Ennek se örülnek majd a taxisok

2014.08.25.

A tervek szerint 2014 októberében kezdi meg működését Budapesten egy új autómegosztó szolgáltatás, a Sharingcar, mely több európai nagyvárosban már bevált rendszert honosít meg előbb a fővárosban, majd több nagyvárosban, megyeszékhelyen is – írja a Portfolio.hu.
A 100 százalékban hazai befektetők tulajdonában álló rendszer fejlesztése bő egy évvel ezelőtt kezdődött, és többek között egy 10 ezer alany - elsősorban cégek - bevonásával történő piackutatás is a része volt.
Az egymilliárd forintot közelítő nagyságrendű beruházás lehetővé teszi, hogy rögtön az induláskor 200 személyautóval álljon az ügyfelek rendelkezésére a cég, mely autók egy márkát, de nem egy modellt fognak képviselni, így mindenki az igényeinek legmegfelelőbb méretű járművet választhatja. Jelenleg két márka versenyez a szállítási jogért, döntés hamarosan várható.
 
A Sharingcar vezetője még a Portfolio kérdésére sem kívánta elárulni a szolgáltatás várható árát, de többféle konstrukcióval készülnek, és versenyképes árakat terveznek nem csak a taxi-tarifákkal, hanem a saját autó fenntartásával, üzemeltetésével is.

 

 


Közösségi kapcsolatok

 
 
 
 
 
 
 

Dugófigyelő

2020.05.29.
www.utv.hu

Utoljára feltöltött képek

Linkcsere

4Dimenzió Fixshuttle
Taxi 314
Szentendre
Rókalyuk
Tokio 170
Rádió Taxi
Szeged
Új Taxi
Tatabánya
 
Eurotravel   TAXI 3000   
Sziget taxi TaxiCentrum
Pannon Volán
Taxi, Pécs
MB Vip Service
taxi.lap.hu