Név
Becenév szAsza
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

"ki jár a kék gazdaságosba vásárolni. Elárulom: mindegyikünk. Miért? Mert olcsó." Nem. Csak sikeresen elhitette veled, hogy olcsó. Mint ahogy azt is sikeresen hitették el a taxissal, hogy dolgozzon olcsón, és az jó lesz neki. De amíg a tesco költött reklámra, a meggyőzésedre, addig a cégvezetők mit tettek, hogy meggyőzzenek? Megengedték, hogy akinek nem tetszik a tarifa, leadhatja a szabadjelzőjét?

Téma: CITY-S CENTER

Hozzáadva: 2009.07.12 22:56

" A fuvarszervezőkre is többen panaszkodtak, mondván, nem foglalkoznak a taxisokkal, miközben az akciók okozta kiesést ők viselik, a költségeket pedig rájuk hárítják. A tarifákat nem emelik, sőt, időnként csökkentik, az áfaemelést mi fizetjük meg" - mondta egyikük. A megkérdezett fuvarszervező cégek vezetői szerint nemigen lehet javítani a taxisok helyzetén. Tamás Miklós, a City Taxi elnöke szerint a taxisok már nemigen tudják javítani a szolgáltatás színvonalát, mert a kocsik jól fel vannak szerelve, ezért legfeljebb egyet tehetnek: "többet dolgoznak, és több időt töltenek várakozással". Ugyanezt mondta Hausz Gyula, a Főtaxi vezérigazgatója is. " Origo.hu. Ez a két bekezdés önmagáért beszél. Vajon miért nem merül fel egyik cégvezetőben sem /nem csak a cikkben szereplőkre vonatkozik!!/, hogy ők azok, akik jelenleg könnyíthetnének a náluk dolgozó taxisok helyzetén?

Téma: Kegyelemdöfés!

Hozzáadva: 2009.05.26 14:32

Ferihegy 2-re igaz, amit mondasz. Az 1-es terminál viszont Budapesten van...
Kellene? Ricsi, álmodozol? A night klubok rájöttek, hogy magukat sz.patják, a saját zsebükből veszik ki a pénzt. De mond el, mi érdeke egy cégtulajnak, hogy megállítsa ezt a folyamatot? Az ő kocsija, ideje, ereje, családja megy rá? Nem. Kevesebb lesz a bevétele? Nem. Még nem. Ha kihullik 10, jön másik 20. Ha kell, vidékről hoznak. Nem kellett nekik a fixtarifa. Egyék meg, amit főztek. Előre a 99,-/km-ért, az 1555,-os tranyóért!

Téma: CITY-S CENTER

Hozzáadva: 2009.04.12 22:22

Tomi, és ha eléri, ő hol lesz? :PPP
Ady Endre: Nekünk Mohács kell Ha van Isten, ne könyörüljön rajta: Veréshez szokott fajta, Cigány-népek langy szivű sihederje, Verje csak, verje, verje. Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem: Én magyarnak születtem. Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon, Üssön csak, ostorozzon. Ha van Isten, földtől a fényes égig Rángasson minket végig. Ne legyen egy félpercnyi békességünk, Mert akkor végünk, végünk.

Téma: Tele 5-ösök tutija... /pont nekünk ne lenne?:-) /

Hozzáadva: 2009.03.20 19:47

Köszönjük, leülhet, egyes! :)

Téma: Tele 5-ösök tutija... /pont nekünk ne lenne?:-) /

Hozzáadva: 2009.03.20 19:25

Hiba volt kimondani, hogy az új tulajdonos kiléte nem publikus. A taxis kíváncsi és nagy fantáziával ellátott állatfaj :), serényen találgat, és onnantól vége. Miért kell buta, amatőr módon titokzatoskodni? Az érintett belegondolt abba, hogyan viszonyulhatnak a meglévő és jövendőbeli szerződött partnerek a 'hú de titkos' új tulajhoz? A tényhez, hogy a T5 bevalottan! strómanon keresztül irányított, titkolt, vagyis bizonytalan tulajdonosi hátterű céggé vált? Pr, üzleti kommunikáció, etc... Ez egy hatalmas öngól volt.

Téma: Valami nagy baj van a Taxi4-nél!!??????????????

Hozzáadva: 2009.02.17 02:34

Én másik filmet nézek :) Viszont badarságnak nevezni a vélemény-nyilvánítást... A központ nekünk, taxisoknak szolgáltat. Ezt kéne már felfogni. És igenis, meghallgatni, odafigyelni, ha valamit kritizálunk.

Téma: Valami nagy baj van a Taxi4-nél!!??????????????

Hozzáadva: 2009.02.16 11:13

Miért is? Azt a szolgáltatást is a taxis fizeti.! Étteremben pincér, panaszkönyv - itt urh és diszpécserek.