Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
6ker 2009.09.06. 11:56:19 / # 294770
Egy pillanatra vissza a központba. Tegnap felvettem egy Solymárt 20-al. Átverekedtem magam 2 esküvői meneten, 17 perc alatt értem ki, mert a másik vége volt. A kedves kicsit morcos volt mert neki 10 percet mondtak amikor az autót rendelte...

siros 2009.09.06. 11:53:16 / # 294776
Majd meglátjuk, én is 100 fő körülre tippelném :)
puccos 2009.09.06. 11:11:30 / # 294775
Az összes általunk bitorolt gengszterfészekre tippeltem a 100-150 főt. De lehet hogy neked van igazad.
csogu 2009.09.06. 11:00:18 / # 294774
Ez a 100-150 ember elmegy akkor volt igaz, amikor még sok olyan tag itt volt, akik csak ezért voltak itt. Azok lassan már elkoptak, vagy maguktól mentek el, mert már nem érte meg nekik itt lenni, vagy bebuktak és kirúgták őket. Mostanra szerintem ez a szám inkább olyan 30 körül van...lenne.
puccos 2009.09.06. 10:54:09 / # 294773
Szia! Bocsáss meg, de nem tudok az irásod mellett ugy elmenni, hogy ne reagáljak rá. Nem akarok a Csogu helyett válaszolni, mert biztosan meg van neki is erről a véleménye, amit majd biztosan közöl veled. Én személyszerint sziget, és drosztellenes vagyok. De próbálok objektiv maradni. Abban igazad van, hogy valószinüleg kevesebb lesz a fuvarszám, de ezzel szemben a létszám is. Ha elmennek a szórakozóhelyek, óvatos becslések szerint is visznek magukkal 100-150 embert. Nem beszélve arról, hogy viszi magával a Főtaxi szemetét is. (lenyulós korrupt ellenőrök, hiénából lett Főtaxis lehuzós köcsögök). De ha belegondolsz, mert ezek a szórakozóhelyek voltak, neked ezáltal nem volt lényegesen több munkád. (már ha nem drosztkutya vagy, hanem nyomkodsz) Mert hiszen nem kérte a csövön másodpercenként a Hajógyári szigetet, a Romkertet, vagy a Riót. Ugyhogy meglásd ugyenugy lesz melód melónk, ha elmennek ezek a gengszterfészkek. A lehuzásokról pedig egy másik fejezetben.
puccos 2009.09.06. 10:32:37 / # 294772
Erről a BKV vezér jut az eszembe. Megkérdezték tőle, hogy miért van a beosztottjainak álomfizetése? Erre Ő ?. KIs pénzért csak hülyéket kapok.
utolsó senki 2009.09.05. 21:30:08 / # 294769
Anno neked is segített valaki,úgyhogy ne legyél önző! Igenis segítsd az új húst...
nevess csak! 2009.09.05. 20:50:50 / # 294768
Szia! ÁLTALÁBAN nem szólnak! Tehát, nem csak elsején nem tették, hanem ÁLTALÁBAN nem szólnak. Pedig ez lenne a dolguk! Dehát hogyan is szólhatnának bárkinek, amikor rajtuk sincs. Hangsúlyoznám: NEM VAGYOK NYAKKENDŐPÁRTI!!! SZABÁLYPÁRTI VAGYOK! Ha nem jó a szabály, akkor töröltessük el, de amíg érvényben van, addig MINDENKIRE NÉZVE LEGYEN KÖTELEZŐ, és azt az ellenőrt aki nem tartja be, azt rúgjátok ki, az ellenőri testületről alkotott kép jobbítása érdekében! Ja! És szó sincs róla, hogy a lakli szakadt lenne. Én nem írtam ilyet. Mindössze annyit írtam, amit aznap este, egymás között, többen szóvá tettünk, hogy rajta, az ELLENŐRÖN nincs nyakkendő, nekünk pedig hordanunk kell. Mellesleg gyakrabban rendbe kellene tennie a haját. Ha dizájnelem, és nem zsíros, hanem zselézve van, akkor szólni kellene neki, hogy ÚGY NÉZ KI MINTHA ZSÍROS LENNE, és elhanyagolt külsőt kölcsönöz.
