Név nem kotelezo
Becenév 6ker
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Ébredezik jaja. Egyre többen járnak autóval. Reggel dugó volt az Üllőin befele a Baross utca elött. Taxival csak az jár szinte, akinek a cége fizeti.

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2019.12.18 06:10

A második, módosított pályázati kiírásban viszont már olyan elvárásokat határozott meg az MTVA, amelyek inkább a 6x6 Taxi sikerét vetítették előre.

Emiatt is reklamált vajon a 6x6?

Téma: Segítség !!! Taxis akarok lenni.

Hozzáadva: 2019.04.01 19:10

Inkább csináld azt, amiből 20 évig éltél külföldön
Majd ott is megalakulnak a Viber csoportok, mint nálunk.

Üllői út..

Az újságírás itt kezdődik

mindenben meg kell felelniük a taxis előírásoknak. A Hatósági ár alá sem mennek. Piaci stratégiájuk nem az alacsony ár, de ha valaki olcsó fuvart akar, be tud állítani egy maximum értéket az árazásnál az appon, így csak a legkedvezőbb ajánlatok érkeznek be hozzá."
????

Az Ipalm cirka 6 órát bír nálam. Sokáig teljesen "jól" merülget, aztán rohamosan, de szó szerint rohamosan vége van. Nem hajlandó már nyomtatni.

Csak ma 4 helyen jöttek szembe villogva, integetve az egyirányú utcákban. Ott a tábla, senki nem hibás csak a sofőr. Az már más tészta, hogy gusztustalanul nagy a büntetés, ezt nem is vitatom. Ám ami az utcán folyik az kriminális. Kanyarodás, sávváltás, index, megállás, inkább pusztuljon a másik, de elé nem mehet be senki, stb stb stb. Mint egy zombi filmben. Integetek a nőnek, hogy kilóg a kabát a kocsiból, erre azt kapom, hogy mi a k. anyámat mutogatok én f..po taxis, azt hiszem nekem mindent lehet?