Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2007.09.13. 15:42:59 / # 184581
Hmmmm. hol olvastad, hogy az újvezetőséggel nekem gondom lenne? Nincs kedvem visszapörgetni, de pont azt hiszem 1 hónapja írtam, hogy nagy változások vannak. Érthetetlen számomra, hogy miért gondolod ezt. 600-al semmi bajom, ha találkozunk, vagy telefonon beszélünk inkább vidám a hangnem mint ellenséges. Akkor meg nem értem miről van szó. hetek óta ezen a lapon az ökörködés megy egy-két villongást leszámítva, amiben én abszolút nem veszem ki a részem, sőt, kihátrálok belőle...akkor meg? Milyen vicsorgásról van szó? Egy dolgot ne feledj viszont. Neked nincsenek taxisaid, maximum vállalkozók lehetnek, akik az RT.-hez fizetik be a tagdíjat....nem állnak tulajdonodban, mert ezt meg ÉN UTASÍTOM VISSZA A KOLLÉGÁIM NEVÉBEN!!! Figyeld meg, addig idegeljük itt egymást, amíg mind a ketten kapni fogunk tomajertől:-)))

góré001 2007.09.13. 15:35:43 / # 184612
Ajaj most már nagy a baj szóval az útra is a kauciodat adtam meg a kölcsönt is abból adtam!! Nos mindegy én befejezem nincs értelme a feleséged és a gyermekeid iránt érzett tiszteletem miatt nem megyek tovább! Csúpán arra szerettem volna rávílágítani , hogy hova hánysz , köpködsz , szarsz vissza hónapok óta! Ott ahol ilyen dolgok történhettek veled! nem az én felvetésem a csúnya mert kényszer és soha sem tettem volna meg ha nem kényszeríted ki az állandó személyemmel és a céggel való undorító irományaiddal az állandosúlt ne oda menj , szar hely szar vezetők szar emberek , csak olyanok mennek akik nem szeretik a rendet stb! Ezt is és minden dehonesztáló bejegyzésedet a társaim a Taxisaim nevében VISSZA ÚTASÍTOM!!!!!! Foglalkozz magaddal a felemelkedéseddel a saját magad rendbetételével van mit tenned ebben az ügyben bőven ! Most tényleg befejezem mert nem vagy rá érdemes hogy folytassam! De bárki aki kéri szívesen rendelkezésre bocsájtom az EREDETI okmányokat ! Soha többet nem kívánok veled foglalkozni mert nem vagy rá méltó! Folytasd a lázítást a csúsztatást serkensd a népet nyugalom helyett csatára! vedd el a szabad idejük kicsi örömét , hogy még akkor is vicsorogniuk kelljen amikor pihennek és szórakoznak itt az inteneten! Csinálj brátokból harcostársat ellenséget! Ez a cél!! - TÉNYLEG EZ A CÉL?????????

csogu 2007.09.13. 15:18:38 / # 184589
Igen Pali, a tények makacsdolgok, főleg ha te magad írtad le....

