Név cheater
Becenév cheater
Honlap cheater.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai
Görögország,  taxi vs  uber.

Úgy tűnik a görög taxisoknak nincs kedvük kivárni a jogi procedúra végét.

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2023.04.12 05:58

A valaha Nagy-Magyarországot vizionáló Jobbik tegnap az után interpellált a parlamentben, hogy az Uber mikor térhet vissza Magyarországra.

A Jobbik, a Magyar Parlamentben, a 100 milliárd dolláros amerikai konszern üzleti érdekeiért lobbizik. Mert hogy az uber szerintük tök innovatív. 

Ez van, itt tartunk ma, 2023-ban.

Értem én, hogy ő hogyan gondolkodik, neki pedig azt kellene megértenie, hogy neki nincs döntési joga, ha bármilyen ügy folyamán egyéb kihágásokkal is szembesül azokat is fel kell tárnia. Ez a munkája. 

A legjobb az az online pénztárgépes pali aki - többek között - a taxisoknak árulja és szervizeli a pénztárgépet jó pénzért, kiemelt vállalkozás, kiemelt engedéllyel mely vállalkozás azért jöhetett egyáltalán létre, hogy a gazdaság kifehérítését elősegítse. Ő ebből kapja a pénzét, enélkül a gondolatmenet nélkül az ő munkahelye nem is létezne. 

Mit csinál mikor végez? Rendel egy viberubert. Mert hogy azok milyen rendes fickók:P  

Na várj, és mit csinál akkor ha a viberuber épp nem tud autót küldeni? Beül a taxidba és folyamatosan hadovál. 
Hogy a taxisok milyen gonoszak, bezzeg a viberuber sokkal olcsóbb, ők akkor miért tudják ilyen olcsón megoldani, a taxisok rablók és különben is kihasználják az erejüket, hogy a társadalmat ezekre a magas árakra rákényszerítsék és hogy a politikusok is félnek tőlük és így tovább végeláthatatlan sorban = )


Nézem ezt a nyomit miközben osztja az észt a kocsimban és azon gondolkodom közben, hogy tud ez úszni? Mert hogy itt vagyunk épp a 
Lánchídon, beqrom a pics@ba... persze előtte megkérdem, hogy tudsz úszni? Tudsz, na akkor gyere, mutatok valamit, nézd ott a vízet, nem látod? Hajolj még kijjebb.. 


Én ezt a fickót ezzel a gondolatvilágával + a fenti példában szereplő rendőrt aki nem végzi a munkáját és azokat a döntéshozókat akik felkészületlenségük vagy azért mert adott cég épp megfektette őket teret adnak a haknigazdaságnak egy szintre teszem: a társadalmi ranglétra aljára. 


Működhetne minden, körülöttem mindenkinek lehetne pénze - így lenne nekem is - de nem, ezek jönnek és okoskodnak. És - legtöbbje - még csak nem is tudja mekkora károkat okoz a tevékenységével annak a társadalomnak melynek tagja.
A takarításra megjelentek a mobil cégek. Kerékparral mennek az autódhoz.

Első blikkre nem tűnik életképesnek a projekt = )
Hol takarítja, az utcán? Mennyit kell rájuk várni - míg megérkeznek és míg befejezik? Mennyibe kerülhet egy ilyen vajon? Egyáltalán honnan szerez vizet?
És ez volt a TV-ben?:D   RTL az kemény egy csati = )

A Vinted természetesen kéri a 'pénzét', csak ők már annyira innovatívak, hogy azt már a vevőtől kérik, nem az eladótól. Csak kimondani egy reklámban, hogy nem kérek tőled - az eladótól - pénzt az ugye milyen ütősen hangzik. 
De ez a nagy buli az egészben, hogy nekik tök mindegy, 25% mindegy kitől, mindegy mennyiből, csak mindig és folyamatosan 25%.
Nem az érdekel engem, hogy itt az adott sofőr antifa-s e vagy sem - minden bizonnyal nem. Hanem az, hogy egy ilyen helyzetben a vibertaxi/fehér rendszámos sárga autó sofőrje mint mond a rendőrnek, ő ki ebben a sztoriban..? 


A sztori mindegy. Bármilyen ügybe belekeveredhetsz a pesti éjszakában. Vihetsz ukrán pénzbehajtókat - anélkül hogy tudnád ők kicsodák - akik éjjel kettőkor szétvernek egy családot a XII. kerületben vagy egy kábszer neppert aki a te ablakodon át ad ki különös csomagokat fura fazonoknak vagy akár a fenti példában szereplő antifa sztoriba is belefuthatsz. 


Ami biztos, hogy aki garantáltan meglesz a sztoriból elsőként az ő, konkrétan a rendszám a homlokára van tetoválva. Mikor felkérdezik a rendőrök, mint mond a gyerek, ő kicsoda?


Én taxisként megmondom hogy taxis vagyok, rendelés volt, ezek jöttek. De ő ki, a haverjuk? Vagy bevallja, hogy fekete fuvarozó?  
És akkor elengedik azzal a címszóval, hogy ő 'csak' egy fekete fuvarozó?  Még engem is - a taxiengedélyemmel - megrángatnak házkutatást tartanak, minden nyílásomat átvilágítják mielőtt elengednének, de ha valaki fekete fuvarozó azt meg nem rángatják meg?
City elött volt a Buda egy hónappal kb vagy valami ilyesmi vagy rosszul emlékszem? Már nekem is összefolynak a fejemben a sztorik.

Van ez a történet a Budapesten több embert bántalmazó antifákról.  


A történetben szerepel egy taxi(?) is, aki cipeli őket. Nem derül ki, hogy a taxi engedélyezett vagy sem, most nem is az adott taxi a lényeg, csak a példa. Tehát tételezzük fel ez egy fehér rendszámos magánautó volt, taxinak álcázva.


Na most, ha hozzám (a taxishoz) beül egy ilyen brigád, akik előtte 10 perccel elkövettek valamit akkor az én seggem be van védve. A rendőrök mindenkit elszámoltatnak - engem is - de van védekezésem, én taxis vagyok, beültek hozzám és ennyi. A rendőrök annyit fognak mondani a viszontlátásra. 


Na de, ha ott ülök egy magánautó úrvezetőjeként mit mondok, én ki vagyok ebben a történetben? 


Ha nem ismerem el, hogy taxiszolgáltatást nyújtok akkor belekeveredek az ügybe, ha elismerem hogy illegális taxi szolgáltatást nyújtok akkor pedig a rendszámom és a pénztárcám bánja.

Vagy semmi bajom, mert ha sárga az autó akkor az rendőr fejében taxi és kész?  Mert ha így van, akkor a rendőr nem tudja a dolgát.