Név Gergő
Becenév anyahajókabinajtóhajtogató
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Ez szimplán az amerikai marketing kommunikáció része.Trump, meg a Musk ugyan ezt csinálja. Mindig benyögnek valami nagyon nagy dolgot, a nép egyik fele azért harap rá, mert elhiszi, a másik fele meg azért, mert tudja, hogy hazugság, de a lényeg, hogy mindenki erről beszéljen. Aztán 2 hét múlva jön az újabb baromság, a rajongók már el is felejtették az előző hazugságot, és ez így megy tovább...
Rendben, csak ugye a cikkben az 1000 forint alapdíjként szerepel, a másik kettő meg kiállási díjként, ezért volt kétértelmű Tehát nem nyelvtannáciskodni akartam, csak akkor így 500 és 1000 forint lesz maga a kiállási díj. Persze csak óvatosan merem ezt leírni, nehogy megint kapjak egy virtuális balhorog-jobb felütés-mae geri kombót, mert a szélmalom éppen frusztrált  
Hátha te megfejted.1. Mi volt a felém való (ismételt) kirohanásának az oka a szélmalomharcosnak?2. Én még egyelten egy normális hangvételű kommentjét nem olvastam itt, mi az oka ennek? Veri az asszony? Valami komplexusa van? Kijött az aranyere? 
A gyógyszereid ma reggel is a földön landolhattak, hiába, az alkohol rontja a mozgáskoordinációt, gyanítom, hogy ezért remegett a kezed. Jöttél, láttál, győztél, kiosztottál pár virtuális sallert, Tomajernek is, böfögtél egy jót, egészségedre!Örültem volna, ha kifejted a problémád, hogy tudjak reagálni, de hát egy ilyen komoly szaktekintélynek, mint amilyen te vagy, nem kell ilyen dolgokkal fárasztania magát, hiszen már sok mindent letettél az asztalra: például letetted újra a taxis vizsgát. Ez már döfi, talán még az 5 elemid is meglehet (háromszor az első, kétszer a második osztály), én irigykedem rád, ezzel a tudással te lehetsz a pongrácz úti lakótelep professzora. A putriban biztos mindenki szájtátva nézi, ahogy sugárzik az intelligencia belőled. 
Próbálom felvenni a ritmust, de nem könnyű a 70-es IQ szintedet alulmúlni, azért megpróbálom, figyelj csak: "hülye vagy", "még a fuvarkufár is okosabb nálad", "lipsi vagy", "minek kommentelsz ide te senki", "mennyé krumpiért", "bezzeg a múltkor nem okoskodtál a hablabla...". 
Utóriat: a teszkóban akciós lesz holnap a sütőrum, meg a balatoni világos,  tárazz be, nehogy szomjan maradj, hiánypótló ezen a fórumon egy hőzöngő proli. 
Lehet én értettem félre, de azért az 1000 forintos alapdíjon felül kicsit sokallom az 1500 forintos telefonos díjat. Maga az irány persze jó, mert megszámolni sem tudom, hogy hányszor rongyoltam ki a külvárosba úgy, hogy az utas 600 métert utazott végül...Meg aztán úgy igazságos, ha az előrendeléses alapdíjban már benne van 1-2 kilométer. 
Egy percig sem gondoltam, hogy a kognitív képességeid lehetővé tennék, hogy a köpésen kívül bármilyen érdemi dolgot ki tudnál erőszakolni magadból az irányomba. Esetleg egy fingást. De ez utóbbit óvatosan, ne erőlködj sokat, nehogy befoss. 
Bocs, teljesen véletlenül tévedtem ide, az előző fröcsögésedet egyáltalán nem láttam. 
Na most, lehet, hogy neked az van, amit az asszony ( vagy a telószám tulaj, vagy a Bajer Zsót) mond, és nincs önálló véleményed, de akármilyen hihetetlen, nekem van. Pont nem érdekel, hogy a cikkben megszólított ember érdekelt-e, vagy sem az üzemanyagár emelkedésben, mert nem ez alapján írtam, amit írtam. Ha te úgy érezted a nyáron, hogy pörög a bolt, mint a k***a élet, akkor verd a tamtamot, hogy legyen tarifa emelés, én nem fogok az utadba állni. De -bármily hihetetlen- nem vagyok időutazó, nem tudtam júliusban, hogy 500 fölé fog menni a gázolaj ára októberben, tehát nem kell itt vonyítanod, mint a szorulásos pincsi kutyának, és cinikus megjegyzéseket tenned. Én továbbra is úgy gondolom egyébként, hogy inkább a tarifarendszer átszabásáért kéne lobbizni elsősorban! Még most is úgy gondolom, ha 1 hónap múlva tarifaemelés lenne, szerintem rosszul járnál. Lehet, hogy nincs igazam (sőt, ne legyen igazam), de az ellenvéleményedet kultúráltan is ki lehet fejezni. Arról meg mesélj már, hogy mit tettél le az életben az asztalra, hány diplomád, hány szakmád van, stb, miután ledegradálsz azzal, hogy "szokás szerint baromságokat hordok össze". Tudod, ha nem értesz egyet valakivel, elég ha ellenérvet írsz, nem kell belemenni az online kung fu-ba...
Szerintem itt a "hogyan" a probléma a német embernek. 
Alapvetően jogos a gondolat, hogy ha mindenhol brutál drágulás történt, és már akkor is cofidis hitelt kell felvenni, ha 3 zsemlét meg egy 20 dekás párizsit akarsz venni a teszkóban, akkor a taxi tarifát miért ne lehetne emelni. Csak éppen azt ne felejtsük el, hogy az emberek fizetése nem lett több (sőt...sok helyen kevesebb lett), és amíg a zsemlét akkor is meg kell venni, ha 1000 forint lesz egy darab, meg nyaralni is el kell vinni a családot, addig a taxizás egy olyan kényelmi szolgáltatás, ami mindig is "luxusnak" számított, és lehetett spórolni rajta. 
Már a 2018-as tarifa emelésnél is éreztem egy bizonyos mértékű forgalom csökkenést, pedig akkor ezerszer stabilabb volt a helyzet, mint most (tovább megyek, nekem egy forint hasznot nem hozott az új tarifa, az a minimális bevételnövekedés el is ment a tagdíj, kaució meg stb. emelkedésére). Nem biztos, hogy ez a mostani a megfelelő időpont a tarifa emelésére...
Egyébként én tényleg nem akarok politizálni, nekem sem tetszik, hogy a fél város le van zárva. De mintha az elmúlt 10 évben pont ugyan ekkora dugó lett volna, nap mint nap, mint ami most. Én vagyok a lipsi-bolsi gyurcsányista, vagy tényleg nagyjából ugyan az a helyzet, mint eddig?