Hozzászólások száma: 35138
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
lalikirály 2008.02.04. 17:09:18 / # 274869
A képet nézve lehet,hogy igazad van-de ez valyon ugyanakkor készült,esetleg később-nem tudom innen ezt megitélni,bármelyik vari igaz lehet.Az ügy pedig nem jutott el a vez.etikáshoz az biztos,hogy miért azt nem tudom.Ha igazatok van álljatok ki mellette és vigyétek végig az ügyet.
cbtaxi 2008.02.04. 16:15:15 / # 274817
Mariann,Judit,Erika és Baba. Szerinted? Lubickoltam a hölgykoszorúban! :)))))))))
MCCCXCII 2008.02.04. 16:14:29 / # 274815
"Kolléga áll a droszton, ő az első. Szólítja a címbeolvasó, jelentkezik, majd mondják neki a címet. Ő jelzi, hogy erről a címről le van tiltva. Természetesen megkapja a következő kolléga, majd őt felszólítják a droszt elhagyására, mert az előző cím az övé lett volna. Na itt nekem teljes a képzavar." Mi ebben a képzavar? Az esetet "véletlen" én is hallottam. Nagy fülem van, de állítólag illik a fejemhez. A kollégát elküldték a drosztról. Azután azon csodálkoztak, hogy rövid időn belül megint ő az első. Ezt nem értették sokan. Pedig ez pont olyan, mint amikor egy címen körözgetünk. Nem több taxit rendelt az utas, csak mi értünk vissza. Így volt ez a droszttal is. A kolléga visszaért, s közben nem előzte meg senki. (:-)))
free 2008.02.04. 16:11:02 / # 274805
Na hát, ezt azért nem kellet volna ide írnod,abban a bizotságban te is részt vettél,és én a helyedben azért nem lennék erre annyira büszke, Ufi,Borza,Miki,meg a többiek. A rail fuvarok azok meg voltak, úgye kedves kolegám ! Én a helyedben lennék csöndben maradnék !
MCCCXCII 2008.02.04. 16:07:50 / # 274804
Na, na! Ez attól függ, hogy milyen sorba álltál be. A fantáziádra bízom, hogy mire gondolsz. (:-))
bemondó 2008.02.04. 15:55:26 / # 274801
Na milyen volt az első nap a "bányában"?
cbtaxi 2008.02.04. 15:15:26 / # 274784
Ha a hegy nem megy Mohamedhez.......:))))))))) Ma este 6-tól reggel 6-ig megtalálsz a központban. Jó sik "disznó" dolog van rajta! [font size=1](már amennyire sok lehet 128 Mb) :))))))))) [/font]
TOMLA 2008.02.04. 14:00:10 / # 274686
Valika drága. Biztosan igazad van,de én emlékszem olyanra is amikor csak akkor kezdhedted el a műszakot ha bemutadtad a kocsit. Akkor még egészen más volt az etikai bizottság. Részemről meg vagyok győződve, hogy azóta megváltoztál és mindíg tiszta a kocsid. Toma

