Név Bao
Becenév Bao
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.01.16 02:18

Te meg eltévesztetted a nicket! 😉

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.01.15 09:13

Ezért a magyartalan zagyvaságért kár volt koptatnod a billentyűzetet.  Magyarnak nem voltál jó, a németek nem vesznek be, lehetsz náluk bevándorló... ügyes vagy!  

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.01.13 22:11

A balliberális politika kezében valóban pusztító fegyver a globális felmelegedés


A balliberális politika kezében valóban pusztító fegyver a globális felmelegedés


olitizálni nagyon sokféle módon lehet. Észérveket felsorakoztatva, a problémákra világosan rávilágítva és megoldást kínálva azokra. Vagy öncélúan, folyton bűnbakokat keresve, a saját háztájon tiszta szemmel látható ordenáré rendetlenségre fittyet sem hányva. A liberális politikai tömörülések mindig is erősek voltak ez utóbbiban, így hát valóságos mennyei ajándék számukra a jelenlegi klímahelyzet. Fotó: MTI/APFotó: MTI/AP

Ne hallgassuk el: a globális felmelegedés jeleit saját bőrünkön érzékeljük nap mint nap, nem véletlen hát, hogy több és több nemzeti politikában kerül a megoldandó problémák listájára az ügy. Csakhogy - mint oly sok más "népszerű" témával - a balliberális oldal ezzel a helyzettel is csúnyán visszaél.

A lángokba borított Amazonas, vagy most éppen a felperzselt Ausztrál kontinens számukra csak és kizárólag a felelőtlen és maradi konzervatív politikai vezetők nemtörődömségének az ékes példája, miközben eszük ágába sincs a dolgok mögé pillantani. Ha pedig mégis megteszik, az ott látottakról mélyen és hosszan hallgatnak.

Ausztráliában súlyos a helyzet. Az elmúlt napokban, hetekben több ezer ember otthona és közel egymilliárd állat semmisült meg a tűzvészben.

A tűzvészben, amit közel sem a globális felmelegedés okozott. A tűzvészben, amiért csakis az ember tehető felelőssé. A száraz tények - vigyázzunk, nehogy lángra lobbanjanak ezek is az elvékonyodott ózonréteg prizmája alatt - fikarcnyit sem érdeklik a globális klímahisztin szocializálódott 21. századi liberális társadalmat.


Pedig statisztikailag a világon pusztító tüzek csupán 6-15 százalékát okozzák természeti csapások.

Él az ausztráliai Victoria államban egy Liam Sheahan nevű figura, aki a saját háza körüli területen egy keskeny sávban kivágta az erdőt, és leégette az aljnövényzetet, hogy amikor a feltartózhatatlan lángtenger letépi láncait, meg tudja védeni családját. Sheahan úgy gondolta, a struccpolitikát folytató helyi önkormányzat helyett a saját kezébe veszi a sorsát.

Ki nem találnák, hogy reagált a partizán akcióra a zöld ködön át bámuló városvezetés: feljelentették a farmert, sőt, ezt még meg is fejelték egy 100.000 dolláros büntetéssel. Hogy a perköltségekről ne is beszéljünk. Amikor a tűzvész aztán tényleg lecsapott Ausztráliára, a környéken csak a megbírságolt klímaterroristának kikiáltott farmer háza maradt épségben. A tűz minden mást elpusztított. Négyen haltak meg és több mint 150 ház égett el.

A klímahiszti-kommandót persze ez sem fogja érdekelni, hiszen továbbra sem hajlandóak keresztül nézni a pokoli füstfelhőn. Mondjuk, ha tiszta lenne az égbolt, akkor sem látnának tovább az orruknál.
Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.01.08 17:01

Nos, a válasz az, hogy az újdonsült haverotok, aki amolyan "jakabtordai" keverék jellemű, ugye ebben a gátlástalan hazudozás és alpáriság keverékét is értem, teljesen semmibe veszem.

Míg azért veled és tomajerrel, a két régi szdsz-es gazfickóval lehet hülyéskedni, hisz amolyan bohókás tgm-es elborultság van rajtatok.

Bár tomajer néha elővillantja közepes fokozatú szabadkőműves mivoltát...

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.01.04 23:01

Még szerencse, hogy e derék maradékjobbikossal ilyen egyetértésben kezdődik az új év.

Az már más kérdés, hogy semmi önkritika sincs, amolyan jakabpéteri tudattalansággal küzd ez a szörny, az új elvtársad.
Miért hergeled a kollégákat?
Nincs talán nyugi?


Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.12.23 21:10

Barátod neked a gréczy és a micsodája...Hazudsz, de azt legalább pont olyan rosszul csinálod, mint akikhez csapódtál.

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.12.22 20:51

Miket hablatyol összevissza a jobbikosbol ballibbá lett, derék ajtó?

Tőlem értesültél elsőként mi?
Nyilván nem tűnt fel, hogy csupán Tomajer hasonló ferdítéseit, csacsiságait raktam rendbe egy nagyon helytálló cikkel.

Azaz már téma volt, amit nem én hoztam fel!
Pont olyan jellemtelen hazudozó vagy, mint akikhez csatlakoztál...

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.12.20 23:56

Hiába a ballib mellébeszélés, kettős mérce, ez volt a fő probléma csupán:


Gréczy Zsolt: Hogy lehet ezek után kimenni az utcára? (Videó)


Gréczy Zsolt: Hogy lehet ezek után kimenni az utcára? (Videó)Hihetetlen erkölcsi magaslatokról képes prédikálni és kioktatni másokat a helyes viselkedésről Gréczy Zsolt. A hölgyeket a vádak szerint előszeretettel zaklató, nőknek felkavaró fényképeket küldözgető DK-s politikus a Borkai-ügy kapcsán az ATV-ben nyilatkozott és lóbálta annak idején a morálostort (és mást is), miszerint Borkai egy erkölcsi nulla, el kell takarodnia a közéletből. Saját magával kapcsolatban érdekes módon nem fogalmaz meg hasonló véleményt, sőt, magát áldozatnak tartja. 

Akkor Gréczy arról beszélt, hogy Borkai nem teheti meg, hogy nem mond le, és véleménye szerint “folytatni kell a nyomásgyakorlást”. Azt is határozottan fejtegette, hogy “attól nem válik valaki becsületessé, és nem oldódik meg a helyzet, hogy kilép a Fideszből”. 

Nagy mellénnyel hirdette, hogy muszáj felhívni a győri polgárok figyelmét arra, hogy a város becsületéről van szó. Helyzetével kapcsolatban azonban arról most nem beszél, hogy a DK “becsületéről” van szó, amennyiben van nekik ilyen.

Így élnek a Fideszes urak!

– tette hozzá a morál legmagasabb hegycsúcsáról, amit utólag meg is köszönhetünk neki, mert kiderült, a DK-s urak pedig úgy élnek, ahogy Gréczy.

A beszélgetés legélesebb gondolata az volt, amikor Gréczy azt fejtegette, hogy nem lehet mindig bujkálni, és előbb-utóbb Borkainak ki kell majd menni az utcára és találkoznia kell az emberekkel. Nagyon kíváncsian várjuk, hogy Gréczy Zsolt mikor fog kimenni az utcára, és hogy fogja érezni magát az emberek között. 

Gréczyről ma a Tutiblog is megejtett egy karcos írást.

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.12.20 23:53

Továbbra is működik a ballib kettős mérce...
Te is kibérelheted a yachtot, ha akarod...