Név cheater
Becenév cheater
Honlap cheater.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Igen igazad van, megnéztem, valóban aktív taxi, szabadjelző sem világít.. Megkérném tonajert törölje a leaf-es hosszászólásom, ez szimplán egy elkóborolt vidéki taxi. 

Téma: Szóljunk be tomajernek!

Hozzáadva: 2019.12.20 20:17

Unokákat be kell zárni a szekrénybe és akkor tud pihenni a Papa, felesleges ezt túlbonyolítani :-)

Téma: Szóljunk be tomajernek!

Hozzáadva: 2019.12.20 17:25

Már nem azért, de hova tűnt tomajer? 

Gyanúsan inaktív.

Kikosarazta London az ubert 


Nem engedélyezik tovább. A hír szerint. 

De néha már az az érzésem, hogy ez is a stratégia része, egyfajta hájp, reklám. 

Londonban 2010-ben jelent meg az uber. Ott ahol egy taxiengedély egy ház ára. Nemes egyszerűséggel annyit mondtak, nekik nem kell a drága taxiengedély, mert ez nem taxi. Ez csak guruló szolgáltatás. 


Azóta megy nagy nyilvánosság előtt a huzavona. Mindenki követi az eseményeket, hozza a popcornt és izgul, hogy vajon mi lesz a szappanopera vége. És addig is - ha már ennyit foglalkozott vele - rendelgeti az ubert.


2010 óta, évente, félévente a helyi hatóság folyamatosan rámutatott miket nem teljesít az uber igy emiatt nem hosszabítja meg az engedélyt (milyen engedélyt? na mindegy).  

Aztán mégis, a kiszabott idő lejárta előtt jellemzően egy nappal valahogy mégiscsak új türelmi időt szabtak ki. Volt ez két év, egy év, 15 hónap és most 21 nap. Ez megy 9 éve. Ez idő alatt egyszer sem teljesítette a feltételeket. 


Ne legyen igazam, de meglepődnék ha most a helyi óriásfej - aki a nagy nyilvánosság előtt feltehetőleg a legvehemensebben támadja és ostorozza az ubert - az utolsó pillanatban ne gondolná meg magát. 


Igy az emberek újra megkapják a sztorit amire annyira vágytak. Egy B kategóriás film kliséi a napi hírek közé csomagolva, a szimpatikus főhőst majdnem lenyomták de az utolsó pillanatban újra erőre kapott.  

Igaz, hogy ez már az ötödik ilyen erőre kapás és ez már egy B kategóriás filmnek is gyenge, ötször még maga Chuck Norris sem mert kijönni az égő házból, erre már ő is azt mondta a rendezőnek hogy ez egy blődség, ezt nem eszi meg senki. 


De, igenis eszik. 

Az uber tovább rontja a városi levegő minőségét  


Konkrétan 10 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy valaki ezt leírja. Miközben mi - buta taxisok - már az elején értetlenkedésünknek adtunk hangot nem értve azt a részt, hogy az uber mitől környezetvédő.