Hozzászólások száma: 35138
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
TOMLA 2008.02.05. 01:26:19 / # 275284
No máma sz. nap. A pent tartsad magadnál, oszt majd összefutunk. Disznó dolog meg nem lehet rajta mert én nem vagyok olyan. Zeneileg meg kellene eszmét cserélni mert egész biztos van pár dolog ami érdekel, pertye oda-vissza.
TOMLA 2008.02.05. 01:15:02 / # 275283
Hát nem igazán értem hogy jön ez ide. Rail fuvarok most is vannak oszt mindég van felvétel. No ha nem vagy tisztában a dolgokkal a Rail csak annak bolt aki összeállítja. Én csak arra próbáltam célozgatni, hogy a bizottság összetételétől függetlenül vannak munkatársak akik mindíg a szőnyegnek az ő szélén álldogállnak. Ugyanzért: /tisztaság, állandó késés, lenyúlás, URH, stb./ V.melyik nap pl. az "ócsó taxi" fedőnevű kollegát láttam ismét a Főtaxi színeiben aki eddig kb. ötször lett kirúgva.No de én hiszek abban, hogy az emberek meg tudnak változni.
TOMLA 2008.02.05. 00:49:45 / # 275282
Gyereek ezt a Lilazoli is tudja? Etika -etiket Az internetes etiket szigorúan tiltja és elítéli a nick mögött tartózkodó user személyazonosságának még csak a firtatását is.

Akos1758 2008.02.04. 23:06:48 / # 275330
Visszaolvasva az utóbbi pár oldalt, ez most azthiszem ideillik: Ceausescu a tízparancsolatot ötre korlátozta: 1. Ne gondolkozz! 2. Ha gondolkoztál, ne mondd ki! 3. Ha kimondtad, ne írd le! 4. Ha leírtad, ne írd alá! 5. Ha aláírtad, ne csodálkozz! Bencsik F. Ákos :DDDDDDD

csogu 2008.02.04. 22:35:55 / # 275324
Az olyan:-))
grincs 2008.02.04. 22:34:28 / # 275319
az az exif-be elmenti a koordinátákat is???

