Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
indi50 2007.07.03. 12:47:19 / # 182865
Páros? Nem öreg emberek vagyunk.:) Most nem nagyon van időnk,ill. ez így nem igaz, mert 14-től 16-ig szoktunk játszani 40 fokban is, ebbe nem akarlak belekényszeríteni:), szeptemberben sort keríthetünk rá. Ha gondolod és van kedvetek, lejöhetnétek ide hozzánk, de sajnos tényleg csak a szezon végén, megbeszélem a pályán és akkor játszhatunk. Ha lehetséges, hétköznap. Üsse kő, kaja , pia az enyém! A Rádió Taxisoktól csak korlátozott számban fogadunk el jelentkezést(nem azért dolgozom egész nyáron, hogy megegyétek és megigyátok a bevételt.):)

forest95 2007.07.03. 12:45:07 / # 182807
Szeva druszám! De kinek kivel, mikor és mivel kéne egyetérteni? Milyen sanszot kaptunk a Paliék részéről? Kiket takar ez a "Paliék"? Ezeket a dolgokat nem ártana tisztázni.

r069 2007.07.03. 12:39:33 / # 182879
Én ezt soha sem tagadtam hogy egy csapatban sem éreztem olyan jól magam mint a Rádiónál.A kilépésemnek csak anyagi vonzata volt.
góré001 2007.07.03. 12:37:01 / # 182864
Még valamit soha sem töröltettem a velem foglakozó " igazságos" beírásokat csak a személyeskedő a dúrva és ajó izlést sértő dolgokat! Ha valakinek az a jó , hogy szegény halott anyámat hívja prostinak - hát a stílus maga az ember!

góré001 2007.07.03. 12:34:53 / # 182806
Ezzel is egyet értek azzal a kitétellel , hogy bevallottan vagy sem de neked is híányzunk!!

góré001 2007.07.03. 12:33:13 / # 182878
Szia elfogadom a kihívást pénteken Siófokon jelöld meg az időt a partnerodat és mehet a páros!!
r069 2007.07.03. 12:32:45 / # 182863
Szia Imi!Amikor elindult ez a lap és a Pali elinditotta a topicot ezzel szerintem vállalta hogy olyanok is fognak irni akiket nem szeret sőt az ezzel járó negativ kritikát is.Az internet mindenkié,ezáltal se te se más nem szabályozhatja hogy ki ir és ki olvas itt.Szerintem.Az utolag nagyon okos emberekről tán annyit hogy akik most elmentek már megszokták hogy sok év alatt itt hogy müködnek a dolgok és rácsodálkoztak hogy máshol meg hogy müködik.Ne érts félre nem azt mondom jobban csak azt hogy máshogy!A kibices dologgal kapcsolatban meg igazad van,meg kell tanulni szelektálni,és csak a hasznos dolgokra odafigyelni.Talán igy lehetséges lenne változtatni valamin ha kell.
góré001 2007.07.03. 12:32:01 / # 182805
Egyetértek vele!

