Taxisok a védekezésért

2020.03.19.

Le a kalappal!

Bevallom őszintén, nem hittem a kezdeményezésben.
Olyan lelkes a taxistársadalom, hogy ilyet én még nem is láttam. (pedig sokat láttam)
Köszönet a szervezőknek.  Hatalmas munkát végeznek.
Köszönet a kollégáknak.  Ebben az ínséges időben tudunk adni a nincsből!

A TOT kezdeményezésére!


Ahogy 2015-ben is mi mentünk a határokra a migránsok ellen küzdőknek szánt adományokkal, a jelenlegi vészhelyzetben a taxisok egy csoportjára ismét lehet számítani. A sokat szidott független szolgáltatók kezdeményezésére a koronavírus elleni védekezésben dolgozó orvosok, ápolónők, otthonápolók, házigondozók, mentősök, rendőrök és katonák munkáját szeretnénk segíteni. Tudjuk, hogy sokuknak nincs autója, olvassuk a híreket, hogy gondot jelent számukra az éjszakai műszakból való hazajutás. Természetesen a mi tartalékaink is végesek, rossz idők járnak a taxis társadalomra is, de kereteinkhez és korlátainkhoz mérten ezzel a kezdeményezéssel szeretnénk támogatni a koronavírus elleni védekezésben dolgozók munkáját. Természetesen ez csak olyanokra vonatkozik, akiknek a hazajutáshoz szükséges költségeket munkáltatójuk nem fizeti meg. A kezdeményezés a fővárosra vonatkozik, csak a közigazgatási határon belül tudjuk vállalni az ingyenes fuvart, Minden egyéb esetben megegyezés kérdése a dolog (közig határtól benzinpénz).
A fuvarszervezők bárminemű felajánlását köszönettel visszautasítjuk.

Kedveseim! Pár fontos infó UPDATE!
1. Ha valaki autót szeretne, a főoldalra írja ki posztban, ott látja mindenki, aki tud menni, az odaírja, és meg tudnak mindent beszélni a taxissal.

2. Ha létrejött a fuvar, jelezzétek!

3. Az egyik admin vagyok, és jelzem, nem vagyok taxis. Valószínűleg éppen ezért vagyok pokolian rendpárti. A kuplerájban, amint a kommentekben műveltetek, rendet vágtam, megsértődni lehet, de felesleges.

4. Új jelentkezők adataikat a doksiba írják, mert már rohadtul unom beírogatni és törölgetni. ÉN MINDENT BEÍRTAM ODA, MIELŐTT TÖRÖLTEM A KÖVETHETETLEN KOMMENTÁRADATOT!

5. Újfent kérem, mellőzzük a felesleges kommenteket, mert elsikkadhat egy-egy fontos kérés.

6. Utoljára jelzem: nincs céges, nem céges. Ez itt és most nem a reklám helye. Most itt ember lehetsz, aki segít. Akinek mennie kell, nem azt fogja nézegetni, milyen csillár van a kocsidon, hanem örül, hogy segítesz neki. Aki klikkesedik, reklámoz, úgy kivágom, mint macskát szarni.