TOMLA 2008.02.04. 13:48:41 / # 274664
Ja ja ja /tudok külföldiül!/

törölt felh. 2008.02.04. 12:31:54 / # 274641
Máskor engedd inkább azt a kis csöppséget magad elé, akkor maradhatsz!
chill of fear 2008.02.04. 10:04:43 / # 274510
Kollegina hívott etikást - sajnos okoska jelentkezett rá - bemutatta a képen látható autót és az okoska szerint is ez egy mosásra szoruló munkadarab. Te is így látod?
lalikirály 2008.02.04. 09:55:15 / # 274442
Valóságos dolognak látszik amit irsz-ha a képen látható autórol van szó-de,ha sérelmes az időmérö döntése van lehetőseged a szabályok szerint,hogy az igazadat más módon bebizonyitsd.Kérhetsz egy etikást aki megnézi az autódat és eldönti a folytatást.Még itt sem attak igazat,van minden műszakban vezető etikás aki a további folyamatot eldöntheti,ez már az ő felelősége.A döntéseinknek a súlyát nekünk kell viselni.Minden meghozott szabályszerinti tiltás meghatározott ideig szól!Jelen esetben a mosatás bemutatásánák tényéig szól alap esetben,addig sem a drosztra beállni sem címre jelentkezni nem lehet.Gondolom a szabályokkal Te is tisztában vagy.Megkérdezhetném talán,hogy miért nem így jártál el de ennek most nincs is jelentősége,egy biztos,hogy 6.30-10óráig hosszú idő telt el és ezalatt senki nem tudja mi is történt.
lalikirály 2008.02.04. 09:14:09 / # 274439
A kérdés amit feltettél nem szólhat nekem, mivel nem vagyok gazd.vez. és én is csak azokat a segítségnyújtásos dolgokat látom amit mindenki más. Amiben pedig nem vagyok képben, ahhoz nem szólok hozzá! Talán más egyéb témában állok rendelkezésedre, addig is köszönöm a megtisztelő figyelmedet.
csogu 2008.02.04. 08:57:54 / # 274435
Na nézd, tisztázzunk valamit:-) A Lajos etikás, ő az EB. elnöke. Nem tudom mennyire vagy tisztában ennek a pozíciónak a jelentésével, hogy ez mit is foglal magában (feltételezem, hogy tudod), de ez a státusz nem egyenlő a gazdasági igazgató beosztásával. Te, egy gazdasági kérdést dobtál fel a Lajosnak, amire ő nem reagált. Ez olyan, mintha tőlem várnád arra a választ, hogy miként szállhatsz le egy repülővel. Ismerve magam, én válaszolnék, de akkor abból neked lenne károd. Ha fáj a szemed, akkor nem szemorvoshoz mész...kivételt képez ha a szemfogad fáj (jó, ez gyenge volt, csak miközben írok gondolkodom:-D). A Lajosnak olyan kérdéseket kellene feltenni, mint pl.: "A" kérdés következik: Kolléga áll a droszton, ő az első. Szólítja a címbeolvasó, jelentkezik, majd mondják neki a címet. Ő jelzi, hogy erről a címről le van tiltva. Természetesen megkapja a következő kolléga, majd őt felszólítják a droszt elhagyására, mert az előző cím az övé lett volna. Na itt nekem teljes a képzavar. Ok, a kolléga valamilyen okból kifolyólag nem mehet a címre...példa..nem szimpatizálnak az utassal...egy régi haragosa...olyan illatósítót használ, ami az utast irritálja stb...stb... Vagyis valamilyen nyomos érv kell ahhoz, hogy engedélyezve legyen, hogy te ne mehessél a címre. Gondolom ezt bent kivizsgálták és ha a kolléga hibázott anno, és ez miatt nem mehet, akkor megkapta a büntetését...viszont, ha újra belefut ebbe az utasba, akkor nem mehet érte és el kell hagynia az első helyét... Anno azt hallottam, hogy nem lehetséges egy esetért a dupla büntetés. Tételezzük fel, hogy az eset, ami alapján le lett tiltva a címről, nem vont magával büntetés...ergo...a kolléga nem hibázott. Akkor miért van mégis büntetve? Na, szerintem egy ilyen kérdés megválaszolása a Lajos kompetenciája....hasonlóan Valcsi kérdéséhez. Tesco, te gazdasági kérdést tettél fel, amire a Lajos nem tud, és nem is válaszolhat...SZERINTEM!!!...de majd jól seggbe billentenek, ha hülyeséget írtam:-))
tomajer 2008.02.04. 07:53:40 / # 274409
[b]Fergeteges bulit csaptak a gazdagok Lezajlott a tizenharmadik Operabál, amelyen összesen 1500 híres és gazdag mulatott együtt. Az óriási luxuspartin, ahol egy hölgy a gyanú szerint ruhájától is megvált, hírességek egész sorát és szédítő ruhaköltemények sokaságát láttuk. [/b]Helyszíni beszámoló....

tesco 2008.02.04. 05:25:40 / # 274377
Értelmes válasz csak attól nem érkezett akinek feltettem a kérdést.Értelmetlen meg sok is.Tényleg mekkora lehetőség volt ez Csogu! Ő úgylátszik nem vállalja.

Nevem senki 2008.02.04. 03:57:46 / # 274379
Tény, hogy elsőnek jobb lenni, mint másodiknak:-)))))
valcsi 2008.02.03. 23:26:29 / # 274082
Az igazságról lehet beszélni sőt kell,csak azt äanevekkel,tényekkel(név,helyszin,esemény,stb)alá kell tudni támasztani és ettől kezdve már nem üres vádaskodásról beszélünk!Igazad van ez egy olyan fórum ahol lelehet írni mindent,csak a megfelelő stilusban. Tény, hogy a képen látható autóval Helyszín: a Bethlen téri droszt első helyéről Név: a mögém másodikban beálló 1593-as időmérő Esemény: elküldött mosatni. Tény: hogy a harmadszori nekifutásra kihívott Név: 1048-as etikás Esemény: megállapította, hogy helyes volt az időmérő kolléga döntése. Helyszín: MÁV droszt első hely Tény: nem kaptam meg a címet, amíg a Név: 1017-es időmérő Esemény: meg nem nézte az autót Időpont: 6.30-tól 10 óráig.

cbtaxi 2008.02.03. 15:54:06 / # 288038
Hi Laci! Ez most mit is jelent pontosan? Szeretnéd visszakapni? :)))))))
cbtaxi 2008.02.03. 15:52:50 / # 288037
Jó Neked,én nem tudok kibújni a bőrömből.:) De hát mindannyian tudjuk, hogy Te egy különleges képességekkel megáldott pali vagy. :))) Tényleg! Azt hallottam,hogy Te egyedül is tudsz kánonban énekelni. Ez is igaz ugye,felesleges is megkérdezni? :)))))))))))))))))
Oldalszám: 1757