Név cheater
Becenév cheater
Honlap cheater.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

"Sok mindent nem tud a színesékről és a régi időkről amikor nyomoztattak  ellenünk és nem csak száj karate volt picit komolyabb volt a történet."

Ezzel azért sikerült megmosolyogtatnod, pedig ez mára már egyre kevesebb embernek sikerül.
Ti testvérek vagytok? 
Ha neki írok akkor te válaszolsz, ha neked akkor pedig Ő? Nem gondolod felnőtt embernek a spanodat? Remélhetőleg meg tudja ő védeni magát, ha ennek szükségét látja. Én inkább arra tippeltem, hogy megértette mire való a politikai topic. 

Színes Pista sem a kormány, sem a az ellenzéknek nem tagja, sem képviselője. Kevered az alapvető fogalmakat..

Nem mellesleg több mint mókás mindkettőtök részéről az a hivatkozás, hogy ebbe tilos beleszólni. Ezt akkor mondhatnátok, ha ti ketten beszélnétek négyszemközt, én pedig közétek gyalogolnék okoskodni. Csakhogy ez egy publikus förum, ha ide írsz ne lepődj meg ha más is beleszól. Épp ez a szerepe. Illetve meglepődni meglepődhetsz, de engem ezért megfedni semmi, de semmi alapod. 
Újabb fogalomzavar.
"miért csak Magyarország zárta le a határait érdekes és meghökkentő kivételekkel"

Már ez mondat önmagában egy értelmezhetetlen blődség. Most akkor csak Magyarország, vagy nem csak Magyarország vagy mi? Ráadásul szimpla tudatlanság, nem itt lenne az ideje tájékozódnod a témában?  Főképp, mielőtt tényként ideveted a butaságaid. Már az aktuális helyzetet képtelen vagy értelmezni, de felálltál egy hordóra és majd te megmondod. 
Továbbra is javaslom a szólásszabadság nevében a politikai dühöngőt számodra.
Fotó... te egy ilyen DK aktivista vagy?  Megnyitom az oldalt és a te marhaságaidat olvasom minden topicban.  Meg lettél már kérve, hogy politikai véleményt a politika topicba tedd.  Teleszemeteled az összes topicot a fa@szságaiddal, ezek nem erre valók. Nem mellesleg, ha már linket szúrsz be használd a link beszúrása menüt, van próba topic ennek gyakorlásához.

+ azért nincs munka mert a kormány azt akarja, hogy magyar tulajdonba kerüljön a reptér?  Milyen eszement logika alapján jutottál erre a következtetésre? A repteret a Gellért szálló tuljadonosi köre is meg akarja venni, ha ők veszik meg akkor lesz munka? Dehát most nincs munka és még nem vette meg senki és nem a tulajdonos személye miatt nincs munka, hanem azért mert nincs idegenforgalom a vírus miatt.

Én havi 8 milláért még a testemet is árulnám, sajnos nem kell senkinek. 

Nem értem miért, pedig olyan vagyok, mint a Brad Pitt.

Marad a taxi.

Mondhatnám, hogy jós vagyok , de ehhez igazán nem kellett nagy ész.  A londoni óriásfej, Sadiq Khan és az uber közös reklámhadjáratát követhetjük nyomon és izgulhatunk azon, hogy mi lesz a főhőssel.  Kell ennél jobb téma a facebookon vagy a vacsora közben a családdal a fárasztó hétfői munkanap után?  Ehhez még netflix vagy hbo előfizetés sem kell, mindenki megkapja ingyen. És tudjátok mi a legjobb? Hogy nem csak a londoniak, mindenki megkapja mindenhol az egész világon. 

Sőt, már elő van készitve az új rész. A mozinak úgy lett vége, hogy maradt pár elvarratlan szál, ez pedig folytatásért kiált.  A folytatás 15 hónap múlva érkezik, akkor újra átélhetjük a katarzist.  Ugyanis ha valaki teljesíti a feltételeket 5 évre kapha meg az engedélyt, de mivel az uber ezt még most sem teljesíti igy csak 15 hónapra kapták meg.  Előre izgulhatunk, hogy vajon akkor mi lesz a mozi vége. 

Igaz, hogy az uber immáron egy évtizede nem teljesíti az elvárást, ennek ellenére sikerült eddig ebből a filmből már 6 részt kiadni és lenyomni az emberek torkán. Az is igaz, ha egy londoni szeretne hasonló engedélyért folyamodni és egy darab pecsét hibádzik valamely papirjáról akkor a hivatlban konkrétan körberöhögik, de az amerikai uber különleges elbírálást kap.  Hogy ezt a hozzáállást mi indokolja - a Khan család bankszámlájának gyarapodásán kívül - igazán nem értem. 

Dehát én csak egy taxis vagyok, nem érthetek mindent. Hogy egy klasszikust idézzek: a demokráciának és a jogállamiságnak akkor van vége, mikor 30 éves Harry Potter rajongók mondják meg nekünk, hogy mik is ezek.  És ha bárki meg meri kérdőjelezni a döntésüket akkor az állításuk szerint bizonyosan nem trendi, demokrata, nem jogállamiság párti és semmiféleképp sem innovatív. 

Téma: Hol patkolják meg a lovam? (autójavítás)

Hozzáadva: 2020.09.27 21:48

Nem sárgának kéne lennie..?
"Az idézetek azért voltak mert megsajnáltam hogy senki nem tud prezentálni egyet sem ha már annyira kedvesen szívhez szólóan tettél rá célzást . Az agyam nincsen szerényen bútorozva ezt azért megjegyezendő halkan"

Ja értem. Ok, vettem.-)

A határzár nem függvénye a gazdasági együttműködésnek.

"Románokra való elmélkedésed kicsit hibás olyan Hír tévés . Fizetés 70% -át adták az embereknek"
Kérdés ha újra jön a krach - ami egyre sanszosabb sajnos - mit fognak adni és miből. Spanyolok is hasonló elméletet követnek, sőt, ők mindig is, már a vírus előtt is.  De valóban, a gazdasági elmélet sokszor működik, ha nagy a baj pénzt kell szórni az emberek közé, igy indítva be újra fogaskerekeket. Itt a két fő kérdés, hogy miből és meddig? Mert ez az igazán ingoványos talaj.  

Azért szálltam veled vitába, mert már a kiindulópontod hibás. Te - és még sokan mások - sejtésem szerint egy olyan világot képzeltek el, ahol a narancssárgák ülnek a pincéjük mélyén az aranyrudakon, mint a Dagobert bácsi. Ehhez képest egy politikusnak épp az a jó, ha pénzt szórhat az emberek közé.  Másképp nem választják újra. Ezt a fegyvert meglepően sok ország vezetői használják, mintha nem lenne holnap. 
De befejeztem én is, politika topicba pedig nem megyek át, mert annak sosincs vége. 


Na, még egy viccet engedj  meg, talán értékelni fogod:

A görög, a spanyol és az olasz elmegy vacsorázni. A vacsora végén hozzák a számlát, ki fizet?
A német.