Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
okoska01 2007.05.31. 07:31:59 / # 182387
Góré! Hihetetlen vagy. Semmilyen üzenettel nem tudlak rávenni, hogy egy noirmális választ kapjak a kérdésemre? Utóbbi 5-6 üzenetemből csak széljegyzetben válaszoltál az egyikre.

okoska01 2007.05.31. 07:30:14 / # 182336
Emil jött, legfeljebb nem hozzám... :)) meg kéne ismételni ... Köszike

HáziPálesz 2007.05.31. 03:37:22 / # 182393
"Azt nem állítottam , hogy esetleg nincs ez így még valahol én csak azt mondtam nálunk így van! Nincs semmi baj!" Na erre mondaná a Haccáz hogy NO KOMMENT:-)))

HáziPálesz 2007.05.31. 03:35:32 / # 182385
"nálunk van egyedűl arra lehetőség álljunk bármilyen szarúl is , hogy karamból vagy hosszú javítás esetén nem fízet tagdijat vagy csak a felét!"

nemkar 2007.05.31. 01:18:58 / # 182382
Nem lehet, hogy csak ....keveri...keveri?

0077 2007.05.31. 00:13:11 / # 182386
Szerintem a RT igen nehéz helyzetben van.A Pali eladosodott, cégvezetéshez nem ért...de szive van!!Ma a budapesti taxizást csak fuvar vásárlással lehet talpon tartani amihez tagdij kaucio kell vagy valos tökeerös befektetö.A hetak tulajdonosai a taxisoktol bezsebelt pénzböl teszik tönkre a taxisokat, és probálják a Palit is kicsinálni! Ezt nem a nekik tejelö taxisok érdekében müvelik ha nem a saját létfentartásuk miatt.

nemkar 2007.05.30. 23:37:58 / # 182391
"Nálunk nem fizet a legtöbb súlyosan beteg akik hoszzabb rövídebb kórházi kezelést kapnak , nálunk van egyedűl arra lehetőség álljunk bármilyen szarúl is , hogy karamból vagy hosszú javítás esetén nem fízet tagdijat vagy csak a felét! És az is nálunk van ha gondja van oda adjuk a kaucióját..." Pali! Szerintem ez minden cégnél így van. Telefonáld őket körbe, és csak egyet írj, ahol ez nem működik. Akkor most, mire is válaszoltál?
Apuka 2007.05.30. 21:17:49 / # 182389
Végre!Köszönjük!

Apuka 2007.05.30. 21:16:27 / # 182388
Igen, vannak itt is bajok rendesen. De ez, úgy gondolom azokra tartozik akik itt dolgoznak. Nekünk is sokkal nehezebb ha azok jönnek ide köpködni akik nem ide tartoznak! Ezek a mi problémánk, Rádiósoké(!) és nem tartozik másra! Sok-sok olyan dolog van ami nem úgy működik mint szeretnénk, de ezt nekünk kell számon kérni akár Palin, akár az etikásokon! A soraid olvasva úgy gondolom, itt voltál nálunk. Neked is, mint nekünk is, három lehetőséged volt: 1. Felemeled a szavad a problémák ellen 2. Nem foglalkozol semmivel, csak dolgozól csendben 3. Feladod és elmész a cégtől Gondolom, te az utóbbit választottad. Akkor miért jössz ide szitkozódni? Nézd meg Bufit! Ő nem tudott maradni, elment. (Egyébként nagyon sajnálom) és nem jön vissza az oldalra köpködni. Üdv

Admin 2007.05.30. 21:15:35 / # 182390
T. Urak! A stílus megint alpári lett! Kéretik magukat moderálni, mert ha nem, akkor kénytelenek leszünk bevezetni ismét a nulla toleranciát.

Apuka 2007.05.30. 20:57:18 / # 182383
No problem! E-mail ment! Válasz jöhet. Szia!
góré001 2007.05.30. 20:14:30 / # 182381
Érdekes a tagdijnál mintha mást mondtak volna ataxisok tudod azok akik nálunk vannak tudod akik jó kedvvel beszélgetnek velem mindíg!! Tudod ezt neked nem kell érezned mert te nem itt vagy ahol meg vagy ott is tán a kiközösítettek, az ismeretlenek, nehéz kenyerét eszed. - veled sincs tovább mit kezdenem értelmetlen emberekkel nem kell foglakozni erre nincs elpocsékolni való időm tehát nálad is itt a pont!!........... Még valami 6 ment el és már négy be is lépett helyyettük , és még valami lehet ezek közül is 2-3 vissza jön jövő héten - na most a vége!!
góré001 2007.05.30. 20:10:00 / # 182380
Te egy nemnormális notórius hazudozó vagy! De ez neked így jó ám legyen! Ehhez sincs semmi de semmi közöd! Neked itt senkinek sem kell beszámolnia semmivel mert egyszerűen SENKI VAGY!! ja és az is maradsz!Ez az utolsó neked szoló beírás mert a senki hangja nem hallik így nincs is vele mit kezdeni! és pont!!!.......

