Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Apuka 2007.05.19. 11:12:39 / # 182088
Szia, Tomi! Kerestelelek hajnalban urh-n. Majd talán ma szerencsésebb leszek. Négyszemközt mégis csak más, mint a 3-ason. személyesebb. Üdv, zsolt
hattomi 2007.05.19. 11:01:01 / # 182072
Hello Pali! Köszi!

Apuka 2007.05.19. 10:19:13 / # 182071
"mindenki ellened vad és mindenki" bocs, elütöttem egy betűt. -ellened van-

Apuka 2007.05.19. 10:15:23 / # 182085
Szia, Pali! Szerintem nem baj ha miattad (is) pörög a lap, hiszen azért nyitottad. Meg, gondolom azért is, hogy itt mehetnek azok a dolgok amik a cégre tartoznak, a céggel kapcsolatosak. Hogy akik nem mernek személyesen megkeresni, azok is elmondhassák itt a való vagy vélt problémájukat, javaslatukat. Neked, mint tulajdonosnak figyelemmel kellene kisérni az itt megjelenő írásokat mert sok érdekes dolgot írnak ide a srácok. (És hölgyek). bocsánat. és sok hasznosítható is van köztük. Az idők folyamán nagyon sok támadást kaptál. Talán ezért is érzed úgy, hogy mindenki ellened vad és mindenki potenciális ellenfél. Pedig nem! Akik itt vannak (zömében), azok azért vannak itt mert szeretik a céget, szeretik a csapatot. És szeretnének is tenni érte! Csak próbáld meg egyszer a csapatodat partnernek tekinteni! Azok akik veled, neked tolják a cég szekerét, azok nem lehetnek ellenfelek. Még névtelenül sem! Viszont aki káromkodik és ocsmány szavakat használ, azokat ne vedd figyelembe. Nem biztos, hogy ide tartoznak. csak azért mert itt adatott a névtelenség homályába való burkolózás még nem jelenti azt, hogy alpári módon irogassunk. De ha valaki veszi a fáradtságot és leírja ide a gondolatait, megérdemli hogy meghallgasd és ha mód van rá, orvosold a problémáját. Ne tegyél külömbséget taxis és taxis között, mert egyikünk sincs a másik fölött. Szeretnénk érezni, hogy amit kitalálsz, megcsinálsz, azt értünk (is) teszed. Mert ha nekünk jól megy akkor neked is. Ez egy csapat munka és szeretnénk mindannyian érezni, MI EGY CSAPAT VAGYUNK!
góré001 2007.05.19. 08:57:08 / # 182084
Szia! nem akarok nem akartam ide írni mert nem szeretem nem szeretném ha miattam pörög/ne/ a lap! Sajnos képtelenség felnőtt módon beszélgetni itt mert röktön feltünnek a sötétbe bújkáló erők és elszabadúl a pokol! Magán emailt sem merek írni mert kétszer megtettem és itt láttam viszont pedíg egy magánlevél a nem tartozik a közre csak arra akinek készült! Sajnálom ha azt gondolod azt hiszed , hogy sérelem ér érhet ha velem face to face beszélgetsz mert ennek semmilyen valóság alapja nincs! Sajnálom , hogy tudatlanúl bizonyítékok hiányában nyílvánosan bárki bárkit pellengére állít vagy állíthat így most Te is pedíg nem így van! Kérlek bármikor amikor bent vagyok vagy Te vagy egy bátrabb társad jöjjön be és megmutatom akárkinek a felvett listáját és a csekkes elszámolási listáját!! Főleg a 600-ét nagyon de nagyon meglepődnél sőt tán el is szégyelnéd magadat! Valószínüleg neked több csekkes meg felvett címed van mint neki! De dívat valakit bántani és ennek most Te is felültél kár!! A cég belső ügyei mint sehol semmilyen cég esetében a világon sehol sem itt sem nyílvános! Négyszemközt az más úgy neked vagy bárkinek aki közöttünk él vagy dolgozik nagyon szívesen! De idegenek rosszindulatú hazugságokat hírdető embereknek nem teszek szívességet! Más! Most fejeztünk be egy nagyon költséges reklámot majd folytatjuk! Nos a vége mondatosd azért nem tetszik mert ha Te itt dolgozol neked nem lehet érdeked , hogy tűz legyen sőt védened kellene az utolsó töltényig!
BUFI 2007.05.19. 08:46:51 / # 182083
Szia. Én meg várom a TE leveled! Üdv
Apuka 2007.05.19. 08:40:42 / # 182082
Egyszer egy kolléga 2-vel belecsapott a Haller 74-be. Megmértem. Mivel az csak a Mihálkovics felöl jó és nem tudta, elkésett. nem keveset. Elbeszélgettem vele. megértette. 1 hónapon át ellenőriztem. Nem egyszer 2 alatt ért az 5 percesre. Megérte? Úgy gondolom, igen. Én nem vettem ki a zsebéből egy fillért sem. Ő nem késett el többet. Természetesen ha bármikor ezek után akár 1 másodpercet is késett volna, borítok.
okoska01 2007.05.19. 08:26:59 / # 182068
Sanyi!!!! Mi mondtuk neked, hogy ne menj sehova, mert nem lesz jobb máshol sem... Magadra és kicsit másakora is hallgatva döntöttél így.. Megpróbáltad, nem jobb, gyere vissza.
okoska01 2007.05.19. 08:22:32 / # 181730
Én tiltottam volna.

