Név cheater
Becenév cheater
Honlap cheater.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Brüsszelben, az Európai Bíróság épülete elött tüntettek és zárták el a forgalmat közösen svájci, spanyol, francia és olasz taxisok az úgynevezett Uber Files botrány azonnali kivizsgálását követelve.  

Brüsszel 2022.09.08.Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2022.09.08 06:34

Még nem, de mivel a Telex oldalakon át szidja biztosan megnézem.  Ennél jobb reklám nem is kell.

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2022.09.03 20:38


Jabronka Ricsi él és virul. Emlékszik még valaki rá? 


Ő volt az aki mszp-s szóvivőként napi 2 éltető cikket írt az uber-ről, a google playen osztogatta az uber kuponokat, majd hozzávetőlegesen 1 hónapnyit uber driverkedett, amiről könyvet is írt :D 


Aztán indult az országgyűlési választásokon, az lmbt szövetség támogatásával a kormányváltás nevezetű párt (bármi is legyen az) színeiben a 156. helyről várta a voksokat. Mikor az mszp kezdett szétesni átpártolt a DK-hoz most a dk ellenszel.hu oldalán ontja a cikkeit.


Hát ilyen pali nincs még egy, az üvegtigrisben voltak ilyen figurák. Verseket is ír, világszám a gyerek. 


Azt hiszitek vége van? Nincs. Kiknek a támogatásáért lobbizik jelenleg ez a nyomi? Most a taxisokat győzködi :D 


Ismerek pár ultra hülyét, sajnos még a mi közegünkben is. Legtöbbje menne harcolni becsülettel, de azt sem tudja ki az ellenség. Nem tudja mi az az uber, mi a vibertaxi, ezek között mi az eltérés, melyik politikai erőnek milyen terve van velünk, egyszerűen csak a saját 5 méteres sugarú körének határáig képes felfogni az őt körülvevő világot. 


De ez Jabronka Ricsi uberel mindenkit, mind közül ő a leghülyébb, övé a pálma.

Igen így van, de ő minden munkavállalóról beszél kivétel nélkül. 


A tematikát nem értem, ahol arra keresi a választ, hogy a munkavállaló hogyan lesz olyan erős, hogy az aktuális kormánynak menjen. Nem, ha ennek a cikknek valóban kizárólag a munkavállalói érdekek érvényesítése lenne a célja, akkor a munkáltatót jelölné meg ellenérdekelt félként. 
Hogy ebbe a halmazba beletartozik olyan munkavállaló akit státusza alapján az állam foglalkoztat az már csak sokadlagos, itt ez az elsődleges.

Kivéve a taxisok..! 

Itt ez a cikk, ahol nem szidják fennhangon a taxisokat. Nem csak stratégiai cikk, ugyanis ugyanezen lap már 2016-ban sem mondta csak fekete/fehérnek az uber sztorit. 


Tehát járna egy nagy piros pont... de... sajnos nem tudom megállni:


Pedig gondoljunk csak bele: nem az lenne a cél, hogy éppen az ápolók, a tanárok, a futárok, a szalag mellett dolgozó munkások is pontosan olyan kemény és kérlelhetetlen érdekérvényesítőkké váljanak, mint a taxisok? Hogy úgy rettegjen tőlük a kormány, hogy inkább a profitadót terjeszti ki és növeli meg, vagy kényszerből körülnéz a saját udvartartása  szupernyereségeinek.. 


Mit mond az ember, mi a kiindulási pontja, mi nála az alapgondolat? Hogy a kormány rettegjen a munkavállalótól. 


Melyik iskola oktatja vajon ezt? Hát nem az adott kormánynak kell rettegnie a munkavállalótól, hanem az adott cégnek. Teljesen mindegy miféle kormány van épp hatalmon, egy kormánynak nem ellensége a munkavállaló és fordítva. Egy cég - főképp egy ilyen mint az uber - szó nélkül kirabolja a munkavállalóit, első dolga lesz. Ha az épp aktuális kormány ezt hagyja.


Vonatkoztassunk el a politikától, a narancssárgáktól, sőt úgy ahogy van még Magyarországtól is. A példában szereplő cég neve is csak azért maradjon uber, hogy mindenkinek világos legyen milyen cégekről is van szó. 

Be akar törni valamely ország piacára ez az elképzelt, fiktív uber a regnáló kormánynak olyan helyzetet kell teremteni mielőtt beengedné, hogy ne tudja a munkavállalókat kirabolni.  Ez a dolga, ez van kiírva neve mellé a híradóban XY ország minisztere, ezért kapja a fizetését.


Olyan helyzetet kell teremteni, olyan lépcsőket, szabályozást beiktatni, hogy a multi rettegjen a munkavállalótól. Ez pedig a regnáló kormány feladata.

Sajnos a cikk írójának fejében összekeveredett, hogy ki kicsoda ebben a történetben.

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2022.08.07 23:30

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2022.08.03 16:03

De feltételezem nem az egész kerület 30km/h. Másrészről, ha egyébként is képtelenség gyorsabban hajtani 30-nál, akkor mi szükség a fizikai korlátokra? A kérdés költői, a tippemet már leírtam. 


Te lakó és pihenőövezetben laksz, egyetértek, ott ne is száguldozzanak. De ha a VI. kerületi vezetés szerint a Terézváros is az, akkor mi a fenét keres ott a bulinegyed?