Név cheater
Becenév cheater
Honlap cheater.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Hármas brék

Hozzáadva: 2019.02.14 16:33

Életfogytiglanit kap a taxist megkéselő férfi


"A Fővárosi Főügyészség nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. Figyelemmel a férfi erőszakos többszörös visszaesői minőségére, a törvény a bűncselekményt – kötelezően – életfogytig tartó szabadságvesztéssel bünteti"

Először lopták tőlünk az utasokat az uber-l karöltve. Aztán lopták az utasokat az ubertől, hogy ne kelljen a sarcot fizetni. 

Az uber kivonulása után a lopott adatbázist átmentették viber csoportokba. Majd most - jobb híján - egymástól lopnak és indítanak újabb és újabb viber csoportokat. Ráadásul egy létező cég nevét és logóját is lopják. 


500Ft bónusz ha átpártolsz. Mi lesz a másik válasza? 1000Ft bónusz. 

 - Ezer forint bónusz?!? Akkor mi ezentúl 130Ft/km..! 

 - 130Ft..?!? Akkor mi a mai naptól 90Ft/km..!!!


Fogyatékosok.


A tájékoztatóban szereplő "kiszállási díj" pedig tippem szerint azt hivatott előrevetíteni, hogy nemsokára repülő taxikkal szolgáltatnak.

Téma: Taxim

Hozzáadva: 2019.02.03 17:44

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2019.02.02 17:16

Ez a sztori sokunk hasfájása és eddig egyikünk sem találta azt a pontot a történetben ahol a fuvarszervező ne lenne kifizetve.  Nem lehet, hogy itt inkább te vagy félretájékoztatva? De ha nem, akkor leírhatnád hol az a pont ahol a fuvarszervező nem kapja meg a pénzt, csak azért mert a taxis nem viszi be a sárga csekk első példányát a központba. Szó nélkül fejet hajtunk, ha ez igy van, de akárhogy forgatjuk a sztorit ilyen részt mi nem találunk. 

Sárga utazási utalvány, két példányos, egy marad az utasnál egy a taxisnál. Utazás befejezése tableten beírva a csekk sorszáma és az összeg, minden egyéb - utazás időpont, mettől meddig, útvonal - automatikusan hozzágenerálva a tablet által. Végső pont, hogy átfut a központi gépen, mely ellenőrzi a csekk sorszáma érvényes, mely partnerhez van párosítva és ha minden kerek akkor engedélyezi a tranzakciót.. Ettől a pillanattól kezdve ő kiszámlázhatja, sőt megkockáztatom, hogy meg is teszi.

Tehát hol az a rész, ahol ha a taxis nem viszi be a sárga csekk első példányát vagy nem viszi be időre  - már maga ez is, milyen időre? mi van 6-án?? a könyvelők világnapja?  -  akkor a partner nem utalja el a pénzt.  Hát a partnernek nincs rálátása arra, hogy a fuvarszervezőhöz mikor érkezik be a sárga csekk első példánya, de nem is érdekli, ő enélkül is minden adat birtokában van ahhoz, hogy fizessen.

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2019.02.01 15:54





Legelegánsabb ez az óvó utolsó mondat: Kérjük, a fenti határidőt a _saját érdekében_ mindenki tartsa be!  

Milyen figyelmes, mert ezek után már jön az irgum burgum és már nincs pénz, ez már az övék. 

Senki ne mondja, hogy ők nem szóltak előre, hisz ők szóltak..!  ˇˇ 

Végülis nem kételkedem, az alacsonyabb ár biztosan nagy mozgatórugó. De itt az 'is' a lényeg. Átfogalmazom: az a réteg akiket a taxisok már réges-rég kiszórtak az autójukból az biztosan mind ott van.Sok-sok vidám utazás.

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2019.01.18 09:07

Nem tudom hova lehet még ezt ragozni, ott van nála, kétpéldányos, ha ez neki egy sarkalatos pont.

Hogy a fuvarszervező milyen szerződést köt, mennyi idő múlva fizetnek neki az az ő dolga. Nem hiszem, hogy meg kéne hatódnom tőle, ahogy ő sem hatodik meg attól, ha engem lereszel a rendőr mert megfordultam a záróvonalon a fuvar érdekében. De ha tudsz ilyen fuvarszervezőt aki az én hibámért jót áll, akkor jelezd. Döntő többsége még a sajátjáért sem. 

Nem mellesleg én még mindig hatékonyabban veszek részt az ő feladatában, hisz letettem 90.000Ft letétet, csak azért hogy ne legyenek likviditási problémái, annak ellenére, hogy én nem gondolom, hogy ez nekem a feladatkörömhöz tartozik.