Név cheater
Becenév cheater
Honlap cheater.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.05.14 19:11

Homofób, antiszemita és rasszista módon szidalmazza munkatársait a rasszizmus ellen törvényt benyújtó, Macron-párti képviselőnő


Ez annyira jó sztori, hogy muszáj - jaj bocsánat, nem muszáj, hanem muszáLY, ha már a pirosak oktatásügyi miniszterjelöltje VV Ági így irja - közzétenni.

Ez az a képviselőnő aki Párizsban megharapott egy taxisofőrt, mert nem lehetett nála kártyával fizetni :-DD

Nem úgy tűnt, hogy vitázna, érdekelte, hogy lenne egy csak elektromos flottás cégnek jövője.  Hát persze, van reklámértéke, de annyi megközelítőleg sincs, hogy megérje a befektetés.
Nem tudom miért törölte az üzenetet.

Nincs és jó hosszú ideig nem is lesz. 

De kezdjük az alapoknál, taxitársaságot írsz... ha az, akkor én nagyon szívesen csatlakozom hozzád, te felveszel alkalmazotti státuszba, adsz nekem elektromos autót melyet te vásárolsz és tartasz fenn én pedig megkapom a heti két szabadnapom mellett a minimálbért és az esetleges bérpótlékokat.  Én benne vagyok. 

De ha igy neked nem buli, akkor meg kell értsd, hogy ez fordítva sem buli, te csak fuvarszervező, de ennek ellenére a hozzád regisztrált autós partnerektől elvárod, hogy csak elektromos autóval dolgozhatnak. Egyébként miért digitálismarketing2 a nicked, valaki lefoglalta már a digitálismarketing1-et?

Dylyver, az új titán


Most akkor ez multi-level marketing vagy piramisjáték?  Hogy illegális taxiszolgáltatás, az nem kérdés, de ha egyben piramisjáték is még rosszabb a helyzetük. 

Az Üllői őt 101-be vannak bejelentve, a honlap angol, orosz és magyar nyleven érhető el. 


Idézet a sofőrőknek szánt felhasználói feltételekből: 

"Tudomásul veszi és beleegyezik abba, hogy rendelkezik érvényes járművezetői engedéllyel, amely megfelelő szintű tanúsítvánnyal rendelkezik a jármű üzemeltetéséhez, valamint minden olyan engedélyhez, jóváhagyáshoz és az Ön számára alkalmazandó felhatalmazáshoz, amely a harmadik személyek részére történő személyszállításhoz szükséges a régiójában."


És ezt miképp és hogyan ellenőrzi mielőtt beengedi a rendszerébe? Ennek az ellenőrzésnek jelét nem látom. Egy dolog érdekli a személyes adataidon kívül a céget, hogy ki hívott meg, add meg a dylyver azonositóját.

Azt értem, hogy most ez a rendelet. De te - vagy bárki - emlékszel, hogyan, miként és főképp milyen indok alapján tette őket át sárgáról fehér rendszámra? Mi volt az ok, miért szükséges ez a változtatás?  

Jelenleg az NT rendelet mögé bújva - és még azt is kijátszva - hadseregnyien végeznek személyszállítást.  Ha sárga rendszámmal kellene végezniük ezt a tevékenységet, rögtön más lenne a leányzó fekvése. 


Nekem az ellenőrzéssel, az ehhez szükséges apparát és annak fenntartási költségével van bajom. Szerintem egyszer csak valaki azt fogja mondani, hogy ez qrva sokba kerül, erre nincs pénz, mindenki csináljon amit akar, majd a piac szabályoz. 

Miközben ez költséghatékonyságot becélzó szabályozással meg lehetne oldani az eddig ellenőrzési összeg töredékéért.  Ráadásul még hatékonyabb is lenne. 


Közösségi kapcsolatok

 
 
 
 
 
 
 

Dugófigyelő

2020.05.29.
www.utv.hu

Utoljára feltöltött képek

Linkcsere

4Dimenzió Fixshuttle
Taxi 314
Szentendre
Rókalyuk
Tokio 170
Rádió Taxi
Szeged
Új Taxi
Tatabánya
 
Eurotravel   TAXI 3000   
Sziget taxi TaxiCentrum
Pannon Volán
Taxi, Pécs
MB Vip Service
taxi.lap.hu