Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2009.09.05. 14:23:47 / # 294736
Az utolsó mondatodnak némileg ellentmondani látszik, hogy gyakorta hallom Péntek ill. Szombat este a Négyesen amint szólnak hozzád, aki a sorban állsz, hogy "...Ricsi!" Múltidőben...hallottad...mostanában nagyon ritkán fordulok ott elő...max. akkor, amikor a városban nem tudok 2-3 órája címhez jutni.
csogu 2009.09.05. 14:22:23 / # 294735
Ugyanis az esetek túlnyomó részében, az összeget, az Ellenőr mondja az utasnak. Hmmm...érdekes, ezt én nem tapasztaltam, sőt, nem is gyakoroltam. Szoktál Te ezekről a helyekről dolgozni?
csogu 2009.09.05. 14:21:32 / # 294734
Azt a maszlagot sem kajálom, hogy a szórakozóhelyekről hazatartókat egyesek lehúzzák, ennek híre megy... bla-bla. Azt mondod nem eszed ezt a maszlagot...ez olyan, mintha ezt kérdeznéd egy háborús veterántól: Mitől van az, hogy a háborúban meghalnak az emberek...és ne mondd nekem azt, hogy azért mert lőnek, mert máshol is előfordulhat ez. Na ha Te nem eszed azt a maszlagot, hogy az miatt van ez, mert ronggyá vannak zúzva az utasok, akkor nem tudok neked gyakorlati példával szolgálni. Biztos azért sétálnak el mellettünk és azért rendelnek más cégtől és azért várnak inkább arra a cégre 10-20 perceket, mert mert...mert...nem is tudom miért...Te tudod?
nevess csak! 2009.09.05. 14:15:28 / # 294733
Akkor Te, jó helyen leszel itt, a változás után is! Bár, amit írtál, az ellenkezik minden logikával. Biztosan én vagyok csökött agyú, de kérlek, fejtsd ki bővebben, hogy azáltal hogy megszűnnek számunkra az említett szórakozóhelyek, és emiatt nyílvánvalóan kevesebb lesz a fuvarszám, illetve a meglevő telefonos megrendelésekre kétszerannyian leszünk,...no, az miért is lesz jó? Én azt mondom, hogy teljesen mindegy honnan van a fuvarom. Hogy behánynak a kocsiba, vagy törnek zúznak, az símán előfordulhat egy házibuliból hazatérő, telefonos megrendelőnél is. Azt a maszlagot sem kajálom, hogy a szórakozóhelyekről hazatartókat egyesek lehúzzák, ennek híre megy... bla-bla. Ugyanis az esetek túlnyomó részében, az összeget, az Ellenőr mondja az utasnak. Gondolom éppen azért, hogy ne lehessen égbe-világba kaszálni. Tehát akkor? Világosítsd meg az elmémet kérlek! Az utolsó mondatodnak némileg ellentmondani látszik, hogy gyakorta hallom Péntek ill. Szombat este a Négyesen amint szólnak hozzád, aki a sorban állsz, hogy "...Ricsi!"
csogu 2009.09.05. 14:13:23 / # 294731
Nekem azt mondta valaki, hogy még túl is vannak fizetve...nem tudom mi az igazság.
siros 2009.09.05. 14:12:03 / # 294730
Ja és jobban megfizetni a központba dolgozokat! "telefonost+diszpécsert" Az se lenne olyan nagy érvágás! Nem szabadna ilyenen sporolni!

csogu 2009.09.05. 14:11:11 / # 294729
Nem tudom, nem értek hozzá.
siros 2009.09.05. 14:09:52 / # 294728
De miért pihennek 10 percet? Tegnap is egy kicsit kapkodás volt amikor jobban jöttek a cimek! 3 perc-10 perc 1csati-2 csatorna! Miért nem lehet ilyenkor 5 perc aztán majd váltunk! Többször a másikon ragadtam :(
siros 2009.09.05. 14:07:07 / # 294727
Az a baj hogy rengeteg pénzből keveset fordítanak fejlesztésre. Miért nem lehet a legujjabb számitogépeket venni? Tőbb telefonost oda ültetni, nem hiszem ha 2vel tőbb lenne csödbe menne a cég!

