Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
forest95 2007.06.27. 19:41:23 / # 182661
Szia Góré! Nem az én véleményem adott okot, hanem az eddigi kritikákra tett reakciók, amik évek óta ebbe az irányba sodorták a dolgokat. Mindenkinek lehet véleménye, de a tálalás nem mindegy. A kolléga véleményét is el kell fogadni, esetleg meg lehet vele beszélni, hogy adott esetben kicsit árnyaltabban fogalmazzon. A lényeget érteni fogjuk és senki lelkivilágát nem fogja megsérteni.
HáziPálesz 2007.06.27. 19:20:46 / # 182660
Antika! Beszélgetni csak őszintén érdemes, és ez itt lehetetlen. A Forestnek pedig teljesen igaza van. Az építő jellegű kritikából le kéne vonni a következtetéseket. góré! Pont neked nem nem kéne felhánytorgatni apró helyesírási hibákat. Érdekes lenne ha összemérnénk az eddigi írásaitok helyességét:-)))

rtkiller 2007.06.27. 19:17:02 / # 182659
A te neved nem érdemli meg a nagy h-t!!!!!!!!
góré001 2007.06.27. 19:08:53 / # 182658
Nos ennyire egyszerű pár óra és eljönnek a beteg rosszindulatú emberek és vége a szakmázásnak! Nos Forest ezt gondold végig! Erre a véleményed adott okot és persze ehez vágjak jópofát sőt tanuljak belöle stb. nem sok tiszteletet kérek de ha leírod a nevemet próbáld nagy H- val tudod ahogyan elsőben tanítják!
kritikus 2007.06.27. 17:52:22 / # 182657
Méghogy válogassanak azok között akik felvételre jelentkeznek? A horváth úgy örül egy-egy jelentkezőnek,mint egy falat kenyérnek.Nincs abban a helyzetben,hogy válogasson,úgy el van adósodva.

forest95 2007.06.27. 15:40:14 / # 182679
A RT-vel véleményem szerint az egyik legnagyobb baj az, hogy a taxisok között nincs eszmei értéke a cégnek és ezért nem is becsülik. És amíg meguk a taxisok nem becsülik addig ezt az utasoktól, a szolgáltatást igénybe vevőktől sem várhatjuk el. Értem ezalatt azt, hogy ehhez a céghez gyakorlatilag bárki bármikor jöhet, szinte válogatás nélkül ingyen fel van véve mindenki. Ezen változtatni kéne, hogy ne mi legyünk az utolsó menedék. Igen is komolyabb humán és reál feltételekhez kellene kötni a bekerülési lehetőséget, hogy akár minden buktatójával együtt is érdemes legyen itt dolgozni. Aztán, ha maguk a taxisok között újra rendes becsülete lesz a cégnek, a megrendelők is nagyobb érdeklődést fognak mutatni az irányunkba és még könnyebben lehet majd válogatni a "munkaerőpiacon". Erre, amit írtam példák is vannak Bp-en. Egy céget nem csak az anyagi, hanem az eszmei értéke, becsülete is fémjelez.

forest95 2007.06.27. 15:17:15 / # 182656
Helló mindenki! Góré! Az, hogy a névtelenek sunnyogók serege elront mindent, az az én meglátásom szerint egy folyamat része. Mégpedig annak a folyamatnak a része, hogy a pozicióban ülő emberekről megfogalmazott negatív kritika nem azt váltja ki az emberekből amit kéne. A negatív kritikát szinte mindenki támadásnak veszi, pedig nem biztos, hogy az. Meg kéne tanulni élni a negatív kritika pozitív hatásaival is. Ez érvényes mindenkire, de vezetőkre vagy poziciót betöltőkre fokozottan igaz. Én az elmúlt 11 évben mióta ennél a cégnél fizetek tagdíjat még egyszer sem hallottam senkitől, hogy negatív kritika esetén azt mondta volna, hogy igazad, igazatok van, átgondolom ezt a dolgot és megpróbálok változtatni rajta. Azt viszont már tapasztaltam, hogy egy ilyen negatív kritika után a megfogalmazót rebellis lázítónak, közösségellenesnek neveztek. Nyilván, ha a cégnél minden rendben menne és minden teljesen 100%-os lenne, nem kéne semmiről beszélgetni, mert csupa megelégedett ember lenne csak. Ha ilyen beszélgetésekre sor kerül, akkor elsősorban a negatívumok kerülnek terítékre. Ezeket meg kell tanulni elfogadni, meg kell tanulni meglátni a bennük rejlő pozitív előrelépési lehetőségeket. A szemléletet kéne elsősorban megváltoztatni ebbe az irányba. Amíg ez nem lesz, addig minden ilyen beszélgetés csak feszültséget generál az érintettekben és csak negatív hatása lesz. Remélem a 600-as Tamás is érti amit mondani akarok és a néhány oldallal ezelőtt általam leírtakra ezt megpróbálja érvényesíteni. Ezeknek a beszélgetéseknek nem az kell, hogy a céljuk legyen, hogy meggyőzzük egymást a saját kizárólagos igazunkról, hanem az, hogy mindenki elgondolkodjon az elhangzottakon és megpróbálja a pozitív dolgokat kiszűrni és esetleg ennek függvényében változtatni bizonyos esetekben. Addig amíg a céget fémjelző embereket ért ilyen olyan kritika nem ezt a hatást váltja ki, addig szerintem nem fogunk előre jutni soha, és nagyon kevesen fogják a nevüket, arcukat felvállalni.

