Név Majercsik Tamás
Becenév tomajer
Honlap http://hallotaxi.hu
Taxitársaság: Plus Taxi

Felhasználó hozzászólásai

Engem leginkább az érdekelne, hogy az állami támogatás betudható e önerőnek?
Tehát, lehet e simán a másik felét hitelből intézni?

Ennyi volt.
Vége az onlány Bkk-zásnak.

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a személyes ügyfélszolgálatunk a mai naptól ismét rendben üzemel.

Kérjük, hogy a telephelyen az Önök és munkatársaink egészsége védelmének érdekében a taxi gépkocsiban is előírt védőmaszkot viselni szíveskedjenek.

Kérjük, hogy személyes ügyfélszolgálatunkon és a jármű szemléjén egészséges állapotban és a foglalt időpontban jelenjenek meg.

A Budapest Közút Zrt. végzi a Taxi rendeletben meghatározott taxiállomás-üzemeltetési feladatokat, a taxi gépjárművek előzetes megfelelőségének megállapítását, a taxiállomás-használati megállapodások megkötését, a taxiállomás-használati hozzájárulások kiadását, és a taxiállomás-üzemeltetési szolgáltatási díjak beszedését a Fővárosi Önkormányzat nevében és javára.

A gépjárművek megfelelőségének megállapítása, a taxiállomás-használati megállapodások megkötése, a taxiállomás-üzemeltetési szolgáltatási díj beszedése, a taxiállomás-használati hozzájárulás kiadása a 1087 Budapest, Asztalos Sándor utca 16. szám alatti ügyfélszolgálati irodában és gépjármű vizsgáló állomáson történik.

A taxiállomás-használati hozzájárulások kiadásának gyorsítása érdekében lehetőséget biztosítunk az ügyintézés részben elektronikus úton történő lebonyolítására az alábbi Web alkalmazáson keresztül: http://taxiugyintezes.budapestkozut.hu 

A http://taxivizsga.budapestkozut.hu címen is foglalható taxi előzetes megfelelőségi vizsgálatra és taxiállomás-használati megállapodás megkötésének ügyintézésére időpont (szükséges dokumentumok). Időpont foglalásra az érvényes taxiállomás-használati megállapodással rendelkező ügyfelek jogosultak a lejárat előtt maximum 30 napon belül.

Telefonos időpontfoglalásra a következő telefonszámon van lehetőség: 06 70 456 93 97.

E-mailben pedig az idopontfoglalas@budapestkozut.hu címre küldött üzenettel tudnak időpontot foglalni. A gépjármű vizsgáló állomáson személyesen is van lehetőség időpont foglalásra az előző bekezdésben írt határidőn belül és valamennyi olyan ügyintézésre, melyek esetében elektronikus időpont foglalásra nincs lehetőség.

Díj visszatérítési ügyintézés eljárására nincs szükség és lehetőség időpont foglalásra, érkezési sorrendben folytatjuk le az ilyen eljárásokat, amelynek 2017. március 1-jétől előfeltétele a taxi külső látványelemeinek eltávolítását* igazoló szemle lefolytatása telephelyünkön, és a tevékenységi engedély kivonat/taxiengedély végleges leadásáról szóló hatósági közokirat bemutatása.

*Az üzembentartó váltás esetén a díjvisszatérítést megelőző szemlének az új üzembentartó tevékenységi engedélykivonat számával ellátott taxi szemléje elfogadott.

Asztalos Sándor utcai ügyfélszolgálati iroda és gépjármű vizsgáló állomás nyitvatartási ideje:

Hétfő-Csütörtök 08.00-16.00

Péntek 08.00-13.30

Telephelyünk ünnepnapokon és szombat, valamint vasárnapokon zárva tart.

 

Egyéni vállalkozói igazolványok kiváltása:

Budapest 23 kerületében jelenleg 30 kormányablak hosszított nyitva tartással, heti 49 órában áll az ügyfelek rendelkezésére (hétfő: 7.00-17.00, kedd: 8.00-18.00, szerda 8.00-20.00, csütörtök: 8.00-18.00, péntek: 8.00-15.00). Időpontfoglalásra is van lehetőség telefonon a nap 24 órájában ingyenesen hívható 1818-as telefonszámon vagy elektronikusan a https://idopontfoglalo.kh.gov.hu/ oldalon keresztül.

