Név
Becenév evetke
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Én meg erre azt mondanám, hogy pia, játékgép...... stb.
Nem létezik igazság csak kőkemény kapitalizmus! Fogd már fel végre! Ha kell a cím, vedd fel, menj oda és fuvarozd el az utast. Ne azzal foglalkozz, hogy más hogyan csinálja, hanem azzal, hogy Te hogyan csinálod!
Mi a f@szra kell a Pálnak pénz? A villanyt meg a gázt kikapcsolták a házában. Bocsi! Pontosítanék! A házban amiben lakott, mert a ház a banké volt! Autót bármikor tud lejmolni bárhonnan, ergó nem baj ha nem fizet érte, mert van másik. A hajléktalanoknak van ingyenkonyha, tehát a kajája is meg van oldva. Mostanában az eső is gyakran esik, a fürdés sem lehet gond és a természetes vizek is elkezdenek melegedni lassan. Mondjuk elég szar lehet 60 évesen megtanulni takarékosan élni!
Húúúúú.......! Micsoda változások! Te vagy az első, aki érvényesíteni tudta az igazát a bürokráciával szemben! Persze ez megint eső után köpönyeg, hiszen tegnap azért sikeresen kivontak a forgalomból! Ezt is kifizetik neked?
Ennél a cégnél senkinek nem érdeke a rendcsinálás és annak fenntartása. Mert akkor nem lehetne a zavarosban halászgatni! Egy cél van: minnél több droidot felvenni, akiket a Farkas András ellát rendszámmal és miután a 37-es Marci cégét is átvette autóval is ha kell és bezsebelni a tagdíjat. Kell 400 X 54000ft a többi le van szarva. Mindenki oldja meg a saját problémáját. Ha kevés a munka akkor pedig mondvacsinált dolgokért letiltanak embereket (lásd 134 Golyó tegnap!), hogy kivonják a forgalomból őket. Se rádióellenőrzés, se kártyalehúzó, se címek nincsenek. Lop, csal, hazudik mindenki, a vezetőséggel az élen. Ez lett a híres rádió taxiból!

Téma: Valami nagy baj van a Taxi4-nél!!??????????????

Hozzáadva: 2009.02.27 14:57

Hogy mit tehettek? Egyszer amikor tanuk nélkül vagytok, úgy kettesben, szemtől szemben úgy pofán kell b@szni, hogy körmérkőzést játszanak a fogai a bentmaradásért. Már ha vannak fogai egyáltalán! Más cégnél bejött amikor alkalmazták ezt a nevelési módszert. Vannak emberek aki egyenesen kikövetelik, hogy így bánjanak velük. Tessék hát alkalmazni! Nem kell időt pazarolni vizsgálatokra meg egyebekre. A dolgot rövidre kell zárni és pontot kell tenni a végére!

Téma: Valami nagy baj van a Taxi4-nél!!??????????????

Hozzáadva: 2009.02.17 18:24

Miután én nem vagyok T4-es, hát majd én jól átmegyek hozzátok és fogom nyiltan kritizálni a tulajdonost és a vezetőséget, aztán csinálj velem amit akarsz buzikám! És hidd el azt is meg fogom oldani, hogy ne tudják eltaposni a rádióadásomat! Tilcsá majle te molylepkeagyú! Sőt! Rúgjál ki! Vonasd be a taxiengedélyem! Hogy te mekkora hülye vagy!
"A következő cég húzása, a mi elengedjük az alapdíjat, vagy ingyen várunk önre 20 percet lesz." Ez már történelem kisanyám! A T2000-nél a csekkes nagyon kedvezményes munkadarab 300-al kevesebbet ír a papírra, mint amennyit a kakukk mutat! A Bp taxinál meg min. 15percet kell ingyen várni!
Tisztelt kollégám! Dobd ide fel a netre az állítólagos valós adatokat! Kiváncsian várjuk! De csak azokat írd le amik az URH-n közkincsé lettek téve! Amit a 450-es kollégának matrica nélkül kellett elvinnie az nem érdekel minket!
A vezetőség most is végzi a munkáját és a maximumot próbálja kihozni magából! Nevezetesen intézi a csendes címkiadó rendszer alapját képező kártyalehúzó bevezetését. Ezzel a munkával nem kevés pénzt fognak keresni maguknak, jól megérdemelten. Mit akartok még tőlük? Először a saját családjukkal kell törödniük és ha marad idejük akkor jöhettek ti. Hagyjátok dolgozni őket, hogy ti is minnél előbb sorra kerüljetek!