Név TE
Becenév szálka
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: 6x6 Hatszorhatosok kuckója

Hozzáadva: 2021.05.03 19:35

A folyamatot látva az embernek olyan érzése van, mint amikor a férfiszabó egy jó ötlet után méretet vesz, szabásmintát készít, feldarabolja az anyagot és végül készít valami ocsmányságot. Majd rálegyint, mondván úgyis kifizetik, mert nincs másik ruhájuk. 

Téma: 6x6 Hatszorhatosok kuckója

Hozzáadva: 2021.05.03 16:25

A rövid válasz erre az egészre :  Váratlanul pénzre van szükséged ?   Így szerezhetsz.
A fuvar végén rögzíteni kell a címkiadó rendszerben a taxióra által mért összeget, és persze mindezt visszaküldeni a szerverre. Gondolom a hosszútávú elképzelés egy százalékos kalkuláción alapuló tagdíj fizetés kialakítása a cél. El akarják venni a kedvét azoknak, akik kisebb összeg beírásával operálnának. Ez csak feltételezés a részemről, de meglennék lepve, ha tévednék.
Az elutasított fuvarok után egységesen 500 forint a büntipénz. Van néhány kivétel, amikor nem kell fizetni....biztos a természetben is előfordul, hogy az impala rúgja ki a krokodil fogát.
Eddig az efféle pénzek visszakerültek azokhoz, aki teljesítették az eredetileg elutasított fuvart. Ez megszűnt.
A miértre a válasz az első sorban olvasható....de ez bizonyosan csak rosszindulatú megközelítés.


Téma: 6x6 Hatszorhatosok kuckója

Hozzáadva: 2021.05.03 16:08

Nagyjából 59.000 forint.  Ez tartalmazza a kártyalehúzó és a telefon bérleti díját is, illetve 4 GB adatmennyiséget.  Havi 50 db cím felvétele szintén benne van az árban, de utána már minden  fuvar 400 ft / db.  Állítólag a szándék az volt, hogy a 400 forintnyi egységár rögtön az első felvett címtől ketyegjen, de visszatáncoltak a döntéstől. Biztos csak a  rosszindulat indukálta az efféle feltételezést...

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.12.01 23:12