A BKK Zrt. mint közlekedésszervező az előzetes igazolásokat a gépjármű minősítését, a díjfizetést és a szerződés megkötését követően adja ki a személytaxi-szolgáltatást végző vállalkozások részére. A kiállított előzetes igazolásokat feltölti a Budapest Közút Zrt. által üzemeltetett taxiállomás-használati megállapodás-nyilvántartó rendszerébe. A Budapest Főváros Kormányhivatala III. kerületi Hivatal Közlekedésfelügyeleti Főosztály (a továbbiakban: közlekedési hatóság) – az ügyintézés megkönnyítése érdekében a tevékenységi engedély/engedélykivonat kiadásánál, és a személytaxi gépjárművek műszaki vizsgáztatásakor elfogadja a taxiállomás-használati megállapodás-nyilvántartó rendszerébe feltöltött, a hatóságok által is megtekinthető előzetes igazolásokat. Tehát a közlekedési hatóságoknál történő ügyintézéshez nincs jelenleg szükség az eredeti (papír alapú) előzetes igazolás bemutatására. Amennyiben a vállalkozás az eredeti előzetes igazolást mégis szeretné megkapni, átveheti a BKK Zrt. Központi Ügyfélszolgálatán ügyfélfogadási időben.

Előzetes igazolással rendelkező fővárosi taxitársaságok

  • Főtaxi Autóközlekedési és Szolgáltató Zrt.
  • Taxi 4 Kft.
  • 6X6 Taxi Közlekedési Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
  • Tele 5 Taxi Hungary Kft.
  • City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet
  • MB Elit Luxury Kft.
  • Bolt HTX Fuvarszervező és Szolgáltató Kft.
  • TaxiPlus World Kft.
  • Taxim Infinity Kft.
  • Gotaxi Solution Kft.

Személytaxi szolgáltatással összefüggő panaszok bejelentése

BKK Zrt. Ügyfélszolgálata
1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19–21.
e-mail:
bkk@bkk.hu
Tel.: +36 1 3 255 255; +36 30 774 1000

Budapest Főváros Kormányhivatala V. kerületi Hivatal
Fogyasztóvédelmi Főosztály
1052 Budapest, Sas utca 19.
e-mail:
fogyved_kmf_budapest@bfkh.gov.hu
Tel.: +36 1 4 502 598

Nem dolgom, hogy bárkit is meggyőzzek.....  még a végén nem maradna nekem :-P
Háááát...  ha otthon nem tudsz tölteni, akkor gondold át a dolgot.
Én biztos nem kínlódnék azzal, hogy munkaidő alatt töltögessek.  
Egyetlen másik lehetőség, ha van a közeledben parkolóház, és azokkal tudsz olyan szerződést kötni, hogy kapsz egy konnektort és tölthetsz.

osztap
"A  nullás papirok az egy dolog de 3évig nem lehet eladni az autót és a cascó is kötelező. Ezen túl bármikor ellenőrizhetik az előírások betartását. Nem egyszerű de lehet, hogy vissza nem térő lehetőség. Én nekifutok."


Ki az aki egy taxit, három éven belül el akar adni???
Null Km-es hiteles autóra nem kötnél magadtól is Cascót???

Kössz :-)

A 15 milla alatti villanyautók, mind "kicsik"
De ajándék lónak ... :-P

A 45% lehet bármi, amit tudsz találni.  Bank, kereskedői hitel, lízing.
Az lenne az igazi, ha az önrésznek be lehetne tudni az állami támogatást.  de szerintem nem.
Ha addig ki nem jönnek valamilyen más egy-kétmillás kamatmentes hiteltámogatással, a kisvállalkozóknak. 
Mert összevonható más támogatásokkal.
Annál sokkal olyanabb :-)
De elméletileg majd a kereskedő tud mindent és intézi is.  Neked csak a papírokat kell prezentálnod.

Közösségi kapcsolatok

 
 
 
 
 
 
 

Dugófigyelő

2020.05.29.
www.utv.hu

Utoljára feltöltött képek

Linkcsere

4Dimenzió Fixshuttle
Taxi 314
Szentendre
Rókalyuk
Tokio 170
Rádió Taxi
Szeged
Új Taxi
Tatabánya
 
Eurotravel   TAXI 3000   
Sziget taxi TaxiCentrum
Pannon Volán
Taxi, Pécs
MB Vip Service
taxi.lap.hu