Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2007.06.08. 12:30:43 / # 182474
Esküszöm nem szándékos volt:-DDDDDDD
hattomi 2007.06.08. 11:59:25 / # 182473
Hello T. Boros Kálmán! Az emberek nem hatszázan voltak, hanem hatszázegyen....!
csogu 2007.06.08. 03:17:54 / # 182472
Tisztelt Srabik úr! Miközben sorait olvastam mély fájdalom szállt meg. Ön támadólag áll a problémához, pedig mint meg tudtam, maga nem csak a Borászati Kamara (BRIK) elnöke, hanem egyben az ellenőrzési osztály főosztályvezetője is. Tudtommal önnek kell behordanunk a termésből évente 5 puttonnyal és ebből készíti ön el, az exportra szánt nemesített bort. Félve kérdezem, hogy miért van az, hogy ezeken az üvegeken mi nem vagyunk feltüntetve, mint beszállítók, csak maga, kedves Srabik úr, miközben mind tudjuk, hogy egyedül képtelen lenne 12.342 szőlőtőkét megkapálni, visszametszeni. Az ellenőrzés meg véleményünk szerint nem megfelelő. Az emberei, mind a hatszáz, nem szakembereknek néznek ki. Főleg akkor kezdtünk erre gyanakodni, amikor hordószám gurították el a bort, saját használatra. Kérem mielőbbi intézkedések foganatosítását, hogy a jövőben a magába vetett bizalmat ne váltsuk fel vasvillára. Köszönettel: Boros Kálmán
tomajer 2007.06.07. 20:00:03 / # 182470
Végre egy kemény tökös fellépés, ez ellen a...... (és nem csak engem akarnak feljelenteni állandóan:-))) T. korcsmáros úr! Engesztelésül felajánlom, hogy szerkesztőségünk másik két tagját meghívhatja kocsmájába, és mi (miután mindent leellenörzünk) tételesen cáfolni fogjuk kollégánk valótlannak tűnő állításait! :-)
Srabik Péter 2007.06.07. 19:20:10 / # 182469
Tisztelt Uram! Sajnálattal értesültem,hogy az alanti és alantas írásával,ismeretlenül is a becsületembe gázolt. Írása nélkülözi a legcsekélyebb objektivitást és tényszerűséget is. Pedig állítólag Ön újságíró,vagy vmi afféle.Én is állíthatnék Önről valósnak vélt dolgokat.Például,hogy szakácskönyvben keresi a relativitás-elméletet. Maga nincs tisztába a legalapvetőbb dolgokkal sem a szakmámat illetően. Cukrozom a bort? Ember!!!!!Ilyen cukor árak mellett???? Melegített sőr? Mégis hogyan? 3 hónapja ki van kapcsolva a gáz,mert nem fizettem ki a számlát. Első felindulásomban,miközben - mocskolódását olvastam -, arra gondoltam,hogy megkeresem és kiverem a fogait.De aztán rájöttem, miért tegyem elviselhetőbbé ezáltal az arcát? Ha a felhívásának eredménye lesz és tüntetőket látok a kocsmám körül,akkor a hosszúlépésekbe szánt szódavizesüvegekből összeállított,vízágyúval fogom őket visszaverni. Önnek csak egy lehetősége maradt.Civilizált kultúr emberhez illően,visszavonja a rágalmait,vádjait és a nagy nyílvánosság előtt - e fórumon - megkövet! Amennyiben erre nem hajlandó 48 órán belül,úgy megteszem a megfelelő jogi és jogtalan lépéseket. Tisztelettel: Srabik Péter kocsmáros :-)))
penge2 2007.06.07. 18:14:38 / # 182468
:)

