Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
csogu | 2007.09.13. 11:11:11 / # 184586 |
Hol bántom, mondd meg hol?
Folyamatosan ezt írod. Én sorba cáfolom, te meg csak ezt írod, hogy én degradálom a kollégáid. Hol?
Értetlenkedsz, vagy valóban buta vagy? Nem bántásból kérdezem és nem tiszteletlenségből, hanem komolyan érdekel. Mert ha értetlen vagy, akkor megpróbállak meggyőzni, de ha buta vagy, azzal nem tudok mit kezdeni és akkor nem folytatnám az érvelést, hanem rád hagynám a dolgot.
Előzmény: #184585 szega 2007.09.13. 11:06:37 |
|
szega | 2007.09.13. 11:06:37 / # 184585 |
![]() |
Ezt én nem így tudom.
Csogu nem tudom, csak sejtésem van róla miért utálod a Palit ennyire, de amikor a Rt-t fikázod akkor azokról az emberekrôl beszélsz akik itt dolgoznak.
És az ô nevükben is kikérem magamnak ezt a stílust.
Nem cáfoltál meg és nem is tudsz meggyôzni annak a helyességérôl amit itt leirsz. Igen vannak dolgok amiben azonos a véleményünk, ezt én el is ismertem, elismerem (ha van idôd erre is kereshetsz idézeteket), de most te a kollégáimat bántod. (Tudod kívülállónak ezt nem biztos, hogy szabad. Olyasmi ez, mint amikor szidom az öcsém annyát. Nekem lehet, de neked nem ajánlom, mert ô tényleg agresszív.) Mert ugye nem akarod azt állítani, hogy kizárólag építô jellegu kritika volt amit te megfogalmaztál?
Mondom sejtem én, hogy mi a bajod a Palival, ülj le és lépj túl a dolgon. Vetkôzd le a félelmeidet. Ha kell fordulj szakemberhez. Úgy veszem észre, te sajátmagadnak akarsz bizonyítani.
Előzmény: #184580 csogu 2007.09.13. 10:24:37 |
csogu | 2007.09.13. 10:24:37 / # 184580 |
Nézd, egy dologban megegyeztünk, ahhoz tartsd magad kérlek szépen. A családot nem vonod bele az írásaidba.
Felőlem azt hordasz itt össze, amit akarsz, akik nekem fontosak, akiknek én vagyok fontos, akik már az indexen is olvastak, azok mind tudják, hogy ennek az írásnak a valóságalapja közelít a nullához. A többieknek, az újaknak, meg bízom az emberismeretében. Szóval érdemben nem is reagálnék erre a zagyvaságra, egy dühös ember vagdalkozására.
De kérlek, ne keverd bele többet a családom, mert tudod jól, hogy arra harapok.
Köszi és további jó pihenést!
Előzmény: #184556 góré001 2007.09.13. 08:41:25 |
|
csogu | 2007.09.13. 10:15:16 / # 184579 |
:-)))
|
|
csogu | 2007.09.13. 10:14:42 / # 184560 |
Mert ismétlés a tudás anyja:-))
|
|
csogu | 2007.09.13. 10:12:41 / # 184582 |
Látom, nem nyughatsz:-))
Neked szerintem ez már rögeszméddé vált, Rt-rôl csak rosszat, vagy semmit!
Engedd meg, hogy idézzek a 2007.08.15. 18:02:57 kelt 6213-as hozzászólásból:
[b][i]Na szóval láttunk – és sajnos meg is éltünk – már több agonizálást cégek részéről. Itt a legutóbbi, amikor az RT volt a csőd szélén. Erre mit ad isten, a 6x6 egyik emberének hibáját kihasználva elhappolták az MTV-t. Ügyes.
Most meg sorra csaklizzák el a többi címet. Okosan szinte csak az egyik céget szívatva, mivel ők is tudják, hogy ha általános hadviselésbe kezdenének, akkor ezek a cégek összefognának és szépen felvásárolnák az összes címüket azt nekik kapáltak. Erre az esetre felkészülve most megcélozták a lakossági megrendelőket, akik mindig is egy olyan erős bázist tudnak nyújtani, hogy ha minden borul, akkor sem kell becsukni a kaput. [/i][/b]
Gondolom ez is csak tiszta rosszként jött le neked.
Idéznék a 2007.08.15. 05:51:13 6190-es hozzászólásból:
No-no!!! No-no kérem, ez azért így nem teljesen igaz. Az új vezetőség olyan szép módszeresen happolja el a 6x6 címeit, hogy az csak na...nehogy azt éljük meg, hogy az RT veszi át akciósan a 6x6 taxisait:-)))
Gondolom ez is csak tiszta rosszként jött le neked.
