Név Gergő
Becenév anyahajókabinajtóhajtogató
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Tudtommal a piramisjáték büntetendő. De azért áruld már el, hogy mégis milyen pénzből fogok én részesedni, ha két haverom általam utazik? 

Téma: Verestelenítés

Hozzáadva: 2020.07.16 13:36

Egyébként meddig ámokfuthat még egy ilyen ember? Úgy látszik jobban megéri maffiozni, és 100 millákat elcsalni, mint fél percet késni egy címről...kisebb a büntetés az első esetben. 

Téma: Hármas brék

Hozzáadva: 2020.06.21 21:49

Akkor elképzelhető, hogy csak az én ingerküszöböm változott, de ennyi c-kategóriás állampolgárt, mint ezen a héten, még sosem vittem. (és félre értés ne legyen, nem az a bajom, hogy c-sek, hanem az, ahogy viselkednek, plusz a fizetési készségükkel is bajok vannak)
Lehet, hogy ez a két hónapos kényszerpihenő kényelmessé tett, és csak vissza kell rázódnom...ki tudja. 

Téma: Hármas brék

Hozzáadva: 2020.06.21 18:25

Kollégák, egy kis közvéleménykutatás. 
Csak én érzem úgy, hogy rohamosan romlik az utasok minősége, vagy tényleg így van? 
Egyre több a problémás utas (tegnap este zsinórban háromszor egymás után pl), amióta elkezdtem taxizni, az évek alatt úgy érzem, hogy egyre sűrűbben megy fel a vérnyomásom. Eleinte csak havonta 1-2 durvább eset, aztán 2 hetente 1-2, aztán hetente, most eljutottam oda, hogy naponta több is. 
Arról nem beszélve, hogy mintha egyre több lenne a megégés, egyre több lenne az "írjatok rá 3000 forintot" típusú UHR-s beszélgetések, és mostanság megint egyre több az 1200 forintos fuvar...
Persze lehet, hogy én vagyok szerencsétlen, és én ülök rossz helyen...

Én azt nem értem, hogy ebben a pandémiás helyzetben miért gondolják, hogy ha kevesebb lesz a tarifa, akkor hirtelen dőlnének a címek...ha levinnék a felére a díjat, akkor sem nőne érdemben a fuvarszám a jelenlegi helyzetben. 

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.06.05 18:16

De attól még szuverén jogunk megemlékezni erről, én legalábbis így gondolom. És senki sem lesz náci-zsidógyilkos-fideszes attól, hogy más a véleménye a dologról, mint aTamás Gáspár Miklósnak. 

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.06.05 15:22

Még annyit, hogy a trianoni megemlékezés alapvetően az igazságtalanság miatt szomorú, azt meg nagyon nehéz belemagyaráznia bárkinek, hogy igazságos döntés született volna. 

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.06.05 15:19

Ez a jegyzet azért némiképp hadilábon áll a tényekkel. Nincs arra bizonyíték, hogy a honfoglalók itt nagy számú népeket leigáztak volna, sőt: ebből a korszakból nincs olyan demográfiai adat, ami igazolná, hogy nagy harcok dúltak volna. 
Az erdélyi románok legnagyobb része meg Mária Terézia által lett betelepítve, a magyarok relatív alacsony létszáma meg leginkább annak köszönhető, hogy mindig azokon a területeken folytak a harcok, ahol főleg magyarok laktak (míg pl a románok a hegyvidék tetején szépen elvoltak, a székelyek is ezért maradtak meg egy nagy tömbben, mert "érintetlenek" maradtak). 

Ha már nagyon beleakarjuk erőltetni az emberekbe, hogy "ez nem Magyarország volt, hanem egy birodalom", akkor ennyi erővel ma sincs Magyarország, hiszen most is élnek itt nemzetiségek. Ha egy háború után kipusztulna mondjuk a fél alföld, és betelepítenének oda bolíviai bevándorlókat, azok pár évtized alatt többségbe kerülnének, és kikiáltanák a Pannon Bolíviai Köztársaságot, akkor onnantól már kis-Magyarországról is kiderülne, hogy nem is létezett, csak egy birodalom volt?
Ne vicceljünk már...annyira görcsösen próbálja néhány újságíró és közéleti személy beletukmálni az emberekbe ezt a gondolat menetet, hogy az már fáj...elárulom: nem létezik olyan ország a világon, ahol homogén nyelvű és genetikájú emberek laktak volna a történelem során bármikor. 
Van értelme minden országban minden nem-konzervatív újságírónak megírnia egy cikket, azzal kapcsolatban, hogy "nem is létezik Németország, hiszen több különböző nyelvű és identitású népet fogtunk össze", vagy "Franciaország egy kamu, hiszen a lakosság többsége sosem beszélt franciául"? Szerintem ennek rohadtul nincs értelme. 

Az a gondolat menet meg, hogy a honfoglalók is "migránsok" voltak, ezért mi is toleráljuk a migránsokat, nagyon szellemes lenne, de nem az, teljesen más világot élünk. Vagy mit vár az az újságíró, aki ilyet leír? Hogy le kéne nyilaznunk a migránsokat? Oké, megteszem, de ez neki miért is lesz jobb? 
Világuralom. Vagy legalábbis meggazdagodni a taxisok kárára. 
Ez azét érdekes, mert a cégjegyzék szerint 2018-ban lettek bejegyezve,a facebook oldaluk viszont már 10 éve működik...