szentendre
Rókalyuk
Tokio 170
Rádió Taxi
Szeged
Új Taxi
Tatabánya
 
Eurotravel   TAXI 3000   
Sziget taxi TaxiCentrum
Pannon Volán
Taxi, Pécs
MB Vip Service
taxi.lap.hu