Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Kovács Zoltán 2007.12.20. 10:54:47 / # 184009
Drága Pali! Én is azt kérdezem amit TE is: Miért lopkodják a hozzánk beérkező fuvarokat mások? Nekem is sikerült ezt megtapasztalnom, ne is probáld megcáfolni.És szeretném ha azt is tudnád, mi taxisok semmiben sem veszünk részt, mi áldozatai vagyunk a ti kettőtök pitiáner játékának. Szerintem a sárgához jól megy a kék szín! Egyébként pedig: BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK aki ebben a szakmában tevékenykedik. A telefonostól a fuvarszervezőig. Még a telefonszám tulajdonosoknak is! És természetesen mindeggyik TAXISNAK!
Bao, a FŐNÖK! 2007.12.20. 10:29:52 / # 183968
Tisztelt Góré! Én itt ebben a nagy sorsfordító csatában észak és dél küzdelmét látom (kórea ! A két testvér harcol egymással! A két testvér aki nem egyenlő,mert tudjuk,hogy a déli csapatok tudhatják maguk mögött a megrendelések nagyobb hányadát! Míg észak is tudott szakítani a koncból,de soha nem válhat naggyá amíg déli testvérét le nem gyűri! Itt van a béke és szeretet ünnepe! Kívánom,hogy a két testvér szívja el a békepipát! Aztán gondolkodjanak el azon,hogy vagy együtt ,vagy sehogy! BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT GÓRÉ001!!!
partizán 2007.12.20. 09:43:33 / # 183662
Drága Góré! Sok sikert a munkádhoz, jó egészséget, kitartást az új esztendőben is. Hajrá Góré, Hajrá kék-fehérek!
góré001 2007.12.20. 08:43:32 / # 176457
Többször leírtam , most is ezt teszem de utoljára!aját nevem alatt is Én a saját nevem alatt is el tudok küldeni mindenkit aki arra ráérdemesűlt a pi.....és még azon túl is! Én évek óta oda tartom a pofámat az itt nap mint nap belépő remek nick neveket kitaláló mocskolódoknak! Nem értem miért nem nyugszik már meg mindenki! Én csak teszem a dolgomat amit lehet és kell amihez értek és ami számomra , számunkra az életet jelentette és jelenti! Ebben a szakmában , hívatásban 30 évet töltöttem el! Nos ha már ismét írnom kellett nyugodjatok meg csak most azért teszem meg , hogy néhány megint csak félre vezető dolgot megcáfoljak, nem törödve avval sem ki hiszi ki nem! 1:Van volt lesz fizetés! 2:Nincs felesleges élösködő külön fizetve így az osztja a fizetést akire az most itt nálunk tartozik jelen esetben a disziket a vezetőjük a Blasko Tamás! 3:Sajnos minden gépünket arra illetéktelen személyek ellopták így azok pótlása folyamatban van!/ügyészség elött van az ügy!/ 4:Nem velem velünk kellene foglalkozni hanem példáúl ezekkel: 1: Miért lopkodják hívatalosan a hozzánk befutó címeket! rákényszerítve , hogy taxis taxis torkának essen! / mi már a sajátunkat sem tudjuk elvinni nem másét naponta 30-40 címet viszünk át a Budához , Budapesthez!/ Igaz kapunk is a többiektől legalább ennyit!/ 2:Mikor fejezödik be mindenki fenyegetése politikusi ügyvédi háttérre hívatkozással! / még a megrendelők között is van ilyen!/ 3:Ha ott minden rendben megy miért nem dolgozik már ott a Varga Tomi , a Gutyina Moni,a Sponga Józsi, a számlázó Évike, A takartó Mártika, és a diszik jobbik fele?? mert ezek a személyek sok sok éve tették a dolgukat közmegelégedésre a Rádiotaxinál! 4:Miért van az utcán ámok futás taxisaink zaklatása kocsi rongálás nap mint nap! 5:Mikor lesz már bizonyítékokkal igazi igaz bízonyítékokkal felvilágosítva a taxis miben is vesz részt! Tudnám még folytatni de nincs értelme! Büszke vagyok ha már így alakult a helyzet , hogy talpon tudunk maradni hogy vannak kíváló taxisok akik a kályha taxizás helyett oda téve magukat repkednek a címekre és dolgoznak mint a gép és teszik azt amire önként vállalkoztak és vállaltak! Napok hetek kérdése és ismét csak egy Rádiotaxi lesz az utcán és az a nevem alatt! Azt gondolom egyébbként nem nekem kéne szégyelni magamat kedves különvélemény kisasszony hanem azoknak akik évtizedes barátságokat hazudtak, önös érdekeik miatt majd most a kést forgatják! Vagyzoknak aki élösködtek ezidáíg meg fuvarokat sajátítottak ki a szerződés kötési helyzeteket kihasználva! / nem írom le mellyek azok a címek és / kinek ahol napi sok sok ezer forint vándorolt kíváltságukat fitoktató személyek zsebébe nos ez az igazi szégyen!/ Mindenki tegye a dolgát az idő a jog meg majd eldönti a többit! Házi pálesz Te pedíg ne sopánkodj keresd meg a séf úrat mutattam neki még egy két hívatalos dokumentumot hátha akkor megvilágosúlsz! No és akkor most!: NAGYON BOLDOG ,BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!/ természetesen ismét hosszú hosszú időre kiszáll!/

