Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
taxislánya 2007.11.11. 13:59:29 / # 187796
góré001 2007.11.09. 00:37:13 holnaptól ki lesz értesítve mindenki! Ez csütörtök éjjel írodott. Érdemi információ azóta sem hangzott el,4 nap múlva pedig be kell állni valamelyik kasszához.Aki még gondolkozik,annak ennyi ideje van... Továbbra is választ várok a cégnévvel, szabadjelzővel, órával, URHval, matricával, címekkel és reklámmal foglalkozó kérdéseimre...

evetke 2007.11.11. 13:50:34 / # 187795
Micsoda telitalálat! A Palival soha nem lehetett megértetni, hogy a taxis havi pénzforgalma nem egyenlő a taxis jövedelmével. Mindig azt mondta, hogy ha nincs pénzed kimész, csinálsz egy két fuvart és már van is pénzed. Ettől a hajam égnek állt mindig. És azt is mindig mondta, hogy mindenkinek rendelkeznie kell taralékokkal. Kérdezem akkor, hogy vajon hol vannak a Pali tartalékai most?
evetke 2007.11.11. 13:42:21 / # 187794
Pali! Tényleg jó lenne, ha végre konkrétan megnevesítenéd azokat akikkel el akarod indítani az új irodádat és központodat. Tényleg jó lenne, ha a beigért dokumentumokat végre feltennéd a netre. Ha a Rádió Taxit akarod felvirágoztatni, akkor nem értem mire ez a nagy ellenségeskedés a Ferivel és a Csabával. Ők is éppen ezt teszik, jól érzékelhetően sikeresen! Végre megint teli brifkóval tudunk hazamenni minden nap!

Gentile 2007.11.11. 13:36:10 / # 187793
Hello! Egyetlen gond van veled Palkó: Taxis maradtál. Huszon évnyi cégtulajdonlás alatt sem lettél vállalkozó sem üzletember. Megmaradtál egy nagyhangú, mindentjobban tudó taxisnak aki a vállalkozása bevételét összekeverte a jövedelmével. Sok taxis esett már ebbe a hiába és ment tönkre. Téged sem került el a sorsod, mindezt magadnak köszönheted.
HáziPálesz 2007.11.11. 13:18:24 / # 187792
PAAAAAAAAAALllllllllllliiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! Válaszolj a tényekre VÉGRE! Mit szólsz Okoska számaihoz. Úgy látszik nem csak én gondolom úgy hogy elkúrtad. De hát hogy is lennék ezzel a gondolattal egyedül, hisz teljesen egyértelmű. Legyen elég a prédikálásból és a mártírkodásból. Írd le a tényeket, hogy gondolod a jövőt. (és nem a konnektorvisszacsavarozásra gondolok) Azt értsd meg, hogy melléd állni nem egy erkölcsi kérdés, hanem egy tiszta üzleti döntés. Mert ez üzlet, és nem más, és valljuk be , nem túl jó a refernciád.
góré001 2007.11.11. 12:57:44 / # 187791
Mert hittem abba , hogy segíteni akar a cég még jobb hatékonyabb üzemeltetésében , hogy teljes lojalítással van a személyem és a cég írányában! TÉVEDTEM _ ELNÉZÉST ÉRTE!!!
toree 2007.11.11. 12:49:35 / # 187790
pali esetleg azt meg lehetne tudni,hogy az előző penztáros mennyivel nyúlt le és én úgy gondolom nem egyedül? a másik a 600-at miért vetted vissza?

oregtaxis 2007.11.11. 12:16:35 / # 187789
Ezt most tenyleg komolyan irtad vagy csak vicc?
PicurkA 2007.11.11. 12:05:49 / # 187788
Te milyen egy bunko vagy apám!!!!!!!!
okoska01 2007.11.11. 11:41:49 / # 187786
1. Nincsenek társaim. Egyszer megtisztelhetnél, hogy egyes szám első személyében kapok választ.. Nincs jelentősége egyébként. 2.Senki nem idított hadjáratot egyszerűen kérdések hangzottak el, némi kijelentések a múltat illetően és egy gyors számolás a stabil jövőt illetően.. 3. Semmiben nem hazudtam csak azokra reagáltam amiket Te írtál. 4. A "Taxislánya" Kisasszonynak sem küldtél semmi kézzel foghatót, pedig szinte ugyan azt kérdete mint én. Biztosan Ő is rosszul lát mindent és csak le akar Téged járatni. 5. Ha jól tudom akkor 1986-ban alakult a RÁDIÓTAXI. Akár hogyan is számlok az csak 21 év. 6. A matekos beírásomra már tényleg nem tudsz mit írni, mert nagyon közel áll az igazsághoz és nem lehet senire rákenni a malőrt. Kényelmetlen a helyzet én ez belátom, de Te folyamatosan azt hiszed meg fogunk mindent enni. Akkor amikor magadba kéne nézned, igazat kéne beszélned Te családokat akarsz megvezetni. Lelkiismeret furdalásos soha nincsen?
