A Ferencváros több tízmillió forintért a Főtaxinak adta el a Chelsea elleni vasárnapi gálamérkőzés főtámogatói jogát.

2014.08.22.

Ezt Orosz Pál, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója jelentette be a külön ebből az alkalomból szervezett pénteki sajtótájékoztatón. Hozzátette: a taxitársaság a D szektorba szóló 1000 belépőt vásárolt listaáron a zöld-fehér klubtól, s ezeket a cég promóciós célokra használhatja fel.
Foto:MTI

Szunomár Tibor, a Főtaxi Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a társaság, amely fennállásának 100. évfordulóját tavaly ünnepelte, a belépőket törzsutasai között fogja szétosztani.

A két fél közötti megállapodás értelmében a taxitársaság logója kiemelt helyen szerepel majd vasárnap a ferencvárosi játékosok mezén. Ezen kívül a cég a mérkőzés előtti gálaprogram során 12 perces, a találkozó alatt pedig 9 perces megjelenési lehetőséget is kap a pálya széli reklámtáblákon (futó led-falon). A hétvége során a társaság autói zöld-fehér szalaggal közlekednek majd.

Orosz Pál újságírói kérdésre cáfolta azt az értesülést, miszerint nem fogynak jól a belépők a Groupama Aréna vasárnapi, Chelsea elleni gálamérkőzésére. "Több szektorban már a jegyek 99 százaléka elkelt" - jelentette ki a vezérigazgató.

Orosz Pál szólt arról is, hogy szombaton délelőtt 10 órától egész napos Fradi - Családi - Ünnepet tartanak az Üllői úti stadion előtti területen, amelynek keretében a szurkolóknak lehetőségük lesz találkozni a régmúlt, a közelmúlt és a jelen ferencvárosi labdarúgóival, fotózkodhatnak és a stadiont is bejárhatják velük. Emellett számos koncert, gyerekprogram és játék szórakoztatja majd a fiatalokat és az idősebbeket.