Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2007.06.28. 07:24:56 / # 182697
Ott hibáztok, hogy a munkahelyeteken akartok olyan hangulatot, aminek otthon kell lennie…szerintem.
Apuka 2007.06.28. 07:22:46 / # 182696
Szia, nemkar! "Na így járt Apuka. Megmételyezték körötte a levegőt, és más választása nem maradt" Mielött nagyon belebonyolódnátok, szeretnék egy bizonyos félre értést tisztázni! Igaz, hogy a Tomival volt egy kis afférom de sem ő, sem Pali és senki más a cégtől nem mételyezte meg a levegőt körülöttem. Nem is szállt rám sem ő sem senki más! Az ok roppant prózai: Nem éreztem, hogy ez egy nagy család, ahol közös az öröm és az üröm is, és ha probléma van akkor azt is közösen lehet orvosolni is. (A szüleim két, nagyon fontos dolgot tanítottak meg nekem. Sose hazudj és ha valamit kimondasz azt ne változtasd meg 5 percenként.) Én is ugyan olyan hévvel lendültem neki a topicnak mint Antika ( Apuka- 4807-es hozzászólás) és bátorítást is kaptam ( Góré001- 4811-es hozzászólás) De azután valamitől (vagy valakitől?) megváltozott a vélemény odafenn velem szemben. Nos ekkor gondolkoztam el, hogy miért is erőlködöm.
csogu 2007.06.28. 07:16:17 / # 182695
A tulajdonosi kört nem lehetne leváltani, hiszen az adott. De (ha nem is 4 évente( 2 évente szerintem az egész etikai bizottságot újra kellene választani. Viszont itt ez egyszer már le lett zongorázva és a Pali azt írta, hogy nálatok ez így van. A taxisok választják meg az etikásokat, hiszen a véleményezésükkel vagy elfogadják munkájukat, vagy ellenvetésükkel, nemtetszésüknek adnak hangot és akkor ő úgy reagálja ezt le. Inzert Nekem is rosszalkodik most a szekér:-( Apuka Melyik céghez mész? Milyen kocsid van most? Láttalak nem olyan rég, de már nem emlékszem.
törölt felh. 2007.06.28. 07:05:43 / # 182686
én még egyszer szólok az antinak, hogy dobjon már fel valamit, hogy eldőljön végre kinek van igaza de ha ezt nem teszi meg akkor soha nem fog kiderülni mire tudjuk felhasználni ezt a korlátlan lehetőséggel rendelkező felületet a kocsi színe az olyan szép akinek tetszik de most már talán a turbóját is megjavítják a héten és akkor újra tudom majd használni

Bao, a FŐNÖK! 2007.06.28. 06:32:25 / # 182675
Mi lenne ,ha 4 évente a cégeknél is választások lennének?

csogu 2007.06.28. 06:27:19 / # 182694
:-DDDDDD Látod, mindig fáziskésésben vannak:-))
Bao, a FŐNÖK! 2007.06.28. 06:26:18 / # 182693
Tavaly tavasszal kellett volna ébredeznie a népnek...
csogu 2007.06.28. 06:19:27 / # 182692
Esküszöm, alig merek hinni a szememnek. Ébredezik a „nép”. Különben én nagyon várom,hogy Antika (aki a szememben egy öregmotoros mára már), előrukkoljon az ötleteivel, javaslataival, lehetséges megoldásaival. Valami utolsó remény arra nézve, hogy foresttel karöltve itt egy értelmes eszmecserére kerüljön sor. Azt ki tudja, lehet Apuka is beszáll majd, és még az a jó pár ember, aki olvassa a topikot, csak nem mer reagálni, mert eddig (ahogy Indi is írta), aki hangot adott a véleményének, aki felvállalta magát, annak sürgősen távozhatnékja támadt. Úgy látszik ez ott valamilyen vírus ez:-)))) Inzert, nagyon szép a kocsid színe! De gondolom kényes egy szín ez is. Nekem sötétzöld, de a legkisebb por is azonnal meglátszik rajta:-(

törölt felh. 2007.06.28. 05:34:37 / # 182690
itt nekem nem az a bajom, hogy a rendszer változik vagy sem hanem az a bajom, hogy már aki hangot ad a véleményének azt kikezdik.
nemkar 2007.06.28. 05:09:52 / # 182689
És, ha a véleményrd elmondtad, akkor a rendszer változott?
törölt felh. 2007.06.28. 05:05:57 / # 182688
tudom, hogy nem nekem írtad de kivételesen hozzászólok. azért a két dolog között oriási az eltérés. pont fordítva van a dolog 1950-ben volt az az időszak, hogy megmondták azt amit lehet és erőből megtiltották azt amit akkor ők nem akartak engedni de most 2007-ben igen is mindenki elmondhatja a véleményét és ezért semmilyen féle fajta sérelem nem érheti. az, hogy kinek mi a véleménye az teljesen másodlagos dolog azt ha akarják megfogadják ha nem akarják nem fogadják meg de elmondani igen is szabad sőt szerintem is fontos.
indi50 2007.06.28. 04:09:31 / # 182685
Nekem is az jutott eszembe, amit az szvsz részben leírtál. Miért van az, hogy ha valaki elkezd a cég ügyeiről beszélni, az vagy eltünik, vagy kilép? Minek van akkor a topic? Javaslom, hogy írjátok át a topic címét erre: A Rádió Taxi-ról, jót, vagy semmit. A penge2 majd életben tartja.:) Góré, az, hogy Te megsértődsz, azt még megértem. Tied a cég, bár többször volt utalás másra, de én ezt nem tudhatom. De, Hmmm... szerepével nem vagyok tisztában. Felvilágosítana valaki?