góré001 2007.11.11. 11:05:53 / # 187785
Kedves Okoska 01 és Társai! Nem gondoltam , hogy abba haggyátok a személyem lejáratására indított hadjáratot de már nem érdekel! nem tudom miért foglalkoztok folyamatosan az én személyemmel! Én már a szemetekben nem vagyok semmilyen tényező akkor meg minek ez a kitüntetett figyelem irántam?? Tán csak nem tartotok valamitől , tán csak nem attól féltek , hogy ismét talpra tudok állni , ?? NOs én soha sem foglalkoztam a Ti ügyeitekkel nem számolgattam nem hívtam fel a figyelmet tevékenységetekre nem hazudoztam össze vissza rólatok stb: Eztán sem teszem csupán bebizonyítom mit jelent a nevem a szakmában a megrendelői körben és a jobb érzésű Taxisok körében , csupán azt teszem immáron az elmúlt 7 hónap összes tapasztalatának összegyűjtésével nomeg a 24-év minden rutinjával és tapasztalatával , hogy bebízonyítsam engem nem lehet csak úgy leírni! Attól hogy most kihúzták alolam a szőnyeget attól én még el fogom és tudom látni a feladatomat! Az idő majd megmutja képes vagyok -e rá vagy sem! Úgyhogy a Te Ti fejetek ne fájjon!! Te Ti csak tegyétek a dolgotokat és én is azt teszem ez az utolsó olyan beírás ami feléd vagy a táborotok felé szól! Nekem és azt hiszem nektek sincs szükségetek erre az elpocsékolt időre! Csak széljegyzetként jegyzem meg , hol azt írjátok , hogy megkaptam minden pénzt hol meg azt hogy nincs semmi rezsim kifizetve! nem baj ez sem a Te Ti dolgotok ! Én megháromszorozott erővel be fogom bízonyítani , hogy a RÁDIOTAXI elég rővid időn belül ismét felzárkozik a nagyok közé!!! Ezennel az ilyen és az ehhez hasonló vitákat befejezettnek tekintem, az IDŐ majd bebízonyítja a dolgokat!!!/ És bár most kajánúl pocskondiáztok és egy családi tragédi rossz oldalán harcoltok soha se felejtsétek el még nektek is lehet ilyen helyzetetek és akkor mint éríntett majd rájöttök mit is tettetek az én helyzetemben!! -LELKETEK RAJTA!!/

oregtaxis 2007.11.11. 09:53:26 / # 187783
Pali! Te is nagyon jol tudod, hogy ez egy humbukk. A Feri elmondta nekunk, hogy az MTV-re megvolt a fedezet, mert a Csaba eloteremtette, csak te meg sem hallgattad a Csabat. Azert mentel hozza, mert tartoztal x havi berleti dijjal a tulajnak (jo par millio), tartoztal a frekvenciara, tartoztal a berekkel, mert ugye karacsonyra senki nem kaopta meg a teljes fizeteset, tartoztal a hazadra, amit majdnem elvettek akkor, a rezsiddel, tartoztal a telefonszamlakkal...stb. Ahhoz nem kellett volna 40 millio, hogy az MTV fedezve legyen. Miert hiszed azt, hogy mindenki hulye. Sajnos Feri bemutatta a papirokat, hogy mit mire koltott és egy szoval nem mondta, hogy az MTV miatt kerested meg. De gondolom megint en hazudok es a Feri rosszul tudja mire koltotte a penzet.
