Név cheater
Becenév cheater
Honlap cheater.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2021.05.08 10:33


Téma: 6x6 Hatszorhatosok kuckója

Hozzáadva: 2021.05.03 19:18

Ja igen, 6x6-nál van ez a többiek közt szétdobom az elutasított címek árát sztori. Illetve, ezek szerint már csak volt.  
Első blikkre nekem szimpatikusabb volt, mint a többi, csak és kizárólag retorziót alkalmazó elképzelés.

Téma: 6x6 Hatszorhatosok kuckója

Hozzáadva: 2021.05.03 14:54

Mi az a kompenzációs rendszer? Én nem vágom.

Nem mellesleg mi ezeknek a pénzeknek a sorsa? Ilyen egészséges megoldásokat tudok elképzelni:

A;  Tagdíjkedvezményt kapnak a jól teljesítők.
B;   A megkárosított ügyfél számláján landol. 
C;  Egy az önhibájukon kívül bajba került taxisok megsegítésére létrehozott alapítványba kerül.

Fentiek mellett mi jöhet még szóba?

Kitiltaná az EU-ból a belső égésű motorokat az Uber  


Olvasom a hírt és nem tudom feldolgozni..  a kaliforniai uber kititltatná Európából a belső égésű motorokat. Mindezt úgy, hogy neki egy darab autója sincsen. Az amerikai cég elkötelezett híve a környezettudatos autózásnak ezért nyilatkozatot ír alá, melyben követeli, hogy X évtől ne lehessen forgalomba hozni belső égésű motort Európában. És ő ebből nem enged. 

Mindezt követeli úgy, hogy ezzel kapcsolatos költsége neki nincs, zéró, azaz nulla. A nyilatkozatot alírta a Volvo - akinek saját gyártású motorja már rég nincsen - a Coca-Cola(!) és az Ikea! Az Ikea soha többé nem gyárt belsőégésű asztalt, ebből a cég nem enged, ez biztos. Ahogy a Coca-Cola sem, a műanyagpalack tengerrel még nem tudják mit csinálnak, de a beszállítást elektromos Volvok végzik majd, melyben egyébként Renault motor dübörög.


Elmebaj.


Most komolyan valaki mondja meg nekem, én vagyok túl kritikus ezzel a szegény hányatott sorsú uber céggel szemben vagy ez úgy ahogy van tényleg egy marhaság?

Meg azt is, hogy mi egy újságíró munkája.. nem az az újságíró, aki mielőtt leközölne egy cikket azelőtt ellenőrzi a forrást és az általa közölt állításokat? Ennek az újságírónak nem kellett volna egy emailt dobnia az uber@eu címre pár kérdéssel mielőtt ezt leközli? 

Pl. hogy ez a hír azt jelenti, hogy a megjelölt X évre te veszel a 40.000 európai sofőrnek elektromos autót? Ja, hogy azt ők vegyék.. de akkor miért te nyilatkoztatsz ki? Hát ez nem a tiéd. 


Ez nem újságírás, ez egy cikk egy az egyben fordítása, ezt úgy hívják, hogy google translate. Erre felesleges embert alkalmazni, ezt egy végtelen egyszerű szoftver megoldja ingyen.

Téma: AKIKTŐL BÚCSÚZUNK

Hozzáadva: 2021.03.14 13:43

Szívfacsaró, tényleg az. Mindegyikük könnyű és kényelmes nyugdíjaséveket érdemelt volna a sok évtizednyi munka után. Nem volt köztük egy sem aki ha valóban bajban voltál ne állt volna melléd. Egyikük sem ezt érdemelte.
Nem lenne rájuk hatással - illetve most nem - mert ennek a sztorinak az egyik sarokköve az irányított ár. Az uber többek között ott van megfogva, hogy ő szabályozza milyen áron kell fuvarozzzon az autós partner. Egyes helyeken emiatt most próbaképp - és persze azért mert nem tudják mennyire is kell komolyan venniük ezt az ügyet - lehetőséget adnak az autós partnereknek az ár minimális változtatására. Ezzel  - is - próbálnak kibújni a szabályozás alól.

Ezen a héten a különböző hírportálok 18 taxival kapcsolatos cikket hoztak le. Az index semmit, egy darab uber hájpot közölt. De ha nagyobb időintervallumot állítok be a keresőben egészen decemberig kell mennem, hogy találjak náluk taxival kapcsolatos beszámolót. 

Természetesen az is negatív, arról ír, hogy a paraszt taxis a villamos sínre hajtott, hogy elkerülje a dugót. 

Engem meg anno győzködött taxis, hogy menjek tüntetni, mert szegény index el van nyomva. Én menjek tüntetni, hogy ezeket védjem.. ahogy ugyanez a taxis akkor is győzködött, mikor a népszabadság hullott a porba. Hát én pezsgőt bontottam, nemhogy még tüntessek értük. 

És azt hittem, hogy az indexes trend átvonult a telex-hez, De nem. a telexen megjelennek taxival kapcsolatos hírek, az indexen továbbra sem, only uber.

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2021.02.27 09:28

Szlovákiában az ország működéséhez szükséges feladatkörök dolgozói a hétvégén megkapják az oltást. Ide sorolják az élelmiszerbolti eladókat, a taxisokat, tömegközlekedési sofőröket, kalauzokat.