Név Gergő
Becenév anyahajókabinajtóhajtogató
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.01.05 01:53

Kerlek Bao mester, tanits meg ra, hogy hogyan legyek onkritikusabb, hisz te profi vagy ebben. 

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.01.03 17:32

Azért nyugtass meg, hogy Bao csak a cyber-térben ilyen értetlen és köpködő, komplexusos ember, a valóságban pedig teljesen normális....

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.12.23 19:00

Agyhalott barátom, a 350743-as hozzászólásodban linkeltél egy cikket, én ebből kifolyólag szereztem tudomást erről az egész dologról, csak utána olvastam el a régebbi kommenteket, és ott láttam meg, hogy donkióte megszólít. 

Szóval miben hazudtam te nethacos? Gondolod, hogy 0-24-ben a hallotaxi politikai rovatát nézem, és tisztában vagyok azzal, hogy hány napja téma Géczy farka itt?? 

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.12.22 18:41

Miféle csapdába sétált bele Borkai? Ne röhögtess már, így is nagyon kínos a sztori, de neked sikerül tovább ásni a gödröt. Gondolom valaki még fegyvert is fogott Borkai tarkójához, hogy ezt csinálja végig Sőt, személyesen Gyurcsány tartotta oda a pisztolyt...

Akkor tehát szerinted: elmenni közpénzből egy luxus jachtra, és kurvákat döngetni (akik rejtélyes körülmények között EU-s támogatáshoz jutottak), miközben otthon vár az asszony, egy teljesen magas szintű morális világról árulkodik, szemben Géczyvel, aki (minden bizonnyal) a barátnőjének küldhetett privát fotót (amit sokmindenki más is megcsinál, nekem is voltak képeim az aktuális barátnőimről, biztos ők is morális gennyláda emberek voltak), ami kitudódott... 
Innen már be is fejezném a vitát, mert hatalmas értekrendbeli eltérés van köztünk, de van pár dolog, ami mellett nem tudok elmenni szó nélkül. 
Az állítólagos felvétel a fideszes képviselőről olyannyira állítólagos, hogy a mai napig megtalálod a neten az információt és a képeket az illetőről, mint a fidesz kispesti képviselője (illetve ma már nem tölt be tisztséget a fidelitasos ismerősöm elmondása alapján). Perverz kéjt maximum te érezhettél, amikor végig nézted, én biztos hogy nem, csak érdekességből tettem említést róla, bizonyítva, hogy az álkeresztény, álnemzeti fideszesek hogy ki vannak akadva a budaörsi csávón, de amikor az ő kutyájuk kölyke kerül szóba, akkor mélyen kussol mindegyik vérnarancs. Nem tudom, hogy mit értesz "hozzám hasonló ..k" embereken, de talán pont ez lehetne bizonyíték neked: a fideszes agymosottakon kívül mindenki leszarja a másik magánéletét, pont ezért nem csinált senki ügyet a kispesti fideszesből az ellenzék háza táján, az egy privát felvétel, ami ugyan rendkívül gusztustalan, de itt vége is a történetnek, mint ahogy a budaörsi csávó aktusa is "magánügy". Most is ki rúgózik Géczy képein? Hát persze, hogy az álkeresztény, álnemzeti fidesz. 

Egyébként fogalmam sincs, hogy mit értesz "fajtádbeli alatt", én europid, keresztény ember vagyok, úgy látszik te nem (gondolom te kipcsak vagy). Továbbá nem értem, hogy milyen mosdatásról meg hallgatásról beszélsz, bármily hihetetlen, én kampányidőszakon kívül nem foglalkozom politikával, nekem nem függ ettől az egzisztenciám, erről a Géczy ügyről is Bao-tól értesültem elsőként, 2 napja, itt a fórumon. 
Te most tulajdonképpen azt kéred rajtam számon, hogy miért nem kezdtem el hőbörögni, hogy Géczy azonnal monnyon le? Tudod mit? MONNYON LE!
Most megnyugodott a lelked? 
A kispesti meleg fideszes, a budaörsi független polgármester, és Géczy ügye fasorban sincs a Borkai üggyel, egész más a két eset volumene, de ezt neked hiába magyarázom, (gyanítom, hogy ha ez mind fordítva történt volna, azaz Borkai, Szathury lenne ellenzéki, Wittinghof és Géczy meg fideszes, akkor most mást fröcsögnél ide). 
De elárulok egy titkot: ha Orbánról kerülne elő egy kép, amin éppen a hímvesszője látszódik, Lévai Anikónak címezve, tudod mi lenne a reakcióm? Semmi. Magánügy. 
Azt persze tudom, hogy ha nem fideszes emberről fog előkerülni ilyen kép, te és Bao lesztek az elsők, akik habzó szájjal nekiállnak balhézni itt a fórumon, hogy "ezek a mocskos libsik már megint lapítanak meg mosdatnak". CSupán ennyi a különbség köztünk, semmi több. 