ébresztő 2009.09.05. 13:54:51 / # 294726
Jogos a fejtegetés, de hát azt-azé'-má'-csak-nem! Azt, azért látnia kell egy tapasztalt gazdasági vezetőnek (Hausz Gyula), hogy amennyiben, mint Szolgáltató, egyik napról a másikra, elveszíti az alvállakozóinak egyharmadát, akkor nyugodtan lehúzhatja a redőnyt, ugyanis, rövid időn belül követi a másik kétharmad is. A "süllyedő hajóról" egymást tiporva menekülnek majd a taxisok. És nem lép a helyükbe más! Ki akar önként részese lenni egy látványos pusztulásnak? Azért elgondolkodtató, hogy vajon miben bízik a vezetés? Tényleg azt gondolják, hogy a bevételből nem - vagy csak ennyire keveset - kell visszaforgatni reklámra? Tényleg azt hiszik, hogy a Főtaxi majd talpon marad, mert Ő a FŐTAXI? Mitől lenne több utasunk? A nyakkendőtől? Ki kellene már húzni a fejüket a homokból? Az a réteg, aki hosszú évtizedeken át bennünket rendelt - mert nem létezett más, csak a Kockás, meg a Volán - mára már elidősödött, alacsony a nyugdíja, nem jár el sehova. A fiatalok - hacsak nincs a kijárat előtt más - azt a taxit rendelik, amelyiknek agyba-főbe nyomják a reklámját, az általuk hallgatott zenei csatornákon. A középkorúak a Sláger Rádiót hallgatják, és rájuk is hat a konkurrencia reklámja. N E K Ü N K M I É R T N I N C S ? Mikor lesz? Lesz egyáltalán?
csogu 2009.09.05. 13:47:46 / # 294725
Sajnos nem ritka, hogy a címek 10 percet "pihennek" a központban. Hogy ez kinek a hibája, nem tudom, de elég idegesítő, amikor ezzel tisztában vagy és felveszel egy buszmegállót, majd 10 percet ott kell várakoznod, mire egyáltalán reklamálhatsz...vagyis közel 20 perccel a rendelés után (ahová persze neked robognod kell 3 perccel, vagy épp szűkítéssel). Nem ritka, hogy ilyenkor az utas már otthon van. De nyugi siros, ahogy a munka megy...az ilyen problémák nem lesznek rendszeresek.
csogu 2009.09.05. 13:45:11 / # 294724
Ha szerencséje van az említett kollégáknak, akkor éppen az a cég tesz majd ajánlatot, akié a fuvarozás joga lesz. Főtaxi a második cég már cirka 5 év alatt, ahol átélem, hogy ezek miatt a szórakozóhelyek miatt megy tönkre egy cég címállománya. Amennyiben céget váltok, akkor az első szempontok között lesz, amit figyelembe veszek, hogy van-e némi esély arra,hogy ezek a szórakozóhelyek ott legyenek, amennyiben igen a válasz rá, akkor nagy eséllyel nem oda lépek be.
siros 2009.09.05. 13:24:39 / # 294723
Az hogy lehet? Tegnap történt, felvettem a címet 7 perc alatt értem oda, a hölgy érdeklődött mi tartott ennyi ideig, azt mondta 20perce vár, mondom az nem, lehet, megmutatta a telefonját, mikor hívta a taxit és tényleg 18perc volt! Miért megy ilyen lassan át a rendelés? Nem veszítünk emiatt sok utast? A taxi hiába ér oda gyorsan, ha lassan megy át a cím! Itt sokan vannak, akik a központ ba is dolgoznak tőlük, kérdezném igazából! Egyéb ként én meg vagyok elégedve a központtal velem segítőkészek, csak néha kicsit halkan beszélnek!

nevess csak! 2009.09.05. 13:20:26 / # 294722
Bocs! "tod siher" helyesen: "todsicher" (holtbiztos)

nevess csak! 2009.09.05. 13:16:44 / # 294721
Az f@sza! Akkor nemsokára új tulaja lesz a Főtaxinak...? Ugyanis, ha elmennek a szórakozóhelyek, és velük az a minimum 180-220 kolléga, akik onnan teremtik elő a betevőt, annak visszhangja lesz a piacon. Márpedig akkor olyat zuhan a Főtaxi piaci értéke, hogy biztos felvásárolják a Céget. Gombokért... Ha szerencséje van az említett kollégáknak, akkor éppen az a cég tesz majd ajánlatot, akié a fuvarozás joga lesz. De, hogy akkor én, és a cimbijeim is tovább állunk az "tod siher"!
mew 2009.09.05. 13:08:48 / # 294720
Csak egy példa: Berlin: alapdíj: 3 € km-díj: 1.58 € (7. km-ig) 1.20 € (7.km-től) Elmehetnek a hazai illetékesek a francba!

mew 2009.09.05. 13:04:54 / # 294719
www.taxiprices.com A világ taxi-viteldíjai. Gyenge idegzetűek ne nézzék meg!

siros 2009.09.05. 08:24:06 / # 294718
Rakhatták volna eldugottabb helyre is :(
mew 2009.09.05. 02:52:16 / # 294717
URH-ról is lehet felvenni címeket? Basszus, én ezt eddig nem tudtam. Azért néztem, hogy a kollegák úgy belebeszélnek valamibe, meg úgy jegyzetelnek.
viharbagoly 2009.09.04. 22:44:29 / # 294716
Csogu, ennyire rossz a helyzet, vagy burkolt össznépi elriasztásról van szó a Pestre igyekvők nem túl népes táborának címezve? :-)

Oldalszám: 1757