Név cheater
Becenév cheater
Honlap cheater.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2023.08.25 02:00


Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2023.08.24 13:09

"Információnk szerint nem ritka a 100 ezer forintos ajánlat sem"

Amikor egy újságíró ilyet ír az annyit tesz, hogy fogalma sincs. Találgat, ír egy cikket az alapján ahogyan ezt ő el tudja képzelni. Nem mellesleg ha valamelyik gyanútlan turista kigyalogolt a stadionból és beült az első bár sárga színű de már rég fehér rendszámos szabadjelző nélküli autóba akkor nincs mit csodálkozni. Annak a gyereknek mi veszítenivalója van? Semmi, engedélye már rég nincs, nincs mit elvenni tőle, a legrosszabb, hogy 100 helyett csak 20 ezret fizetnek ki neki. 

Megint csak nem mellesleg furák az emberek, mindenféle fórumon mindenféle horror sztorikat irkálnak a taxis kalandjaikról, miközben épp nekik lenne lehetőségük akkor és ott vigyázzba állítani a taxist. 
Bezzeg ha a tesco pénztárosa kérne a 800Ft-os kenyérért 4500F-t-ot ott úgy vágnák ki a hisztit hogy csak zörög, még a Fókusz stábját is odahívnák.

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2023.08.24 12:44

Mondjuk ezt úgy mondod, mintha ez csak nekem lenne rossz hír, miközben ez mindannyiunknak az, még azoknak is akik épp most még boltosok. 


Bolt - újabb menet

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2023.08.15 16:10

Már maga ez az egy elég lenne, hogy megreszeljék őket. És nem most, hanem két évvel ezelőtt kellett volna, most már késő, a megrendelői állomány már ott van. Onnan kimozdítani csak akkor tudnád, ha most ezt a főtaxi csinálhatná büntetlenül két éven át. 


Ehhez sem ész, sem semmiféle gazdasági felkészültség nem kell, a másik 400Ft? Mi 350! Mi, hogy ti 350?!? Akkor mi 220!!  Átéltük mi már ezt azt hiszem.Pont 10 perc alatt fordulnának el a megrendelők a boltól és lenne számukra a - mondjuk - főtaxi a legjobb cég a világon.


Emailben és google playen is osztogatták a kuponkódokat, senki egy qrva szót nem szólt érte. A külföldi cégnek lehet, a magyar cégnek nem. Csak azért mert mindig tudja kit kell megfektetni. Az albán pékség idejön - a vállalkozás szabadsága indokán - nem jelenti be az alkalmazottait, nem üti be a pénztárgépbe a forgalmat, így 20%-l olcsóbb és tönkrqrja a magyar vállalkozásokat. 
Én próbálnék Amerikában, Svájcban vagy Németországban ilyet csinálni, fél órán belül körbefogna a finanz, az unokámtól elvennének mindent.


Némi adalék: a google playen az a nyomi szoci képviselő (vagy képviselő jelölt?) osztogatta a kupon kódokat aki az ubernek is, aki anno napi 3 PR cikket írt az uberről, hogy az milyen jó nekünk. Ahogy az uber borult, másnap már a taxify-nak osztogatta kuponkódokat. Most azt hiszem a nyugatifeny.hu-n osztja az észt, Megírtam ezt már két éve, a kutyát sem érdekelte.

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2023.08.12 19:58

Egyrészt a repteret kb. mindenki vinné, ha tehetné - kivéve talán a City-t. Másrészt ha a bolt végérvényesen legyűri a főtaxit, akkor a többieket már csak percek kérdése, nem lesz 6x6; taxi4 stb. 


De talán a legfontosabb elem, hogy az mindenkinek b@ssza az agyát, hogy az évtizedek alatt felépített teljes magán-megrendelői állományt lenyúlták fekete és szürke módszerekkel, a versenyben egy percre sem részt véve + eközben végig azt füllentik, hogy majd a piac és a verseny dönt. Hát épp, hogy ők nem versenyeznek, hisz elég csak hazudni. 

