Név cheater
Becenév cheater
Honlap cheater.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2021.02.27 09:28

Szlovákiában az ország működéséhez szükséges feladatkörök dolgozói a hétvégén megkapják az oltást. Ide sorolják az élelmiszerbolti eladókat, a taxisokat, tömegközlekedési sofőröket, kalauzokat.

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2021.02.27 01:32

Nem tudom módosítani amit elírtam, mert a Fiad étterme kitakarja a gombokat. Illetve nem is elírtam, hanem csak sejtettem mit írok, mert még a komment részt is kitakarja (Microsoft Edge).

A Facebook blokkolja a híreket Ausztráliában 

Mindezt  az új médiaszabályozás miatt, mely felelőségvállalásra kényszeríti és elszámoltatja őket, magyarul nincs tovább ingyen ebéd. Mind a facebook, mind a google azonnal és egyszerre támad rá most az ausztrálokra.

Blokkolják saját magukat figyelmeztető jellegel az egész kontinensen, így próbálják befolyásolásra bírni a felhasználókat. Arról győzködik őket, hogy milyen nagyszerű szolgáltatástól esnek el az ausztrálok ha hagyják, hogy a gonosz Ausztrál Kormány döntsön ebben az ügyben.


Nem ismerős ez a történet nekünk?


"Google amerikai vállalat azzal fenyegetőzött, hogy kivonja keresőmotorját, böngészőjét Ausztráliából, amennyiben az említett törvényt elfogadják. A törvényt az ausztrál fogyasztóvédelmi és versenyhatóság dolgozta ki, és támogatja Scott Morrison miniszterelnök is.

A Google-nak az ausztrál piac elhagyására tett kijelentése után az ausztrál kormányfő védelmébe vette a döntést. Kijelentette: Ausztrália saját maga alkotja meg azokat a szabályait, amelyek keretei között a technológiai cégek működhetnek az országban. Hozzátette: ezt a munkát az ausztrál parlament és a kormány végzi el. Fenyegetésekre nem reagálunk - szögezte le Morrison."


Én személy szerint szívből remélem, hogy az ausztrálok nem hátrálnak meg és kihúzzák a két konszern lába alól a netkábelt, aztán egy más pozicióból jöhet a tárgyalás. És emellett szívből remélem, hogy Ausztráliát nem hagyja magára a világ ebben a háborúban, most jött el az idő, itt a lehetőség hogy a többi ország - vagy akár maga az Európai Unió - is tökön rúgja őket.

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2021.01.28 03:55

Mi a közös Alekoszban és az uber driverekben?   Egyik sem az utat nézi. 

Azért kapják a pénzt, hogy az utat nézzék, ez az egy elmarad vezetés közben:-)

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2021.01.26 20:13

Az éjszakai rohanás ezzel végződik:-)

De Niro leszáll a reptéren, van nála 300.000$ ezresekben, semmi más. Megkérdezi a taxist: 

- Ezresből tud visszaadni? 
- Mi maga, bohóc? Na séta mielött kiszállok..! 
-  Hmm... hát akkor marad a séta.

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2021.01.18 21:50

Lehetne egy ilyen celeb taxitársaság, szerintem szárnyalna. Alekosz lenne az etikás. Specialitásuk az lenne, hogy CB rádióról dolgoznának. Végre jó áron megszabadulhatnék a kövület rádiómtól.

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2021.01.06 17:52

Taxisofőrnek állt Alekosz. Azt mondja, fontos, hogy taxisofőrnek és nem taxisnak, ez különbség!

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2020.12.25 08:08

Ha hivatalos megkeresés érkezik hozzájuk akkor minden bizonnyal igen. 

Szerintem itt hibázott a hölgy: hívtuk a rendőröket. Ők nem biztattak. Hiába vannak kamerák, valószínűleg megúszta 

Ezt nem kellett volna elfogadni és annyiban hagyni, ragaszkodni kellett volna a feljelentéshez, begyalogolni a rendőrségre és feljelentést tenni ismeretlen tettes ellen, minden ismert adatot megadva. Annak ellenére elinditják a folyamatot, hogy személyi sérülés nem történt. A sztori vége pedig az, hogy lekérik a Bolt adatbázisából melyik autójuk volt a helyszínen.  Nem hiszem, hogy bevédenék, egy picit is normálisabb cégtől ma már ezért kivágják, mindegy ki az. 


Mi az indok, hogy otthagyta a családot? Ott két pici gyerek a kocsiban, ez meg ahelyett, hogy szánná-bánná tiplizik. Be volt piálva vagy egyéb..? Nem hív rá senki zsarukat, aláírja, hogy ő volt a hibás és kész.  Vagy bérelt autó és övé az önrész. Dehát kamerák alatt, bekapcsolt gps vevővel... hát fura figurák jelentek meg köztünk ezt a boltos/uberes majd a piac szabályoz alaposan félresiklott elméletet kihasználva.

Én nem engedném el a gyereket, utánamennék az ügynek, az biztos.