góré001 2007.05.30. 20:06:44 / # 182379
Azt nem állítottam , hogy esetleg nincs ez így még valahol én csak azt mondtam nálunk így van! Nincs semmi baj!
Megbízható 2007.05.30. 19:49:17 / # 182378
Pali már az is SZÉGYEN, amennyit most elveszel tagdíj gyanánt a taxisoktól, ezért a fuvar mennyiségért. A Rádió Taxi vezetőségén belüli csalásokat, simlisségeket ne próbáld letagadni, mert úgyse tudod. Szerinted miért ment el 19 régi Rádiós?......Többek között emiatt is küldted padlóra a cégedet!
Apuka 2007.05.30. 18:54:10 / # 182377
A vezetők kiváltsága, hogy mindig szem előtt vannak. S bárki, aki szem előtt van, az céltábla is. Ez ellen nem lehet mit tenni. De kezelni a támadásokat, azt lehet. -"Csak arra is kiváncsi lennék ki védi meg már végre a saját mundérja becsületét ezektől!!!"- Szerintem ha van becsülete a mundérnak (márpedig miért ne lenne) arra itt vagyunk MI. -taxisok, etikások, Góré! Ha nincs(?) akkor szintén nekünk kell tenni ellene. Kivétel nélkül.
Nevem senki 2007.05.30. 15:58:38 / # 182374
Bocs, hogy belepofázok, mivel közöm semmi,de a Főtaxinál, ha valaki hosszan javít és nem dolgozik csak részarányos tagdíjat fizet.( betegálománynál szintén) Ha valakinek gondja van kikérheti a kaucióját és részletekben fizetheti vissza. Mégegyszer bocs Pali, csak a pontosság kedvéért szóltam bele.
góré001 2007.05.30. 15:22:43 / # 182373
Nos igazad van de rettentően unom már ha van kalapja azért ha nincs azért egyoldalú játékot! három négy ember aki állítom már rég köze sincs az RT-hez itt mocskilódik és talál ki új meg újabb történeteket! belemarnak mindenkibe akit csak érnek belegázolnak tisztességes emberek lelkébe csak azért , hogy ők egy jót röhöghessenek! Miért nem nekik írod - HOL A HATÁR?? Nekem nem szakadhat el a cérna soha sem? - Senkit nem bántok senkit nem sértegetek csak nyelek csak nyelek de azért minden tisztességes barátomat társamat segítőmet már nem hagyom bántani , mint mot szegény Zolit! Olyan tisztességes és patyolat tiszta hogy az csak na erre berobban és teleszájjal belemar! Tudod ez a felháborító! Még valamit kedves kedvezményt kérők ! Nálunk a legkevesebb atagdij pedíg a létszámunk ezt nem bírja el de kitartok míg csak lehet! Nálunk nem fizet a legtöbb súlyosan beteg akik hoszzabb rövídebb kórházi kezelést kapnak , nálunk van egyedűl arra lehetőség álljunk bármilyen szarúl is , hogy karamból vagy hosszú javítás esetén nem fízet tagdijat vagy csak a felét! És az is nálunk van ha gondja van oda adjuk a kaucióját/ ma 3mFt van kint!!/ Nos ennyit a huhogóknak! A jobb érzésüektől elnézést! Csak arra is kiváncsi lennék ki védi meg már végre a saját mundérja becsületét ezektől!!!

Apuka 2007.05.30. 13:48:08 / # 182376
Amikor tőlünk elvárod, hogy ne alpári módom nyilvánítsunk véleményt akkor mi is ezt kérjük tőled! Te vagy a góré, neked tudnod kell ezen átlépni!

Apuka 2007.05.30. 13:22:22 / # 182375
Ugyan én nem hallottam azt a megrendelést, de hadd védjem meg a 675-öt. a Celebi-s repteres fuvart ( gondolom ez is az volt) ha felveszed és beszélgetsz az utassal, te is nyugodtan megkérdezheted, hogy megy-e másnap is dolgozni. Ha igen, akkor máris van egy tuti infód. Mi ebben a csalás vagy visszaélés? A címet szabályosan feldobják. A lehetőség neked is adott. (Én is csináltam már ilyet). Arról nem is beszélve, hogy ő az egyetlen taxis aki szó nélkül felveszi a lörinci Celebi-s fuvarokat annak ellenére, hogy nincs jól be árazva. Nem baj ha kritizálsz, de ne fél infó után tedd! Nyugodtan menj oda hozzá és vesd fel a problémádat, nem fogja leharapni a fejed. És még valami: Én úgy látom, ő az az etikás aki kétszer is a taxis mellett van mint egyszer ellene.
Oldalszám: 934