Így gyorsban ennyi pár oldalt visszapörgetve.
Válaszolok provokáló kérdésedre, hogy Bbetyárt miért nem a Főtaxihoz irányítottam:
Mert SENKIT sem "irányítok", csak javaslok. Mindenkinek olyan céget, ami a mentalitásához, stílusához és képességeinek a legjobbnak itélek. Hiszen aki hozzám fordul, az segítséget vár és nem gáncsoskodást. Bbetyár a Főtaxi felvételién sem jutna át, hanem ráborítaná valakire az asztalt....az meg senkinek sem hiányzik. Na, ezért:-)
Most akkor itt gyorsba megcáfoltalak, de gondolom ez nem fog semmit sem nyomni a latba.
Előzmény: #184575 szega 2007.09.13. 09:44:29 |
|
szega | 2007.09.13. 10:00:47 / # 184577 |
![]() |
"Ha te nem vagy itt már csak egymást baszogatja ez a néhány szerencsétlen."
Tisztelt K.O. remélem nem rám gondolt amikor e sorokat írta!
Ellenkezô esetben kérem nevezze meg a segédeit, ôk majd egyeztetnek helyet, idôpontot és fegyvernemet.
|
szega | 2007.09.13. 09:53:50 / # 184576 |
![]() |
Ez meg mér` ment át 2x?
Kérem Admint törölje az egyiket.
|
szega | 2007.09.13. 09:44:29 / # 184575 |
![]() |
Na bakker!
Csogu! Én azért ennél finomabban akartalak arra emlékeztetni, hogy dolgoztál te itt valaha. Nem állítom én, hogy te vagy a rossz bácsi, de te vagy az aki folyton gyulölködik, ellenségeskedik. Az én szívemben 10-ed annyi gyulölet nincs mint a tiédben. Neked szerintem ez már rögeszméddé vált, Rt-rôl csak rosszat, vagy semmit!
Jut eszembe: a "ne azt nézd, mit mondanak, hanem azt, ki mondja" az egy igen régi szólás-mondás, és lényegesen több van benne, mint amit te (a reakciódból ítélve) kiolvastál belôle. Szerintem nemkar le tudja fordítani neked.
Nem válaszoltál a kérdésemre: Bbetyárt miért nem tudtad lebeszélni arról, hogy visszajöjjön ide a fertôbe?
|
Kordonbontó Ottó | 2007.09.13. 09:34:07 / # 184574 |
![]() |
Szia Góré!
Ha ez tényleg így volt ahogy írtad, akkor csogu egy utólsó jellemtelen senkiházi, aki valóban tarthatna már önvizsgálatot és visszavehetne a szarkavaró stílusából. A hallotaxit is sikerült már leamortizálnia, alig van érdemi beírás. Ha te nem vagy itt már csak egymást baszogatja ez a néhány szerencsétlen.
Előzmény: #184556 góré001 2007.09.13. 08:41:25 |
--0-- | 2007.09.13. 09:30:05 / # 184573 |
![]() |
|
Bao, a FŐNÖK! | 2007.09.13. 09:24:15 / # 184572 |
![]() |
Erre egy külön topik kéne.
|
góré001 | 2007.09.13. 08:41:25 / # 184556 |
![]() |
Tisztelt Szerkesztő úr!
Vagy Modoroczki Richárd úr!
Vagy alias Csogú!
Hosszú ideje nem szólaltam már meg , de ma megint elfogott a pulyka méreg és nem hagyom szó nélkül az elmúlt néhány nap faragatlan írásaidra történő megjegyzés nélkül!
Az tisztán látszik neked senki és semmi nem tetszik aki neked ellent mer mondani aki a Te megjegyzéseidre ami természetesen mindig igaz mindig ül más választ képzel el!
Megtámadsz mindenkit aki nem fúj egy haragot Veled , aki nem ért egyet az általad leírtakkal akinek talán mindarról a témáról más véleménye tapasztalata van!
Aki nem Veled ért egyet az BÉRTOLNOK a Te olvasatodba!
Az a Te és sérült elveidnek ellensége azt pellengére kell állítani azt oda KELL DOBNI KONCNAK A Neked bólogató a Veled egyetértő pár ember fika nick név mögé bújt elvbarátaid vitriolos tolla elé!
Nem hiszem , hogy ennél az elektronikus lapnál ez a feladatod, nem hiszem el, hogy a lap alapító gazda vagy ötlet gazda ezzel bízott meg!