okoska01 2007.11.11. 09:14:35 / # 187782
Egy kis gyors matek: - Bevétel 100 főnél 4.000.000.- (plussz a kuació pénz amit nem egyben fizetnek ki ami ismét 4.000.000.-) - Kiadás: - 12 fő a diszpécser szolgálatban (3 fő szolgálatonként és akkor még elég kevéssel számoltam, de indulásnak ennyi) 100.000.-/fő = 1.200.000.-, plussz ezeknek az emebreknek a járulékai ami kb. 50.000.-/ fő = 600.000.- - Könyvelő, titkárság, pénztár kb. 500.000.- fizetés, plussz 250.000.- járulék - Telefonszámlák, frekvencia díjak, stb. kb. 300.000.- - Ház bérleti díja kb. 400.000.- - Havi áfa befizetés, saját és gyermeked járuléka kb. 300.000.- - Nyomdaköltség havi kb. 50.000.- Mindezek összesen kb. havi 3,600.000.-/hó és akkor még nagyon vékonyan számoltam és 100 fizető vendéggel... Kérdezem én akkor hogyan is lesz ez? Ha nem lesz meg a 100 fő bukott az egész tétel és arra ne várjon senki, hogy Te ebbe akár 1 forintot is be fogsz tudni tenni. Valaki azért számoljon is végre egy kicsit velem és ha valami nem stimmel egyeztessünk.

okoska01 2007.11.11. 08:22:08 / # 187781
Jó napot!!!! Közel 200 beírást kellett végig olvasnom ahhoz, hogy rájöjjek ismét nem kaptam választ.... (8736). Egyébként nincs is jelentősége hisz megszokhattuk volna, hogy konkrétumot nem látunk. MINDI EZEKET A DOLGOKAT HOZOD FEL meg az emberek érzelmeire próbálsz hatni.. Ezekből nem lehet családokat etetni. Hogy lecsökkent a létszám VEZETŐSÉGNEK köszönhető (KÖZTÜK NEKED IS), hogy elmentek a szállodák AZ NEKED köszönhető (hisz ha kifizeted a pénzt érte nem megy el), a cégek elvesztése a tolós taxisok miatt van (akiket TI nem fogtatok meg), az hogy ki melyik céghez vándorol az benne van a pakliba, de az elöbbiek nincsenek akkor Ők se mennek el, A Dokkot meg hagyjuk, mert az is neketek köszönhető (amit Te mindig hangoztattál: nem fogsz 20 embernek fizetni egy helyet..).. Mindig ugyan azokkal a dolgokkal védekezel és semmi újdonságot nem mutatsz. Megy a szídkozódás, a mocskolódás, a családi viszály kiteregetése, de a MUNKÁRÓL EGY ÁRVA SZÓ SEM ÍRÓDIK... Nem hiszem, hogy túl sok munkás kis kezecske fog ténykedni hétfőn, de hajrá. Ami meg tegnap a 3-on elhangzott az vérlázító volt egyáltalán végig hallgatni.... Két emeber a köztük folyó feszültséget felhozták a csatornára amire megint nem volt szükség... Hogy mi mennyibe kerül a cégnek az senkit nem érdekel (hisz a nyereség a tulajdonosok zsebére megy), amúgy meg tisztán tudjuk a munkákhoz tagdíj és kaució emelés kell. Ha 700,600,500,400 emberrel nem tudtál talpon maradni akkor majd most meg fogod mutatni a világnak, hogy a Horváth Pál 100!!!!! emeberrel csodákra lesz képes (mellesleg örülj ha 50 ember ott lesz)???????? Te tényleg úgy gondolod, hogy mindenki egy eszement barom (de ezt már kérdeztem).. Úgy gondolod senki nem tud számolni csak Te? Írd már le nekünk légyszíves mennyi lesz a havi rezsid és mennyi bevételre számítasz? Én 100 embernér se tudtam nullás lenni... Erről ennyit....
góré001 2007.11.11. 07:54:40 / # 187780
MERT NEKEM a CSALÁD,az EMBER, a BARÁT többet ér MINDEN PÉNZNÉL!!

góré001 2007.11.11. 07:52:45 / # 187779
Ez a Te szemszöged! Az enyém az az hogy csak annyit kell beszedni ami egy jó és normális működéshez szükséges! Élni és Élni hagyni! nem jótékonységból hanem EMBERSÉGBŐL!!- ez valószinűleg gazdasági nonszensz! Nos akik jól ismernek azok tudják , hogy mindenkinek akkor is segítettem anyagilag erkölcsileg , fizikálisan amikor erre nem lehetett volna lehetőségem! MERT NEKEM a CSALÁD,az EMBER, a BARÁT többet és MINDEN PÉNZNÉL!!
