Név
Becenév mimóza
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Tudod ez ilyen szokás, hogy ha egy kolléga bajba kerül akkor megpróbálunk segíteni neki. Aki tud vagy akar persze :)
Persze, nyugodtan leírom, hogy semmi. Még akkor. Nem is szerettem volna senkivel említésre méltó összetűzésbe keveredni. Inkább tovább léptem vagy vissza, de nem képletesen. Ez inkább továbblépés volt :)
Szia! Nem publikus. Nincs erre a tájékoztatásra meghatalmazás a hozzátartozóktól. Amit szerintem el lehet mondani az annyi, hogy jobban van.
Sajna nincs fotóm arról a kb 2000 Octaviáról ami 1.4 motorral rendelkezik és így mehet a levesbe. Átlag 2-3 év hitel még van rajtuk....

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2011.11.18 03:34

.....cincognak az egerek :) bocs , de ez jutott eszembe rólatok :) na további jó fröcsögést , az megy nektek változatlanul.

Téma: Bbetyár rejtvényei

Hozzáadva: 2011.10.24 03:14

szia! Táncoslábú kolléga azt hiszem :) Feszít a taxi2000 pólóban :) Csukott szemmel, figyelő állásban :)

Téma: A Riksaellenes Taxis Összefogás (R.T.Ö.) felhívása

Hozzáadva: 2011.09.19 14:58

Adnak számlát , bár azt mindenki tud adni. Ezek szerint legalább is. Viszont nincs PÁV , nincs személyszállító vizsga , nincs biztosítás . Közúti közlekedésben személyt szállít így , jogsi és egyéb költségek nélkül. Én mondjuk úgy érzem idén talán kicsit kevesebben vannak , mint az elmúlt évben.

Téma: A Fizetni Nem Szerető Utasokról

Hozzáadva: 2011.01.06 13:54

Igen , múltkor egy eszmecsere alkalmával kifejtettem , hogy ha talponálló kajáldát nyitok és 20 forintért adom a rántott levest (bár nyithatok én csúcsszuper éttermet is , akkor is igaz) a csövik lesznek a törzsvendégeim. Ha igényes konyhámat értékének megfelelően kezelem a csövik nem térnek be az éttermembe. Hát ez van. Az biztos , hogy ha ismét találkozom a hölggyel , elbeszélgetek vele . Kerül amibe kerül :)

Téma: A Fizetni Nem Szerető Utasokról

Hozzáadva: 2011.01.05 13:51

Sziasztok ! Tetszik a fórum :) Felhívom a kollégák figyelmét egy megrendelőre és egy utasszokásra , bár lehet , hogy csak Én tapasztaltam ilyet. Itt a Taxi2000-nél van egy visszatérő megrendelő , "szumi" néven. Kedves hölgynek tűnik , de utazás közben hajlamos szanaszét köpködni az utasteret . Ez ilyen hányást megelőző állapot lehet nála , mert közben krumplis zsák módjára hempereg a hátsó ülésen. Ha valaki felveszi , utazás után vizsgálja meg a hátsó ülést és a kárpitot , mert lehet , hogy nem lesz "tiszta". A hölgy viszont nem fog szólni , hogy rosszul van , Én is hiába kérdeztem rá . Azt mondta , hogy minden rendben..... Vigyázzatok vele....
:) BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK MINDENKINEK !