góré001 2007.07.03. 12:30:04 / # 182877
Nos nem akartam bele bonyolódni de nem bírom ki sajnos , bár senki nem akarok megsérteni! Csogu! Többedszer írom most is megteszem érdekes de Neked szívügyed a Rádiotaxival foglalkozni néha erössen negatív néha pikirt néha lázító néha lekicsinylő modozatban! Úgyan ezt mintha a Főtaxi topikján nem tennéd! Soha a Főnöködről ott nem írtál sem pró sem kontra! Ott tán tartanod kell ettől attól belém a cégembe egyes személyekbe ha belerúgsz belemarsz persze szigorúan az igazságosság elve alapján nem történik semmi csak elő varázsolódnak a tizedesek partizánok és a veled egy kórusba bologatók! nem baj megszoktam megszoktuk , sőt ha valaki ellen mer mondani mindenkinél mindent jobban tudó stílusodnak akkor az is megkapja a magáét csak úgy barátin! Nos nem kirúgva lettél hanem magadtól mentél el onnan ahol sok, sok nagy és megéri kiváltságokat élveztél mint a többi 400 -taxis! nekem ezekre sajnos kézzelfogható bizonyítékaim vannak! Nem azért mert Te írtál és még csak azért sem mert félnék tőle hanem azért mert jó embernek tudtalak segíthettem hát segítettem és kész! A mai énednek ezt bízton nem tenném meg mert nem hálát vár valaki az önzetlenségért de legalább némi lojalítást , de semmi képpen sem felejtést! Nos az etikásságod igen én találtalak ki nehéz volt hiszen az autod az öltözködésed azért nem volt 100-as de hátha! Nos amikor kitelt mert a taxisok az új bizottságot nem fogadták el akor 4-belöle rögtön vagy nem sokkal utána kiléptetek! Vajh miért?? Nos a jelenlegi helyeden is ha jól tudom különböző kiváltságokért tevékenykedsz mert neked másképp nem megy! Azzal hálálod ide írogatsz keményed oda meg hallgatsz szintén keményen! Csak azért hogy tudd az ünnepi tarifához neked soha semmi közöd nem volt azt én mindíg engedtem sőt én találtam ki sőt talán volt olyan év is hogy egyedűl én alkalmaztam! Ezzel tehát te ne kérkedj! Azt Te mint etikás nem tudod jobbá tenni mert csak akkor teszel mint etikás a taxisnak jót ha elnézel neki , nekik ezt -azt! Az pedíg nem jó hanem kíváltság anarhia! Az etikás nem miattam kell hanem az egymással szemben elkövetett stiklik szemétségek és a cég imagesének megörzése miatt! Tehát a taxisokat véded első sorban a texisok ellen! Nos az eddíg a folyós atitüdödre írt válaszok egyike sem üti meg a Te szintedet és még csak köszönő viszonyban sincs az arra adható konkrét válasszal de az IMI is csak egy gyenge próbálkozással érvelt a Tiéd meg nos olyan Csogus ! Ezek csak veled történnek meg mint az is állandóan , hogy Te olyan utasokat fogsz ki állandóan akik szemlesűtve fizetik ki ezt a sanyargatott tarifát! Hát jó de ezt ezeket kevesen kajolják már neked mint ahogyan látod kevesen is írogatnak főleg nem újak! Na mindegy ez úgyis nálad majd másképp jön le és elő kapod írói "szükségetérzekeimet" és majd jól oda mondasz - ez sem baj Csak a céget hagyd a benne dolgozókat mert senki de senki nem kért fel fogadatlan prókátornak! Most egy kicsit hagyd , hgy olyanok osszák itt az észt ai itt dolgoznak , itt is akarnak és maguk és a köz érdekben tennének ezért valamit Neked meg megmarad a nagy és állandó ön sajnáltatás a nagy lózungok és hát természetesen a FŐTAXI mint saját terület! Ha bele bonyolódsz is nem leszek jelen tehát mint eddig is Tied a Tietek a pálya! Megint egy pár hónapra eltünök élvezkedj ! Nekem nem könnyet csalsz a szemembe hanem kételyeket a lelkembe de ez egy más kérdés! Megpróbáljuk majd csak valahogyan nélküled is ezt a céget a benne lévő EMBEREKKEL, jól elírányítani a következő 20-évre!
indi50 2007.07.03. 12:29:14 / # 182862
Már készülök.:)

indi50 2007.07.03. 12:23:58 / # 182804
Én szívesen teniszezem a Palival.:)

indi50 2007.07.03. 12:20:04 / # 182876
Szevasz szega! Akkor kinek szól?/.../ami a közre tartozhat/". Én is taxis vagyok, nem akarom megváltani a világot,nem akarom a Rádió Taxi belső ügyeit én intézni, de azért az információk érdekelnek. A Palinak meg szíve-joga azt töröltetni, ami nem idevaló.
szega 2007.07.03. 12:00:32 / # 182859
Ricsi! Ezt a tenisz dolgot nem rám értetted ugye? Mert kikérem magadnak. Részemrôl legkomolyabb sport tevékenység : vasárnap délután megnézem a F-1 közvetítést. Maradva a sportnál a Koko egész pályafutását hmmm tette tönkre ahogyan abba hagyta. Megintcsak lehet: én látom rosszul.