csogu 2007.09.13. 15:17:54 / # 184578
Kedves Szega, a saját szemednek talán hiszel...talán, és esetleg megérted, hogy a kártyákat nem nyilvánosan keverik. Pali! Nagyon sokan figyelmeztettek, hogy nehogy elfogadjam az önzetlen felajánlásod azzal a Soproni úttal, mert amíg élek a fejemhez fogod vágni, természetesen önzetlenül, totál a legmélyebb baráti modorban. Erre most azt mondod, hogy én erőszakoltam ki. Nem akarok én, és ennyit sem akartam ezzel foglalkozni, mert nem éri meg, de sajnos "ez kényszer hatás". Érdeklődve várom, hogy miként cáfolod meg saját soraid!!! (Látod-látod, mondtam anno, hogy töröltesd a hozzászólásaid az index fórumáról...ekkor sem hallgattál rám). Nos urak, így kezdődött: Engem ért anno egy súlyos támadás, egy megzavarodott emberke kiharapott egy emberes darabot a nyakamból, hálából, mert nem gázoltam halálra. Másnap a Pali tett egy felajánlást. Igazából csak írni tudtam, mert be volt kötve az egész nyakam meg minden és a támadás után 23 órával tett felajánláskor még tele nyugtatóval, fájdalom csillapítóval nem hogy beszélni, de még számítógépezni sem igazán tudtam. Amikor hívtak, akkor csak hallgattam, vagy a feleségem beszélt az érdeklődővel. Ennyit arról, hogy én telefonálgattam... majd jön Pali felajánlása: [b][i]Én szivesen támogatom egy gyors Bécsi vidám park meglátogatást a hétvégén kizárolag a gyermekek érdekében védelmében felejtés képpen!! Még a kocsimat is oda adom!!!! Kérlek CSOGU fogadd- el tiszta szívből adom és ezt nem illik vissza utasítani!!! K É R L E K !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/i][/b] Én erre nem reagáltam, hanem a feleségem tolmácsolásában tisztességesen megköszöntem a gesztust, de elhatárolódtam a lehetőségtől. De Pali nem adta fel: [b][i] Kérlek érd el Nála ,hogy elfogadja!! Nekem valószínűleg nem fogja mert ,hogy néz az ki???? Meg ezek a barmok még ezt is az orrára dörgölnék!!! 2- éjjszaka Sopronban a barátom szállodájában onnan kiruccanás Bécsbe és felejtőben van az egész nem marad nyoma sem a gyerekekben!! Csak a Szafari park meg az Angol park!! Adom a kocsimat meg a kaucíót és már is mehet a család!!! ÉN MINDENT LERENDEZEK CSAK MENNI KELL!!!!!!!!!![/b][/i] Remélem mindenki jól látja, hogy a Pali maga írta le, hogy a kaucióm adja oda!!!!!!!!!!! Ennyit arról, hogy mennyi pénzt adott Ő, aki apám helyett, apám volt... Erre már kellemetlen lett volna nem reagálni, így a géphez szédelegve válaszoltam...figyeljétek hogy könyörgöm az útért: [b][i]Tényleg nagyon kedves vagy, de .... :-o)) Hidd el, már ez is több, mint amit remélhettem.... Ez többet ér. Többet ér, hogy percenként csörgött a telefonom, és annyi sms-t kaptam, mint egész évben szoktam... Ennél több nem kell. De szerintem te ezt érted :-o)) Néha bajnak kell történnie, hogy az ember meg tudja, mennyi normális emberrel van együtt :))[/i][/b] Pali azonnal lecsapott erre, és mivel ismer, tudja hogy egy fogás van rajtam, a család...nem hagyta ki. [b][i]SZIA CSOGU!!! Most hogy itt vagy KÉRLEK a GYERMEKEID miatt tedd félre a velem szemben lévő összes averzíódat és az Ő érdekükben fogadd el felajánlásomat !! Mindent lerendezek a Családodnak csak Veled kell mennie!!! Ne godolj most senki másra csak a borzalmat végig élő CSALÁDODRA!! ÉS MENJ HOGY MEHESSENEK ÉS FELEJTHESSENEK!!!!!!!!![/i][/b] Tomajer is beszállt a győzködésbe: [b][i]Mennyémááá, ne kéresdd magad!!! :-) Nemvagy te szűzlyány!:-)))[/i][/b] Majd a feleségemmel folytatott 1-2 órás telefonbeszélgetése után sok lehetőségem nem maradt: [b][i]Jó, ekkora "támadást" nem lehet visszaverni... :-o) Meg a feleségemnek is igaza van.... Ha a Pali vette a "bátorságot" az előítéletekkel szemben, akkor nem szabad nemet mondani, mert illetlenség. Pali, nagyon rendes vagy. Természetesen elfogadjuk...és köszi...[/i][/b] ..és Pali győzött: HÁLA ISTENNEK AZ ASSZONYOKNAK TÖBB ESZE VAN ÉS BÁTRABBAK!!!!!! Ennyi uraim, eredetiben itt olvashattok erről. Klikk ide Még annyit ehhez az egészhez, hogy mélységesen sajnálom, hogy a Szálloda inkorrekten kezelte a minibáros dolgot, vagy esetleg a takarítók loptak, de mindenre esküszöm ami szent, hogy nem ittam ki a minibárt 4x-5x 2 éjszaka alatt! Na Szega, te így tudtad? ...és most Pali engedelmeddel nem folytatnám ezt az egészet, mert nincs értelme. Én megértem, hogy elfojtott haragod most kitörni készül és én megfelelő célpont vagyok erre, de tisztelettel javaslom, hogy inkább mint a FODESZ elnöke kamatoztasd ezt. Köszönöm, és nyugadalmas pihenést neked, nem érek én annyit, hogy miattam felidegeld magad!...na meg tomajer is lekapja a fejem, ha ezt tovább folytatom...és látod-látod, milyen az élet, a kis XXXXXX gyerekből, ahogy te hívod, mi cseperedett fel:-)) Ő lett a GORÉM:-DDD A többiektől meg elnézést ezért a minősíthetetlen csetepatéért, de néha nehéz hátratenni a kezed, miközben lőnek rád.

