Név cheater
Becenév cheater
Honlap cheater.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Csak halkan jegyezném meg, annak hogy 3 kontinens 12 városában szervezetten sztrájkolnak az uber driverek az "elfogulatlan" index.hu szerint nincs hírértéke, igy ott ez meg sem jelenik. Bezzeg, ha egy uber driver megsimogat egy kiskutyát az rögtön közlésre érdemes. Férgek.

Én ezt az egész franchise rendszert borítanám, nem csak az uber-ét, az összes ilyet úgy ahogyan van. A franchise a fekete lyuk a gazdaság egén, ahol ez eddig ismert és jól bevált szabályok nem működnek.De hogy a franchise szervezőjét felelősségvállalásra kényszeríteném az biztos. Úgy már mindjárt más lenne a leányzó fekvése, rögtön más pozícióból tárgyalnának egymással a felek.

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2019.05.07 16:18

"Az amerikai székhelyű utazás-megosztó vállalkozás, az Uber bejelentette: milliós befektetést tervez a déli lengyel nagyvárosban, Krakkóban és a fővárosban, Varsóban."


Aztán mégis mibe.? Ezt a kamu céget, hihetetlen.
Azért ez a gyerek, aki ezt a szabályzatot megalkotta is megér egy elemzést. Milyen hamar eljutott a kezdeti liberalizmustól George Orwellig. 1984, 2019-ben egy viber csoport szabályzatába ömlesztve.

Kezdődött ott, hogy a liberalizmus zászlaja alatt kikerültek minden szabályt amit a többi piaci szereplő betartott és innovácíó álnéven éveken át megloptak minket.  Aztán - jobb híján - meglopták egymást. Mert ugye majd az utas eldönti.. majd ő pontoz.  Szabad piac, liberalizáció és innovácíó.  Igaz hogy az innováció kimerül abban a hatalmas kreativitásban, hogy egyre ócskább terméket kínálnak egyre alacsonyabb áron teljesen feketén, kiéheztetve minket és kiéheztetve saját magukat, de ez mellékes. Mellékes, hisz itt egy dolog fontos: hogy egy valaki jól járjon. Az aki ezt szervezi. 

De az aki ezt szervezi milyen nagyot változott...  most, hogy ő van pozícióban már nincs lopás..! Kizárást von maga után! Tehát tessék figyelni a szabályokra, különben jön a retorzió. Már nem jó a liberalizmus, már nincs utas dönt. 
Egész pontosan addig hirdette a liberalizmus eszméit a gyerek, míg nem került pozícióba. Innentől kezdve viszont ez már szóba se kerülhet.  A szabályok betartása mostantól  kötelező!  Csak addig volt liberális a gyerek, míg ez az ő érdekeit szolgálta. Mindenki legyen liberális, csak én nem.  Ez egy milyen innovatív gondolatmenet. Erre mondom én azt  - talán már sokadszorra - hogy a liberalizmus egy zsákutca.

Ha én lennék pozícióban erre a gyerekre ráverném a bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalást és a TEK-el vitetném el, egész pontosan úgy, ahogy az uzsorásoktól szabadították meg a társadalmunkat pár éve.

Ételszállítási szolgáltatást indít az uber Zürichben


"A szolgáltatás azonban nem mentes a bírálatoktól sem. Az Uber utazásmegosztó programjához hasonlóan az Uber Eats is független szállítókat használ, akik önmaguk döntenek arról, mikor és hol akarnak dolgozni és nem kapnak fix fizetést.
Ez utóbbi nem tetszik Genf munkaügyi miniszterének, Mauro Poggia-nak, aki azzal érvel, hogy
az Uber Eats egy munkáltató, ezért futárjait teljes jogkörű alkalmazottaknak kell tekinteni, nem pedig független, szerződéses partnereknek.
A genfi Tribune de Geneve napilapnak adott egyik interjújában a miniszter a közelmúltban elmondta: az ügyben a megkérte a Gazdasági Ügyek Svájci Állami Titkárságának hivatalos állásfoglalását."

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2019.02.26 19:16

Téma: Hármas brék

Hozzáadva: 2019.02.14 16:33

Életfogytiglanit kap a taxist megkéselő férfi


"A Fővárosi Főügyészség nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. Figyelemmel a férfi erőszakos többszörös visszaesői minőségére, a törvény a bűncselekményt – kötelezően – életfogytig tartó szabadságvesztéssel bünteti"