Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
góré001 2007.09.19. 13:52:41 / # 184652
NEM???-na Te kis jólértesültkém , csak figyelj!!
Gentile 2007.09.19. 13:12:29 / # 184645
De nem is vagy cégvezető.
turul 2007.09.19. 11:53:29 / # 184644
Szega Szega! Egyetértek veletek és én sem értem,hogy miért veszik le a csőröl azt a diszpit aki jól dolgozik.Tőrténetesen a Szilviről van szó. Tökéletesen belejött és remekül dolgoztunk vele. A lényeg a nyugodtsága volt,amit ránk is kivetített.Senki nem idegeskedett,végeztük a dolgunkat.Esetleg,ha lehetne,akkor kérjük az illetékes arra jogosúlt vezetőt,hogy gondolja át mégegyszer és tegye a Szilvit vissza a cső végére.Becsüljük meg a munkáját azzal,hogy ezt ki is mondjuk. Minden embert a megfelelő helyre.Ugye Béla?
szega 2007.09.19. 11:32:47 / # 184643
Szega Pokolfajzat! Nem neked tunt fel elôször, de te említetted meg elsôként (kiváncsi voltam ki veszi még észre?): a Sziszka eltunt a csôrôl! Vajon kinek volt útjában, hogy pont akkor veszik le, amikor már jól lehet vele dolgozni. Sajnálom! Ezen kívül, úgy vettem észre: azért, hogy valaki (akinek nem biztos, hogy ott a helye) visszaülhessen, a teljes muszakbeosztást megkavarták. Szegény Zolika kénytelen éjszakázni, pedig neki 8-kor ágyban a helye. Nehogy valaki félre értsen: szeretek a Zolival dolgozni. Pont ezért, félek nehogy elmenjen a beosztása miatt. Mostanában korábban kezdek, még a nappalosmuszak derekán. A minap 1-2 órai munka után kezdtem magam rosszul érezni. Elôször nem tudtam mi a bajom. Aztán rájöttem: a HANG!!! Ez a gügyögés, csicsergés, nyünyögés és idétlen hangsúlyok... Megfájdult a fejem. Ez, komolyan mondom borzasztó! Annyira édibédi, tündibündi akar lenni, hogy csak azt nem érteni,hogy mit mond. Még mielôtt valaki a hallásomra fogná, megkérdeztem néhány kollégát, és megnyugtattak: nem én vagyok a süket. Halkan kérdezem: azt nemlehet, hogy ha már cserélünk, akkor jobbra?? Szóval ezzel az egésszel csak azt akartam mondani, hogy igaza van a Kicsinek: mindenkit a munkája alapján kellene megítélni, ugyanis ez egy MUNKAHELY!!! Ha jól csinálja azt ami a feladata, akkor meg kell becsülni, ha alkalmatlan akkor pedig el kell küldeni, akárki fia-borja.
PicurkA 2007.09.19. 10:08:23 / # 184642
Látod góré erről beszéltem ugyanugy téged is támadnak mint engem még a hülye is látja.De te tudod a legjobban honnan kezdtem ujra te nagyon jó barátom vagy és én sok mindent köszönhetek neked,de te is látod uj életem van és hála istennek talpra álltam és becsületesen keresem meg a pénzt.De én nagyon sajnálom hogy ilyen emberek vesznek körül téged.Szerintem sok ember köszönhet csak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!kicsi.
okoska01 2007.09.18. 21:29:09 / # 184297
Góré! Te is inkább néha nem reagálnál jobb lenne... Pont erre nem kellet volna írnod... Nem látod ki írja ezeket a dolgokat? ne bolygasd a dolgokat....
góré001 2007.09.18. 20:50:39 / # 184279
Te meg mi a francról beszélsz?? Soha egy darab autóm sem volt!!

góré001 2007.09.18. 20:50:37 / # 183307
Te meg mi a francról beszélsz?? Soha egy darab autóm sem volt!!

HáziPálesz 2007.09.18. 20:49:54 / # 184646
Na ja:-)))))))))))
okoska01 2007.09.18. 20:17:25 / # 184637
Helyesírás: 5*!! Sok sikert a további munkához!

Kempes 2007.09.18. 17:08:58 / # 184302
:DDDDD

turul 2007.09.18. 16:59:22 / # 184649
Fogj hozzá!!! Keress tanukat. Jelentsd fel,oszt majd meglátjuk.
evetke 2007.09.18. 16:50:15 / # 184648
Sok mindennek utánna lehetne nézni! Többek között hányan dolgoznak úgy a cégvezető autóin, hogy nincsenek bejelentve! Se adó se járulék! Más cégeknél lehet ilyet csinálni? Lopás csalás hazugság az egész! Valakinek ezzel kéne foglalkoznia!

