Név cheater
Becenév cheater
Honlap cheater.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Azon studíroztam, hogy most akkor az ubernek is illene nyitni egy uber taxi topikot?

De rájöttem, hogy már van, ez az:-D   Itt már szerepel a teljes véleményünk a cégről.

Egyébként az lehet, hogy ő akciósan ingyen fuvarozik? Mert ha neki lehet akkor mindenkinek. És ott vagyunk ahol voltunk.

Téma: Taxim

Hozzáadva: 2024.05.02 16:01

Téma: CITY-S CENTER

Hozzáadva: 2024.04.23 13:39

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2024.02.28 10:07

A tripla4 írogat össze-vissza mint mindig..  átjárhatónak kell lennie, mert az uber fordított helyzetben van mint más piaci szereplők.Piaca van, gépjárműparkja nincs.

Mit tehet? 
Együttműködési szerződést köt pl. a főtaxival akinek a gépjárműparkját használja míg az övé nem duzzad fel. Röviden: hívsz egy ubert, ha az nincs megy érted a főtaxi. Hogy mi lesz akkor ha ez az arány átfordul az uber javára azt már az előzőekben kiveséztük. 

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2024.02.28 04:38

Hát én nem fuvarozom olcsón vagy ár alatt azért az illuzióért cserébe hogy majd egyszer az évben mehetek drágábban. Ez egy átverés, erre bármikor bármilyen árat rá lehet húzni, ráadásul a döntés onnantól kezdve már nem a te kezedben van, hanem azé aki a nyakadba ült.


De nem hiszem, hogy érdemben lényeges a véleményünk, hisz ahogy betette ide a lábát első dolga lesz bármiféle mód hozzáférést szerezni a taxirendelethez. Ha pedig ezt eléri onnantól kezdve mi már uberesek leszünk és nem taxisok, a főtaxi székház tetején pedig egy uber logó világít majd.


Azt sem hiszem, hogy a főtaxi tulajdonosi köre ezt ne látná át, minden bizonnyal ez a vesztes főtaxi vs bolt háború következménye, amit a kényszer szült. Még az sem biztos, hogy az uber jelentkezett be hozzánk.

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2024.02.27 11:56

Főtaxi és Uber? Kemény.
Hogy szól a mese..? Csak az egyik lábam engedd be.. bár lehet mindegy, különben ajtóstul ront a házba.

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2024.01.25 20:59

Ja és ott csupa gazdag figurát látott..? 😀
Vagy csak megszépültek az emlékek.

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2024.01.25 20:01

Tapasztalt marketing szakember aki a hallotaxi/főtaxisok ide! topicjában reklámozza a világ online kaszinóinak egy gyöngyszemét..?
Fura.
Innen már csak egy kis lépés, hogy örömlányokat is közvetítsen. www.badgirls-uber.com. 
Füvet már árul és ki is szállítja. 
A világ minden üzletéből 25%, milyen szép gondolat.


De merjünk nagyok lenni, talán eljön az idő, hogy az amerikai elnökválasztáson lehet majd uber alkalmazáson keresztül szavazni. Sőt, ha még több európai vezetőt lefizet, idővel még az uniós választások is uberen keresztül zajlanak majd. 
Tök jó lesz, nem kell sehova se menni, nem kell papírt felhasználni, adatokat kitöltögetni, csak megnyomsz egy gombot és már kész is.

"Adatkezelőként kiemelten fontosnak tartjuk a személyes adataid védelmét, nem sértjük a magánszférádat és tiszteljük önrendelkezési jogodat."


= )