Black Jack 2007.12.20. 04:54:59 / # 176288
Hmmm!Hát erről bewszélek. Miert kell azzal foglalkozni, hogy a Lajos hol van?? 1ébként már a Jucus is máshol van(nem a kékfehéreknél).Miért az a fontos hogy ki hova lép be vagy honnan lép ki? Mindenki dontse el hogy neki mi a yo!
legendas 2007.12.20. 04:43:50 / # 176287
Én úgy tudom, hogy a Lajos összetörte a Passátot, és mosz a régi autóján dolgozik, ami egyben a Jucus mostani Skodája, tehát a Jucus még nem ment át... Ami lehet, hogy idő kérdése csak, de úgy vélem, hogy ehhez senkinek semmi köze. Jucus van olyan diszpécser, hogy akármelyik cégnél megállja a helyét, teljesen valószerű, hogy jobb ajánlatot kapott... De majd ha valaki eltartja, az számon is kérheti, hogy hol és mennyiért, addig senki! Bármelyik taxist sem kérdezi meg senki, hogy te most miért ennél a cégnél vagy, miért arra a drosztra állsz! Szuverén magánügy! SZERINTEM...!
HáziPálesz 2007.12.20. 04:39:45 / # 176279
Szerintem az igazán ránk tartozik, ha arra vagyunk kiváncsiak, hogy mi van egy olyan cégnél, aki arra megy, hogy tönkretegye a munkahelyünket.

HáziPálesz 2007.12.20. 04:37:54 / # 176278
Szia Bufi! Köszi, csak kérdés volt. Üdv.

Black Jack 2007.12.20. 04:12:11 / # 176272
Már a Bufi is elmegy a kekfehérektol????

Black Jack 2007.12.20. 04:10:20 / # 176270
Kedves kvizsla! Miert az a fontos hogy a 405 melyik cégnél van, vagy hogy Jucus ment e vele? Milyen következtetest vonsz le ebbol? Vagy abból hogy az audis hiéna mit csinál?

Fekete Bárány 2007.12.20. 04:02:30 / # 176266
áá..ha kirúgják...a Bufi úgyis vissza kerül...ha meg magától megy...akkor is!

wolfy 2007.12.20. 04:01:44 / # 176264
Nem baj, majd holnap. Nem vagyok olyan haragudós típus... Legfeljebb szamurájkarddal tudsz megsérteni :-))
csogu 2007.12.20. 03:57:27 / # 176231
ÓÓÓóóóóóó bazz...ne haragudj...elfelejtettelek visszahívni...
wolfy 2007.12.20. 03:53:59 / # 176229
Ez az egész történet, csak egy rohadt magas labda...
csogu 2007.12.20. 03:32:38 / # 176218
Na, most látom, hogy ezt a poént már más is lelőte...hiába na, magas labda volt:-))

csogu 2007.12.20. 03:32:01 / # 176217
Ma minden diszi aki a Palinál dolgozik megkapta Tőlem a fizut dec 31-ig! Gondolom ezt úgy kell érteni, hogy te fizetted ki őket, és nem úgy, hogy a te pénzedből:-)))

különvélemény 2007.12.19. 22:37:29 / # 186954
Kedves Bobo!Illetve Góré 001:)Nem tudom mire gondolsz?!Hol rondítók?Én csak kérdeztem valamit amire választ kaptam.A helyedben én elsüllyednék,hogy már megint a Bufival rendezteted a saradat.(fizetés!!!)Szégyen!Na meg az is,hogy 19-én kapják meg.Ezt is csak a Bufinak köszönhetik sokadjára!!!Csak nehogy úgy járjon szegény Bufi,mint nem is olyan régen,hogy miután ki húzott a szarból kirúgod!!!Meg kellene becsülnöd!
hercegno33 2007.12.19. 21:59:33 / # 186925
Mi van drágám te nem tudsz aludni?Nem értem te mit foglalkozol azzal,hogy a diszik mikor és hogy és kitől kapnak fizut szerintem az a lényeg,hogy megy minden a maga módján.Mi lenne ha végre a saját dolgotokkal foglalkoznátok és nem a Palival.
gyula607 2007.12.19. 21:54:58 / # 186638
Szia Tomi! Eleve nem értem a Tamarából hogy lehetett diszpécsert csinálni mivel egyszerűen nem érteni amit mond.Isten biz nekem azon kívül más bajom nem volt vele hogy többszörös figyelemmel kell hallgatni hogy meg értsd hogy mit is akar mondani.
törpilla 2007.12.19. 21:33:43 / # 186454
Milyen jól megy neked, Töled kapták meg.A Palinak már nincs pénze? Lehet,hogy megint Te vagy a KIRÁLY a kék-fehéreknél!!!? Azért elég érdekes 19-én fizetést kapni,pláne karácsony elött. Bár, aki a Palinál dolgozik az már erre felkészült, vagy lesz fizu, vagy nem. Nem is értem miért vártak a diszik fizetést,hisz annyira szeretik a Palit, hogy akár ingyen is dolgoznak,vagy nem ?
Oldalszám: 934