Név
Becenév Fekete Bárány
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Közterület-figyelő kamera -kontra- Taxi = 30.000Ft

Hozzáadva: 2009.01.25 17:34

T .kollégák! Valóban működik az V. kerületben és nem is gyengén.. a Váci és Márc 15 tér sarkán..Irányiig..Pincéig mindent lát...(a sávváltást is)..jut eszembe a Pinyónál meg betontömbök a droszton..azt nem veszi észre a kamera?? De kérdezem én,hogy normális az az ország..az a város...ahol büntetnek azért mert a munkádat végzed?? Augusztusban 2x vettem föl a Pertut...sokba került..Pedig fizetek ip adót..droszt lenyúlást..minden szart.. Mennyire lenne életszerű,hogy az utast oda küldik ahol neked sikerült szabályosan leparkolni... a margitszigetről ne is beszéljünk...jót kaszáltak a buznyákok..sem a budai sem a pesti feljárón nem várakozhatsz a megrendelőre..Úgy tudom,hogy van egy jogszabály arra,holy egy szórakozóhely megnyitásához..milyen feltételeket kell biztosítani...ergo a Margitsziget bezárhatna...De akkor egy csomó élősködő elesne egy valag pénztől...ami zsebbe megy ..kéne kamera ügyben egy próbaper...és ha az bejön akkor sem egyszerre ..hanem egyenként megfingatni a T.kerületeket mert ugye droszt az lófing..és a fővárost..rendőröstől mindenestől.. ..tudom kicsit kusza..és feszültek a soraim..de a karácsonyomat hazavágták a két bírsággal..
Remélhetőleg soha nem lesztek 800-an És azok a segffejek is eltünnek a piacról..akik nyomott áron akarják a taxist hosszú évekre eladósítani..és az életét romokba dönteni. Jut eszembe...ha veszek egy nagy ..szép fullkategóriás kocsit...melyik vízfej adja írásba,hogy az az autó..minimum 10 évig marad full kategóriában....jahh..egyik sem!!!?? Jó lenne ha mostmár az összes pozicionált faszfej a saját tökével..és saját családja életével foglalkozna..!!! SZERINTEM!!

Téma: Az igazi Taxisok Világa!

Hozzáadva: 2008.03.03 14:51

Halkan jegyzem meg..ismét,hogy meg is érdemeljük,hogy szarba se vegyenek minket a nem kevés pénzt befizető alvállalkozókat. A tulajdonosok (mivel a piac nagy részét..mondhatni 99%-át birtokolják) olyan feltételeket támasztanak,hogy mindenáron függjél a kegyüktől. Jogod semmihez sincs szinte (kilépsz vagy mezitlábas leszel) és eladósítanak. Mindjárt bólogató seggfejjé váltál..még a nagyhangu,hisztis kollega is akit az előzményekben olvastam! "Dudások"(nevezzük így az élősködőket) végre eltünhenének az alvégen! Amíg birkák vagyunk (egy fecske nem csinál semmit) addig megérdemeljük a szivatást...sőt...a belünket is tapossák ki..hátha az használ!

Téma: Gump szinre lép avagy hogyan győztem le magam

Hozzáadva: 2008.01.19 06:09

Na jahh..mert egy szarabb csapatnál..egy család és egy autórészlett mellet...napi 12 óra után még van erőd..szaladgálni.. Geratula! Megjegyzem...majd a mindennapi stressz elveszi mindazt a pár napot amit a futással megspórolsz! :)) Húú de negatív vagyok! Gratula a fogyáshoz...pár év múlva is remélem tartod a szúlyod...ha még élsz!!:))
..utóbbi gondolatsor nem csak rád vonatkozik...hanem minden cégre!! Remek taktika,hogy tedd adóssá az alvállalkozót..és akkor majd kötődik..
Azért nem kereshet szarul az ember..mert én nem tartok el még egy háztartást...de egy kanyit sem tudok összekuporgatni....valamelyik buzeráns hatóság mindenféle ürügyet kitalálva elveszi...vagy egyszer csak sunyi módon lekategórizálják az autómat...és mire levegőt vehetnék az életben...termelhetek ki egy új autót a fingszaguak alá...koldus tarifával! ...ugye Pali??... Annó city bankhoz nem mehetett suzuki az egy utasnak..de a csótány merci az dukált..még ha lyukas is volt az oldala..és baszott büdös a sofőrje!! ...ehh nem is értem..

Téma: 300 ezres büntetés 51 km/óráért

Hozzáadva: 2008.01.18 10:09

Jajaja! Pontosan!:))

Téma: 300 ezres büntetés 51 km/óráért

Hozzáadva: 2008.01.18 02:09

Szóval hittél benne mint a fix tarifában!!:)) Politikusnak..ügyvédnek soha ne dőlj be...azoknál még egy "dolgozó" lány is sokkal becsületesebb!!:))

Téma: Feltörték a sárgafekete Rádió Taxi átjátszóját!

Hozzáadva: 2008.01.17 18:21

Szerintem meg az lenne az igazi nagy durranás..ha egyszer csak minden melós egyszerre feállna..és átigazolna. A két R taxi és talpnyalóik meg szépen bombázzák le egymást és merüljenek a feledés homályába. A családi viszályba nem kéne beledőlniük azoknak akik összegurulták azt lóvét amiről ez az egész cirkusz szól!!

Téma: 300 ezres büntetés 51 km/óráért

Hozzáadva: 2008.01.17 18:15

Én még életemben nem találkoztam olyan emberrel aki erre a szarházira szavazott....nem is értem ...fura!!