Azt gondolom az a fránya demokrácia és annak rosszul értelmezése engedteti meg vele , hogy Te ezt cselekedd ezt tehesd pedig már rájöhetne tán a statisztikai adatokból is , hogy a több száz olvasóból azért ír ide olyan kevés normális a szabad véleményét kinyilvánítani akaró ember mert nem kíván ellenségeskedni nem kíván még a szórakozó vagy pihenő idejében is vicsorogni köpködni ellenségeskedni stb.!
Te pedig folyamatosan erre szítasz erre buzdítasz erre inspirálsz nos ezért olyan kevés az ide írok tábora számold össze a különböző nick neveket / nyílván van olyan több is ami egy emberhez tartozik!/ és aztán osztd el a jelenlegi taxis létszámmal természetesen az országossal és kijön mennyi az igazi értelmi vesztesség és mennyi embert is tartasz távol!! Kb :olyan 8000 taxi van az országban, aligha hihető hogy valamelyiknek is ne legyen valamilyen számító gépe!
Nos Tisztelt lap alapító Úr ez mennyi vesztességet is gerjeszt??
Nos most az érdemi rész:
1: Sajnálatos , hogy haragod fő célpontja az általam 21- éve vezetett RÁDIOTAXI
Holott soha annyi kedvezményt az igazolt betegeken kívül nem kapott senki mint Te kedves 58-as kollega!
Csak tagdíjból ezért vagy azért közel 300-eFt –ot!!
Soha senki tán még szüleid sem adtak neked annyi pénzt mint én amikor szinte pánik hangod felhívtál mit is tegyél annyira félnek szerencsétlen gyermekeid a Te megtámadásod miatt , hogy bepisilnek, nos én rögtön a segítségedre rohantam és egy hosszú hétvégére befizettelek Sopronba egy szállodába, apartmanba családostul , ilyent vajon addig is meg azóta is ki tett Veled , Veletek!
Adtam hozzá az 500-as mercimet vajon ki adott még ingyen akár csak egy napra is neked autót? Én lemondtam róla 4-napra vállalva az ezzel járó kényelmetlenséget, kockázatot!
Ha jól tudom még költő pénzt is adtam , hogy átruccanhassatok Bécsbe a Vursliba!
No Te ezt is megfejelted mert 1 hónapra rá értesítést kaptam , hogy a mini bárból is hátra hagytál egy kis sarat 18-ezer Forintnyit!- ezt is kifizettem!
Az már csak hab a tortán , hogy itt tevékenységed utolsó előtti napján mikor is víz helyett savat öntöttél a kocsid túlfolyó tartályába és a gumi vezetékeket megette kértél tőlem 50-ezer Forint kölcsönt amit természetesen azóta sem sikeredett megadnod!
Nos Neked mindezek ellenére folyton folyvást ide kell vissza köpködnöd!
Döntse el mindenki ezt kell –e tenned!!
Tedd fel a kérdést Magadnak kaptál –e az előtt és addig és azóta is valakitől ennyit mint tőlem???? NÉZZ A TŰKÖRBE megmondja mit is kell TENNED!!!!!!!!
2: A Rádiotaxi marketing igazgatója a pályázatok gazdája a fiam HORVÁTH CSABA tehát Ő nyilatkozhat ezekben az ügyekben teljes joggal és felhatalmazással!!!
3: Leülhetnél beszélgetni lapgazdáddal aki teljes megelégedéssel dolgozik itt nem köpköd nem elégedetlenkedik teszi a dolgát és pénzt visz a családjának!
Nem véletlen , hogy Ő ezzel foglalkozik nem ér rá annyit tüsténkedni , redbullozni, benzinkutakon többször kajálni , kvartekázni , lázítani a taxisokat!
Ez a Te világod aminek gyanítom a családod issza meg a levét!
Te meg el esszed előlük a kaját hiszen már, már úgy nézel ki mint egy bálna haladsz a 200 kiló felé és ez is a nyomorodat jelképezi!
4: Mindig más mindenben a hibás Te tiszta okos és a bölcsek kövét magadban hordozó személy vagy igazi NÉP VEZÉR!
De akkor miért nem tudtad megtartani a árú szállító vállalkozásodat?
Akkor miért nem csinálsz egy bármilyen másikat ma már 100-ezer Forinttal meg lehet kezdeni aztán legyenek alkalmazottaid majd rájössz milyen nap mint nap megküzdeni a piacért a lehetőségért harcolni a társaidért az alkalmazottaidért a piaci résztvevőkkel a kényszerítő hatásokkal és országgal világgal!
