Név cheater
Becenév cheater
Honlap cheater.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Hát igen, csak akkor már ugye nem is ennyibe kerül. Ha pedig nem annyi az annyi, akkor már rögtön nem is olyan jópofa ez az innovatív világ.

"A bérelhető elektromos meghajtású rollerek egy évvel ezelőtt jelentek meg a párizsi utcákon, számukat csaknem 20 ezerre becsülik, és folyamatosan gondot okoznak a párizsi önkormányzatnak azzal, hogy szabályozás hiányában az emberek bárhol letehetik őket használat után. Lerobbant rollerek hevernek a város legszebb parkjaiban, de még a Szajnába is bedobálják őket a hidakról."

Jelen pillanatban ott tart a sztori , hogy a párizsi közterületfelügyelők gyűjtik össze a rollereket ha kerülni akarják a káoszt a városban. Hirtelen lett a közterületfelügyelőknek egy ilyen feladatuk, eddig nem volt, most már van. Mindezt azért, hogy egy (illetve mára már több) cég modellje működőképes legyen. Hát ez az adott cég feladata, nem az önkormányzaté. Ingyen és bérmentve használja az infrastruktúrát, vesz el életteret másoktól, mindezt megfejeli azzal, hogy a helyi önkormányzatra támaszkodik, mindezt csak azért mert rásütötte az üzleti modelljére azt a varázslatos szót hogy innováció. És ezt a helyi önkormányzatban eszik nagykanállal. 
Csak érdekelne, hogy kik ülnek ezen a párizsi városházán és milyen diplomával a zsebükben. Egy évvel ezelőtt mikor megjelent az első rolleres cég nem tettek fel nekik kérdéseket? Illetve lehet tettek, de ha jól követem a történetet akkor az érdeklődés kimerült kb. abban, hogy milyen színű lesz a roller...

Tovább megyek, ilyen felkészületlen városvezetés mellet még én is találok piaci rést. Innovatív mód teríteném Párizst mobil vécékkel, csak azt az egy apróságot felejteném el közölni, hogy a vécék ürítésének feladatkörét ráhagyom a közterület felügyelet embereire.Cserébe az én vécéim olcsóbbak lesznek, az összes kivétel nélkül  teljes mértékben innovatív, ráadásul olyan színű amilyet csak akarnak.
Csak halkan jegyezném meg, annak hogy 3 kontinens 12 városában szervezetten sztrájkolnak az uber driverek az "elfogulatlan" index.hu szerint nincs hírértéke, igy ott ez meg sem jelenik. Bezzeg, ha egy uber driver megsimogat egy kiskutyát az rögtön közlésre érdemes. Férgek.

Én ezt az egész franchise rendszert borítanám, nem csak az uber-ét, az összes ilyet úgy ahogyan van. A franchise a fekete lyuk a gazdaság egén, ahol ez eddig ismert és jól bevált szabályok nem működnek.De hogy a franchise szervezőjét felelősségvállalásra kényszeríteném az biztos. Úgy már mindjárt más lenne a leányzó fekvése, rögtön más pozícióból tárgyalnának egymással a felek.

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2019.05.07 16:18

"Az amerikai székhelyű utazás-megosztó vállalkozás, az Uber bejelentette: milliós befektetést tervez a déli lengyel nagyvárosban, Krakkóban és a fővárosban, Varsóban."


Aztán mégis mibe.? Ezt a kamu céget, hihetetlen.
Azért ez a gyerek, aki ezt a szabályzatot megalkotta is megér egy elemzést. Milyen hamar eljutott a kezdeti liberalizmustól George Orwellig. 1984, 2019-ben egy viber csoport szabályzatába ömlesztve.

Kezdődött ott, hogy a liberalizmus zászlaja alatt kikerültek minden szabályt amit a többi piaci szereplő betartott és innovácíó álnéven éveken át megloptak minket.  Aztán - jobb híján - meglopták egymást. Mert ugye majd az utas eldönti.. majd ő pontoz.  Szabad piac, liberalizáció és innovácíó.  Igaz hogy az innováció kimerül abban a hatalmas kreativitásban, hogy egyre ócskább terméket kínálnak egyre alacsonyabb áron teljesen feketén, kiéheztetve minket és kiéheztetve saját magukat, de ez mellékes. Mellékes, hisz itt egy dolog fontos: hogy egy valaki jól járjon. Az aki ezt szervezi. 

De az aki ezt szervezi milyen nagyot változott...  most, hogy ő van pozícióban már nincs lopás..! Kizárást von maga után! Tehát tessék figyelni a szabályokra, különben jön a retorzió. Már nem jó a liberalizmus, már nincs utas dönt. 
Egész pontosan addig hirdette a liberalizmus eszméit a gyerek, míg nem került pozícióba. Innentől kezdve viszont ez már szóba se kerülhet.  A szabályok betartása mostantól  kötelező!  Csak addig volt liberális a gyerek, míg ez az ő érdekeit szolgálta. Mindenki legyen liberális, csak én nem.  Ez egy milyen innovatív gondolatmenet. Erre mondom én azt  - talán már sokadszorra - hogy a liberalizmus egy zsákutca.

Ha én lennék pozícióban erre a gyerekre ráverném a bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalást és a TEK-el vitetném el, egész pontosan úgy, ahogy az uzsorásoktól szabadították meg a társadalmunkat pár éve.

Ételszállítási szolgáltatást indít az uber Zürichben


"A szolgáltatás azonban nem mentes a bírálatoktól sem. Az Uber utazásmegosztó programjához hasonlóan az Uber Eats is független szállítókat használ, akik önmaguk döntenek arról, mikor és hol akarnak dolgozni és nem kapnak fix fizetést.
Ez utóbbi nem tetszik Genf munkaügyi miniszterének, Mauro Poggia-nak, aki azzal érvel, hogy
az Uber Eats egy munkáltató, ezért futárjait teljes jogkörű alkalmazottaknak kell tekinteni, nem pedig független, szerződéses partnereknek.
A genfi Tribune de Geneve napilapnak adott egyik interjújában a miniszter a közelmúltban elmondta: az ügyben a megkérte a Gazdasági Ügyek Svájci Állami Titkárságának hivatalos állásfoglalását."