Név sanyi
Becenév Nevem senki
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: AKIKTŐL BÚCSÚZUNK

Hozzáadva: 2019.01.11 08:07

Most hallottam a Cofitól (Hegedűs Zoli), hogy az 50-es Laci szombat óta nincs közöttünk.

Az tök jó, mert ha megfelel a NT rendeletnek, akkor alapból nem taxizhat :-)

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2016.03.02 23:34

Te még beszélsz ezzel a köcsöggel Tomi? Ez "agymosott barmozott" bennünket ész nélkül, fröcsögött a szar a szájából egyfolytában. Honnan ez a végtelen türelem? Belőlem kiölték a megértést, a toleranciát, szinte minden emberi érzést  velük kapcsolatban. Nem azokkal van bajom, akik másként látják a dolgokat, mint én, hanem az ilyen bao féle vízen billegő szardarabokkal, akik valahogy mindig a felszínen maradnak, hogy tovább árasszák a bűzt és a fertőzést a világban.Nem folytatom... Téged nem tudlak és nem is akarlak kibillenteni a kis mikrokozmoszodból, ha már olyan jó Neked, baot meg egyszerűen leszarom, mivel 60 évesen, már nincsenek meg az eszközeim, hogy érdemben (értsd: érdemei szerint) "foglalkozzam" vele. Az észérveket meg talán hagyjuk ez esetben...

Téma: 6x6 Hatszorhatosok kuckója

Hozzáadva: 2016.02.17 10:14

Látom jóban vagytok. :-) 

Találtam egy érdekes cikket. az UBER-ről szól. Mosdatják rendesen, de a taxisok is használhatják, akár visszamenőlegesen is, de erről egy ügyvédet kell megkérdezni. (talán Trócsányit :-) )

Nem fedték fel a kilétüket a BKK-sok

Mivel a BFKH KF ellenőreinek az Uber-sofőr nem tudta felmutatni a szükséges iratokat, naivan azt feltételeztük, hogy megbüntették, de nem, mégpedig a következők miatt. „A tárgyi ellenőrzés során a BKK Zrt. munkatársai ellenőri kilétük felfedésétől elzárkóztak. A hatályos eljárásjogi törvény értelmében legkésőbb a vizsgálat befejezésekor az ellenőrzést végző személyeknek kilétüket fel kell fedni, ennek hiánya súlyosan sérti az ügyfél tisztességes eljáráshoz fűződő jogát, hiszen nincs tisztában azzal a ténnyel, hogy őt ki és milyen minőségben ellenőrizte, és vele szemben milyen szabálytalanságokat állapítottak meg. Emiatt közigazgatási hatósági eljárás megindítására nem kerülhetett sor” – mesélte Ipolyi-Keller Imre.

Téma: Vicceskedjünk!

Hozzáadva: 2015.03.11 10:32

- Alezredes elvtárs!
- Na, mondja, Katica elvtárs, mitől grimaszol ilyen furcsán?
- Megint itt van az a kis karikalábú gyerek...
- Miféle karikalábú gyerek?
- Mi itt az alosztályon csak úgy hívjuk, a csúti Stirlitz. Informátor akarna lenni.
- Hát vegyék állományba!
- De ez tökhülye.
- Miért, miket jelent?
- Hát hogy a Jóska szomszédék feketén disznót vágtak, vagy hogy a Laci kocsmáros megint a Szabad Európát hallgatja...
- Atyaég! 1980 van, nem 1950... miért gondolja a fickó, hogy ezek még bárkit érdekelnek?
- Talán az olvasmányai tehetnek róla. Timur és csapata, ilyesmi... Csapajev. Ráadásul mindent lassan és kétszer mond el, hogy biztosan értsük.
- Hát akkor zavarják el a francba!
- Nem lehet. Az apja fontos elvtárs a megyénél. Baj lenne belőle.
- Nos, így nem egyszerű. Rohad már ez az egész rendszer, Katica elvtárs, én mondom magának! Semmi öröm nincs már benne. Na, mindegy, leszarom, én 1989-ben nyugdíjba megyek. Keressen valami léhűtőt az osztályon, és nevezze ki ehhez a gyerekhez tartótisztnek. Ki a legfeleslegesebb embere?
- Talán... van az a patkányképű sofőr... az egész nap csak a gázolajat lopja.
- A Seftes Sanya? Nagyon jó, az tényleg tökkelütött! Szóval vezényelje a Sanyát e mellé a káderkölyök mellé, aztán játsszanak egymással dzsémszbondosdit. Állítsa őket valami hülye politikai vonalra, ott nem okozhatnak különösebb gondot.
- Értettem, alezredes elvtárs, akkor be is hívom a Sanyát. Kerberosz elvtársnő...! Irénke! Legyen már olyan kedves, hozzon be egy jó konyakos kávét az alezredes elvtársnak, és küldje fel hozzám a garázsból a Pintér elvtársat!

Köszi, de mióta ez az új felület van nem járok ide, mert nem tetszik :-(

Téma: Bbetyár rejtvényei

Hozzáadva: 2014.05.18 22:52

VIII. Rezső tér?