Felelősség nélkül könnyű más F…. verni, veretni a csalánt tedd bele Te is egy kicsit legalább azt tapasztald meg mennyire is tud csípni!
Zárszóként a helyedben önvizsgálatot tartanék és mélyen vissza vonulva csendben elkezdenék építkezni a családom jobb helyzetéért , és ha a bölcsek köve tényleg a zsebedbe pottyanna akkor rukkolj elő a farbával mit is hogyan is kell ezt jobban csinálni mint nekünk erre most lehetőségünk nyílik! horváth pál góré001
|
Bao, a FŐNÖK! | 2007.09.13. 08:35:10 / # 184565 |
![]() |
Nekem az általánosoknál tünt fel.
Apáról fiúra száll.
Ez a normális ,nem?
Előzmény: #184522 csogu 2007.09.13. 04:35:23 |
csogu | 2007.09.13. 06:26:48 / # 184562 |
No bonyek:-(
Előzmény: #184561 2007.09.13. 06:09:28 |
|
törölt felh. | 2007.09.13. 06:09:28 / # 184561 |
![]() |
Rázárták a nyitott irodáját.
Előzmény: #184522 csogu 2007.09.13. 04:35:23 |
csogu | 2007.09.13. 04:35:23 / # 184522 |
Én ebben a cikkben egy érdekes részt találtam a sok lényegtelen hablaty között:
- mondta lapunknak Horváth Csaba, a vállalat vezetője.
No, mi lett a Palinkkal???:-(((
|
|
csogu | 2007.09.13. 04:32:10 / # 184559 |
Kedves Szega!
Mondd, mi nyomja azt az éppen nem kicsi szíved?:-))
Beszeretnél nekem olvasni, vagy mi a gond? Tedd meg, hidd el, sokan megtették már, nem okozól ezzel gondot nekem. Csak egyet ne tegyél:-)) Ne légy értetlen, mert azon kiakadok.-)))
Úgy vitázol velem, hogy az általam leírtak mellett érvelsz.
Mert arról próbállak győzködni (bár lassan belátom feleslegesen), hogy nincs vita, nincs nézeteltérés, nincs külön vélemény. Azt csak te szeretnéd látni, mivel valaki/k/ azt mondta /ták/ neked, hogy a csogu az a rossz bácsi...és te keresed a rosszat bennem és baromira nem látod...azt látod, hoyg egyezik a véleményünk, hogy hasonlóan nyilatkozom mint te...erre összezavarodsz és ezt írod:
Csogu! vagy azt nem olvasod el amit én írok, vagy azt amit te, de ha a kettôt egymás után olvasom akkor sehogy nem áll össze a kép.
Azért kedves barátom, mert nem én vagyok a rossz, nem én vagyok az ellenség, nem én foglak kisemmizni a cégből...jaaa bocs, ezt nem neked akartam írni, csak annyira megszoktam ezt a mondatot pár év alatt...szóval nem én ártok neked, ha egyáltalán árt neked valaki...na, ezért nem érted:-)))
ÉRTED??:-))))
Előzmény: #184557 szega 2007.09.13. 03:49:25 |
|
szega | 2007.09.13. 03:49:25 / # 184557 |
![]() |
Csogu !
Én kezdek ôszintén aggódni miattad. (ebbôl még bajom lesz)
Kezdesz meghasonlani önmagaddal. Úgy vitázol velem, hogy az általam leírtak mellett érvelsz. S mindezt kioktató stílusban!?
Csogu! vagy azt nem olvasod el amit én írok, vagy azt amit te, de ha a kettôt egymás után olvasom akkor sehogy nem áll össze a kép.
Mellesleg a családiashangulatot honnét szedted, én soha nem hivatkoztam erre.
Nekem egyetlen gondom van a te, szinte valamennyi megnyilvánulásoddal: odapiszkítasz ahol valaha ettél, azokat az embereket degradálod le, akik a kollégáid voltak és lehet, hogy lesznek. Kioktatsz mindenkit arról, hogy hová kellene hordania a tagdíját. Tényleg úgy gondolod, hogy az az egyedüli igazság amit te hirdetsz? Mert akkor mától nem szerkesztô úrnak, hanem Mindenhatónak foglak hívni.
Nagyon jó példát hoztál fel: Bbetyár!
Ôt nem tudtad meggyôzni, hogy a pepitához menjen?
Előzmény: #184519 csogu 2007.09.12. 16:22:21 |
tomajer | 2007.09.12. 22:25:45 / # 184555 |
|