csogu 2007.06.06. 07:04:48 / # 182460
Szia! Igaz azt írtad, hogy tomajert tiszteled, becsülöd, én ettől a hibádtól most eltekintek:-) Nem hiszem, hogy nem érted, amit tomajer próbál itt érzékeltetni, de azért nem vagyok teljesen erről meggyőzve. Vonatkoztassunk el a topiktól, ez lesz a leghelyesebb. Tételezzük fel, hogy mi mind kocsmárosok vagyunk és van köztünk egy olyan, akivel gondunk van. Na most jön valaki és beír róla lényeges, közhasznú információkat. Egyes példa: Kocsmárosok figyeljetek. Srabik Péter cukrozza a bort, a sört előmelegíti és a cefre, amit különleges Francia nedűként tüntet fel egy házilag készített bóvli! Kérnék minden jóérzésű kocsmárost, hogy Srabik kocsmája előtt találkozzunk és szólítsuk fel, hogy a szakma becsületét ne sározza többé be! Kettes példa: Kocsmárosok figyeljetek. Srabik Péter az a köcsög cukrozza a bort, a sört előmelegíti, hogy rohadna le a keze és a cefre, amit különleges Francia nedűként tüntet fel egy házilag készített húgy, fos, bóvli! Kérnék minden jóérzésű kocsmárost, hogy Srabik kocsmája előtt találkozzunk és szólítsuk fel, hogy a szakma becsületét ne sározza többé be, mert különben úgy szétb@sszuk a pofáját, hogy a drága jó édesanyja sem fogja megismerni! Most felteszek neked két kérdést, kérlek, válaszolj rá: 1, szerinted valamelyik hozzászólás tartalmaz több információt, ami a lényeget tekinti? 2, Szerinted melyik kerül kimoderálásra? …na, ezért lett az „cenzúrázva”…:-)
tomajer 2007.06.05. 23:05:24 / # 182458
Ne legyen arrogáns! Mindenki megírhatja a véleményét. De nem hagyhatjuk kocsmaszinte zülleszteni a lapot! Elszámolsz húszig, és te magad kipontozod!:-)
Megbízható 2007.06.05. 22:35:28 / # 182456
tomajer tisztellek,becsüllek, de ez a topik egy szakmai oldal.Mivel itt az RT-ről és a Horváth Paliról van szó az elmúlt évek munkásságai miatt nyilvánvaló, hogy az indulatok magasra emelkednek.Valószínü ezért a Palinak kellemetlen ha az igazságot megírják.Néha lehet hogy a "topikolóknak" arogáns a kifejezése de ezért nem kellene az egész cikket törölni.(pl. ki is pontozhatnátok).Így legalább szélesebb körben megismernék csalásait,hazúgságait.Hidd el sokan kiváncsiak lennének az RT belső simlisségeire,a Pali csúsztatásaira. Előrei is köszönjük taxisok,topikolók,és a honlapot olvasók.
tomajer 2007.06.05. 21:38:34 / # 182455
Én úgy láttam, hogy "Admin"-nak a stílussal volt baja! Soha nem a mondanivaló miatt törlünk valamit. Ha képtelenek vagytok önmérsékletre, és nem tudtok úgy fogalmazni, hogy az elbírja a nyomdafestéket, az baj. Lehet, egy többoldalas hozzászólás, sok sok értékes információval, ha közben van benne néhány ocsmány káromkodás, és becsületsértés, bizony repülni fog!:-( Felnőtt emberek vagytok. Figyeljetek oda arra, is, hogy hogy írtok, ne csak arra, hogy mit.
Megbízható 2007.06.05. 21:04:06 / # 182454
Tudod Admin, mostmár kezdek ezzel a honlappal egy kicsit szkeptikus lenni, mert ha a Horváth Pálról (nem a Rádió Taxiról) megírjuk az igazságot és minősítjük, rögtön cencurálod. Pedig hidd el, hogy ez mindenkit érdekelne, úgymint a saját alvállalkozóit, s ugymint a tobbi taxi társaságnál dolgozó kollegáit. Nézd meg!, nem véletlen, amikor fény derül az igazságra, vagy esetleg személyiségének kínos a téma, eltűnik a honlapról. Kérlek téged is mérlegelj, mert szerintünk nagyban befolyásolja a megnyilvánolásai és nézetei (FODESZ, Érdekvédelmi Szervezetek,...stb) a taxis társadalmat. Előre is köszönjük Admin!
csogu 2007.06.05. 03:23:11 / # 182432
Bao, drága barátom, fogadj meg egy tanácsot tőlem:-)))) Temetésen ne akarj viccet mesélni!

Bao, a FŐNÖK! 2007.06.05. 00:03:02 / # 182451
Viccesnek vélt beírásommal felszerettem volna dobni ezt a csúnya topicot. Nem akartam Apukát megbántani,engem speciel nem zavar.
Apuka 2007.06.04. 20:32:20 / # 182450
Storno!!! farkaszsolt@t-email.hu
Apuka 2007.06.04. 20:31:30 / # 182449
farkaszsolt@t-mobile.hu
csogu 2007.06.04. 19:32:55 / # 182448
Hagyjuk…nem érted, de nem is baj, mert ez csak azt mutatja, hogy nem a rosszindulat beszél belőled:-)
Apuka 2007.06.04. 19:29:16 / # 182447
Hidd el, értettem! Tudom, csak mint lehetőséget említette.
csogu 2007.06.04. 18:24:34 / # 182439
A lényeget nem értetted ebben az írásban...olvasd újra!!!

csogu 2007.06.04. 18:23:57 / # 182446
Látod, mindig ez van. Erre mondtam, hogy olyanok, akik kicsit érzékenyebbek (magyarán nem hasonlít a lelkük a drótkefére) azok ne vállalják magukat, mert hátrányuk lehet belőle!!! Nekem is jött az elmúlt 2 évbe pár „jóakaró” figyelmeztetés. Egy ideig próbáltam is ezekre a hangokra figyelni, majd úgy döntöttem, hogy itt a vége, nem tovább. Azóta ha érkezik ilyen hang, akkor elküldöm őt is és a „hangját” is a fenébe, azt jól van:-)))) Sajnos az olyanoknak (nem a Rádió taxit és nem az etikásokat értem itt, hanem jó nagy általánosságban írom ezt) akik a zavarosba halásznak, azoknak nagyon nem jó az, ha az álló víz fel van kavarva. A csend az igazi…
Apuka 2007.06.04. 15:51:18 / # 182440
Ez most nagyon fájt! Én még soha senkinek sem nyaltam és ezután sem fogok.

Oldalszám: 934