Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
szega 2007.07.04. 11:26:31 / # 182897
Szegasztok! Megtudtam, hogy Antika elutazott. Sajna nem elég messzire, úgyhogy: haza jön. Mindenesetre, kedves volt tôle, hogy elköszönt.

cbtaxi 2007.07.04. 11:26:07 / # 182896
Noooormááális ?????? Én itt "születtem" !!
r069 2007.07.04. 11:08:31 / # 182898
Hali Imi!Teljesen igazad van a semmiről nagyon sokat tudunk beszélni.A hozzászolásokra szerintem az a magyarázat hogy mindenki máshogy éli meg a vele történteket és mikor ideges az ember nem mindig higgadtan nyugodtan tud fogalmazni.Azért ebben a cégben történt már egy-két fura dolog az idők folyamán ami sok sok ember által egyszerüen érthetetlen.Na most mikor ez veled történik meg és egyszerüen azt a magyarázatot kapod hogy azért mert csak,akkor nem biztos hogy nyugodtan tárgyilagosan tudsz fogalmazni.Sokan tényleg nem merik vállalni a nevüket nehogy valami kellemetlenség érje őket.Na ilyenkor van az hogy itt regisztrál valami álnéven és kiönti magábol a keserüséget.A csatin nyomkodokat megvallom én sem értem hisz nem őket szivatja hanem minket meg a disziket.Ha én szeretnék bosszut állni valakin biztos nem ezt a megoldást választanám. Antika tényleg eltünt valahol.Látod ebben viszont igaza lehet a Palinak:Feltünik egy ember azt kiálltja:Csináljunk valamit!!!!Amikor meg azt kérdezik tőle :Jó de mire is gondolsz?Na ekkor már nincs mit mondania.Szarul hangzik de ez az igazság.
indi50 2007.07.04. 00:36:33 / # 182894
Ám legyen, ezzel a tudással jöhetsz, csak nagyon figyeld a Wimbledoni mérkőzéseket.:) Góré! A cbtaxi át akar menni a Rádió Taxi-hoz, hogy erősítse a csapatot.
kibic 2007.07.03. 21:58:16 / # 182893
Tessék??????? :-)
cbtaxi 2007.07.03. 21:21:35 / # 182892
Uff Indi! Mehetek én is? Láttam már teniszütőt és a kutyámnak szoktam dobálni teniszlabdát is. Láthatod,nem áll tőlem távol a játék. És hogy lásd komolyan gondolom, már edzésbe is álltam. Napi 2 órát nézem a TV-ben a Wimbledont. :)
indi50 2007.07.03. 17:59:29 / # 182891
Értem! Értem? Van itt egy lepkefarm, a hátam mögött látszik, odajárok lepkéket fogni. Lepkeháló.:))
csogu 2007.07.03. 14:50:10 / # 182890
PDA-n netezek és 1 kicsit macerás. Nekem meg meghalt a videokártyám és laptopról nyomom, és baromi szokatlan, főleg, hogy nem magyar billentyűzetes a lelkem..:-(
csogu 2007.07.03. 14:48:34 / # 182889
A multkor sem én nem voltam kibékülve a Te verdád dizájnjával. Amennyiben az új arculatotokra gondolsz, nekem azzal kapcsolatban csak egy észrevételem volt: Olyen üres lett a kocsi. Ok, majd szóban, hiszen így akaratlanul is elég könnyen elbeszélünk egymás mellett:-)
szega 2007.07.03. 14:43:31 / # 182888
Csogu ! A multkor sem én nem voltam kibékülve a Te verdád dizájnjával./be szép magyar szó/ Engem a környéken megtalálsz, én márcsak ilyen földhözragadt vagyok. Ha nem vagyok, ott szólj a Csabinak rám csörög. Egyebként szóban talán érthetôbb vagyok, de hogy gyorsabb az biztos. PDA-n netezek és 1 kicsit macerás.
szega 2007.07.03. 14:31:23 / # 182887
Csogu! Te már megint belém akarsz magyarázni olyat amit én nem mondtam. Alábbi hozzászólásaim kizárólag a RT-nál történt kezdeményezéssel kapcsolatosak. Ki vagyok én, hogy beleszóljak más cégek ügyeibe? Egyébként minden taxist kollégámnak tekintek addig, amíg kollégaként viselkedik. Viszont,ha belepiszkít a levesestálba, akkor vessen magára, és ez is független attól:milyen matrica van kocsiján.
csogu 2007.07.03. 14:20:27 / # 182886
Ja, ok!!! Minden el van neked nézve:-) Mivel ismerlek személyesen és párszor váltottunk már egymással egy-két szót, sőt, amikor lehetett anno etikásnak jelentkezni és te is bejöttél utána volt pár perc, amit átdumáltunk, így kicsit megelepődve néztem, hogy mit is irogat ez a Szega gyerek itt:-))) De így már mindent értek, ez a magyarázat rá! Én nem mentem vissza a kezdetekhez, Antikánk bejegyzése óta követem az eseményeket... Na majd egyszer megállok a Széna téren, azt forrócsokizunk egyet:-)...na persze csak akkor, ha nem zavarnak a kockák az autómon:-))
szega 2007.07.03. 14:12:50 / # 182885
Szega Csabi ! Távol áll tôlem, hogy bárkit szabályozzak. Ha figyelmesen elolvasod az irományomat meg is érted. Én nem mentem vissza a kezdetekhez, Antikánk bejegyzése óta követem az eseményeket, de már kezdem úgy érezni tényleg értelmetlen idô pocsékolás mert ugyanott tartunk mint 3 oldallal ezelôtt. Az ötletgazda eltunt, mi pedig itt .....suk a szót a semmirôl. Antika! Új topikot kellet volna nyitnod! Csabi! Tudom, hogy az internet mindenkié, csak furi emberi tulajdonságokra enged következtetni egyik-másik "hozzászólás". Engem a csatornán nyomkodókra emlékeztetnek. Mert ugye haragszik a HP-re 600-ra stb és mit tesz meggátol több száz kollégáját abban, hogy pénzt keressen. Itt és most Antika felvetésére /a Góré álltal nyitott topicon/ próbálunk kommunikálni, hátha sikerül 1-rôl a 2-re lépni. E helyett arról irogatunk,hogy ki, mikor, mit nem csinált. Antika! Tényleg, hol a ....ba vagy? Csabi!Azzal, hogy elmondják az eltávozott kollégák a tapasztalataikat nincsen semmi baj hiszen az okosabbtól nem szégyen tanulni, ill. más kárán hasznos is. Én nem is rájuk utaltam. Remélem legalább Te érted, mit akarok kinyögni.
csogu 2007.07.03. 13:53:50 / # 182883
Szega, az megosztásnak számít-e, hogy ilyen céges, vagy olyan céges? Számodra nem csak taxis létezik? Nem egy a kenyerünk? Hmmm?:-)
csogu 2007.07.03. 13:52:24 / # 182866
Jó reggelt!:-)

