Név Gergő
Becenév anyahajókabinajtóhajtogató
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.09.14 14:29

Nekem évtizedes tapasztalatom, hogy egy fideszest sose zavarnak a tények. (Igaz, mást sem, akik vallásként tekintenek a pártjukra, akár jobb, akár baloldalon, de ez a fanatizmus leginkább a fidesz szavazókra jellemző)

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2019.09.03 13:23

Akkor tényleg nem volt értelme a tarifaemelésnek, én már tavaly július előtt is ilyen számokat hallottam tőlük Csak azóta a tagdíjuk már vagy 20 ezer forinttal emelkedett

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2019.08.30 12:46

Engem is érdekelne, hogy mi folyik ott, eddig mindenkitől azt hallottam, hogy napi 70 ezreket megcsinál ott mindenki  

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.08.25 20:20

Őszintén mondom, hogy nem tudom, mire akarsz ezzel kilyukadni. Egyébként nekem semmilyen címkiadást nem találtak ki, én utcáról szeretek embereket felvenni, azok hálásak, és nem kell értük több kilómétert gurulni, meg 20 percet várni. 

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.08.25 13:53

Látom nem sok életed van

Téma: Segítség !!! Taxis akarok lenni.

Hozzáadva: 2019.08.17 13:32

Akkor a "40 ezres" napokhoz egy kis szösszenet: tegnap este (tehát péntek este, amikor 100 ezreket lehet megcsinálni, akkora pörgés van ugye a haverok szerint) 18500 forint(azaz tizennyolcezer-ötszáz)-nál feladtam, és hazamentem...rém gyenge nap volt, az összes droszt tele, ott rohadtak meg a taxisok. Persze majd ma este azt fogom hallgatni mindenkitől, hogy hány milliót (nem)kerestek meg....na ennyit a 40 ezres napokról. És péntekről beszélek!!!

Téma: Segítség !!! Taxis akarok lenni.

Hozzáadva: 2019.08.06 17:04

Az általam felsorolt problémák nappal is megvannak, talán a behányásra van kisebb esély, cserébe ott van, hogy 4-5 óra dugóban araszolás után öregszel 2 évet minden nap. 
Ez a 3-4000 x 10-12 óra nagyon jól hangzik, csak pár dolgot azért tisztázzunk: városi dugóban nem tudsz ám olyan gyorsan haladni, egyáltalán nem biztos, hogy óránként elcsípsz egy 4000 forintos fuvart, ha már 20 perce araszolsz a címre, és az utas lemond, akkor ugrott az óradíjad. Aztán az üzemanyag fogyasztás is jelentősen megugrik az esti műszakhoz képest, aztán ugye vannak pihenőidők, kávészünetek, stb (enélkül nehezen viselhető el a munka a dugóban). A 12 óra munkából már alapból csak 10 lesz, ha kiszámolod. A 10 órából, ha kétszer megégsz, és egyszer meg nem fizet az utas, akkor az átlagos 3500 forintból (te írtad ugye a 3000-4000 forintot) és a "12 órából" lesz 25500 forint bevétel...Egyébként meg tévhit, hogy nappal aztán pörög a biznisz, mint az állat. A csúcsidőben pörgés van, amikor te sem tudsz haladni, de amikor meg nincs nagy dugó, akkor a diszpécserek sem dobálják csak úgy a címeket...

De majd jön más, és vagy megerősít, vagy megcáfol engem, én leírtam a tapasztalataimat, mint mondtam, lehet, hogy én vagyok a pancser (meg az összes taxis ismerősöm), a te haverjaid meg a királyok Egyébként már nagyonm érdekel, hogy a barátaid melyik társaságnál vannak. 

Téma: Segítség !!! Taxis akarok lenni.

Hozzáadva: 2019.08.06 15:12

Nézd, elképzelhető, hogy Tomajerrel mi ketten pancserek vagyunk, és mindenki röhögve keresi a milliókat, csak mi nem...Én már 5 éve nyomom lassan, Tomajert személyesen nem ismerem, de ha megnézed a hallotaxi fejlécét, ott van, hogy 2005-ben lett alapítva az oldal...és gyanítom, hogy nem kezdő taxisként kezdte a szerkesztést.
 Én rohadtul nem érzékelem, hogy "ne bírnánk elvinni az utasokat", tegnap is egy fél könyvet kiolvastam, mire az első címemet megkaptam. A hétvégék mostanság nevetségesen gyengék (persze ha mindenkit átversz és kétszeres áron viszel, akkor elképzelhető, hogy jó pénzt megtudsz csinálni). 
Lehet, hogy itt nem kell mások helyett dolgozni, cserébe folyamatosan azon stresszelheted magad, hogy mikor hánynak be az utasok, a cigányok mikor kötnek beléd, mikor nem fizetnek ki, mikor égsz meg a címen, mikor kapsz bírságot, mikor kell a hiénákkal vitatkoznod...stb. 

Téma: Segítség !!! Taxis akarok lenni.

Hozzáadva: 2019.08.06 13:05

De akkor miért nincs fizetett szabadságod? 
Egyébként igen, szarrá dolgozzuk magunkat, és biztos vagyok benne, hogy nem keresnek napi 40 ezreket a haverjaid. Esetleg vannak ilyen napok, amikor összejön, meg az sem mindegy, hogy hány óra alatt....Vagy még úgy kereshetnek "jól", ha nem tesznek félre semmit a vállalkozásra. 

Téma: Segítség !!! Taxis akarok lenni.

Hozzáadva: 2019.08.05 22:26

Tehát akkor nem mondtál igazat, azt mondtad, hogy legálisan keresel 350-et...erre most kiderül, hogy nem volt szabadságot, akkor gyanítom, hogy táppénz és nyugdíj sincs...tehát úgy keresel 350-et, hogy havonta masszívan félre kell tenned ebből, hogy a későbbiekben ne kerülj csődbe. 

Azt, hogy a haverjaid miből vettek autót, nem tudom, de feltalálták az úgynevezett "hitelt" (ezt a szót minden taxis ismeri), aminek a segítségével örömmel taszítják rabszolgasorsba magukat az emberek. 

Azt senki sem mondta, hogy hobbiból csinálja bárki a taxizást, de szerinted mi a reális havi jövedelem egy olyan embernek, aki 3-4-5 milliót befektet, és heti 6x10 órát dolgozik? Hát nem 250 ezernek kéne lennie...