Taxisok a védekezésért

2020.03.19.

Le a kalappal!

Bevallom őszintén, nem hittem a kezdeményezésben.
Olyan lelkes a taxistársadalom, hogy ilyet én még nem is láttam. (pedig sokat láttam)
Köszönet a szervezőknek.  Hatalmas munkát végeznek.
Köszönet a kollégáknak.  Ebben az ínséges időben tudunk adni a nincsből!

A TOT kezdeményezésére!


Ahogy 2015-ben is mi mentünk a határokra a migránsok ellen küzdőknek szánt adományokkal, a jelenlegi vészhelyzetben a taxisok egy csoportjára ismét lehet számítani. A sokat szidott független szolgáltatók kezdeményezésére a koronavírus elleni védekezésben dolgozó orvosok, ápolónők, otthonápolók, házigondozók, mentősök, rendőrök és katonák munkáját szeretnénk segíteni. Tudjuk, hogy sokuknak nincs autója, olvassuk a híreket, hogy gondot jelent számukra az éjszakai műszakból való hazajutás. Természetesen a mi tartalékaink is végesek, rossz idők járnak a taxis társadalomra is, de kereteinkhez és korlátainkhoz mérten ezzel a kezdeményezéssel szeretnénk támogatni a koronavírus elleni védekezésben dolgozók munkáját. Természetesen ez csak olyanokra vonatkozik, akiknek a hazajutáshoz szükséges költségeket munkáltatójuk nem fizeti meg. A kezdeményezés a fővárosra vonatkozik, csak a közigazgatási határon belül tudjuk vállalni az ingyenes fuvart, Minden egyéb esetben megegyezés kérdése a dolog (közig határtól benzinpénz).
A fuvarszervezők bárminemű felajánlását köszönettel visszautasítjuk.

Kedveseim! Pár fontos infó UPDATE!
1. Ha valaki autót szeretne, a főoldalra írja ki posztban, ott látja mindenki, aki tud menni, az odaírja, és meg tudnak mindent beszélni a taxissal.

2. Ha létrejött a fuvar, jelezzétek!

3. Az egyik admin vagyok, és jelzem, nem vagyok taxis. Valószínűleg éppen ezért vagyok pokolian rendpárti. A kuplerájban, amint a kommentekben műveltetek, rendet vágtam, megsértődni lehet, de felesleges.

4. Új jelentkezők adataikat a doksiba írják, mert már rohadtul unom beírogatni és törölgetni. ÉN MINDENT BEÍRTAM ODA, MIELŐTT TÖRÖLTEM A KÖVETHETETLEN KOMMENTÁRADATOT!

5. Újfent kérem, mellőzzük a felesleges kommenteket, mert elsikkadhat egy-egy fontos kérés.

6. Utoljára jelzem: nincs céges, nem céges. Ez itt és most nem a reklám helye. Most itt ember lehetsz, aki segít. Akinek mennie kell, nem azt fogja nézegetni, milyen csillár van a kocsidon, hanem örül, hogy segítesz neki. Aki klikkesedik, reklámoz, úgy kivágom, mint macskát szarni.


Közösségi kapcsolatok

 
 
 
 
 
 
 

Dugófigyelő

2020.06.03.
www.utv.hu

Utoljára feltöltött képek

Linkcsere

4Dimenzió Fixshuttle
Taxi 314
Szentendre
Rókalyuk
Tokio 170
Rádió Taxi
Szeged
Új Taxi
Tatabánya
 
Eurotravel   TAXI 3000   
Sziget taxi TaxiCentrum
Pannon Volán
Taxi, Pécs
MB Vip Service
taxi.lap.hu