góré001 2007.09.13. 15:15:18 / # 184608
Ez az írás jellemzi az egész lényedet ne nekem esdekeljél hanem azoknak akiket nap mint nap megvezetsz! Nagy munkába nem kerűl , hogy azt hitesd el ezzel a pár emberrel Te vagy a FRANKÓ EMBER!A tények makacs dolgok a bizonyítékok pláne szégyelni valóm nem nekem van ismét kiszállok mert ez a domb a Tied!!!

csogu 2007.09.13. 14:35:51 / # 184609
Nagy nyilvánosság előtt bocsánatodért esdeklem:-))) Kérlek, ne tedd fel elvarázsolt gépedből az adósságom, mert félek az több millió lesz, mert lehet össze mosódott az eltűnt Robinson leadókkal:-)))) Kérlek, ne tedd fel a szálloda számlát...annak a szállodának a számláját a minibárból, ahol 2 éjszakát töltöttem családommal a te külön kérésedre...na meg más kedves kollégák nógatására (ezt az indexen mindenki visszaolvashatja, ennyit a könyörgésről:-D), mert mint közismert nagy alkoholista hírében állok, és kiittam az egész minibárt 5x két éjszaka alatt....hiszen nappal a leírt, fényképekkel alátámasztott programokon vettünk részt...kérlek Pali, ne, ne tedd, ne járass le, mert még a végén az is kiderül, hogy van olyan csekkem, amit nem tudtam időben befizetni a postán, és ha ez kiderül, akkor eme fizetőképes szakma előtt megnyílik alattam a föld és elnyeli bálna testem:-DDDDD Ne Pali, könyörgöm ne, inkább nagy nyilvánosság előtt megalázkodom nagyságod előtt és megköszönöm, hogy a 70 ezres kauciómból 50 ezret költőpénznek visszaadtál ( a maradék 20 ezret kérlek ne feledd majd el postázni!!!!), és kérlek, bocsásd meg, hogy kölcsön kértem 50 ezret (na ez legalább fedi a valóságot) és abból csak 27 ezret adtam meg és a maradék 23 ezret betudtam a le nem dolgozott 2 hetemnek, amikor elmentem az RT.-től. Ne Pali, ne szégyeníts meg, mert elsüllyedek a szégyenemben:-))) Hagyáááá már kérlek, nincs kedvem veled párbajozni, főleg hogy tomajer ennek ellenkezőjére direkt megkért, és nekem már Ő a gazdám:-DDD
Nevem senki 2007.09.13. 13:02:11 / # 184606
Tudatosan megszegem korábbi ígéretemet, miszerint: soha többet nem írok ezekre az oldalakra. Kedves Kollégáim! Ezúton közlöm, hogy: -Csogu jópofizásától néha falra mászok -Bao megörjít a politikai nézeteivel -Szega néha csúnyán odavág -Pali sokszor hisztizik és vagdalkozik -Apuka olyan mint a Gut bácsi -Hattomi ha nem tud válaszolni, csak hümmög -Cbtaxiban utálom, hogy nem tudom kicsoda -Cubix rendreutasít, ha hisztizek stb, stb, stb Mindenkiről tudnék valami számomra nem tetszőt írni, mert nem vagyunk egyformák. De: ezzel együtt én minden kollégámat kedvelem, tisztelem,sőt megkockáztatom hogy szeretem(talán most nem ért senki félre) Azt hiszem, néha megfeledkeznek néhányan ennek a fontosságáról, pedig ez kell ahhoz hogy megértsd: -Baonak joga van a véleményéhez -Palinak is pénzt kell hazavinni a családjának -Szegának is lehet rossz napja stb, stb, stb... ÉS EZ KELL AHHOZ, HOGY EGY ZÓNATAXI MELLETT IS MEGÁLLJ, HA ÚGY LÁTOD, ÉRZED HOGY SEGÍTSÉGRE SZORUL!!! Fentieket nem kioktatásnak, hanem gondolatébresztőnek szántam. Kívánok minden ismert és ismeretlen kollégámnak, jó egészséget és széles utat gumifákkal: Borza Sándor Főtaxi 1269