forest95 2007.07.03. 13:48:19 / # 182884
Persze mondhatod Góré, hogy mi a fenének evezünk, mikor mehetnénk busszal, vagy fagyiskocsival, vagy bármi mással is a folyó partján. Csakhogy mi szeretjük a kihívásokat, szeretünk evezni is. Csak az nem tetszik nekünk, hogy nem eltakarítod az akadályokat előlünk, hanem egyet kettőt még be is húzol elénk néha. Nemcsak te! Ne érezd úgy, hogy csak veled van a baj. Nem utálunk mi téged, de sokkal jobban is szerethetnénk, ha nagyságrendekkel kevesebb akadályon kéne feljutnunk. És az sem zavarna minket, ha te mindig előttünk járnál és mindig egyre jobb motorcsónakban ülnél.

szega 2007.07.03. 13:43:46 / # 182882
Szega Drusza! Azt próbáltam megfogalmazni, hogy nekünk taxistáknak kellene elsô sorban - legalább egy irányba nézni, hátha akkor komolyan vesznek bennünket. Ha sokan kiabálják ugyanazt egyszerre az messzebbre hallatszik mint ha mindenki mást ordibál. A "sansz" valóban nem a legjobb szó./bocs de korán volt még hatott még a fogalmazásgátló/ tehát megkérdeztek, sôt meghallgattak néhányunkat. Ez az amit ki kellene használni. A Paliék helyett írhattam volna vezetôséget is. Tényleg ennyire értelmezhetetlen vagyok vagy csak szórakoztok?
forest95 2007.07.03. 13:33:40 / # 182826
Hát ezt szépen kikerekítetted Górékám! Örülök neki, hogy sikerült örömöt szereznem neked és megint érezheted, hogy mennyivel felettünk jársz szakmai tudásban, érvelési képességben, stb. Az a baj, hogy nagyon nehéz veled leülni beszélgetni, mert aki nem veled ért egyet az mind szakmai rálátással nem rendelkező, dilettáns. Csak azok a jó taxisok akik karlengetve kiabálják neked, hogy hajrá Góré, szeretnénk minél kiszámíthatatlanabb munkaidőben, minél többet dolgozni, minél kevesebb pénzért, hiszen ezért élünk és nem azért, hogy holmi szabadidővel és annak káros hatásaival foglalkozzunk. El kéne végre fogadnod, hogy mi nem egy hajóban evezünk. Egy irányba haladunk, mert a cél ugyanarra van, szeretnénk mi is a folyó legfelső szakaszára érni, de két teljesen különböző hajóban ülünk. A tiéd egy könnyű motoros, a miénk egy túlterhelt evezős. Aki könnyen és elöbb akar feljutni az megpróbál átülni hozzád. A feltétel az, hogy segítenie kell neked, a mi dolgunkat egy kicsit megnehezíteni, hogy minél kevesebben és minél lassabban érjünk fel. És miután te jársz a folyón előrébb, telerakod a folyót fizetőkapuval. Ha fizetünk neked mindig egy kicsit előrébb mehetünk. Pedig annak idején nem erre kaptál megbízást, hanem arra, hogy a belógó akadályokat eltakarítsd az utunkból és könnyítsd az előrejutásunkat. Ez az egész nem csak rólad szól így, csak te vagy az aki a hangját legjobban hallatja, hogy erre gyertek, én egyengetem az utatokat a legjobban, nálam kell a fizetőkapunál a legkevesebbet fizetni stb, stb. Ha egyetlen fizetőkapu sem lenne a folyón, akkor is lehetne evezni felfelé rajta. Nem azzal van a baj, hogy fizetőkapuk vannak, hanem azzal, hogy nem biztos, hogy a legjobb helyen. Szívesebben fizetnénk esetleg többet is, ha tényleg a legrövidebb és legkönnyebb pályát jelölnék a kapuk.

szega 2007.07.03. 13:29:28 / # 182881
Szega! Indi te most tényleg nem érted vagy csak froclizol? Egyébként mi az kezedben a képen?
indi50 2007.07.03. 13:06:35 / # 182880
Megyek is edzeni.:)
Oldalszám: 934