góré001 2007.06.27. 13:28:05 / # 182678
Tudomásúl véve! Egyetelen megjegyzéssel könnyebb lett volna azt betartani amiről beszéltem mint inkább megfutamodni a nehézségek elöl! magadnak csináltad és te önmagad nem viseled el a következményeit! Sok sikert máshol!
Apuka 2007.06.27. 12:47:40 / # 182676
Szia, Pali! Mint már a 600-as Tominak is írtam, semmit sem tudtok a munkámról! Nem is Rátok tartozik. Az, hogy a másik munkám mellett erre is jut- jutott időm, neked kellett volna a legjobban örülni. Mert az a napi 4-7 óra és a havi 2-300 közötti cím mennyiség munkát takart. Mazsolázás nélküli kőkemény munkát! De ezt a diszpécsereid jobban tudják. A lényeg, mindegy hogy hol és mit csinálok Fő állásban addig, amíg itt becsülettel fizetek és dolgozok!! A "sértő" stilusomról meg annyit, hogy azok kifogásolták akkikel semmilyen kontaktusom sem volt. Az egyik ilyen kolléga, aki tüzet csinált az urh-n velem szemben, az a telefonban - miután felhívtam - a vállam veregette. A kétszínű emberekkel nem tudok mit kezdeni. És mivel én választhatom meg, hogy hova viszem a tagdíjam és a tudásom, ezért oda megyek ahol ezt szivesen veszik és megköszönik! Utószóként még annyit: Sem rád, Sem a 600-as Tomira És senki másra sem haragszom itt a cégnél. Tisztelettel Zsolt 128
cbtaxi 2007.06.27. 12:36:55 / # 182674
Én a "kereszteapaságot" természetesen nem szó szerint értettem. Sőt,le sem írtam ilyet! Írhattam volna montague-t és capulet-et. A lényeg ugyanaz.Ha a "családfők" marják is egymást,mi itt az utcán - remélem -nem fogjuk! PS: Jut eszembe! Ez a Rómeó és Júlia utalás a családokra,se jó. Ugyanis abban a békét az hozta el,hogy meghal vki minkét családból . Remélem és hiszem,hogy az életben nem ez lesz az ára a békének! Jövőre Veletek is,ugyanott! Üdv!
csogu 2007.06.27. 12:34:30 / # 182673
Tomi, már ne haragudj, hogy belepofi, de egy dolgot elfelejtesz Antival kapcsolatban, hogy Ő miért is más, mint mi többiek. (ha természetesen magam is MÉG közéjük sorolom, hiszen aki valaha is a legjobban védte a Rádió Taxi becsületét az én vagyok! Előre elnézést mindenkitől, akit esetleg ezzel megsértek, de én így érzem. Antinak van becsülete, van szavahihetősége!!! Van erkölcsi alapja meg és -elítélni bizonyos dolgokat és embereket!!! Ráadásul az agya nem csak akkor fog, ha kivesszük a koponyájából és egy lapra írunk vele:-)12 éve ismerem Antit, ezalapján véleményeztem. Na nem magyarázok bele..mentem tanulni:-)
Apuka 2007.06.27. 12:22:15 / # 182672
Szia, Tomi! Nem tudok róla, hogy mi barátok lennénk! Bár sosem volt rólad sem pozitív, sem negatív véleményem de mostanában kezdtem az utobbi felé hajlani. Még viccből se írd vagy mondd, hogy "barát" ugyanis ha nekem mint embernek, mint taxisnak valami problémám akad és nálad keresem a megoldást mint embernél, mint a Rádió taxi etikásánál és te kijelented, hogy nem vagy kíváncsi rám és nem vagy hajlandó szóba állni velem, akkor ennek a szónak kicsit furcsa a jelentése! Még akkor is ha kicsit irónikus a hangvételed. A " viszont sokan tudjuk.." megjegyzésedhez csak annyit, te semmit sem tudsz! Fogalmad sincs arról, hogy én hol, mit, kikkel és mennyit dolgozom. De jobb is így...
góré001 2007.06.27. 12:14:24 / # 182671
Én semmi fajta " keresztapaságban " nem vagyok vagy voltam benne! Sőt én mindíg védtem mindenkivel szemben akikkel együtt rántottam csízmát! Tudod ez amolyan magammal hozott " Betyárbecsület"! Ők így gondolják léelkük rajta! Én teszem a saját dolgomat ! Igen valószínűleg együtt jobban érzenénk magunkat sőt meg is érdemelnénk egymást ,de ez nem rajtam múlik soha sem rajtam múlt! Évekig én tartottam össze a vezetői grémiumot most Ők csinálják belölem belölünk meg nem kérnek! Hát ez van! Azért jól esnek a kedves szavaid! Így is lehet!
