Indul a Green Taxi, indul a jövő taxis vállalata!

2015.09.05.

Indul a Green Taxi, indul a jövő taxis vállalata!

Ilyen még nem volt Budapesten, gyere és legyél Te is a részese, minden utas kedvelni fog!

Indul a sofőr felvétel!

Októberben indul az első tisztán elektromos autókból álló flottával működő budapesti taxitársaság! Sofőröket keresünk.
Szeretnél a munkatársunk lenni?

Tagdíj - az nincs. Leadó - az sincs. Belépési pénz - nincs. Regisztrációs díj - az sincs. Kaució - nincs. Üzemanyag költség - nincs. Autó fenntartási költség - az sincs.

Akkor mi van?

Vadonatúj Nissan Leafekből álló flotta, saját telephely, saját villámtöltők, saját diszpécserközpont, a legmodernebb technika, profi háttér.
Mit ígérünk?
 
A jövő személyszállítását, egy profi csapatot, profi körülményekkel, megbízható vállalati háttérrel. Egyetlen forintot nem kérünk tőled, csak a szaktudásodat, a munkádat. Csináld azt, amit eddig is: vezess, teljesítsd a fuvarokat – profin taxizz!
Csináld azt, amihez értesz és ne a fenntartási költségekbe fulladj bele!
Ha kihullott alólad az autód, ha szeretnél, de nincs mivel taxiznod, ha taxizol, de váltanál, itt a lehetőség!
Válts Green taxira, válts a jövő taxijára!
 
Mennyit tudsz keresni?
 
Vigyél haza 250 ezer forintot, vagy ha szorgalmas vagy, akár 300 ezernél is többet. Ebből nem kell autó- és cégfenntartásra, üzemanyagra, tagdíjra, leadóra és hasonlókra költened.
Érdekel?
Akkor jelentkezz a 06-70-984-0057 számon és küldj önéletrajzot az  info@greenlite.hu címre!
 
Mielőtt személyesen találkoznánk, olvass tovább pár részletért.
 
A Green Taxi nem egy újabb fuvarszervező, hanem egy megbízható taxitársaság. Nem a sofőröktől beszedett pénzből él, nem tagdíjat gyűjt. Nem autókat ad bérbe. Ugyanabból tartja fenn magát, amiből az alkalmazott sofőrjei élnek: a megtermelt fuvardíjból.
Hogyan néz ki a Green taxi sofőr szemmel? Bejelentett alkalmazott leszel, aki a cég tulajdonában lévő, két műszakban a forgalomban dolgozó 65 darab Nissan Leaf taxijának egyikét vezeted. A csepeli telephelyen (Szállító utca) felveszed a munkát, beülsz egy vadonatúj, tökéletesen felszerelt Leafbe, rutinos diszpécserektől a legjobb csendes címkiadó rendszeren keresztül kapod a címeket. Ha éppen nem intették le a konnektor formájú szabadjelzőről messziről felismerhető elektromos taxidat. Ha fogy a töltöttséged, a telephelyen egy sor villámtöltő várja, hogy 20 perc alatt újratöltsd. A műszak végén a telephelyen leadod az autót, elszámolsz és végeztél.
További részleteket flottafejlesztésről, munkarendről, felszereltségről, műszaki és technikai háttérről, megrendelés állományról majd személyesen. Pár dolgot azért még mindig megosztanánk…
 
Kik állnak a cég mögött? Kik a tulajdonosok?
 
A Green Lite Taxi Kft. cégkivonatát bárki pár klikkeléssel elérheti a neten. Nincsenek titkok. A tulajdonosok olyan magyar cégek és vállalkozók, akik elég tőkeerősek egy ekkora projekt megvalósításához és tudják, hogyan vigyék azt sikerre. A 75%-os főtulajdonos az Externet Nyrt, egy nyilvánosan működő a tőzsdén jegyzett részvénytársaság. Nem a taxis világból ismert tulajdonosok, arcok és figurák. Velük miért lesz sikeres egy taxitársaság? Mert már egy sor céget vittek sikerre.
 
Miből lesz elegendő fuvara az új cégnek?
 
Mert ilyen taxis vállalat még nincsen! Ki ne akarna olyan elektromos autóval utazni ugyanannyiért, amely 100 %-ban védi a környezetet? Mi már tudjuk: a megkérdezett utasok legnagyobb többsége azonnal rávágta, hogy igen ők a Green Taxit választanák. A környezetvédelemre valamit is adó vállalatokról, intézményekről nem is beszélve. Mindemellett a profi fuvarszervezőink, a legmodernebb műszaki háttér és a szakmai vezetés garancia az állandó fuvarokra.
 
Minőség, újdonság, élmény…
 
Ha érdekel a lehetőség, jelentkezz!     06-70-984-0057.
Önéletrajz:  info@greenlite.hu

 

 

(x)