góré001 2007.09.13. 12:52:12 / # 184605
A célzást értem de ezzel írtam , így most kapufa!!!
góré001 2007.09.13. 12:50:29 / # 184604
Nos tudtam , hogy ez lesz a védekezésed!! ível nagy nyilvánosság előtt HAZUGNAK titulálsz azaz azt állítod , hogy nincs valóságalapja amit írtam nos most kérem kérj ezért a mondatodért elnézést mert ha nem kénytelen leszeg a szavaimat igazolandó gépi számlákkal igazolni állításomat! Mind a cégen belül mind a szállodából! Fel teszem ide !/ ez kényszer hatás!/

csogu 2007.09.13. 12:20:09 / # 184603
De, hogy hagyjak magamnak menekülő utat, ha esetleg valaki fel tud hozni ellenpéldát, odaírtam azt is, hogy (persze vannak kivételek)!!! Meglepődve vettem észre,hogy mennyit fejlődött a Rtaxi. Ezt én itt a lapon 2x - 3x jeleztem az elmúlt 2 hónapban!!!! Visszaolvasható, de sajnos Szega ezt sem írja a javamra:-))) Én minden taxis sikerének örülök, és ha valaki pozitív dologról számol be, akkor azt is megírom...ezen nem lehet vitatkozni, mert ITT VAN!!! LE VAN ÍRVA:-)) További szép napot neked, és további kellemes munkát!
kekeckedő 2007.09.13. 12:14:46 / # 184601
Kedves Csogu! Lám-lám én is visszajöttem a Rádiótaxihoz. Már aug.1-től itt dolgozom.Bizony bizony. Nem azért,mert itt mindent lehet és nincsenek szabályok,hanem pont azért,mert szabályok vannak és működnek. Fél évig voltam a T2000-nél. Tanulmányútnak éppen elég volt. Meglepődve vettem észre,hogy mennyit fejlődött a Rtaxi. Nem akarom bántani a 2000-et,de a vezetőségi konfliktus nem tett jót neki. Sokan kiléptek most onnan. Jól érzem magam a Rádiónál és most,csak ez számít.Én nem bántam meg,hogy ide jöttem vissza. Üdv:kekeckedő alias:Rtaxi 505.
csogu 2007.09.13. 11:49:20 / # 184598
Attól mentsen meg téged a jó isten:-DDDD
csogu 2007.09.13. 11:48:48 / # 184597
Szega! Hogy a fenébe ne tévedhetnék...folyamatosan azt teszem...de pont erre való egy fórum, hogy az emberek a véleményüket ütköztessék. Nem vita, nem veszekedés, nem harag, hanem sima vélemény...információ csere. No ez bántja egyesek szemét, jelen pillanatban a tiédet is. Nekem ez a véleményem, neked az. Nincs ezzel semmi gond, amíg ezt kultúrált keretek között tárgyaljuk meg. Én így élem meg, te másként. Ez nekem nem jelent gondot, én megszoktam, hoyg másoknak is lehet véleménye és az nem midig (sőt gyakran) nem azonos az enyémmel. Hidd el, ha valamiről meggyőzől, akkor én vagyok az első, aki felteszi a kezét és belátja hogy tévedett...nem kevés eset volt erre már itt, ezen a lapon is. Nincs is nekem ezzel gondom. Informálódunk, beszélgetünk, van véleményünk. Pontosabban, nem egy sima robotok vagyunk, hanem érző-lélegző emberek. Mi ezzel a baj? Látod, ezek a mondataid azok, amik azt tükrözik, hogy nagyon nem ismersz: Csogu gondolom az fel sem merül benned, hogy esetleg valamiben te is tévedsz. Én olyan simán fogadom, ha tévedek és ezt bebizonyítják nekem, mint pl. te, hogy meleg a kávé, ami kijött az autómatából. A nagy számok törvénye alapján, erre totálisan reális esély van. Bazz már 42 éves vagy? Nagyon repül az idő:-((( Ma-holnap én is a 4X-et taposom....ilyenkor mindig azok a megöredett kollégák jutnak eszembe, akik lazán lenyomják a havi 27-28 napjukat 10-12 órában éjszaka...nem munkaszeretetből...
szega 2007.09.13. 11:44:30 / # 184593
Igen! én 1 ilyen összezavarodós tipus vagyok. Sebaj majd kérek telefonos segítséget!
szega 2007.09.13. 11:39:24 / # 184592
Csogu ! Én másodkézbôl kapott deformációkra nem szoktam adni. Ez különösen taxisok között veszélyes. Amire utaltam annak fültanúja voltam, a te szádból hangzott el. Errôl én itt nem is kívánok vitatkozni (nem nekem lenne kínos) Köszönöm, hogy elengeded a kezem. Ha el voltam így 42 évig csak megleszek nélküle a hátra lévô kis idôben. Tudod én nem szoktam másodkézbôl kapott infót elhinni, vagy tovább adni addig amíg nem ellenôrzöm. Én kérek elnézést, de az elôbb leírtak az én véleményemet tükrözik. Szívesen folytatok vitát és azt sem mondom, hogy a véleményem soha nem fog változni, de most ez van. Csogu gondolom az fel sem merül benned, hogy esetleg valamiben te is tévedsz.
csogu 2007.09.13. 11:28:31 / # 184591
Emlékszem egyszer tomajer még az indexes időszakunkban 2 dolgot is a fejemhez vágott, baromi nagyot mulattam rajta…szerintem már Ő is. 1, Csogu, te nem bírod elviselni, ha nálad valaki műveltebb. 2, Csogu, te kisebbségi komplexusban szenvedsz. Nah jah:-)))) Sőt, tele vagyok gátlásokkal is, és nehezen ismerkedem:-)))) Mind1, az ő véleménye is a végére kialakult...ami nem állítom hogy mindig pozitív, de közelebb van a valósághoz:-))

