Hozzászólások száma: 171
Ugrás a hírhez Oldalszám: 9
Témakörök > Droszt Híradó > A taxi fáj? A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
sipi 2023.11.17. 04:55:58 / # 353077

És ott a Map-os privilégium is😟

cheater 2023.08.24. 12:43:37 / Módosítva / # 353063
Mondjuk ezt úgy mondod, mintha ez csak nekem lenne rossz hír, miközben ez mindannyiunknak az, még azoknak is akik épp most még boltosok. 

Bolt - újabb menet

anyahajókabinajtóhajtogató 2023.08.16. 23:42:45 / # 353056
Mondjuk az a rossz hírem van, hogy ezt nem 2 éve csinálja a Bolt, már egy 2018-as rendezvényen is láttam a plakátjukat (akkor még lehet Taxify volt), hogy most töltsd le az appot, és kapsz nem tudom hány százalék kedvezményt. 

cheater 2023.08.15. 16:09:12 / Módosítva / # 353055
Már maga ez az egy elég lenne, hogy megreszeljék őket. És nem most, hanem két évvel ezelőtt kellett volna, most már késő, a megrendelői állomány már ott van. Onnan kimozdítani csak akkor tudnád, ha most ezt a főtaxi csinálhatná büntetlenül két éven át. 

Ehhez sem ész, sem semmiféle gazdasági felkészültség nem kell, a másik 400Ft? Mi 350! Mi, hogy ti 350?!? Akkor mi 220!!  Átéltük mi már ezt azt hiszem.Pont 10 perc alatt fordulnának el a megrendelők a boltól és lenne számukra a - mondjuk - főtaxi a legjobb cég a világon.

Emailben és google playen is osztogatták a kuponkódokat, senki egy qrva szót nem szólt érte. A külföldi cégnek lehet, a magyar cégnek nem. Csak azért mert mindig tudja kit kell megfektetni. Az albán pékség idejön - a vállalkozás szabadsága indokán - nem jelenti be az alkalmazottait, nem üti be a pénztárgépbe a forgalmat, így 20%-l olcsóbb és tönkrqrja a magyar vállalkozásokat. 
Én próbálnék Amerikában, Svájcban vagy Németországban ilyet csinálni, fél órán belül körbefogna a finanz, az unokámtól elvennének mindent.

Némi adalék: a google playen az a nyomi szoci képviselő (vagy képviselő jelölt?) osztogatta a kupon kódokat aki az ubernek is, aki anno napi 3 PR cikket írt az uberről, hogy az milyen jó nekünk. Ahogy az uber borult, másnap már a taxify-nak osztogatta kuponkódokat. Most azt hiszem a nyugatifeny.hu-n osztja az észt, Megírtam ezt már két éve, a kutyát sem érdekelte.
anyahajókabinajtóhajtogató 2023.08.14. 13:28:10 / # 353054
Milyen módszerekkel nyúlták le egyébként a magán-megrendelői kört? 
Azt tudom, hogy különböző rendezvényeken ilyen kupon kódos promóciókat hirdettek a vendégeknek, ami szabály ellenes, de csak erről tudok. 
rosszqtya 2023.08.13. 06:33:15 / # 353053

Ez az Audi is Boltos... no nem szemetelem inkább tele a topikot...