Név cheater
Becenév cheater
Honlap cheater.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Fehér rendszám – a búcsú

Hozzáadva: 2020.08.07 18:57

Kevés embert láttam aki hosszú évek után végleg el tudott szakadni a taxizástól, olyat talán pedig egyet se aki ne vágyott volna időként vissza.

A színház és televiziózás világához tudnám hasonlítani, időnként hónapokon keresztül nem érkezik meg a beígért pénz mégis mindegyikük csinálja tovább. Megkérdezed miért csinálja, miért nem hagyja ott a fenébe? Válasz: az életmód miatt, az az ami ideláncolja, ezt nem kapja meg máshol, ma már erre vágyik. 


Természetesen a stabilitás és a vele járó nyugalom is érték, minden bizonnyal sokunk nevében írhatom, hogy hajrá és  sok sikert Neked.

Én két eshetőségre gondolok, nem tudom melyik a helytálló. 


Ennek a palinak taxis fétise van. Olyan mint anno az az MSZP-s képviselőjelölt, akinek a szerelmét visszautasította egy taxisofőr onnantól semmi mást nem csinált csak ubert éltető cikkeket írt és osztogatta google playen az uber kódokat. 

Egy MSZP-s :-) A Google Playen.   Micsoda modern világ :-D

Lehet ezt is visszautasította valamelyikünk. Megkérném a kollegákat, hogy jobban figyeljenek oda mire/kire mondanak nemet, mert ez lesz a vége. Jön megint egy pali aki bosszúéhesen és ki akar csinálni minket. 


A másik lehetőség, hogy ki lett adva neki az utáz: tiéd a taxi, oldd meg.  De én azt hittem ezt a feladatot visszavették tőle. Kétszer futott neki, mindkétszer annyi blődséget képzelt a taxis szakma köré, nem is tudom, 13 mondatra volt, ebben volt 26 blődség. Azért ezt elég nehéz uberelniˇˇ.  

Szóval én azt hittem ezt a feladatot alkalmatlanság miatt visszavették tőle, gondoltam küldenek egy felkészültebbet.  Erre itt van megint: Szabadai Viktor, Magyarország.

Igen, de hogyan oldod ezt meg elegánsan és minden fél számára kezelhetően 10 évre kivetítve? Feltételezem azt hiányolod, hogy akinek most mondjuk két éves a taxija annak is jár a kompenzáció.  De hogyan lesz ez 8 év múlva kezelve, az autó valóban taxi volt a járvány idején, de könnyen lehet, hogy tulajdonos, üzembentartó váltás történik -  akár nem is egy - az évek alatt.   Kinek is jár itt a könnyítés?


Biztos meg lehetne oldani, de ehhez már magához a taxirendelethez kellene nyúlni, nem egy ideiglenes kiegészítést hozzáfűzni, attól pedig én mindig fázom, mert ha már hozzányúlnak akkor legyen benne még ez is, meg az is, aztán többe kerül a leves mint a hús. 


Nem mellesleg ne legyünk telhetetlenek, bizonyosan vannak akik nálunk még nagyobb bajban vannak.  Plusz nekem az mindig egy biztató előjel, ha gondolnak/számolnak velünk, az egyben azt is jelenti számomra, hogy hosszabb távon terveznek is velünk. 


Mondom mindezt úgy, hogy nekem pl. ez épp nem lesz segítség, Ettől függetlenül aláírom, hogy közülünk legnagyobb bajban azok vannak emiatt akiknek éven belül jár le az autó korhatár.  Mindannyian elveszítettünk egy évet, de a legégetőbb az ő helyzetük.

Téma: Verestelenítés

Hozzáadva: 2020.06.23 16:04

Naa, azért biztos volt itt Magyarországon aki locsolta a virágokat míg távol volt, ő a leveleket is átadhatta volna ha úgy akarják. 
De mindez lényegtelen, a lényeg hogy ügy az van, ráadásul mostmár azt is megnézik honnan/miből van a spanyolországi saját ház.

Téma: Verestelenítés

Hozzáadva: 2020.06.22 18:39

Téma: Hármas brék

Hozzáadva: 2020.06.21 20:03

Öregszel és alacsonyabb az ingerküszöb, szerintem erről lehet szó. Én épp az ellenkezőjét tapasztalom, sokkal kultúráltabbak mint anno.  Ami nem csoda, régen nem volt közvilágítás, sem kamerák és persze a legkomolyabb szűrő (maga a tarifa) a béka segge alatt volt. 

Anno olyan figurák voltak mintha egy Rejtő regényből léptek volna elő, a Rozsdás, a Csülök, a Wagner úr, ilyenek végeláthatatlan sora. És nem az volt, hogy jó, akkor ezt nem viszem el, mind ilyen volt. Egyik hülyét otthagytad, elmentél a másikért és a tükörképe várt rád.  Ilyeneket már bele sem veszek, hogy az autók és utak minősége, ehhez képest a mai taxizás egy sétagalopp.

Persze ma is vannak nihilista barmok, főképp ha hajtja őket a szintetikus késztetés, de azt meg nem viszed el, menjen gyalog vagy egy beválalósabb taxissal.  Ebben az új korszakban sokáig azt képzeltem, hogy a taxis legnagyobb ellensége az egyetemista. De szép lassan rájöttem, hogy az egyetemisták a kanyarban sincsenek a gimnazistákhoz képest. Négy gimnazista beül fél perc alatt olyan ramazúrit tudnak csinálni, hogy csak pislogok, pedig elmondhatom, hogy nekem is vad gyerekkorom volt. 

De ahogy örgeszem szép lassan rájöttem, hogy én legjobban a locsolókocsi vezetőjét utálom, huú de azt nagyon.  Megjelenik és mehetek mosatni, ráadásul még a sárga színt is lopja tőlünk.