Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2007.12.21. 19:31:06 / # 184132
Mek-mek!!! 1.Nem tisztem védeni a Palit. 2.Nem úgy nézz ki a laptopja mintha egy éves lenne. 3.Még 2005.Októberében árult egy cég Gps-eket a R.T pénztáránál. Lehet ,hogy sikerült valamit félre hallgatoznod . Mint sokan mások(kb 50 ember)én is ott akkor vettem Gps-t és mivel részletre árulta én inkább elképzelhetönek tartom,hogy jó pár taxis cseszet fizetni a részleteket és így nem maradt neki más választása mint megkeresni a R.T vezetöjét hátha tudd neki segíteni a pénze visszaszerzésében.Még az is elképzelhető,hogy a Pali ajcsiba kapott egy készüléket a sráctol.(legalábbis én ha segítettek volna eladni 50db készüléket 100.000ft/db áron minimum adtam volna az illetőnek egyet.) 4.Friss saláta érkezet a piacra siess nehogy elfogyjon!

HáziPálesz 2007.12.21. 18:27:06 / # 184126
A profi plasztikai sebészet csodákra képes:D
mekelek 2007.12.21. 17:51:59 / # 184122
Talán azért kedves Gközp mert ez nem a Pali hitele többé, hanem megint jól átcseszett valakit és a Ferinek kell kifizetni vagy nekünk taxisoknak. De biztos így van rendjén.
kámbi078 2007.12.21. 17:14:11 / # 184116
Ilyen lett !!!
kámbi078 2007.12.21. 17:13:25 / # 184111
Ilyen volt !!!

Gközp 2007.12.21. 16:06:58 / # 184086
Nagyon unatkozhatsz ha megint ilyen dolgokkal jössz. Nincs valami más elfoglaltságod mint másnak a pénzügyeivel hitelével foglalkozni?

Fekete Bárány 2007.12.21. 15:20:31 / # 184082
Annó..jó régen még a Jankó is az volt...sőt még a Buflák is.. Jankó elitta..Buflák elszállt.... ..eccee..minden jónak vége!!:)

BUFI 2007.12.21. 15:17:05 / # 184077
Nem értem mi a f....ért kell mindent félremagyaráznod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tényleg nevetséges vagy.

mekelek 2007.12.20. 22:06:53 / # 188352
Góré! A mai nap folyamán hallottam, hogy megint téma voltál az irodában...bocs, melyik nap nem. Éppen az egyik hiteleződ, becsapottad kérte veszettül a Feritől a pénzét. Ha jól hallottam nem fizetted ki a laptopot, telefont és navigációt amit egy éve vásároltál. A tartozás valószínűleg nem kevés, de gondolom erről neked fogalmad sincs. Hányan jelentkezhetnek még a Ferinél?

HáziPálesz 2007.12.20. 19:53:18 / # 187383
Teljesen igazad van. Én nem is nagyon értettem, hogy a Béla maradt. Pont azért amit Te is mondasz. Mostanába a Béla újra normálisan tud dolgozni, és ez jó. Én nagyon utáltam a "bekattanóskiabálósnyomjukmeg" korszakába, de most megint jó. Biztos tudja, ha még egyszer kirúgják, nem veszik vissza. A kocsirongálás meg nevetséges. Az igazi gyűlöletkeltés.
HáziPálesz 2007.12.20. 19:47:50 / # 187364
Naná! Egyenlőre akik mentek kockáztattak. Bátran beszélhetek többesszámban, mert nagyon sokan így gondoljuk. Mártírkodtok itt a karácsonnyal. Az a szeretteinkről szól nem? Akik mentek, azoknak nem a családi létbiztonság volt a lényeg, ezért nem tudnám sajnálni őket. Akik viszont maradtak, azoknak az első a család és annak biztonsága, és nem valami rég elmúlt "rádiós közeg".
cbtaxi 2007.12.20. 17:57:32 / # 187040
"szurkolni fogunk a mielőbbi újjab bukásodért" Először is: Csak a saját nevedben beszélj,ne többes számban! Másodszor: Csak "gratulálni" tudok e nemes "jókívánságodhoz"! A kék-fehéreknél is emberek dolgoznak,családapák,családanyák.Karácsonyra nem is kaphattak volna Tőled szebb "ajándékot",mint hogy haljanak éhen,bukjanak bele a döntésükbe,amiért a Pali mellett tették le a voksukat. Mert akárhogy is fogod most majd csűrni-csavarni,finomítani amit kimondtál,annak a lényege ez. Nem tudod hol a határ,mikor kéne leállni,igaz?
Black Jack 2007.12.20. 17:20:51 / # 186997
Házi Pálesz! A Forgoval kapcsolatban azért 2 dolog biztos. 1. Szerintem Bp. legjobb diszije 2. A Pali azért soxor kihúzta a szarból- Na és ez az a dolog amiért a Pali mellé kellett volna állnia. Nyilván vmiért sok jo diszi( Jankó,Zsolti,stb) elment a Palitól de amikor a forgó nagy bajban volt, a Pali segített. A kocsirongálásban nem annyira hiszek, mert attól hogy kin milyen matrica van attól még a kollégád. Ha vkivel ugyanannál a cégnél dolgozol, aztán (és még esetleg a haverod is, 1ütt kv-ztok stb) átmegy mondjuk a budahoz, attol még a haverod marad, akkor sem rongálod meg akocsiját.
Black Jack 2007.12.20. 17:13:50 / # 186927
Szerintem senki nem verete a mellét. Volt aki úgy döntött és volt aki máshogy. Nyilván vmit láttak benne, megprobálták, aztán nem azt kapták amit vártak. Ettől még a 405 és a többi is ugyanolyan ember. Szerintem mindenkinek az a fontos hogy megéljen. Vagy így vagy ugy!Nem?? Aztán szerintem aki úgy gondolja hogy lát a Paliban vagyis a cégben fantáziát az oda fizet, aki nem az máshova vagy sehova. Nem az alapján kell sztem eldönteni hogy hol, melyik cégnél dolgozol, hogy a Kis Béla vagy más hova fizet, hanem hogy hol találod meg a számításod. Ha nem jött be tovább lépsz. Cég van elég és a nem kevés tagdíjnak mindenki örül.
vazze 2007.12.20. 14:09:33 / # 184245
Ajajj! Mi lesz itt ill. az utcán január-februárban?? Most még vannak címek mind a két oldalon.