PicurkA 2007.09.18. 15:03:32 / # 184244
tudjátok az az igazság elég pár honapot bennt tölteni ebben a közegben és röktön látja az ember hogy mi is zajlik.Kicsit is nagyon sokan utálják de ő nem foglalkozik vele mert szerintem más ember sem külömb ő szerintem jo ember és ő probálja ujra kezdeni az életét becsületesen csak sok más ember nem a saját problémájával foglalkozik hanem a máséval de ettől ő lehet hogy boldogabb de az biztos hogy guszustalan amit ennél a cégnél művelnek.Sajnos néhány ember ezt meg is teheti.Gát ez van ezt kell szeretni.

törölt felh. 2007.09.18. 14:47:22 / # 184638
Kicsit több értelmességet várnánk. Ha pedig ennyire futja,akkor valóban:NO COMMENT
evetke 2007.09.18. 13:49:02 / # 183309
Húúú bassz....... Hogy is szokták ezt erre felé mondani? No comment? No comment!!!

PicurkA 2007.09.18. 11:54:50 / # 183311
Én a kicsi barátnője vagyok én is ott dolgoztam és láttam hogy mennek a dolgok.Sajnos ezt a Goré nem látja de szerintem egy cég nem attol lessz jobb hogy simlis emberek dolgoznak ott,én dolgoztam más cégnél nyugodt szivell elmondhatom hogy a főnököm mindent rámbizott én irányitottam a céget és az embereket ott ha nem vollt összetartás ki vollt rugva mert mert az a cég érdeke hogy a legmagasabbra törjön és az embereknek tudni kell össze dolgozni.Itt ez nincs fujnak eggymásra az emberek nézzük csak meg az etikások nagy részét.Szerintem sok kolléga elgondolkodik ezen mér ponnt csak ők hibáznak pedig szerintem másoknak is a körme alá kellene nézni.Én vállalom a nevem nekem nincs mit szégyenkeznem és szerintem másnak sem.Hát igen szerintem a Forgoról ne is beszélgessünk mert ő az eggyik simlis aki játszik csak rosszul az ilyen ember bukott ember.De eggyszer elfog fogyni az emberek türelme.Itt ugy müködik vagy tudsz nyalni és szimpi vagy, vagy mehetsz a francba mert páran rádállnak és kostolgatnak csak azt érik el ezzel hogy mindenkinek teli lessz a gatyája mindennel és a rádio taxi egy átjároház lessz.És a góré ezeknek az embereknek köszönheti. ANDI.......
törölt felh. 2007.09.18. 11:07:22 / # 183302
Egyetértek Picurka. Valami nem úgy működik mint annó 10 évvel ezelőtt.Mintha egy belső klikkezés látszana kialakulni.A "gané" meg csak nő és burjánzik. "aki jol tud nyalni vagy cigizni!! " Pld:Hova lett a Szilvi a csőről?Sokan támadták,de azért valjuk be őszintén a munkáját jól végezte.Nem harapta el a házszámot és érthetően dobta fel a címeket.Nyolcvan helyett nem azt értette az ember,hogy nyolcroccs. Ami fontos még,hogy nyugodt volt és nem éreztük az öregkori klimax jeleit. Lehet,hogy Bélának nem jött össze? A spekulánsokat pedig ideje lenne kiszűrni,mert nem mindenki akar a munkáért nyalni vagy cigizni.

PicurkA 2007.09.17. 23:29:39 / # 183308
kedves Barátom én ugy látom hogy sajnos ez a Rádio taxi már nem az a társaság ahova én beléptem 88-ban Nagyon sokan tartanak engem simlisnek de bátran ki merem jelenteni hogy a munkám becsülettel végeztem mindig.De tudod a sok gusztustalan és gerinctelen embereket nem birom elviselni ahogy te sem!!!Sajnos amióta nem vagy ugy látom még nagyobb a gané mint valaha volt.Ugy veszem észre,hogy már minden spekuláns azt csinál amit akar!csak az maradhat a munka helyén aki jol tud nyalni vagy cigizni!! Kicsi...

Nevem senki 2007.09.15. 04:30:44 / # 184558
Az utóbbi bejegyzésekhez csak annyit: igen, én is kedvellek titeket:-)))

Oldalszám: 934