Hozzászólások száma: 35138
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
utolsó senki 2007.09.19. 17:50:18 / # 286919
a vége is 2-1(10 emberrel),a Fekete Gyémánt(Dourandi) megint betalált!
világtaLAN 2007.09.19. 17:49:41 / # 286918
Ligakupa, 4. forduló: Paksi FC-Újpest FC 1-2 (1-1) - vége

világtaLAN 2007.09.19. 17:23:48 / # 286917
Ligakupa, 4. forduló: Paksi FC-Újpest FC 1-2 - 68. perc

nemkar 2007.09.19. 13:32:28 / # 286914
Na jó. Ne offoljuk szét, ezt a topicot, majd este ha hazajövök, akkor a másik topicban majd írok.-:))
lilazoli 2007.09.19. 08:24:48 / # 286913
Ftc-t imádok nem tudják megmenteni a fradit!!Kisgazda pénzekkel pumpálják a jólmenő ftc-t a gazdák tűntetnek mert a fradiban a pénzűk??? Se pénz,se fradi!! Most még a keleti csoport!! Jővőre Dráva??
nemkar 2007.09.19. 03:00:36 / # 286912
„A stadionban 200 fedett páholyülés és 20 ezer férőhely várta a szurkolókat. 1925 és 1928 között kerékpárpálya futott körbe a fű körül.” „A következő nagyobb változást 1945 hozta. Teljesen felújították a stadiont, és hivatalosan 45 117 férőhelyesre bővítették” A ’80-as években sem költöttek sokat a stadionra. „1999-ben kezdődtek el az igazán nagy átalakítások, majd végén 2001. november 15-én, avatták fel a teljesen megújult, ……13 501 ülőhellyel, exkluzív VIP-boxokkal, bőr VIP-fotelekkel, modern stadiont.” Konklúzió: 20’-as években kutya se volt kíváncsi az Újpestre. Háború után, a megtizedelt lakosságnak építettek egy nagyobb befogadó képességű pályát. 80’-ban nem volt pénz! 99’-ben pénzhiány miatt / mivel a Belügy kiszállt/, átkellett alakítani megint a pályát, és a 20’-as éveknél jóval, kevesebb férőhellyel kellett újjá építeni. Ahogy Hofi mondaná: VIP páholy…?? VIP fotel….??? Meg az apám f..a, nem kéne?-:)))) Visszatérve: Ma az Újpestre kevesebben kíváncsiak, mint a 20’-as években. Azaz: - A kutya se!!!-:))) És a kör bezárult.
nemkar 2007.09.19. 02:22:03 / # 286915
Na akkor, ezt olvassd el: "McCabe: Újjá akarjuk építeni a Ferencvárost [2007-09-18 19:16] Kedden este hat órakor egy szűk körben megrendezett sajtóbeszélgetésre került sor Rieb György, FTC elnök és Kevin McCabe jelenlétében. Természetesen a 100%Fradi munkatársai is jelen voltak az eseményen, az alábbiakban a Sheffield United tulajdonosának a tenderrel kapcsolatosan elhangzott mondanivalóját tesszük közzé. - Azzal kezdeném, hogy nem először szeretnénk konszolidálni egy nagy múltú klubot, hiszen a Sheffield Uniteddel ezt már sikeresen megtettük. Kedden Rieb Györggyel aláírtunk egy szándéklevelet arról, hogy ez a célunk a Ferencvárossal is. Újjá akarjuk építeni a Ferencvárosi Torna Clubot, céljaink tehát továbbra sem változtak. Mindenkit az foglalkoztat, miért nem adta be a cége a pályázatot? - Ennek egyszerű oka van: a pályázati anyag nem lett volna olyan felkészült, mint amilyennek lennie kellett volna. Nagy tapasztalatunk van a focibizniszben és az ingatlanbizniszben is, de most ezt a kettőt kell tökéletesen összehangolni, ami nem egyszerű feladat, minden lépést nagyon meg kell tervezni. Egy külön csapat dolgozik intenzíven azon, hogy ez mielőbb sikerüljön. Sok energiát fektetünk ebbe a projektbe, szeretnénk, ha nyugati színvonalú lenne a végeredmény, mind a futballt, mint az ingatlant tekintve. Ha ennyire érdekli Önöket a Ferencváros, ám közben nem adták be a pályázatot, nem tartottak attól, hogy más lesz a győztes? - A kérdés költői, mivel nem volt más pályázó. Indulnak a következő pályázaton? - Ha minden összeáll úgy, hogy abból egy tökéletes projekt születhessen, akkor komoly esélye van ennek. Tudom, lehet gyanakodnak páran a történet sikerességét illetően, de mindenkinek azt tudom mondani, hogy a szakértelmünk is megvan, pénzünk is van, és továbbra is érdeklődünk a Ferencváros és a hozzá kapcsolható ingatlanbefektetések iránt. Olyan anyagot kell összehoznunk, amely megfelel a Fradinak, a kormánynak és a klub szurkolóinak is. A keddi lapok már azt pedzegették, hogy máshol kellene felépülnie a stadionnak. Megfordult mindez az Önök fejében? - Nem, a Fradi-stadion az Üllői úton marad. Mikor kezdődhet meg a sportszakmai együttműködés az FTC és a Sheffield United között? - Már vasárnap megérkeznek a munkatársaim, akik mindent felmérnek ezzel kapcsolatosan. Minden részletre kiterjedő elemzést készítenek az utánpótlás-neveléstől kezdve a felnőttcsapat életéig. Az sem kizárt, hogy megfelelő időben játékosok is érkeznek az Üllői útra. Az angol Sheffield mellett kínai, belga, afrikai, karib-térségi klubbal is kapcsolatban állunk, úgyhogy sok jó játékos tartozik hozzánk. Rieb György a következőket mondta el: - Csak érdekességként megemlíteném, hogy amikor elnök lettem, akkor leültem beszélni az angolokkal, és akkor ők azt mondták, októberre teszik azt az időpontot, amikorra ők egy erős anyagot hoznak össze. A nap folyamán a KVI-ben is jártunk, ahol sok mindenről szó esett, így arról is, nem túl sok-e az a pénz, amibe az egész tender kerül. McCabe úrnak nem volt ellenvetése az összeg nagysága ellen, ami valószínűleg azt jelenti, hogy elfogadhatónak tartja az árat. Az angol üzletember Hagyó Miklósnál, Budapest főpolgármester-helyettesénél is járt, ahol megerősítették abban, hogy ha valóban komolyak a szándékai azt illetően, hogy újjáépítse a magyar sportélet egyik meghatározó szereplőjét, a Ferencvárost, akkor minden támogatást megkap ehhez." Emlékszel? Kb. 2 évvel ezelőtt Állami Fradiról beszélt az ország! Hogy az állam patronálja a Fradit, és állami pénzekből állítja helyre a bűdzsét. Volt is akkora felháborodás, mint ide Jeruzsálem. Na most u.e. történik, csak egy angol közremükődésével. Az angol papíron meg veszi a Fradit, és a Hagyó meg pénzeli. "Csak érdekességként megemlíteném, hogy amikor elnök lettem, akkor leültem beszélni az angolokkal, és akkor ők azt mondták, októberre teszik azt az időpontot, amikorra ők egy erős anyagot hoznak össze." Milyen érdekes? Hát nem október vége, az új tender benyújtásának határideje?
nyertes00 2007.09.18. 23:00:37 / # 286911
Egy néger bölcs írása egy dél-afrikai szomszédja ajtajára: Mikor megszületek :fekete vagyok Mikor felébredek: fekete vagyok Mikor lesülök a napon : fekete vagyok Mikor fázom:fekete vagyok Mikor meghalok:fekete vagyok DE TE!!! Mikor megszületsz:rózsaszín vagy Mikor felébredsz: fehér vagy Mikor rosszul vagy :zöld vagy Mikor lesülsz a napon: piros vagy Mikor fázol : kék vagy Mikor meghalsz: lila vagy És még van pofád engem színesbőrűnek nevezni?