mimóza 2009.09.05. 20:32:38 / # 294767
szia szeptember 1-től van újra nyakkendő ugye? Úgy emlékszem akkor éjjel csomó emberen nem volt és nem is szóltak érte. a Lakli meg nem a szakadtabb kategória sztem . :) Üdv
nevess csak! 2009.09.05. 20:15:43 / # 294766
Ha lett volna rajtad, akkor nem hozom fel! "...egyébként meg gyere oda és tedd szóvá ót és akkor mikor gondod van ." Tudod, az a helyzet, hogy mi, egyszerű tagdíjfizetők, nem hisszük, hogy a megtorlás fenyegetése nélkül, szóvá tehetünk egyenesben bármit, ami veletek kapcsolatos, és ellenünkre van. Az utcán nálad a hatalom, és vannak köztetek szép számmal, akik ezt a viselkedésükkel érzékeltetik is ezt velünk nap-mint-nap. Nem szeretném elhagyni a drosztot mert Te, vagy egy spanod, úgy ítélnétek meg a jövőben, hogy - mondjuk - nem elég tiszta a kocsim. (Egyébként ez ki van zárva.) Nagyon jól tudom, hogy hogyan vélekednek az utasaink az öltözködésünkkel kapcsolatban! DE A SZABÁLY AZ SZABÁLY! És ha velem betartatják, akkor NEKED mint ELLENŐRNEK, aki jogosult vagy a szabályok betartását rajtam SZÁMONKÉRNI, sőt szankcionálni, az NEKED hangsúlyozottan KÖTELEZŐ!
mb210 2009.09.05. 19:11:39 / # 294765
Ok igazad van ! Sory . De talán célszerübb let volna a megközelitéshez tenni .
mb210 2009.09.05. 19:02:35 / # 294764
Szia ! Én vagyok a lakli. Nézz meg jóbban van nyakendöm és meg van kötve . egyébként meg gyere oda és tedd szóvá ót és akkor mikor gondod van . Nyakkendő ? Nevetséges és fölösleges még az utasok 90% -a szerint is . Sok kolega pedig szétmosot 30 éves ingekbe nyakkendökbe és nadrágokba A kategorizálnak itt a baj. Nekik meg nem mondhatom hogy legyenkedves beruházni uj ruhákba mer már gáz ami rajtuk van .
bemondó 2009.09.05. 18:38:31 / # 294763
A Zsolti rendes gyerek, úgyhogy okos legyél!! :)
nevess csak! 2009.09.05. 15:45:16 / # 294762
"Képzeld el szivem..." (Így, rövid "i"-vel, ahogy leírtad) ...nos, képzeld el szívem - csak, hogy visszadobjam a labdát - hogy az, amit, és ahogyan leírtál magadról, csak megerősített abban, hogy nem akarok veled vitatkozni. Egy év alatt tízszer voltál etikán?! Nahát! Biztos azok a szemét etikások! A jóban is csak a rosszat látják! Mert dirrekt pikkeltek rád! Hogy mertek szólni a papucsért meg a Hawaii polóért! Nem is értem... Tudod, van egy régi mondás, miszerint "nem az a fontos, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki mondja..."
törölt felh. 2009.09.05. 15:33:11 / # 294761
Nincs:)De a Csabi aljas modon hozzám küldte a srácot,hogy majd én segitek beilleszkedni.:))Felöllem álhat a tutikba.Ugyis elverem a cimröl:)Mert a ominozus eset ota 4 emberrel vagyok hajlandó sorba nyomni.
