Név Gergő
Becenév anyahajókabinajtóhajtogató
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Ja igen, félre értelmeztem. De igen, még a 7 millió is sok. És akkor erre rájön még az, hogy havi 60-70 ezer forint a biztosítások díja. Az utcai töltésért tudtommal majd fizetni kell (de lehet, hogy már most is kell), az otthoni töltés egy riport szerint 40 ezer forint havonta a plusz költség annak, aki taxizásra használja a kocsit. Ha hibridre is lenne kedvezmény, akkor egyszerű lenne a döntés, egy Hyundai Ioniq 1.6 GDi elég vállalható, a csomagtere is 30 literrel nagyobb, mint egy Leafnek, és ha jól láttam, 10 millió körül van belőle új. 
Ha jól tévedek, a reptéren, az Istenhegyi úti MOL kúton, és az Alkotmány utcában van villámtöltő, minden más csak sima gyors töltő (4-5 óra, mire "megtankolja" az autót). 
Nem jártam még utána annyira részletesen ennek a támogatásnak, de igazából elég macerás ez a villany téma még jelenleg. Jól hangzik, hogy majdnem ingyen töltesz, csak amíg kávézol a kocsi mellett, várva a hőn áhított 80%-os töltöttségig, kb. meg is keresheted a napi gázolaj pénzt. És nincs gyomorgörcs, nincs visszadobott fuvar, nincs gyorstöltő keresés, és várakozás, hanem felnyitod a tanksapkát, és 2 perccel később már sietsz is a címre (már ha lenne). 
Egy új Leaf, ha jól láttam, 10-11 millió körül van. 420 literes csomagtérrel (ami nem nagyon bővíthető). Az én kocsimnak 480 liter a csomagtere, de sokszor kicsinek érzem. Ha jól értelmezem, 2,5 millió támogatás jár hozzá...Még mindig ki kell fizetni 8 milliót, és minden nap idegbajt kapsz, amikor a legnagyobb pörgésben hagy cserben a verda, plusz két nagyobb bőrönd már be sem fér. És akkor még ott a CASCO, ami kitudja mennyi. 
Ez persze csak a véleményem. 

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.05.13 22:07

Engem az is érdekelne pl., hogy a vendéglátósokat mikor fogják kárpótolni, mert azt már tudjuk, hogy az államtitkárok fizetése 35%-kal nőtt idén, de sok embernek március eleje óta nincs fizetése konkrétan. 
De talán a nagyon legalja tényleg kihullik. 
Amikor azt írtam, hogy "kihullanak egy páran", azt szó szerint értettem. Nem gondolom, hogy most hirtelen feleződne a létszám. 
Hajjaj...akkor gyanítom, hogy egy páran kifognak hullani. De nem gond, ők megoldják másképp: fehér rendszám, sárga autó, és mintha mi sem történt volna. 

Téma: Hármas brék

Hozzáadva: 2020.04.28 15:57

Mondjuk én nem feltétlenül a fiatalokra gondolok, múltkor egy 45 körüli C kategóriás állampolgárt kellett kirángatnom az autóból, mert úgy gondolta, hogy jogában áll üvöltözni velem, amiért a rövidebb úton (!) mentem, nem pedig a hosszabban, aztán persze nem akart kiszállni, a sokadik kérésemre sem, mert neki jogában áll utazni, na ezután pattant el a cérna nálam, és gyalog kellett tovább mennie. 
Csak mondjuk 4-5 éve kéthetente futottam bele ilyenbe, mostanában heti többször. 


Téma: Hármas brék

Hozzáadva: 2020.04.24 16:17

Inkább folytatódik...én amúgy is úgy vettem észre, hogy az utasok minősége az elmúlt pár évben gyors tempóban romlik. 
Igen, elsősorban az érdekelt, hogy van-e már bevétel. Már több, mint 2 hete nem dolgozom, de az utolsó napjaim még a csodálatos január hétfőket is alulmúlták. Úgyhogy gondoltam, inkább meghagyom azt a napi plusz két fuvart a többi kollégának, hátha legalább az üzemanyagpénzüket fedezi. 
Köszönöm!

Közösségi kapcsolatok

 
 
 
 
 
 
 

Dugófigyelő

2020.05.26.
www.utv.hu

Utoljára feltöltött képek

Linkcsere

4Dimenzió Fixshuttle
Taxi 314
Szentendre
Rókalyuk
Tokio 170
Rádió Taxi
Szeged
Új Taxi
Tatabánya
 
Eurotravel   TAXI 3000   
Sziget taxi TaxiCentrum
Pannon Volán
Taxi, Pécs
MB Vip Service
taxi.lap.hu