csogu 2008.02.04. 22:22:06 / # 275322
GPS-el készítette...:-)) :-P
Akos1758 2008.02.04. 21:56:05 / # 275309
Még fiatalon és naívan, mi ;DDD
Akos1758 2008.02.04. 21:54:22 / # 275308
Amúgy lehet én vagyok nagyon öntudatos büszke f@sz, de nekem ez teljesen megfelel így, sőt!!! Valahol még büszke is vagyok rá. Kicsit érzem magam "valaki"-nek, nem egy kitalált név, hanem "A" 1758as KOLLÉGA, aki TAXIS :P Nem mondom, hogy ez nem fog elmúlni x idő után, de egyenlőre jó így. Büszke vagyok rá, hogy taxizom, büszke vagyok a kódomra és pláne büszke vagyok a véleményemre, ami az ENYÉM, Bencsik F. Ákosé és nem "újnick"-é.
grincs 2008.02.04. 21:42:13 / # 275303
persze csak ha a fótómasinán be volt állítva az óra/dátum... :P
csogu 2008.02.04. 21:32:47 / # 275299
Ja értem...szóval, ha valaki értelmesen akar trécselni, akkor semmi gond, ha nem fedi fel magát, de ha személyeskedik akkor ti is igénybe veszitek a Bogdánit....értem, így okés:-)) JWT, figyeld meg, százalékot kérhetsz majd terembérlet miatt:-))
csogu 2008.02.04. 21:30:36 / # 275298
Amennyiben bárki kétségbe vonja a kép elkészültének időpontját, küld át nekem emailben és én megmondom percre pontosan, hogy mikor készült:-) csogu@hallotaxi.hu
valcsi 2008.02.04. 21:11:21 / # 275292
Ott készült, frissiben, a Jézuskától kapott GPS-en készült első képem :) Még dicsekedtem is Okoskának. Most meg Neked:)
lalikirály 2008.02.04. 21:08:36 / # 275288
Köszönöm,hogy felhívtad a figyelmemet rá.Nem volt szándékomban kideríteni bárkinek is a kilétét sőt ha tudom is,hogy ki-kicsoda addig a percig amíg Ő el nem mondja,én biztos nem mondom el senkinek.Csupán annyit kértem és kérek mindenkitől,hogy az arcnélküliséget ne a mocskolódásra,mások sértegetésére,lejáratására használja fel!
valcsi 2008.02.04. 20:57:57 / # 275287
"Valika drága. Biztosan igazad van,de én emlékszem olyanra is amikor csak akkor kezdhedted el a műszakot ha bemutadtad a kocsit. Akkor még egészen más volt az etikai bizottság. Részemről meg vagyok győződve, hogy azóta megváltoztál és mindíg tiszta a kocsid." Lacika drága Azt a hetet én sem felejtem el. Miben más a mostani etikai bizottság? Biztos, hogy nem mindig tiszta a kocsim, mint ahogy a Tied sem, hacsak nem mosatod le minden fuvar után. Szerintem a tisztaság relatív fogalom, olyan mintha csak fehér és fekete lenne. A szürkét az etikás sorolja ide, vagy oda.
csogu 2008.02.04. 19:25:31 / # 274978
Szia Lajos! Ne haragudj, de sajnos ebben igazuk van a kollégáknak...én magam is megkívánok egy értelmes hangnemben folytatott eszmecserét, de bárki is fordul hozzám ebben a szakmában nagyon a lelkére kötöm, hogy jól fontolja meg, hogy vállalja-e magát, mondandóját, még akkor is(!!!), ha igaza van! Tudom, és elfogadom, hogy ezzel te nem értesz egyet, de addig, amíg kishazánkban a demokratikus szólásszabadságot egy boszorkányüldözés követheti (példa a lap 2 éves múltjában sok tucat van), addig én nem biztathatok senkit arra, hogy vállalja magát, mert nem lehet megvédeni utána őt. Ezt a felelőséget nem vállalom magamra...másnak sem ajánlom. Na és az internet azon társadalmi rétege, akik a távolság, vagy más, megítélés miatt, kialakították ezt az úgynevezett arctalanságot, megtanultak így élni. Tudod ez olyan, mint amikor van egy lepcses asszonyka, aki mellett az ember nem jut szóhoz, és inkább ír neki egy levelet, amiben kiöntheti búját-baját. Javaslom (és igazán CSAK így lehet objektívnak és függetlennek maradni), hogy ne azt nézd ki ír, hanem azt, hogy mit. Ez egy nagyon érdekes "játék". Lehet, hogy összetalálkozol itt olyan emberrel egy bizonyos témával kapcsolatban (nem kell feltétlen szakmainak lenni a témának), akivel esetleg nem tudnál előítéletek nélkül kommunikálni, de itt ezt megteszed és amikor (esetleg) kiderül, hogy kit is rejt az a nick, akkor meglepődsz, mert kellemesen csalódsz az IRL emberke személyiségében. Etika -etiket Az internetes etiket szigorúan tiltja és elítéli a nick mögött tartózkodó user személyazonosságának még csak a firtatását is. Szóval ne legyél etikátlan:-)))
lalikirály 2008.02.04. 18:57:42 / # 274924
Amit szeretnék elmondani ahhoz nem kell sem apród sem tábornok,csupán egy olyan hely ahol ezt megtehetem úgy,hogy a nevem mellé teszem és nem bújok el egy álarc mögé,nem leszek fantom akit nem lehet megfogni,hogy mindenkinek jól beszólhassak retorzió nélkül!Nem szeretnék a Te bőrödben lenni,biztos nehéz lehet ha már ilyen eszközökhöz nyúlsz és nem a szemtől-szembe verziót választod!
csogu 2008.02.04. 18:33:06 / # 274916
Azt viszont el kell ismerni, hogy frenetikus megfogalmazásban adta elő a mondandóját:-))))
csogu 2008.02.04. 18:30:37 / # 274881
Látom, mi elleszünk egymással:-) Nem magasra tetted a mércét, hanem egyszerűen illetéktelennek tettél fel egy kérdést. Szerintem nem egy bonyolult dolog ezt megérteni... Még egy példa, csak megérted: Zöldségestől ne kérdezd meg mennyi a tőzsdén a Richter árfolyama, de egy brókertől sem, hogy milyen lesz idén a termés a földeken. NEM tud rá korrekten válaszolni. Lajos szájába semmit sem adok...ennek több oka is van:-) Apród...ej barátom, biztos kell ez a beidegződött, elnyomott, lecsúszott emberek keserű ...na most jól beszólok valakinek stílus? Nem bántásiból mondom, de az a tapasztalatom (elég sokat szoktam beszélgetni), hogy akik nem tudják másként kifejezni magukat, mint apród, seggnyaló és még sorolhatnám, azok baromi keveset érnek. Küldj el a francba szellemesen, cikiz ki, járas le, de legalább lássam benne, hogy érdemes....uram bocsá értékes ellenfélre akadtam...mert már ne haragudj, és tényleg ne sértődj meg kérlek, de ez a régi TMK-ban, a gyár eldugott zugában, egy titkos feles lehajtása között elejtett pocskondiázás, olyan szinten alacsony nívó, hogy ettől totál kész vagyok. Tudom ez az én gyengém, de hát ez van...kb. annyira vagyok kész tőle, mint amikor valaki egy vita hevében úgy érvel, hogy azt mondja: CSAK! Elég szegényes. Az utolsó bekezdésed merő nyalizás SZERINTEM! Nem nyalizás, csak érzékeltettem, hogy hol az én helyem a hierarchia létráján. Nem török senki babérjára, nem én akarom megmondani a frankót, nincs nálam a bölcsek köve stb...csak szeretek netezni, irogatni, véleményt cserélni és ütköztetni...azt néha nem tudok a számra...illetve az ujjamra lakatot tenni. Kérlek, ne adj több tiszteletet, mint amit tőlem kapsz, de amíg nem adok neked rá okot, addig kevesebbet se. Egyelő beszélgető partnernek tekintelek, te se süllyedj ez alá. Köszi:-)

tesco 2008.02.04. 17:37:11 / # 274883
Igazad van ! Magasra tettem a mércét a 1050 számára. Jellemző, csak azzal tud érvelni amit más előtte elmond. Jó lenne ha nem adnád a szájába a szót! Nézzük mire megy az apródja nélkül. A felelősséget mindenképp lerázza magáról, nem kell aggódnod érte. Az utolsó bekezdésed merő nyalizás SZERINTEM!
Oldalszám: 1757