Név Horváth Pál
Becenév góré001
Honlap www.radiotaxi @radiotaxi.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2014.08.07 10:12

Te sárga csoda ! Pedig csodák nincsenek de mégis ...Tán ülj le és nézz magad körül vajon mit is értél te el kicsi életedben ! Ne a másik kertjébe kutakodj ne akarj mások bőrébe bújva véleményezni nézd meg te hova jutottál vajon mire lehetsz te büszke mennyivel tettél te többet mint szüleid nagy szüleid . Te ne bújj az én bőrömbe ne próbáld te eldönteni jó -e az nekem ami most van vagy sem ! Ez az én dolgom az én helyzetem .Neked ehhez semmi közöd ocsmány dolog amit itt tízen - húszan tesztek tönkre teszitek mind azt amiért ez létre hozva volt ! csak szart fröcsköltök mindenre mindenkire felelősség vállalás , név nélkül ! Na szóval én bizony büszke vagyok arra amit elértem sokat tettem érte többszörösét mint nagyapám és sokszorosát mint az Édesapám értem el ehhez sokat tanultam sokat dolgoztam sokat tettem .Én benne vagyok a történelemben és te ? Vajon te mikor fogod a magad történelmét megírni vajon két értelmes dolgot mikor fogsz megcsinálni amire a családod és te magad is no meg a környezeted is büszke lehet ?Mert ez így könnyű és népszerű a kisstílű emberek világában , hogy oda szarunk mindenhova ahol tevékenykedünk mindenkit lefikázni névtelenül ez a legkönnyebb dolog a világon De valamit tenni hozzá tenni segíteni jobbá tenni na az már fárasztó ahhoz tudás értelem és sok sok munka párosul !Az nem annyira érdekes arra nem jönnek a tapsosok arra nem csatlakozik ebből a kisszámú köpködők hadából senki !Te tudod ez dicsőség-e ? Én jól vagyok persze történhetett volna jobban is másképp is de az a 25 év az jó volt szép volt sikeres volt ma nyugodtan élek három napot dolgozok és élem nyugodt csendes életemet kutyáimmal ! Mindenem ami kell meg van és a fejemből a szívemből a történelmet az én saját történelmemet senki nem veheti el és ez többet ér minden PÉNZNÉL !Nekem nem kell álnevek mögé bújni én mindig magam voltam én voltam engem be lehetett azonosítani mindig mert mindig olyan helyzetben voltam amikor felvállalhattam magamat neked még ez sem adatik meg ! Na erre legyél büszke mert az én történelmemre BÜSZKE vagyok !( ne válaszolj mert nem írogatok ide csak gondolkodj el rajta vajon jó helyen vagy e ?? nem válaszolok és többet nem is írok ide míg ez nem egy igazi párbeszéden folyó szak lap lesz ahol nem kicsinyes másokat folyton lejárató szarozás folyik !)

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2014.08.06 18:59

TE KIS BUZERÁNS SENKI TE CSAK SZERETNÉL ÚGY ÉLNI MINT ÉN TE NÉVTELEN SZARJANCSI !!!!

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2014.07.29 15:06

https://www.facebook.com/attila.czeiler/posts/786215488085705

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2014.07.25 18:34

Hét éve taxizom ez egy főszerkesztőnek nem Tűnt fel ?Istenem mekkora egy plekni Huszár vagy ! Ja és en nem úgy megyek oda hogy kiváltságaim legyenek mint ti !

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2014.07.25 17:09

Meg egyszer aztán vége Köszönöm neked sok hatos a szívélyes fogadtatást sajnos láthatod vannak itt olyan emberek akik ezt a helyzetet generáljak Embernek látszanak de hat csak látszanak ,! Egyébként nem a tartasomat vesztettem el de arra nem kapok semmit a közértben .

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2014.07.25 13:53

Nem értem valamiért kimaradt : TERMÉSZETESEN DUDÁS ZOLTÁN volt az egyetlen aki segítő kezet nyújtott nekem és én elfogadtam ! ZOLI KÖSZÖNÖM !!!!!!!!

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2014.07.25 13:50

HELLÓ ! RÉGEN NEM ÉS SOKÁIG NEM ! Mégis leírom hogy ne a pletyka a hazugság terjedjen ! IGEN A HORVÁTH PALI FŐTAXIS LETT ! Mivel a kocsim fél éven belül egy millió Forintot emésztett fel és mert mezítlábasként vagy ha úgy tetszik HIÉNAKÉNT sok időt és nem túl hatékonyan töltöttem az utcán úgy döntöttem , hogy elfogadom a segítő kezet . Azt hiszem soha sem tudom eléggé meghálálni neki hiszen BUDAPESTEN az egyetlen volt aki segíteni akart rajtam . Rendben vagyok meg vagyok teszem a dolgom. Igen a HORVÁTH PALI FŐTAXIS LETT !!!!! És jól érzem magamat a bőrömben !

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2014.03.08 10:28

Remélem TOMAJER csak vigyorogsz az az ilyen szemet emberek szemet beirasan !Jellemzo !,

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2014.03.08 10:26

Megy ez esetleg szemtől szembe ??Vagy csak ilyen ócska szemet gyáva módon ? Te egy szarjancsi vagy !!!

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2014.03.06 14:34

Na ez a baj ezzel az egész névtelen hazug szarsággal !Ezért nem jön fel ide normális ember Taxis ! mert ilyen emberekre hazugságokra folyamatos szarkeverésekre nincs szükségük !Így ez a szarkeverők kis belterjes szemét dombja lett ! Nos most hívott a Bényei Gabi nyomatékosan megkért írjam le soha semmi gond közte és köztem nem volt , soha nem adott arra engedélyt , hogy bárki a nevét bármikor bármibe felhozza belekeverje !Ha valaki vele beszélni akar akkor tudja hol lehet megtalálni keresse meg ! Nos ennyit erről a szemétségről ! És ...anyád !!! Tudod hol találsz meg engem is ott folytathatjuk FACE TO FACE !!!