nemkar 2007.06.28. 03:13:25 / # 182687
forest95! Úgy látom, Te értelmes ember vagy, így meg fogod érteni, amit írok. 5264-es beírásodra, következően gondolkodjál el: Mi történne akkor, ha egy cég úgy működne, ahogy mindenki akarja? Mindenki gondol vmt, és az másnap tv. lenne? Mi lenne akkor? Szerinted egy vezető multicégnél, ha a WC tisztító egy javaslattal áll elő a cég irányításával kapcsolatban, akkor másnap meg fog változni a cég működése? Ugye, hogy nem. Mi lenne, ha 400 ember, 400 féle képpen akarna irányítani, egy vállalkozást? Maradjunk kettőnknél. Nálam zöld, Nálad piros. Pali meg hülyét kap. Nem tudom érted-e. Akinél a pénz van, az diktál. Az Ő pénze, úgy kockáztatja, ahogy akarja. Alulról jövő kritika, ugyan kit érdekel? A kutyák ugatása, sem hallatszik az égig. Miért pont a Tied jutna el odáig? Ha egy kenyeret megszelsz, mennyi morzsa hullik le róla? És ezeket össze tudod rakni? Ugye, hogy nem? A morzsákkal ki törődik? Senki. Na így járt Apuka. Megmételyezték körötte a levegőt, és más választása nem maradt. Önszántából lépett ki, mert tudta nagyon jól, hogy csak az első hibájára várnak, és akkor kirúgják. Széllel szemben…? 2007-t írunk, nem 1950-et. Akkor lehetett alulról fölemelni embereket, és 90%-uk nem vált be. Miből gondolod, hogy ma ez sikerülne? Végeredményben, tejes mértékben igaza van Palinak, mert nem Ti diktáltok. Övé a pénz, a hatalom, és nem kell tudomásul vennie, a Te kifogásaidat. 5265-ös hozzászólásodban írod, hogy mindenkit válogatás nélkül felvesznek. Na most, akkor, se Apukát, se Téged nem fognak siratni. Lesz is, jut is épp elég tagdíjfizető, aki pótolni fogja a hiányotokat. Szvsz, Te is Apuka sorsára fogsz jutni, ha nem törődsz bele a megváltoztatatlanságba.
forest95 2007.06.28. 02:54:10 / # 182684
Az Antika megfogalmazása szerint kommunikálni kéne egymással. Ez számomra nem azt jelenti, hogy valaki mond valamit és a másik fél bólogat. A nézeteinket el kell mondani és meg kell hallgatni a másikat is, mert akár igaza lehet neki is iskolai végzetségre való tekintet nélkül. A bólogatásra kitalálták a kiskutyát a hátsó ablakba. A kummunikálás az teljesen más.

forest95 2007.06.28. 02:47:10 / # 182683
A Tamással kapcsolatos nézeteltérésemről írtakat visszaolvastam és egyáltalán nem érzem úgy, hogy meghurcoltam, vagy kiszolgáltatott helyzetbe hoztam volna őt. Megfogalmaztam egy kritikát, amiből ő vagy levonja a konzekvenciát, vagy nem. Ha igen, akkor igen, ha nem az sem baj. Ez már rá tartozik, de a véleményemen ez nem változtat.

forest95 2007.06.28. 02:33:20 / # 182682
Hát Góré nem tudom melyik topikot olvastad, amelyik azt a hatást váltotta ki belőled amit a telefonban mondtál. Ezen a topikon egy hozzászólás kivételével senki nem nem szólt hozzá eddig olyan módon, mint amit említettél. Csak normális, emberi hangú, a céget nem lejárató, építő jellegű hozzászólást olvastam az Antika vita, vagy beszélgetést indító írása után. Kíváncsian várom a továbbiakat.

tomajer 2007.06.27. 23:37:03 / # 182681
Mindenkit hívtak. Taxisnap volt.
hobbytaxis 2007.06.27. 20:48:14 / # 182680
Biztos nem hívták. Ahová meg nem hívják az embert, oda minek menjen?
tomajer 2007.06.27. 20:33:22 / # 182663
Én a tavalyi képeken sem talállak:-( Pedig szerintem is jó alkalom lett volna egy pörkölt és egy sör mellett eldumálgatni. Volt alkoholmentes ser is:-)

hobbytaxis 2007.06.27. 20:09:41 / # 182662
Ugyan Góré! Nincs miért magyarázkodnod, védekezned. Ne foglalkozz a rosszindulatú keverőgépekkel. Nem is rádiósok. Irigyek, mert most nálunk megy jól. Ennél szarabbul sose menjen. Én ma is 14 kanyart csináltam. 2 reptes, 4 szálloda, megvan a terv, a többi nem számít. Te csak melózz, hogy nekünk is legyen melónk.
Oldalszám: 934