Apuka 2007.06.27. 12:10:26 / # 182670
Mielőtt bárki, bármit is félre értene: - NEM KÜLDTEL EL, NEM RUGTAK KI ÉS NEM TETT SENKI SEMMI ERRE UTATALÓ DOLGOT!!! Teljesen önszántamból hoztam meg a döntést. Bákivel szívesesen beszélek erről de szigorúan csak személyesen mert az okok NEM a közre tartoznak. / mint tudjuk, nem csak Rádiósok olvassák ezt a fórumot/ 128
cbtaxi 2007.06.27. 12:01:27 / # 182669
"Mi egyedűli módon kiközösítettek vagyunk !" Kemény szavak.Lehet,én nem látok bele a "nagyok" kártyáiba de az az érzésem,hogy olyanok vagytok Ti -cégvezetők - mint egy rossz maffia filmben a családfők. Egymás "vérét kívánjátok", közben meg a "családtagok" - a taxisok - jó barátságban vannak egymással. ( persze vannak kivételek,de az inkább emberi ellentétek és nem céges) Nincs ötletem,javaslatom,hogyan változhatna ez meg. Ez a Ti dolgotok. De azt tudom,ha jövőre a Rádiósok is eljönnének családjaikkal együtt,csak még jobb lenne a buli!
góré001 2007.06.27. 11:47:52 / # 182668
Szia! Tudod oda ahol nem szívesen látnak az ember nem is szívesen megy el! Mi egyedűli módon kiközösítettek vagyunk ! Egymás között lopkodhatnak , alá fölé igérgethetnek elhozhatnak csábos ajánlatokkal cégeket , szállodákat , embereket - ezért maguk között nincs kitíltás de mi elhoztuk a TV-t szabályosan az árunkkal és minket kiközösítettek! Nos nem sértödök csak tartom nem szeretnék sehol sem " nem szeretett, nem szívesen látott vendég lenn!" Én minden évben eddig részt vettem!
cbtaxi 2007.06.27. 11:29:51 / # 182667
Üdv góré001! A vasárnapi Taxisnapon a Rádió nem igazán képviselete magát. Van ennek vmi oka?
góré001 2007.06.27. 11:27:01 / # 182666
Rajtam soha sem múlt - múlik! De majd jön a névtelenek sunnyogó serege és elront mindent ami még jó is lehet! Abban jelenleg jobban hiszek , hogy a magáért a cégért tenni akaro taxisok bejönnek és BESZÉLGETNEK!!- abból még sok sok jó is kijöhet - több szem többet ... több fül többet ... több száj többet... elv alapján!
antika 2007.06.27. 11:18:29 / # 182665
Szia Góré,jó reggelt ! Neked is köszönöm a hozzá/m/szólásodat. Abszolút megértelek,de azért remélem idővel inkább támogatni fogod a "tiszteletre méltó fáradozásaimat",nem pedig "sajnálni". A múltkor a megbeszélésen,amikor már mindenki elment,és csak négyen maradtunk,akkor azt mondtam Neked,hogy ne olvasgasd ezt a topikot,mert ez már nem arról szól,amiért létrehoztad,és szét fog robbani tőle a fejed,inkább beszélgess velünk. Ezt most visszavonnám,kérlek,hogy olvasgasd is,és beszélgess is velünk! Továbbá azt se felejtsd el,hogy a moderátori szerepet tulajdonkáppen Rád ruházta a szerkesztőség,így néha talán élned kellene a lehetőséggel... Kellemes napot!
antika 2007.06.27. 11:07:29 / # 182655
Szia Tamás ! Hiszek Neked,bár ember és ember,illetve próbálkozás és próbálkozás között is van különbség. Ráadásul a megoldást sem itt várom,csak reménykedem abban,hogy elindíthatunk egy változást,a jó irányba.Amíg létre nem jön a következő -eredményesebb- beszélgetés,addig is megpróbálhatnánk ezen a felületen kommunikálni,és másokat is rávenni erre. Több szem többet lát alapon,talán ha sokan csatlakoznának,akkor nagyobb az esély,hogy több hasznos hozzászólás születne,több nézőpontból. Kellemes napot !
Oldalszám: 934