törölt felh. 2009.09.05. 15:31:35 / # 294760
"Nem akarnék vitatkozni Veled, annál is inkább nem, mert soraidból kisüt, hogy fáj Neked, hogy már nem vagy köztünk." Nekem 3-4 ember miatt fáj,hogy már nem lehetek ott.Ebböl kiemelnék egyett aki megtanitott taxizni és 1 év alatt olyannak formálodtam amilyen vagyok.De egy percét sem bánom annak,hogy céget váltottam.Föleg azzal a tudással ami bennem van.Ezt a tudást kedves Csogunak köszönhetem."Bocs Kata,hogy a Ricsi felszedett +20 kilót:)"Csak ezért az egyért bánom,hogy nem lehetek ott és nem idegesithetem egyes megmozdulásaimmal.:)) "Gyanítom, nem önként mentél el." Képzeld el szivem,hogy de igen.Önként mentem el mert kimentem külföldre dolgozni.2 és fél honapja kezdtem újra.Egészen januárig folytatom is ezt a tevénykedést.Azután újra mennék ki.Bár nem voltam egy egyszerü eset és 1 éves pályafutásom alatt voltam kb 10x etikán(Hozzá teszem,hogy 1 év alatt 1 nap tiltás kaptam összesen azt is csak azért mert a Libás Lajos a szigeten kivett a sorból és meglátta,hogy papucs és hawai mintás rövidnadrágos öltözékben feszitek.).Megjegyzem sosem túlszámlázásért. "De azért hadd higgyek már benne, hogy nem ez az általános helyzet." Sajnos multévben ez egy általános helyzet volt oda kint és más szorakozó helyek elött.Bár azota kirugtak legalább 40-50 embert mert megdöltek. "Kirúgtak a cégtől mert leépítés van, nincs fizetésem, mert mindenhol takarékoskodnak, alkalmi melók is csak módjával, nincs miből fizetni a plazmatévé részleteit, jó lesz nekem a tablettás pia is, csak legyen valami, ami elnyomja depressziómat, taxira sem telik, úgyhogy amíg megjön az első járat, addig befekszem ide a megállóba." Kolléga.Nem ezért lett szar a Főtaxi!!!Ne a válságra háritsuk más emberek hibályát.
Bao 2009.09.05. 15:25:10 / # 294759
Van olyan,hogy valakié egy tuti? :)
nevess csak! 2009.09.05. 15:19:36 / # 294758
Nem akarnék vitatkozni Veled, annál is inkább nem, mert soraidból kisüt, hogy fáj Neked, hogy már nem vagy köztünk. Gyanítom, nem önként mentél el. (Vagy, ha igen, akkor nem értem a vágyódást.) A buszmegállóban levő tömegre semmiképpen nem magyarázat az amit leírtál. Sokkal inkább magyarázat lehet az azóta zajló válság, gazdasági bizonytalanság. Megpróbálom modellezni: 2008. Nyara. "Van jó állásom, van jó fizetésem, megengedhetem magamnak, hogy minőségi piát vegyek, és beüljek az első taxiba amibe belebotlom, hogy azzal hazajussak." 2009. Napjainkban. "Kirúgtak a cégtől mert leépítés van, nincs fizetésem, mert mindenhol takarékoskodnak, alkalmi melók is csak módjával, nincs miből fizetni a plazmatévé részleteit, jó lesz nekem a tablettás pia is, csak legyen valami, ami elnyomja depressziómat, taxira sem telik, úgyhogy amíg megjön az első járat, addig befekszem ide a megállóba." Azt pedig sosem vitattam, hogy vannak közöttünk MOCSKOS HIÉNÁK. De azért hadd higgyek már benne, hogy nem ez az általános helyzet.
vivameriva 2009.09.05. 15:11:31 / # 294757
Ez is jó! Minden pénz számít!!
törölt felh. 2009.09.05. 15:10:58 / # 294756
Mellesleg ezuton szeretnék köszöntett nyilvánitani Utolsó Senkinek,hogy olyan jo tanácsokkal látta el a haverját...:))Rágjam meg a nemiszervedet:DA gyerek kajak bejött a tutimba az este...és nem azzal van a baj,hogy az egyikbe hanem azzal,hogy szinte mindeegyikbe.És ami a legkiakasztobb megkérdezi,hogy nyomok e vele sorba.KIVAGYOK BORULVA CSABA!!!!

Oldalszám: 1757