Név
Becenév alelölülő
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Vicceskedjünk!

Hozzáadva: 2022.11.10 10:20


Hatályba lépés november 3, ezután intézhető, de ez csak a tevékenységi engedélyre vonatkozik (szerintem), vizsgázni valószínűleg kell az év végén, de majd kiderül.
Nem értem, miért csak december 31-ig adták a vizsgát. Miért nem használhatja valaki magáncélra még pár hónapig egy rendszámcsere után?
Örülünk, Vincent. Még jobb lett volna, ha nem szinte az utolsó pillanatban jön, mert így  lesz intézni való bőven. Hónapok vesznek el az idei műszaki vizsgából, mert az minden érintett december 31-ig kapta meg, nem egy évre, lehet vizsgáztatni az év végén, amikor úgyis kevesebb vizsgalehetőség lesz az ünnepek miatt. Lehet menni Közúthoz is. Mivel a szemle megvolt, talán beérhetnék a drosztdíj befizetésével szemle nélkül.
Nemrég kaptam meg a kocsi tevékenységi engedélyét szintén december 31-ig, az is újabb intéznivaló.

Téma: Hol hibázott az IGO GPS-navigációs program?

Hozzáadva: 2022.10.15 01:58

Köszönöm!

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2022.08.04 08:26

Megkezdődött a pénzbehajtás. Legalábbis Óbudán. Környékünkön tegnap házalt egy kéményseprő cég dolgozója és a katasztrófavédelemre hivatkozva kéményellenőrzést kívánt végezni.

Sajnos jogszabály tartalmaz ilyesmit.
Akinek a lakásába vállalkozás van bejelentve, kötelező gázfűtés esetén két-, szilárd tüzelőanyaggal történő fűtés esetén évente kéményellenőrzést végeztetnie. Egyéni vállalkozónak is.Előző nap szórólapoztak a környékönkön másnapi jövetelüket beharangozva.
Kényelmetlenségek elkerülésére azt javaslom, ha jelentkezne náluk is hasonló pénzbehajtó, hajtsa el a vérbe, de a katasztrófavédelem oldalán lévő listán szereplőktől kérjen árajánlatot és csináltassa meg, mert az elhajtott ürge felnyomja a katasztrófavédelemnél és a rendelt ellenőr olcsóbb lesz a hiénánál.Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2022.08.03 00:42

Félreérted, nem a 30-cal van a gond, hanem a kilátásba helyezett "fizikai korlátok"-kal. Amit lehet, hogy tévesen, fekvőrendőrnek gondolok. Amelyeknél nem 30-cal, hanem 12-vel se lehet menni.

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2022.08.02 00:29

Minden elismerésem annak, aki a fővárosban tud mutatni EGYETLEN EGY olyan fekvőrendőrt, amelyiken 30 km/óra sebességgel normálisan át lehet hajtani. Úgy, hogy nem repülsz át rajta,mint egy dobbantón és nem csapod oda a kocsi elejét, amikor átérsz rajta. Szerintem egy sincs. Fekvőrendőrként bárki bármit építhet, ezért a készterméket lehet lépcsőnek, emelvénynek, bárminek nevezni, csak közlekedni nem lehet rajtuk, és a legtöbb ilyen szörnyön max. lépésben lehet keresztülbukdácsolni.

Téma: Vicceskedjünk!

Hozzáadva: 2022.07.26 09:33


Index hasonló eredményre jutott Rezsiszilárdra hivatkozva.
Szerintem költségvetési pánikhangulatban hozzák a törvényeket, meggondolatlanul.
Katatörvény ugyanilyen elmebeteg kiforratlan.