Név Gergő
Becenév anyahajókabinajtóhajtogató
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.11.11 17:26

Mazsoláztam egy kicsit ezen a hashajtások.hu oldalon...hát mit mondjak  
Azt nem sejtettem, hogy az origót és a ripostot alul lehet múlni, de ebben is tévedtem...

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.11.11 17:17

Ha hiszed, ha nem, még levelet is írtam a Jézuskának, hogy adjon már egy kis értelmet nekem a fideszes szavazóktól, nekik úgyis olyan sok van  

A cikkhez nem nagyon tudok hozzászólni, ha a szövegértelmezési képességem nem csal (márpedig egy diploma és egy felsőfokú végzettség után úgy vélem, hogy ebben jobb vagyok, mint pl. a vadhajtások főszerkesztője), Gyöngyösi szavai kb. annyit jelentenek, hogy "most erre mit mondjak??".
Ezt persze lehet csűrni-csavarni, meg biztos bele lehet magyarázni mindenkinek mindent, de szerintem fölösleges (ez kb. olyan, mint a Mirkóczki-féle "elszólás", amin hetekig csámcsogtak az ilyen Bede Zsolt félék, pedig aki már legalább a nyolc általánost elvégezte, és végighallgatta a beszélgetést, annak teljesen egyértelmű, hogy mire célzott a jobbikos, de hát a fidesz fizetett trolljainak nem érdeke, hogy az igazságot terjesszék, na részben pont ezért van hányingerem az ál-keresztényekből).
Persze biztos jó móka az adófizetők pénzéből kártérítési díjat fizetni a lejáratott jobbikos képviselőknek, és ha még találnak is hozzá több százezer funkcionális analfabétát, akik emiatt a fideszre szavaznak, akkor biztos megéri...

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.11.10 20:02

Ezeknek persze, hogy mindegy, milyen segg van éppen előttük, és a hívő szavazóiknak is mindegy. Ha Orbán 2 hét múlva áttér az iszlám hitre, Bao lesz az első, aki követi őt. A lényeg, hogy segg ne maradjon szárazon. 

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.11.10 19:59

Nem kellemetlen a jobbikos mivoltom, kétszer szavaztam rájuk eddig, mert láttam bennük potenciált (megjegyzem, ha eltekintünk a propaganda média hazugságaitól, igazából túl sok vállalhatatlan cselekedetük nem volt eddig, legalábbis a fideszhez és az mszp-hez képest biztos, hogy eltörpülnek aljasság terén, arról nem beszélve, hogy ha volt is nagy ritkán a fidesznek valami építő jellegű intézkedése, az nagyrészt jobbikos nyomásra történt, és erről nyugodtan kérdezz meg fideszes párttagokat is (mármint ne a hozzád hasonló hívő típusú tagokat, hanem akik értelmesebbek) ). 
Egyébként sosem voltam párttag, soha nem vettem részt rendezvényükön, és mindig is kritikus voltam velük szemben, de ebben a fertőben, az mszp-hez és a fideszhez képest még mindig jobb választás volt véleményem szerint (ettől függetlenül nem szavaztam rájuk legutóbb, és nem is fogok senkire, mert jelenleg nincs az országban egy normális konzervatív, keresztény és nemzeti párt). 
Tehát leírhatod még ugyan annyiszor, hogy "ajtó jobbikos", mint ahányszor az SZDSZ-es képet szoktad megosztani, de teljesen értelmetlen, a saját értelmi képességeid korlátolt mivoltán kívül mást nem bizonyítasz ezzel. 
Az meg különösen vicces egy fideszestől, hogy az Orbán Viktor által közkegyelmet gyakorló országpusztító Gyurcsányra még mindig mumusként tekintesz, holott személyesen Orbán futtatja, hogy rettegésbe tartsa az alacsonyabb értelmi képességű szavazókat. 

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.11.09 14:37

Mi a probléma a taxis mivoltommal? És mit nem hiszel el? Nem egészen értem...

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.11.08 17:29

De milyen valódi verseny kell egy taxizáshoz? 
Jelenleg ugyan azért a pénzért eldöntheti a kedves utas, hogy taxit hív magának (még igényei is lehetnek, pl. kombi autó), vagy beül a droszton egy taxiba, és ott is eldöntheti, hogy a pénzéért milyen autóba ül (ugyan azért a pénzért!).
Ha bevezetik megint a szotyi tarifát, miben javulna verseny? Mitől javulna a szolgáltatás minősége? Mitől ne nőnének tovább a vállalkozók terhei? Ezt még egyik liberalista sem tudta megindokolni (most nem a pártra gondolok, hanem azokra az utasaimra, akik elkezdenek okoskodni nekem, a közgazdaságtanra hivatkozva, hogy miért rossz a fix tarifa):

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.11.08 15:43

Látom korlátozott értelmi képességeidnek hála, még mindig nem fogtad fel, hogy nem vagyok jobbikos...szóval nem tudok semerre sem nyílni ez ügyben.
Ez most kb. olyan, mintha megkérdezném, hogy te melyik fideszes vagy? A Borkai, a Szathury, vagy a trainoni kivonulós fajta? Esetleg a Putyin-köpködő vagy a Putyin imádó? 
A különbség csak annyi lenne, hogy te tényleg fideszes vagy, tehát várom a válaszod (erre is, mint sok más mindenre, amire nem voltál hajlandó válaszolni, vagy ha válaszoltál is, az kimerült az SZDSZ-es képedben, amire minden este élvezkedsz).

Egyébként vicces volt a múltkori posztod, amin a fideszes bérkommentelők háborognak a ~200 milliós költségvetés növelésen (az 5 éves ciklusra), mintha nem zavarná őket, hogy egy fideszes, ha nem lop el havonta ennyit, akkor kiröhögik (Lackner Csaba után szabadod, apropó, megnézted már a teljes felvételt, a helyi hazaáruló fideszes képviselőd kiadta neked? Vagy nem érdekel a felvétel téged, hiszen az a fidesz számára kellemetlen, és sokkal jobb a propaganda média által megvágott verziót hallgatni?)

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.11.05 18:48

A 804 milliárd eléggé alsó becslés, tekintve, hogy csak Kósa nevéhez 1000 milliárd forint lopás kötődik, akkor a többi mennyit lophatott még vajon? 
Én még mindig várom az Uber robot S Mercédeszeit, ami ugye 3 vagy 4 éve volt sláger, hogy már megrendelték, és nemsokára üzembe lesznek helyezve

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2019.11.01 01:19

Nem vagyok fideszes, úgyhogy engem nem érdekelnek az ilyen orgiák.