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2023.08.08 18:28

Valóban nem az igazi, klasszikus taxizás. Nulla hozzáértéssel kimaxolni a keresetet, ez a reptér.


Viszont budapesti taxizás már csak a boltnál van, minden megrendelőt elvitt minden cégtől. Szerintem a cégeknél már rá sem mernek nézni a magánmegrendelők számára, annyira alacsony az érték.


De ha a repteret viszi a bolt, akkor visz mindent. Nem lesz főtaxi, vele együtt süllyesztőbe megy a 6x6 és így tovább. Talán csak a city marad talpon, de nekik is sokkal többe kerül ez mint eddig.


Azt mond neked amit akar, ilyen autó az elvárás, ennyi % a minimum, nappal gyere ki, éjjel gyere ki, felveszünk, de csak ha bérled tőlünk a kocsit, a tagságod megszűntetése pedig csak egyetlen egy kattintás. 
A szabadabb taxizást hirdetők zászlóshajója, aki azt hirdeti, hogy mindenkinek joga van taxizni és hogy majd a piac dönt, majd pontozgatjuk egymást, és hogy tagdíj sincs (hogyne lenne, nem is kevés) szépen végig füllentette az éveket és kiirtott mindenki mást maga körül. Ráadásul tette ezt teljes mértékben jogtalan módszerekkel, google playen kuponkódokat osztogatva. Első ilyen alkalommal fel kellett volna függeszteni. 
A nagy szabadságvágy újabb zsákutcája, a színes és sokszereplős piacból lett egy szereplős. Eszed, nem eszed, nem kapsz mást. És még az is mindegy, hogy taxis vagy vagy pedig megrendelő.


Újfent kiderült, hogy a City-nek volt végig igaza: csak a vállalkozó lehet taxis. Ez lett volna válasz ennek a folyamatnak a megelőzésére. 


Engem az érdekel, hogyan oldjak majd meg URH nélkül a szervezkedést kinn a reptéren. Gyere ide, menj át oda, kombi kell, nagyobb autó kell, stb.És hogy a bolt 20% (feltételezem addigra már 25% lesz) leadója mellé a reptér 20%-a és áfa fizetés után végülis mennyi is marad egy boltos zsebében?

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2023.08.05 16:55

Én inkább két évre tippelnék: 
A ferihegyi reptér a tét

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2023.07.11 20:16

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2023.07.11 13:12

Nem, a bolt stratégiája az elejétől kezdve a mai napig az uber szerepét átvenni. Ez pedig nem más mint az üldözött szerepe. A nagy tömeg imád az üldözöttek mellé állni, ha jogosan üldözik, ha jogtalanul, az mindegy. Mert igazából nem az üldözött státusza számukra a fontos, hanem a saját szerepük a világ előtt, így azt képzelhetik.magukról, hogy ők értékesek, értékesebbek mint mások.


Teljes választásokat lehet nyerni ezzel a végtelen egyszerű  -  és olcsó - stratégiával, ez politikában, gazdasági területen is tökéletesen műkődik.


Ezt tolja a bolt, célja folyamatosan elválasztani magát a taxisoktól. Ha épp nem.támadja senki akkor irat egy mondvacsinált cikket valami taxisról aki a bolt miatt le akarja zárni a hidakat. De ha valaki támadja.akkor az pedig egy ajándék, ingyen reklám, már csak a haver újságírót kell felkérni, hogy - féláron - karolja már fel a témát. Index.hu, 24.hu, stb. és a cikk hangvétele természetesen a taxisok felé legyen megfedő, a bolt felé.megértő és természetesen mindenképp szerepeljen benne az uber szomorú története, melynek magyarországi utolsó irmagja ez a szegény üldözött bolt.


Nem mellesleg ha a te logikádat követjük, akkor még inkább kijelenthetjük, hogy az index a demagógia csúcsa, ugyanis a boltot nem a taxisok támadják, hanem Metál Zoltán  és az OTSZ, így szalagcímként azt üvölteni bele a világba, hogy a taxisok tàmadják a boltot nem más mint demagógia és hype.