HáziPálesz 2007.12.20. 13:24:02 / # 184131
Ja, és amikor arról beszélsz, hogy nemsokára csak kék-fehér rt lesz, ezzel egyben azt is mondod, hogy kihúzod a talajt az eddigi eltartóid és családjuk alól. Ezért mindig is sok közünk lesz hozzá, hogy nálad mi folyik, és szurkolni fogunk a mielőbbi újjab bukásodért, mielőtt még több kárt okozol!
törölt felh. 2007.12.20. 13:20:43 / # 184121
Szerintem teljesen mindegy ki hova megy a lényeg,hogy mindenhol van meló.Az is teljesen mindegy,hogy hol dolgozik most a Tamara,Jucus és a többiek senkinek semmi köze hozzá.Hogy volt fizetés vagy sem az is teljesen mindegy.Ehhez sincs senkinek semmi köze.Ami a legfontosabb,hogy a kedves megrendelők ki legyenek szolgálva.Minden hol vannak próblémák lehetne itt szidni bár melyik cég vezetőt,hogy mit csinált 10-15-20 éve de már nem mindegy az már "MOHÁCS"!Én,mint kívűl álló remélem sikerül megegyezni-e a Palinak a fiával(Csaba)!Szerintem célra vezetőbb lenne és akkor egyik sofőrnek sem kellene félni-e a "holnaptól".Mert itt csak és kizárólag a sofőröknek lesz bajuk ebben a családi harcban a taxisok húzzák a rövidebet!Én kívánom a Palinak,hogy most karácsony révén sikerüljön egy asztal mellett ülnie a fiaival(Csaba,Krisztián)Békességben.Szeretnék mindenkinek Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket Kíváni.Maradok Tisztelettel:Andrea

HáziPálesz 2007.12.20. 13:19:09 / # 184105
Pali! Azért az érdekes, hogy Te mennyi okosságról tudsz. Ezek miért csak most zavarnak, és az elmúlt években miért nem. 1.Ebben már elég hiteltelen vagy. 2.Óriási szerencséd van vele, csak át ne verd. 3.Milyen érdekes, a Béla régen az ország legjobb diszpécsere volt szerinted. Mostanában újra elég jól megy neki. Azt meg hogy ki takarít magasról lesz@rom. 4.Na ne viceljünk már. Kocsirongálás?:DDD 5.Álmodozz Pali.Ahoz viszont már hurka vagy, hogy a veled szemben VÉLT jogsértést ne taxisokkal boxoltasd le, hanem hivatalos vonalakon. Én pedig már semmit nem hiszek el, amit te mutatsz, és valószínű hogy sokan vagyunk ezzel így. Ezért tartasz ott ahol most vagy. Boldog karácsonyt.
szAsza 2007.12.20. 13:18:50 / # 184102
"Vagyzoknak aki élösködtek ezidáíg meg fuvarokat sajátítottak ki a szerződés kötési helyzeteket kihasználva! / nem írom le mellyek azok a címek és / kinek ahol napi sok sok ezer forint vándorolt kíváltságukat fitoktató személyek zsebébe nos ez az igazi szégyen!/" Azért egyszer pontosíthatnád, hogy kikről beszélsz, mert így túl széles a kör. :)
kvizsla 2007.12.20. 12:16:57 / # 184044
Nem olyan fontos. De... Amikor újra elindult a pali taxi ,akkor verte a mellét a 405, hogy bátraké a szerencse. Elég bátor volt,hogy belevágott még akár tisztelni is tudom.De lehet,hogy még sem volt ott a szerencse? Nem jött be a számítása?Az operásnak sem?
Oldalszám: 934