lilazoli 2007.09.18. 10:52:12 / # 285021
Az Újpest 85 éve játszik a Megyeri úton! Az avatómeccsen a Ferencvárost győztük le 2:1-re Nagy napra ébredtek 1922. szeptember 17-én Újpest lokálpatrióta polgárai. Az 1922/23-as bajnoki küzdelmek 3. fordulójára került ekkor sor. Az első két idegenbeli találkozó után végre hazai pályán az Újpest! A mérkőzés helyszíne ekkor még szokatlan volt mindenki számára, hiszen a lila-fehér alakulat két évtizeden keresztül a Népsziget árnyas fái között megépített pályán küzdött a bajnoki pontokért... Ám 1921-ben a terület tulajdonosa, a Földművelésügyi Minisztérium felmondta a bérleti díjat. Ekkor döntötték el az UTE vezetői, hogy új pályát építenek! Tehát 1922. szeptember 17-én stadionavatóra gyűlt össze a nép a Megyeri úton, az Újpesti Torna Egylet új otthonában! Az ellenfél a Ferencvárosi TC együttese volt, amelyet Szidon és Schaller góljaival 2-1-re győzött le a Remete – Fogl II, Kelecsényi II – Kelecsényi I, Baubach, Peics – Paulusz, Kósa, Priboj, Schaller, Szidon összeállítású lila-fehér gárda. A stadionavatótól máig pontosan 85 sűrű esztendő telt el. Ennek a nyolc és fél évtizednek a fontosabb állaomásait idézzük fel „dióhéjban”. 1922. szeptember 17-én, újpesti polgárok, vállalatok pénzéből tehát elkészült a nagy mű! A Stadion! Az első, amelyet Magyarországon ezzel a névvel illettek. Az első, amely vasbetonból készült. A stadionban 200 fedett páholyülés és 20 ezer férőhely várta a szurkolókat. 1925 és 1928 között kerékpárpálya futott körbe a fű körül. 1930-tól a B oldal is fedett lett. A következő nagyobb változást 1945 hozta. Ebben az évben egy hatalmas árvíz szinte elmosta a pályát. A faanyagot pedig elhordták a háború nélkülözése miatt fagyoskodó emberek. De ez az év hozta a stadion újjáéledését is. Teljesen felújították a stadiont, és hivatalosan 45 117 férőhelyesre bővítették. Az 1948-as, 9-0-ás magyar győzelemmel záródó Magyarország–Románia találkozóval pedig az immáron Megyeri úti stadion nevet viselő sportlétesítmény lett Magyarország nemzeti stadionja, a válogatott otthona. Egészen 1953-ig, a Népstadion megépüléséig játszotta itt találkozóit a nemzeti tizenegy. 1968. áprilisában, a Vasas elleni mérkőzésen elkészült a világítás. A lámpaoszlopok a lelátón belül voltak, így újabb lelátórészt kellett levágni, a kapacitás – bár ezúttal minimális mértékben – de ismét csökkent. A ’70-es években „mindössze” egy változás történt: egy vihar megrongálta a Tribün tetőszerkezetét, amit el kellett bontani. Így a megépítés óta először fedett lelátó nélkül maradt a stadion. A ’80-as években sem költöttek sokat a stadionra. Az egyetlen említésre méltó esemény az új világítás 1989-es felavatása, ami azért vált szükségessé, hogy a régi lámpák fénye nem volt elégséges a színes közvetítésekhez. 1999-ben kezdődtek el az igazán nagy átalakítások, majd végén 2001. november 15-én, a Magyarország–Macedónia (5-0) mérkőzéssel avatták fel a teljesen megújult, 13 501 ülőhellyel, exkluzív VIP-boxokkal, bőr VIP-fotelekkel, modern stadiont. Azóta két fontos változás történt a stadionban. 2003 nyarán elkészült a fejépület, és 2003. október 25-én új neve lett csapatunk otthonának. Az akkor játszott Újpest–MTK mérkőzés óta az egykori legendás Újpest játékos nevét viseli a létesítmény, a hivatalos neve Szusza Ferenc stadion.

