Név
Becenév szega
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Szerinted mikor volt egységes a szakma és miben?
Hát nagyon elszomorít amit az utóbbi néhány napban olvastam. A "B" variáció szerintem már régen valamelyik fiók alján lapult, csak a kellő időpontra vártak, hogy előhúzzák onnét. Erre a szakszervezet teljesen elkurvul, lefekszik mindenkinek aki csak arra jár (hogy miért is azt most nem akarom taglalni), de a lényeg az, hogy lepaktálunk a Metállal, a szocikkal meg bárki mással, csak abba rúgunk bele aki egymagában többet tett (érdekvédőként) a "TAXI"-ért mint azok valaha is fognak. Gratulálok!
Szia Ricsi! Vigasztalj meg, hogy nem ezt vágtad le a kiborulásából!
Szia Tomi! Isten hozott! Nem vagyok meggyőzhetetlen, csak annál, hogy hülye vagyok nyomósabb érvekre lett volna szükség e helyett személyeskedésbe ment át a vitapartnerem. Bocs, hogy ezt nem tudtam jó néven venni, de sértegetni továbbra is csak Ő sértegetett. "Valahol régen (pár napja) írtad valakinek, hogy én biztos nem azt válaszoltam amit válaszoltam... pedig de!!!" Nemtom mire gondolsz Tomi, konkretizáld, mert annyi mindent írtam. Nem szedtem szét semmit Tom csak a hurrá optimizmust próbáltam kicsit lelohasztani és visszarángatni Benneteket a földre. A fix önmagában több kárt fog okozni mint hasznot. Ennek az ellenkezőjéről próbáljon valaki érvekkel, meggyőzni, szívesen megváltoztatnám a véleményemet. Mondom még egyszer: érvekkel, de ha fáradtak vagytok akkor majd kivárom mit hoz a jövő. Tomi tudom, hogy semminek nincs vége, csak a gyakorlat azt mutatja, hogy a következő minimum 13 évre ezzel kell beérni amit most odadobnak. Ezért favorizáltam volna a létszámot nem azért mert Ti nem hallottatok róla. Fontosabb lett volna szerintem, de erről is meggyőzhető lettem volna és vagyok még mindig csak másképpen mint azt szálka szaki próbálta. Attól, hogy hangosabbak vagyunk és indulatosan lehülyézzük a vitapartnert még nincs igazunk! Na jó egészséget Neked!
És nincs benne egyetlen elütés sem! :)
Hát igen! Ezt bátorkodtam előrevetíteni, hogy létszámkorlátozás nélkül a fix tarifa, részint a taxisok lecserélődését fogja magával hozni és ebben értem azt, hogy valaki abbahagyja és kívülről majd (mivel jól néz ki a tarifa) jönnek szerencsevadászok, részint a vállalkozók droidok lesznek és mivel a munka kevesebb lesz (lesz akinek le kell mondania a taxizásról az ár miatt és a transzferek eltűnése miatt) egyre szarabb lesz a helyzet, de persze a létszám inkább nőni fog. Emlékezzünk vissza a nagysikerű Est taxira, rövid idő alatt elárasztotta BP-t új (először) alkalmazott taxisokkal akik később droidok ill. vállalkozók lettek. :(
Azt hiszem én itt befejeztem a Veled való diskurzust, mert 1. erre a szintre nem akarok lemenni 2. a következő infarktusodat majd rám fogod Aki elolvasta láthatta, hogy megpróbáltam.... nem sikerült , én feladom! További sok sikert a munkádhoz! Szép napot és jó egészséget!
A taxi egy nagyon hálás téma mert ha nincs miről írni mindig elő lehet venni a "konzervet" és kajolják az olvasók a szaftos történeteket. Egyébként a téli gumira is gondoltam. Valamint a kutya által már boncolgatott törvénytelen kártyalehúzós sztorira. Akkor most meg lehet követelni vagy nem? Nekem mondjuk az is magas (de persze ez az én hiányosságom), hogy mi köze a városnak a kw-hoz? A gyengébb autók is tudnak 50-nel menni nem? Persze már mindegy is, a kocka el van vetve.... ellentétben a tavaszi búzával, kukoricával, mert azt a belvíz miatt most nem lehet. :(