okoska01 2007.05.19. 08:21:28 / # 181677
Szia Góré! Vártam a leveled, de sajnos semmi nem jött. Nem várom most már. 1. Köszönjük szépen az 1000.- -os tagdíj ajánlatot korrekt vagy!!!!! 2. Nem tudom hogyan képzeled a jövőt a 600-al, de az emberekben forr a vér, ha megszólal. Tegnap este ismét nagyot alakított (3-as csatornán beszélgetett a 26-os Janival. Janika szólt neki, hogy miért nem vette fel a telefont amikor kereste, mert rá akart tolni egy kis melót. Mire a 600: NE TOLJON RÁ SEMMI MELÓT, MERT Ő!!!!!!!! AZ ILYET NEM SZERETI...!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azt hittem ki esek a kocsiból. 3. Nagyon bántja az embereket, hogy annyi csekkel jár be amennyit címet ő nem tud felvenni a csövön, mert ahoz lusta, hogy dolgozzon. A Tele5- nél miért tudott rendesen dolgozni? Most már van még egy ember aki nem csak a repteres fuvarokat nyulkálja hanem a vidékieket is ( most nem feltétlenül a 600-as kollega az elkövető ). A BELÜNK FORDUL KI ETTŐL. TAGDÍJ MENTESEK, FIZETÉST KAPNAK ÉS MÉG A JOBB MELÓKET IS LENYÚLJÁK!!!!!! Be fizetjük a tagdíjat, minden szankciót be tartunk, mert különben több napos büntetéseket akasztanak a nyakunkba és még a jobb melókat sem csinálhatjuk meg. Sokáig nem fogunk kérni téged arra, hogy tegyél rendet az etikásaid között.... Nem hiszem, hogy egy etikai bizottságban lévő kollegának kell a legnagyobb stikliket megcsinálnia. Ki kéne őket rugdosni és gondos válogatás után egy teljesen új brigádot felállítani. ( A NAGY RÁDIÓJUKRÓL NE IS BESZÉLJÜNK. NEM LEHET ŐKET LENYOMNI HA ŐK NYOMNAK. ) Olyan álltalánosok születnek amiket már rég tudunk ( "ismétlés képpen" ). Csak azért írnak valamit, hogy hétről-hétre emlékeztessenek minket a létezésükről, amúgy semmit nem teszenek annak érdekében, hogy a problémás emberektől és kocsijuktól végérvényesen megszabaduljunk. 4. Nem lehetne egy kis pénzt költeni reklámra? Mondjuk 1-2 hónapig egy egész oldalas kulturált hirdetés a Pesti Est-ben nem nézne ki rosszul. A vidéki árakat sem lenne rossz mellette feltüntetni, mert az emberek nem tudják mi mibe kerül.... lenne mág más is, de majd meglátom, hogy mi lesz a reakció. Azért az mindenképpen minősíti valamennyire a hozzá állásodat, hogy nem válaszoltál a megkeresésemre. Kár. Akkor majd itt, de itt nagyobb lesz a tűz.

