Név Gergő
Becenév anyahajókabinajtóhajtogató
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.07.20 15:29

Orbán meg Soros miatt, tehát lényegében Soros a hibás!

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.07.19 15:38

Én a te véleményedre voltam kíváncsi, hiszen te vagy itt a helyi fideszes, és te linkelted be a cikket, engem komolyan érdekelt, hogy valaki mitől nemzetellenes, amiért nem akar paks 2-t és olimpiát. Ha szerinted sem lesz senki nemzetellenes emiatt, elég lett volna, ha ennyit írsz: ez szerinted sem baj. 
"Orbánék" alatt az  egész magyar kormányt értem, nem kizárólag Orbán Viktort. Nyilván a "lassan minden második utasom" költői túlzás volt, naivan azt feltételeztem, hogy ehhez nem kell külön magyarázatot írnom, de tévedtem...Az viszont tény, hogy nagyon sok vendégmunkást viszek az utóbbi 1 évben, általában büdösek, koszosak, semmilyen nyelven nem beszélnek, és mindig ittas állapotban vannak. Csak ezen a héten eddig három ilyen fuvarom is volt, és még csak most jön a hétvége...
És ne haragudj, de kit okoljak ezért? Gyurcsányt? 

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.07.19 01:28

Látom veled teljes mértékben lehetetlen érdemi párbeszédet folytatni. Nem tudtam meg, hogy mitől nemzetellenes valaki, ha nem ért egyet a paksi bővítéssel, vagy a budapesti olimpiával, továbbá hazugnak titulálsz, anélkül, hogy bármit is tudnál rólam. Az, hogy ukrán és román vendégmunkások lepték el az országot, nem az ellenzék állítja, hanem a statisztikai adatok (ha jól tudom, már több, mint 100 ezer munkás jött be az elmúlt 3 évben, és nem határon túli magyarokról beszélek, hanem echte románokról és ukránokról). Arról meg nem tehetek, hogy nem vittél még ilyeneket, gondolom suttyó cigányokat sem vittél még soha (én csak ma 4-et is), de biztos hazudok, mert te azt mondtad. 

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.07.16 14:40

Az illegális migránsokhoz fűződő viszonyuk miatt még lehet dobálni a nemzetellenes jelzőt (most attól tekintsünk el, hogy Orbánéknak hála lassan minden második utasom egy alkoholista ukrán vagy román vendégmunkás), de fejtsd már ki nekem, hogy az olimpia és az atomenergiával kapcsolatos nézeteik miatt miért nemzetellenes valaki? 
Az meg baromság, hogy az LMP az SZDSZ 2 volt....elég markáns különbség, hogy pl. Schiffär elutasította a nemzetközi nagytőkét, meg a GMO-t (ami ellen, ha jól emlékszem, a fideszes képviselők egy szót sem szóltak, de javíts ki, ha rosszul tudom). 

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.07.03 13:55

Mondjuk a szakma beáldozása szerintem nem azzal kezdődne, hogy ha Karácsony nyer. Szerintem már rég leáldozóban van...Évek óta nagyjából ugyan azok a bevételeim (és most arról ne beszéljünk, hogy idén negatív rekordokat döntögetek, és nem csak én, hanem sok más taxis ismerősöm is), csak éppen minden más költség brutálisan megemelkedett. És ez csak évről-évre egyre rosszabb lesz szerintem. 

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2019.06.21 18:43

De most legalább pörög a főtaxinál, legalábbis mostanában mindig csillagászati összegeket hallok tőlük (aztán valamiért mégis ott rohadnak meg a droszton előttem...), úgyhogy most lazán kipengeti mindenki gondolom....januárban meg majd jöhet a cofidis

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2019.06.21 15:07

Mennyi most a tarha? Ha jól tudom, eddig 107 ezer volt. 

Téma: Segítség !!! Taxis akarok lenni.

Hozzáadva: 2019.05.22 18:23

Ha nettó 280-at megkeresel, heti 40 órában, és még be is vagy jelentve, akkor ne kezdj el taxizni. 
Nőként meg főleg ne. Küzdősport múlttal rendelkezem, és nem 60 kiló vagyok vasággyal, és még nekem is kihullik a hajam a sok tróger utastól. 
Ráadásul most már olyan sokba kerül fenntartani egy taxisvállalkozást, hogy már kb. 3 hetet kell dolgoznod, hogy 0-án legyél....és akkor a negyedik héten összetörnek/nyaralni mész/beteg leszel, és az egész havi munkád 0. 
Ezenkívül senkitől se várj segítséget, te már csak egy robot leszel, akinek időben fizetnie kell minden kiadást, de ha meg más hibájából neked bevétel kiesésed lesz, akkor így jártál...

Vannak persze jobb napok, meg jobb hónapok, de egy év az nem 30 napból áll....idén iszonyat gyenge a buli, akinek meg "jól megy", azok elfelejtik, hogy 14 óra munka (heti 7-szer) se az embernek, sem pedig az autónak nem jó hosszútávon. 

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.05.10 12:09

Nem tudom, hogy mire gondolsz. 

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2019.05.10 12:08

Egyébként én még nincs 5 éve, hogy taxizom, mindig ennyi hülye volt, vagy mostanság szaporodtak el?