Név aladar
Becenév Gentile
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Mit csinált a Dudás Zoli? Ő is elintézte a buszsávot?
Helyette nem jön más, mert ő egy akkora szakember, hogy társadalmi munkában dolgozik Gazdasági Versenyhivatalnak, a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnek, a Politikai Akaratnak, a Nem akarásnak meg a nyögésnek. A Fizetését meg tizen éve a taxisok adják össze. Ennyit róla

Téma: ADOK-VESZEK! Üzleti céllal fizetős!!! bocs:-)

Hozzáadva: 2009.03.27 15:25

Eladó vagy lizingelhető egy db megkimélt VESE! 39 éves alkohol és drogmentes szervezetben kiválóaan működik (megtekinthető) vércsoport "0" Rh negativ ár megegyezés szerint: de aki a két havi Super B részletet és egyhavi tagdij elmaradást kifizeti az azonnal viheti.
utolsó kérdésedre egyértelmü a válasz: MÁSBÓL! ha itt nem tudsz termelni akkor te ebben a vállalkozásban TÖNKREMENTÉL. Keress mást. Tudod ez a piacgazdaság, megmondta a Dudás Zoli is. Jön helyedre más :)
Ennek a két hivatalnak a képviseletében volt jelen Dudás Zoltán, és kijelentette ameddig ő ezt a hivatalt betölti addig nem lesz ilyen.
Egy ujabb fantasztikus szakember, a szakma egyik géniusza állás nélkül!! Figyelem FŐTAXI egy ujabb diszpintynek kreálhattok állást az elfekvőben! :) Metakommunikációs felderítési igazgatótok még nincsen.
nemcsak a Kákán a Ronaldón is. :)

Téma: Ma kaptam egy hosszabb telefont

Hozzáadva: 2009.03.06 19:25

így bizony :)

Téma: Ma kaptam egy hosszabb telefont

Hozzáadva: 2009.03.06 19:19

Akkor úgy csinálunk, mint Buffalo Bill 1864-ben Tucsonban, mikor ellopták a lovát.

Téma: 6x6 Hatszorhatosok kuckója

Hozzáadva: 2009.03.06 17:39

[font size=4]Megérdemlitek a sorsotokat, egytöl egyig.