csogu 2007.09.13. 11:23:50 / # 184568
Na, most meg egy csomó információt zúdítottam rád. Így nem fogod tudni a lényeget kiszűrni:-((( Mind1, tudom-tudom, én bántom a kollégáid:-)))

csogu 2007.09.13. 11:21:39 / # 184590
Ezt én nem így tudom. Te meghallgattad az egyik felet. Ellenség kép alakult ki benned, most meg összezavarodtál és csak egyet tudsz ismételgetni: Te bántod a kollégáim. Tudod ez mind az miatt van, mert a kapot információk nem akarnak összeilleszkedni azzal, amit én válaszolgatok neked...azt itt jön a zavar. Láttam egyszer erről egy tudományos filmet. Valamilyen bogarak dobogással irányítják egymást. Erre az aljas tudós ellentétesen dobogott. Szega, olyan káoszt még nem láttál ami ott volt:-)))
csogu 2007.09.13. 11:18:58 / # 184588
Ez a bizonyítani akarsz dolog annyira illik rám, mint terített svédasztalnál a szerénység:-) Szega, az a baj, hogy olyan messze vagy a valóságtól, hogy nincs értelme megpróbálni téged közelíteni egy reális alternatíva felé. A te kezed el kell engedni, azt hagyni hagy véleményez másodkézből deformált vélemény mögül. Mielőtt valaki azt mondaná neked, hogy most megsértettelek, csak jelzem, ez messze áll tőlem…simán csak diagnosztizáltam kettőnk helyzetét. Ennyi.
csogu 2007.09.13. 11:15:15 / # 184587
Mondom sejtem én, hogy mi a bajod a Palival, ülj le és lépj túl a dolgon. Vetkôzd le a félelmeidet. Ha kell fordulj szakemberhez. Úgy veszem észre, te sajátmagadnak akarsz bizonyítani. Téged barátom rendesen bevittek az erdőbe:-DDDDDD Ezt előbb valahogy nem is olvastam, elsiklottam felette...hát barátom, meg vagy vezetve, mint Bodri kutya a disznóvágáson:-)) Na, majd ha kitalálsz onnan, akkor folytatjuk:-)
Oldalszám: 934