Név cheater
Becenév cheater
Honlap cheater.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2018.10.03 17:33


Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2018.09.07 19:34

Az elég hamar kiderülne. Többek között itt hibázott az előző vezetés, azt képzelték ha a taxist nem engedik várható cím közelébe állni akkor majd nem derül ki, hogy nem sárga, hanem fekete autó megy a megszokott utasért.Legjobb tudomásom szerint magukra magukra maradtak a projekttel, aminek bármi volt a kiindulópontja - tartós bérlés, készpénzes vásárlás - a taxisok által összelapátolt cím adatbázis nélkül mindenképp bukás. Még annak használata esetén is több mint kétséges volt az én óvatos számításom szerint, de így mindenképp.Az hogy a 33 autóból fut épp 3 az már csak bohóckodás és csak időhúzásra jó.
Ez nem önvezető taxi, ez egy illúzió. Ilyen alapon a hetes busz is önvezető taxi, csak át kell festeni sárgára. Ugyanazon a pár kilométeren köröz egy sofőrrel, épp úgy ahogy ez is.Ezek a sztorik addig jópofák míg promóznak valamit. De ha eljönne az az idő, hogy kiengedhessenek 5000 valóban önjáró taxit a városi forgalomba nem lesz cég aki ennek a felelőségét vállalná. Viszont míg ez nem történik meg ez egy szimpla promó. A fenntartási és felelőségvállalási költségek ezred részéért ültethet rá élő embert, aki ráadásul rögtön a nyakába is kap minden felelőséget. Egy cég sem fog ilyen ügyletbe belemenni. A taxi nem úgy szűnik majd meg, hogy jönnek a robot taxik. A taxi úgy szűnik majd meg, hogy értelmetlenné válik a magántulajdonú autózás, ezzel együtt tűnik el majd maga a taxi is. De hát ez nem most lesz.

Kezd elege lenni az uber befeketetőinek az önvezető autókból 

"Az Uber természetesen azon is dolgozik, hogy profitábilissá tegye alaptevékenységét, a digitális technológiákra épülő taxizást. Erre példa, hogy ugyancsak júliusban megállapodást kötött a Cargo nevű startuppal, amely a nehezen lefordítható in-car commerce (kábé utastérben való értékestés) terén vitézkedik. Ennek értelmében legelső körben a Los Angeles-i és San Franciscó-i sofőröknek lehetőségük lesz beszállni egy olyan partnerprogramba, amelynek keretében az energiaszeletektől az arcfrissítő maszkokon át a fülhallgatókig mindenféle apróságot árulhatnak majd a kényelemre vágyó utasoknak, és ezzel a Cargo becslése szerint havi átlagban 100 dollárral fejelhetik meg saját jövedelmüket is."

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2018.07.17 09:14

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2018.06.29 20:15

Sajnos az is meglehet, hogy elhunyt. Volt már rá példa - nem is egy - úgy kellett utánamenni a rokonoknak, nem volt aki kezelje az utcán árválkodó kocsit. 

Rendszám nincs rajta, feltételezem az engedélyszámból derülhetne ki ki tud intézkedni.