góré001 2007.11.11. 07:46:45 / # 187778
Nos akkor a Foci már közlel 7-éve nincs foci! igen ez a hobbim volt! Kinek a gépek , kinek a kártya , kinek az utazás , kinek a narkó , kinek a csajok szóval nekem a foci! De minösszesen egyszer voltam tulajdonosa a FRADI RT FC- nek de ott a pályát a szerelést a FRADI adta! de ezmár vagy 15-éve volt! AZóta csak edző voltam mindenhol! és az esetleges ebédek vacsorák , és a szállitás volt az én saram! De ez jól hangzik és ezt mivel senki nem volt ott így aztán nem is tudhat semmit erről hát huzzuk rá !! Mégegyszer mondom nem miattam ment el a létszám a három nagy esemény vitte el az embereket! Meló pedíg a szoftver kezelő cég hívatalos emberének kivonatos leveléből kitűnik bemutatható módon , hogy tavaly szinte végig több volt mint most!!! Ezek tények!!Dokumentálható modon! Szegyelem magam ez tény de azért , hogy van egy ilyen fiam! szégyelem magam azért mert míg én világ életemben mindent a gyerekeimért tettem védtem oltalmaztam és mindent neki vettem , csináltam akkor most a saját fiam akarja a halálomat!Szégyelem magamat azért mert nem gyűjtögettem , mert nem lettem ahogy ti mondjátok gazdag a bőrötöket lenyúzó g....!/ezért tényleg szégyeljem magamat??/ Szégyelem magam mert nem hittem a jóhiszemű taxisok segítő szándékába amikor a tagdij emelést és kaucio emelést kellett volna tennem nem tettem meg! Szégyelem magamat mert nem sikerült olyan erősnek lennem a saját 24-éves cégemnél hogy a problémákat egyedűl megoldjam! És szégyelem magamat , hogy saját emberi és szakmai tragédiámon csámcsog az egész ország!
HáziPálesz 2007.11.11. 07:36:18 / # 187777
Ha a melóhiány miatt csökkenő létszám miatt kiesett pénzt tagdíjemeléssel próbálnád visszahozni az ittmaradtakon, akkor az csak azt eredményezné hogy mégtöbben kilépnek. Ezt te is pontosan tudod, és ezért vitted le a havi sarcot. Nem pedig jótékonyságból.
HáziPálesz 2007.11.11. 07:30:22 / # 187776
Nagyon szeretsz lovagolni ezen a villám témán. Az tényleg korrekt volt, de azért a 20 év munkája nem ebbe dőlt bele. Azt meg ne felejtsük el, hogy miért ment le a létszám. Mert nem volt meló. Úgy állítod be a dolgokat, mintha azért csődöltél volna be, mert a taxisokat pátyolgattad. Túlságosan szeretted a focit! Ez volt itt az egyik nagy gond. Szégyelhetnéd magad, hogy szaros 10 milla gondot okozott neked, és a Ferihez kellett menned, miközben éves szinten a bevételed bőven meghaladta a 100 milliót.
góré001 2007.11.11. 07:22:16 / # 187775
Pontosan 13-ember és közben abból is vissza jött 3 fő! Igy van ezeknél valóban nem volt ott a Feri! Nos hogy miért elmondom! mert nem mertem oda állni elétek , hogy itt a TV és nem tudjuk a 40-napos kifizetés miatt nap mint nap neketek a csekkeket beválltani! Bízony ez az én híbám ha akkor azt mondom Úrak itt a TV nagy és nagyon pénzes megrendelő erre nincs meg a forgó tőke 10-ezerrel több a tagdij , 20-ezerrel több a kaució! Akkor ma nincs itt a Feri! EZ AZ ÉN HIBÁM!! Az az én hibám , hogy amikor lecsökkent a létszám ezért azért akkor nem emeltem a tagdijat hanem még le is vittem! Az is az én híbám , hogy amikor a villám becsapott az antennánkba és kimaradt 5-óra forgalmazás akkor én minden Taxisnak elengedtem ezer Forintot a Tagdijból! Igen ezek az én híbáim!! De hogy Te ezért támadj az több mint gusztustalan nézd meg a jóval több taxissal rendelkező cégek mennyi tagdijat és mióta szednek azzal a létszámmal míg mi azaz csak én ezt nem tettem! / és nem is mindenkinek van belöle több címe!/ EZ IS AZ ÉN BŰNÖM vagy inkább HIBÁM!
Oldalszám: 934