Név cheater
Becenév cheater
Honlap cheater.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Azért ez a gyerek, aki ezt a szabályzatot megalkotta is megér egy elemzést. Milyen hamar eljutott a kezdeti liberalizmustól George Orwellig. 1984, 2019-ben egy viber csoport szabályzatába ömlesztve.

Kezdődött ott, hogy a liberalizmus zászlaja alatt kikerültek minden szabályt amit a többi piaci szereplő betartott és innovácíó álnéven éveken át megloptak minket.  Aztán - jobb híján - meglopták egymást. Mert ugye majd az utas eldönti.. majd ő pontoz.  Szabad piac, liberalizáció és innovácíó.  Igaz hogy az innováció kimerül abban a hatalmas kreativitásban, hogy egyre ócskább terméket kínálnak egyre alacsonyabb áron teljesen feketén, kiéheztetve minket és kiéheztetve saját magukat, de ez mellékes. Mellékes, hisz itt egy dolog fontos: hogy egy valaki jól járjon. Az aki ezt szervezi. 

De az aki ezt szervezi milyen nagyot változott...  most, hogy ő van pozícióban már nincs lopás..! Kizárást von maga után! Tehát tessék figyelni a szabályokra, különben jön a retorzió. Már nem jó a liberalizmus, már nincs utas dönt. 
Egész pontosan addig hirdette a liberalizmus eszméit a gyerek, míg nem került pozícióba. Innentől kezdve viszont ez már szóba se kerülhet.  A szabályok betartása mostantól  kötelező!  Csak addig volt liberális a gyerek, míg ez az ő érdekeit szolgálta. Mindenki legyen liberális, csak én nem.  Ez egy milyen innovatív gondolatmenet. Erre mondom én azt  - talán már sokadszorra - hogy a liberalizmus egy zsákutca.

Ha én lennék pozícióban erre a gyerekre ráverném a bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalást és a TEK-el vitetném el, egész pontosan úgy, ahogy az uzsorásoktól szabadították meg a társadalmunkat pár éve.

Ételszállítási szolgáltatást indít az uber Zürichben


"A szolgáltatás azonban nem mentes a bírálatoktól sem. Az Uber utazásmegosztó programjához hasonlóan az Uber Eats is független szállítókat használ, akik önmaguk döntenek arról, mikor és hol akarnak dolgozni és nem kapnak fix fizetést.
Ez utóbbi nem tetszik Genf munkaügyi miniszterének, Mauro Poggia-nak, aki azzal érvel, hogy
az Uber Eats egy munkáltató, ezért futárjait teljes jogkörű alkalmazottaknak kell tekinteni, nem pedig független, szerződéses partnereknek.
A genfi Tribune de Geneve napilapnak adott egyik interjújában a miniszter a közelmúltban elmondta: az ügyben a megkérte a Gazdasági Ügyek Svájci Állami Titkárságának hivatalos állásfoglalását."

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2019.02.26 19:16

Téma: Hármas brék

Hozzáadva: 2019.02.14 16:33

Életfogytiglanit kap a taxist megkéselő férfi


"A Fővárosi Főügyészség nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. Figyelemmel a férfi erőszakos többszörös visszaesői minőségére, a törvény a bűncselekményt – kötelezően – életfogytig tartó szabadságvesztéssel bünteti"

Először lopták tőlünk az utasokat az uber-l karöltve. Aztán lopták az utasokat az ubertől, hogy ne kelljen a sarcot fizetni. 

Az uber kivonulása után a lopott adatbázist átmentették viber csoportokba. Majd most - jobb híján - egymástól lopnak és indítanak újabb és újabb viber csoportokat. Ráadásul egy létező cég nevét és logóját is lopják. 


500Ft bónusz ha átpártolsz. Mi lesz a másik válasza? 1000Ft bónusz. 

 - Ezer forint bónusz?!? Akkor mi ezentúl 130Ft/km..! 

 - 130Ft..?!? Akkor mi a mai naptól 90Ft/km..!!!


Fogyatékosok.


A tájékoztatóban szereplő "kiszállási díj" pedig tippem szerint azt hivatott előrevetíteni, hogy nemsokára repülő taxikkal szolgáltatnak.

Téma: Taxim

Hozzáadva: 2019.02.03 17:44

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2019.02.02 17:16

Ez a sztori sokunk hasfájása és eddig egyikünk sem találta azt a pontot a történetben ahol a fuvarszervező ne lenne kifizetve.  Nem lehet, hogy itt inkább te vagy félretájékoztatva? De ha nem, akkor leírhatnád hol az a pont ahol a fuvarszervező nem kapja meg a pénzt, csak azért mert a taxis nem viszi be a sárga csekk első példányát a központba. Szó nélkül fejet hajtunk, ha ez igy van, de akárhogy forgatjuk a sztorit ilyen részt mi nem találunk. 

Sárga utazási utalvány, két példányos, egy marad az utasnál egy a taxisnál. Utazás befejezése tableten beírva a csekk sorszáma és az összeg, minden egyéb - utazás időpont, mettől meddig, útvonal - automatikusan hozzágenerálva a tablet által. Végső pont, hogy átfut a központi gépen, mely ellenőrzi a csekk sorszáma érvényes, mely partnerhez van párosítva és ha minden kerek akkor engedélyezi a tranzakciót.. Ettől a pillanattól kezdve ő kiszámlázhatja, sőt megkockáztatom, hogy meg is teszi.

Tehát hol az a rész, ahol ha a taxis nem viszi be a sárga csekk első példányát vagy nem viszi be időre  - már maga ez is, milyen időre? mi van 6-án?? a könyvelők világnapja?  -  akkor a partner nem utalja el a pénzt.  Hát a partnernek nincs rálátása arra, hogy a fuvarszervezőhöz mikor érkezik be a sárga csekk első példánya, de nem is érdekli, ő enélkül is minden adat birtokában van ahhoz, hogy fizessen.