Név Indi
Becenév indi50
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.04.03 23:09

Hát ha azt kéred, hogy soroljuk fel, akkor elég nagy munkát adnál nekünk. Valószínűleg csak taxiztál az elmúlt években és a hírekről lemaradtál.

Látom ott fent jól el vagytok, hogy valami "hozzáértő" megoldja a gondokat.

Hát az első javaslat az tényleg röhejes, emlékszem, hogy amikor bevezették a fixtarifát a Vitézy kiakadt, hogy akkor a testvére nem fog taxival menni a melóba.Szegény!

A másodiknál meg az lesz szép, hogy visszaállítják a KATA-t.Ja meg a 65 évnél idősebb taxisok is kapnak taxiutalványt, azt majd letaxizhatják.


Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.03.31 12:58

Azért csak előkerült az aláíró és milyen hozzáértően megindokolta.:-(

Én igazmondó vagyok.:-)
Megengedte.Az AEGON-nál volt ez a lehetőség.
A kamara nekem küldött levelet, be is fizettem, bár eddig sem tudtam, hogy miért.A kötelezőhöz meg egy kis segítség, ha biztosítás váltáskor kötsz egy ingatlan biztosítást egy bizonyos biztosítónál, nem akarom leírni, csak ha a Tomajer megengedi, akkor a köteleződ a felére csökken.Nálam a taxit is elfogadták.Nem kell teljes ingatlan biztosítás, elég csak ingóságra kötni, ez nálam évi 10 000 Ft, 

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.03.25 20:40

Hali!Néha benézek, de ma már nem tudtam magamban tartani a gondolataimat.Én már védett korban és otthon vagyok.Mondjuk pont nem tévézek, szerintem 1 hete nem is kapcsoltam be, a netről szerzem az infókat.

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.03.25 17:52

Azoktól kérdezem akik tejhatalmat akarnak adni azoknak az embereknek, ez költői, mert csak egy valakiről van szó, akikben annyi bátorság és kötelességtudat nem volt, hogy felállva és megtapsolva köszönjék meg a vírus ellenére munkában lévő embereknek a munkáját.Pedig ezt nem egy ballib, hogy Bao szavaival éljek, kérte.Még mindig úgy gondoljátok, hogy ezekben meg lehet bízni?Még egy gondolat: Hol van az aláíró művész, tudtommal ő a hadsereg főparancsnoka?Nem neki kéne a hadsereggel kapcsolatos dolgokat bejelenteni, vagy esetleg megszólalni?

Téma: BOLDOGABB ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

Hozzáadva: 2019.01.01 14:06

BÚÉK!

Téma: VW mindenes

Hozzáadva: 2018.05.01 19:09

Itt egy kis leírás a váltóról: https://totalcar.hu/magazin/technika/2018/04/12/igy_hal_meg_a_volkswagen-fele_dsg_valto/