Név
Becenév alelölülő
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2023.08.09 13:57

Csak azt nem értem, miért Bolt vs. többi cég konfliktusról írnak, mikor főtakker - bolt csörte van a reptér miatt.
Mit érdekel ez egy olyan taxist, aki nem ezeknél dolgozik, hogy melyik viszi a repteret?

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2023.06.21 11:15

Az alábbi vélemény íródott Bolt google-értékelései között 5 napja:

"Ilyen ápolatlan taxiban mint a taxis sztrájk vezetőjének a Dáciájában még nem ültem! Nevét nem ìrom le, mert nem szeretnék kellemetlenséget. Itt nincs esztétikai ellenőrzés?"

Hmmmmm.Téma: Vicceskedjünk!

Hozzáadva: 2022.11.10 10:20


Hatályba lépés november 3, ezután intézhető, de ez csak a tevékenységi engedélyre vonatkozik (szerintem), vizsgázni valószínűleg kell az év végén, de majd kiderül.
Nem értem, miért csak december 31-ig adták a vizsgát. Miért nem használhatja valaki magáncélra még pár hónapig egy rendszámcsere után?
Örülünk, Vincent. Még jobb lett volna, ha nem szinte az utolsó pillanatban jön, mert így  lesz intézni való bőven. Hónapok vesznek el az idei műszaki vizsgából, mert az minden érintett december 31-ig kapta meg, nem egy évre, lehet vizsgáztatni az év végén, amikor úgyis kevesebb vizsgalehetőség lesz az ünnepek miatt. Lehet menni Közúthoz is. Mivel a szemle megvolt, talán beérhetnék a drosztdíj befizetésével szemle nélkül.
Nemrég kaptam meg a kocsi tevékenységi engedélyét szintén december 31-ig, az is újabb intéznivaló.

Téma: Hol hibázott az IGO GPS-navigációs program?

Hozzáadva: 2022.10.15 01:58

Köszönöm!

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2022.08.04 08:26

Megkezdődött a pénzbehajtás. Legalábbis Óbudán. Környékünkön tegnap házalt egy kéményseprő cég dolgozója és a katasztrófavédelemre hivatkozva kéményellenőrzést kívánt végezni.

Sajnos jogszabály tartalmaz ilyesmit.
Akinek a lakásába vállalkozás van bejelentve, kötelező gázfűtés esetén két-, szilárd tüzelőanyaggal történő fűtés esetén évente kéményellenőrzést végeztetnie. Egyéni vállalkozónak is.Előző nap szórólapoztak a környékönkön másnapi jövetelüket beharangozva.
Kényelmetlenségek elkerülésére azt javaslom, ha jelentkezne náluk is hasonló pénzbehajtó, hajtsa el a vérbe, de a katasztrófavédelem oldalán lévő listán szereplőktől kérjen árajánlatot és csináltassa meg, mert az elhajtott ürge felnyomja a katasztrófavédelemnél és a rendelt ellenőr olcsóbb lesz a hiénánál.Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2022.08.03 00:42

Félreérted, nem a 30-cal van a gond, hanem a kilátásba helyezett "fizikai korlátok"-kal. Amit lehet, hogy tévesen, fekvőrendőrnek gondolok. Amelyeknél nem 30-cal, hanem 12-vel se lehet menni.