szega 2007.07.03. 11:51:17 / # 182803
Akkor nem neked szól.Miért veszed mégis magadra? Üdvözöllek!

szega 2007.07.03. 11:45:57 / # 182875
Szegasztok Drága kollégáim és azok is akik nem! Sajnos nincs itt Antika, hogy elmondja /leirja/:nem azért csôdített ide bennünket,hogy ki-ki elmondja hogyan szállt szembe a csúf gonosz hoki-pokival, hanem azért, hogy most /félre téve a vélt vagy valós sérelmeket/ próbáljunk meg együtt gondolkodni /tudom sokak számára az utolsó szó értelmezhetetlen/. Próbáljuk meg hátha egyet is tudunk érteni, mert most igen messzire kerültünk Antika eredeti elképzelésétôl. Az vajon feltunt már valakinek,hogy az oszd meg és uralkodj elv alapján irányítanak /irányíthatnak/ bennünket a legkönnyebben /országosan is/. Most kaptunk egy sanszot/?/ a Paliék részérôl, /illzióim nincsenek/ próbáljunk meg élni vele. A kibiceket kérem, hogy majd utólag mondják meg, hogy megmondták. Köszönöm.
Kovács Zoltán 2007.07.03. 10:34:56 / # 182861
Én nem vagyok olyan ügyes mint a Marci, ezért képet sem tudok felrakni ide magamról, azért még lehet tudni hogy kit is takar a "fikanikknevem" A "farbával" pedig én már előjöttem, a válasz annyi volt, hogy HÜLYE VAGYOK, meg egy másik nagytudású kioktatott olyan dolgokról amiről neki legalább 10 éve fogalma sincs. A harmadig pedig nagyjából parajonás őrültnek titulált! Szakmai választ senkitől sem kaptam! Igaz nem is taxisok ezek az emberek, hanem fuvarszervezők. Talán túl sokat vártam tőlük. Vagy talán a 600-nak volt igaza, amikor azt mondta, "sok ezeknek ez egyszerre"!
csogu 2007.07.03. 07:36:24 / # 182874
A balesetest? Na igen, ez is a munkánkkal jár, bár igyekszünk nem gondolni erre, amikor beülünk az autóba. Én rémálmom a gyerekgázolás:-(((
törölt felh. 2007.07.03. 07:34:15 / # 182800
igen azt hiszem emlékszem de miután most néztem a másik topikot nem tudok erre vicceset válaszolni

csogu 2007.07.03. 07:26:53 / # 182873
Marci, emlékszel arra, hogy milyen lelkesedéssel és milyen elszántsággal akartam átverni a többieken az ünnepi tarifát, amikor villámetikás voltam?? Azt sem magam miatt szerettem volna, hanem azokért a taxisokért, akik másként nem tudják megoldani, hogy ünnepekkor kicsivel többet érjen a munkájuk. Igaz, ez még költözés előtt volt, aminél könnyebb mint most megtudtam nincs, bár lehet, ha én is a nehezebb részét választom, akkor nem ütközök annyit a Palival és a mai napig vígan járhatnék mondjuk vele teniszezni, de az is lehet, hogy még fizetést is kaphatnék, de mit tegyek, nekem akkor az volt a fontos, hiszen az utcán azt ígértem, hogy én azért vállalom az etikásságot, hogy azoknak, akik kint robotolnak, kicsivel jobb lehessen. Remélem könnyet csaltam a szemedbe!:-))))
törölt felh. 2007.07.03. 07:09:06 / # 182872
Óriási csavarokat tudsz belevinni a témába:) Nekem kicsit gyanús ez a barátokkal való törődés. Manapság ez már nem annyira divatos dolog persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez nem így van. Minden előfordulhat.
Oldalszám: 934