Azt továbbra sem győzöm hangsúlyozni, hogy semmi közöm sem a DK-hoz, sem az MSZP-hez, érvek híján még leírhatod 100-szor, hogy én az vagyok, hátha ezzel pluszpontokat szerzel a magadfajtáknál, a valóság úgy sem szokta érdekelni a fideszeseket, az elképzelt világodban meg akár még király is lehetsz, én igazán nem akarom elrontani az örömöd. 

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.12.21 20:13

Nem tudom, hogy az "ajtó" alatt rám gondoltál-e, de ha igen, engedd meg, hogy ismételten megpróbálkozzak azzal, hogy egy kis fényt csiholjak ebbe a nagyon-nagyon mély és sötét verembe, néhány kérdés formájában:

-Gréczy (vagy ki a tököm) egy luxus jachton készítette a fotót, amit csúszó pénzekből finanszírozott?
-Gréczy prostituáltakkal készítette ezt a fotót, miközben egy mélymagyar és mélykeresztény párt katonája (egy olyan országban, ahol tilos a prostitúció)?
-Gréczy kijárt EU-s támogatást annak a hölgynek (vagy úrnak), akinek a képet küldte? 
-Nem láttam a fotót, de tán be volt drogozva Gréczy, miközben készítette a fotót? 

Szóval ezekre a kérdésekre próbálj válaszolni, és akkor talán egyensúly kerül az erőbe. (ja, és mintha Gréczy lemondott volna a mandátumáról, Borkai meg nem, de hát ezt már meg sem említem, mert már annak is örülök, ha az első 4 kérdésemre értelmesen válaszolsz)


Téma: Már Budapesten is szolgálnak elektromos taxik

Hozzáadva: 2019.12.01 17:50

Milen jó fej ez a főtaxi...biztos nem a sofőrök fizetik meg ezt az innovációt, hanem a cég ilyen rendes. Havi 10-15 ezer kilométer??? Minden nap 17 óra munka, nagyon frankó. bizots környerezet barát ennyit dolgozni. 

Téma: Már Budapesten is szolgálnak elektromos taxik

Hozzáadva: 2019.12.01 17:48

Biztos megéri a tesla taxi, ha használtan veszi a fékbetétet ...

Téma: Miért hagyom/tam/nám abba a taxizást? ....

Hozzáadva: 2019.11.26 21:46

Hozzá teszem: nem tudom ki ez az ember amúgy, de más is leírta már, hogy beteges hazudozó. Csak hát ez a csoport tele van olyan emberekkel, akik nem taxizzák, és olvassák ezt a sok baromságot...

Téma: Miért hagyom/tam/nám abba a taxizást? ....

Hozzáadva: 2019.11.26 21:45

Pedig nem értem mi a bajod a taxizással, hát hol máshol lehet ennyi pénzt keresni? (ezt az egyik taxis csoportba írta facebookon valaki)

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.11.26 16:02

Nahát, Bao, aki arra a fideszre szavaz, akik kivonultak a parlamentből, Trianon 70. évfordulóján, önkényesen eldönti, hogy "Szálkatomajerajtóbalelölülő........", azaz mi nekünk milyen gondolatvilágunk van

Az a büdös nagy helyzet, hogy lebuktattál minket Bao Nincs tovább menekvés, nem vagyunk fideszesek, tehát innentől kezdve egyértelmű, hogy mi is ünnepelnénk trianont, ráadásul kézen fogva a románokkal, szerbekkel, stb...Már hosszú évek óta várom, hogy román barátaimat a keblemre ölelhessem a 100. évfordulón, de neked ebbe is bele kell rondítani...Sőt, ha rajtam múlt volna, a románok megkapták volna a Tiszáig az országot...csak már akkor is voltak sajnos fidesz és Bao-elődök, ezért ez sajnos meghiúsult...
Hihetetlen, hogy évek óta tervezzük, hogy elpusztítsuk az országot, a gyíkemberekkel együtt, de mindig akadnak hősök (Bao, Borkai Zsolt, Semjén, Kósa anyja...), akik keresztbe tesznek gonosz terveinken, és most hála neked, végleg lelepleződtünk!!