cbtaxi 2007.09.18. 10:34:13 / # 284951

tomajer 2007.09.17. 21:29:18 / # 285147
A repteres fórumban ott az ok! A Zóna ketrecben autókereskedés nyílik.
cbtaxi 2007.09.17. 19:23:52 / # 284968
Kihalt a topic,vagy mi? Igaz,hogy én 1 hétig oda voltam,na de a többiek?

utolsó senki 2007.09.17. 11:28:26 / # 285015
Szassszzz bátttyyyaaaa! Az az igazság,hogy már nem figyeljük a zöldeket,csak szánakozunk rajtuk. Az eredmények magukért beszélnek.

MCCCXCII 2007.09.17. 09:36:46 / # 284933
Talán azért, mert te másik "ZÓNA" részlegnél vagy. (:-)
csili 2007.09.17. 03:51:29 / # 284846
Sziasztok, Tudja valaki mi történt a reptéren, miért vagyunk megint kitiltva

miamanó 2007.09.17. 03:18:48 / # 284845
éjjen a grínpísz :-)

trubadur 2007.09.16. 21:30:38 / # 285146
Jó reggelt szasztok !!! De ahogy gondolkozom ezen az íráson, azért az is furcsa hogy,jobban figyelitek a Zöldeket mint saját magatok :-))) Ez 1 kicsit furi nem ?? Talán féltek valamitől ??? DDDDDD:-)))
utolsó senki 2007.09.16. 13:34:03 / # 284999
Ja,a LILÁK az NB Iben nyertek 3-0ra,ti az NBIIes "rangadón:Orosháza-ftc 3-3... és a pofon helye LILA...:-))))))))))

trubadur 2007.09.15. 07:45:54 / # 286909
Már megint fényezitek a Lilákat,aztán sehol sincsenek. De bezzeg, nézzétek meg jól a Fákat milyen szinűek is ???? Még mindíg ZÖLDEK... :-)))

Joker 2007.09.14. 19:27:53 / # 286902
Rió záró buli ! Persze az angol úriember kint marad !

Oldalszám: 1757