Apuka 2007.05.19. 08:11:54 / # 182070
Köszönöm a biztatást! Az ilyen apró dolgok nagyon jól tudnak esni. Abban viszont biztos vagyok, hogy legközelebb nem ugrik bele. kultúráltan megköszönte, hogy szóltam neki és mindamellett elnézést kért. Nagyon korrektül állt hozzá.

Apuka 2007.05.19. 08:07:44 / # 182075
Nos. Én nem félek. Talán ezért is merem felvállalni a nevem. Viszont ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam, akkor tudnod kellene, hogy én címet kaptam és ezért nem tudtam mérni. Viszont ha mégis tudom mérni, akkor sem borítottam volna le ha késik hanem megkérem, hogy legközelebb jobban figyeljen oda. Nekem sokkal többet ér az, ha ebből tanul és legközelebb nem koztáztat. ezáltal nem töri esetleg össze magát, sokkal nyugodtabban megy haza mert nem rodeózta szét magát és a kocsiját és nem retteg attól, hogy lesz ott időmérő vagy sem. Mellesleg akkor nekem sem kell rá röpködnöm többet ha rendesen dolgozik.

okoska01 2007.05.19. 07:57:22 / # 182081
Zsolti! Ne cukkold magad, egyébként teljesen igazad van....!!!!!! Ne sajnáld a gázolajat méregesd a kollegát innentől keudve. Második-harmadik dupla otthon töltött nap után majd nem veszi fel a tv-drosztról....
okoska01 2007.05.19. 07:55:46 / # 182080
Korrekt vagy. Így kell hozzá állni a dolgokhoz. Én biztosan méregetném a kollegát innentől kezdve....
219 2007.05.19. 07:53:23 / # 182079
Már ne is haragudj, de egyszerű vagy mint egy faék...
elégedetlen 2007.05.19. 07:27:51 / # 182078
csak a rád bízott feladattal küzdjél meg, ha nem tudod mérni akkor ne dumálj. ha megméred és nem ér oda akkor dumálj. nem kell a saját félelmeidet kivetíteni másokra, ha nem mersz nyomni és menni akkor ne dumálj. foglalkozz a saját dolgoddal,keressél pénzt és ne másokat kóstolgass . nem vagy közlekedési rendőr. ha rendőr leszel akkor majd dumálhatsz míg kitöltöd a csekket, aztán megint pofa be.
Apuka 2007.05.19. 07:06:18 / # 182077
Ma megkaptam az első koppintást az orromra. Egy kicsit csodálkoztam is, hogy mi rosszat tettem (?),aztán jól végig gondoltam az egészet. Nem lettem okosabb. Tudom, azért meg még külön kapok, amiért ide írok. Ha valaki netán új látogatója az oldalnak annak a könnyebb beazonosítás végett: a Rádió taxi 128-as munkatársa vagyok és még időt is mérhetek. Előzmény: Ma hajnal, Tv droszt. Én a sor első. Címet kapok. Felírom. Köv. címfeldobás Zrínyi u. a Creol. 2-vel. Kolléga a sor végén puff bele. Kicsit csodálkoztam. Innen belefér a 2-be? Kis idő múlva áthívom a kollégát a 3-ra és megkérem ha majd végzett a fuvarral keressen meg urh-n. (első fekete pont). Végzett, keres, 3-ra át. Mondom neki, onnan egy kicsit meredek 2-vel, lámpa, útszűkület stb. (megj.:Oda lehet érni simán, ha jól vált a lámpa. Ha..) (Most jön a második fekete) Azt mertem megemlíteni neki, hogy ez egy kicsit a többiekkel szemben is etikátlan, mert aki nem akarja széttolni a kocsiját és a szerencséjét egy fránya lámpára bízni, annak ő miatta most úszott a lehetősége. Elköszöntem tőle és további jó munkát kívántam neki. Nos, az én kis akcióm feltünt az egyik időmérő kollégának és megkérdezte hogy kinevezett etikás vagyok-e? Ugyanis túl sokat szerepelek a csövön és egyáltalán, hogy jövök én ahhoz, hogy ilyeneket merek tenni? Nem értettem a dolgot. Nem sokáig tépelődhettem mert már be is lépett az etikás kolléga és közölte velem, nálunk nincs etikátlan címfelvétel! Ha meg akarom mérni, tegyem, ha nem, hagyjam békén. (és ne szerepeljek már annyit, ne szekírozzam a kollégákat és úgy egyáltalán, duguljak el) az utolsó mondatot nem így mondta, csak ezt jelentette. Bár tudomásul vettem, de érteni nem értem. Időmérő vagyok. Szólhatok a koszos kocsiért, a rendetlen öltözékért, matrica hiányért, stb. Tiltani csak a késést. Ezt tudom. Leírták, beolvasták. De nem hívhatom fel a figyelmet. Nem előzhetek meg bajt. Vagy mérek és borítok vagy csitt. Egyébként ezek után ezerrel visszamentem a tv-hez, indítottam a stoppert és irány a creol. A Nádor-József A. sarkon kifogtam a lámpát. 2.15-el érkeztem. Majd megkerestem a kollégát ( akit megszóltam) és elnézést kértem tőle ha véletlen bántva érezte volna magát majd kibeszéltük az élet dolgait. Én nem szeretek tiltani, ha nem muszáj. Inkább szólok, kérek. Nos, ezek után kicsit át kell gondoljam a mit és hogyant. Köszönöm

csogu 2007.05.19. 06:05:56 / # 182074
Tudod, azon merengtem itt magamban, hogy azért azoknak sem könnyű, akik ezeket a pályázatokat megpróbálják elhozni, megnyerni. Azt eszembe jutott, hogy ebben nincs is olyan nagy nehézség, mivel ez egy sima számháború a taxisok zsebére…szerintem ez nekem is menne:-) Én egy ilyen pályázatot adtam volna be. Fantázia Taxi Alapdíj: 300 Viteldíj:160 várakozás 43 Ft Vidék: alap: 300 Ft viteldíj: 160 Ft várakozási: 43 visszaút: - százalék visszatérítés: 19% (a megnövekedett címmennyiségre való tekintettel gyorsba tagdíjat emelek 2 ezer forinttal) Olyan számot írok, amilyet akarok. Mi gátolna ebben? A taxis ahhoz a céghez megy, ahol sok a cím, a minőség nem lényeg, a tagdíj nagysága nem lényeg, csak ne hallgasson az urh. Mondja valaki, ha nem így van…főleg 6x6-os mondja ezt a havi 64 ezres eséllyel:-)
Duna TV 2007.05.18. 13:57:11 / # 182066
Duna TV felolvasólapok: Taxi 2000 Alapdíj: 300 Viteldíj:180 várakozás 43 Ft Vidék: alap: 300 Ft viteldíj: 120 Ft várakozási: 43 visszaút: - százalék visszatérítés: 17% 6X6 Taxi alap: 300 viteldíj: 182 Ft várakozási idő: 45 Ft Vidék: alap: 300 Ft Viteldíj: 146 Ft várakozás: 36 Ft visszaút: 146 Ft százalék: 15% Rádió Taxi alapdíj: 300 Ft Viteldíj: 184 Ft Várakozási 46 Ft Vidék alap: 300 Ft Viteldíj: 92 Ft Várakozás: 46 ft Visszaút: 92 Ft százalék: 15% Úgy néz ki, hogy a 6X6 taxi a nyertese a közbeszerzésnek, és mint a számokból kiderül, órát kell állítania.

muci 2007.05.18. 13:35:55 / # 182065
"Vagy Te már annyira öreg , hogy be tudd vallani magadnak ha valamit rosszúl tettél "
Oldalszám: 934