Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bbetyár 2008.01.08. 14:03:39 / # 184262
A Pisont Pistát vitted vagy feltámadt a Jimmy?
Kovács Zoltán 2008.01.08. 13:59:47 / # 184252
BUÉK! Szia Pali! Ebben az évben még sokat nem dolgoztam, de már vitten a"LEGNAGYOBB KIRÁLYT", a Te legnagyobb, és leghűségesebb Barátodat! Nem kék-fehéret rendelt, hanem sárga-feketét. Azt mondta, 30-án négyen álltak fel a székükből. Gondolom ez sem igaz?! Azt pedig próbáljátok meg megérteni, TE és a nagyfiad is, hogy a RÁDIÓTAXI MI VAGYUNK! Mindegy, hogy milyen szinösszeállításban, de mi TAXISOK! Minden egyes tettetek, ami a másik ellen irányul, a RÁDIÓTAXISOKAT érinti hátrányosan, nekik okoz kárt. Ha ezt nem értitek meg, akkor alapvető baj van az értelmi képességeitekkel!

Foma 2008.01.08. 13:17:39 / # 184141
A mondandómból azért remélem le lehetett szűrni. A sárga-feketénél ha úgy tetszik.
törölt felh. 2008.01.08. 12:26:21 / # 184108
Bizony bizony a Kocsis. Még ma is iszom a levét.Legalább a 600 szólt volna időben,de nem tette meg. Az utolsó pillanatig nyúlták a taxisok pénzét. Egyébbként nem nyaral,hanem végérvényesen spanyolországba költözött családostól. Én megesküdtem,hogy bosszút állok és meg is fogom tenni.Időnként hazajön.El fogom kapni ezt a mocskos csalót. Itthoni címe azoknak akiknek esetleg van még elszámolni valójuk vele: ÉRD.Búvár u.6.
csogu 2008.01.08. 11:06:42 / # 184047
Tisztázzuk, melyik RT.-nél szaporodott el ez a fajta reklama? Mert így nem tudjuk, hogy te melyikben is vagy:-)
Foma 2008.01.08. 11:02:23 / # 184032
Miért szaporodott el az a válasz reklama után hogy másik Rt-ba űl az utasod?

Foma 2008.01.08. 10:49:18 / # 184011
Szép ami a Retrótól elhangzott, de akkor miért ragadt be a Tamara gombja éjjel a bekiabálásoknál, nyomkodásoknál?

GinTonic 2008.01.08. 10:47:45 / # 183997
Hiába vársz választ. A legtöbb, ami jöhet: " Hmm..." vagy "No comment."
fellegi27 2008.01.08. 10:40:27 / # 183857
HatTomi! Tök jó mikor jópofa vagy mindenkivel. Azt esetleg elmesélnéd mennyi embert vertetek át Kocsis Gyurival. Az úgy milyen tök tisztességes! Nyalod annak a seggét aki még nem ismer!!!!!!Szép!!! Mesélj már kicsit!!!Kocsis meg nyaral a lopott pénzből!!!!Mesélj már mesélj!!!!!!!!

HáziPálesz 2008.01.08. 09:34:51 / # 185196
Köszönjük ezt a beszédet Pál, köszönjük hogy vagy nekünk!!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDDDD Könnyeimmel küszködve olvasom forradalmi beszédeid:))))))))))
Pálcika_ 2008.01.08. 08:44:05 / # 185173
„ …ezt most nem kellett volna! Ez nem old meg semmit! „ Pont erről beszélek. Az új cégre való koncentrálásról. Az előzményeken már úgysem fog változtatni bármi dühből, sérelemből - még ha jogos is – jövő piszkálódás. Inkább negatív képet fest.
góré001 2008.01.08. 08:28:58 / # 185165
Kénytelen vagyok csak a tisztán látás miatt! Tudod tudjátok ha veled veletek azt csinálta volna a saját testvére amit vele akkor te már széttépted volna rég! Mindenéből kiforgatta mindenét elvette ellehetettlenítette a családját , veszélybe kerűlt a párhónapos gyermeke is! Az elkeseredettség beszél belöle és ezt most nem kellett volna! Ez nem old meg semmit! Azt hogy hová azt nyílván a címek a helyzet a hogyan érzed magad dönti el! Abba megnyugodhatsz mégegyszer azokat a híbákat amiket elkövettem bízva túlzottan bízva nagyobbik fiamban ,/ ki nem?/és jópár emberben?? ez nem fordúlhat elő mégegyszer! teszem tesszük a dolgunkat hidd el egy jó baráti és taxis barát céget csinálunk leszűrve kiszűrve a 22-év összes tapaszatalatát! nehéz de nem sírunk dolgozunk és nem mások érdekelnek nem a házipáleszek meg társaik zümmögése hanem a jó cég vezetés a jó és helyes irány meghatározása és az azon való végig menés! Szegények és szerények vagyunk merünk kicsik lenni de határozott céljaink és határozott elszántságunk van! Azzal aki megtisztel minket! Tudnék sok sok rosszról mesélni amik most kerűltek elő de az már történelem nekem nekünk a jelent kell jól megcsinálni megélni és előkészíteni a jövőnket én hiszek benne a tisztaság a legfontosabb , hogy itt mégegyszer ne alakúlhasson ki kiváltságos helyzetek , és hogy ember- taxis ne lehesen saját embertársa -taxisa farkasa! Nemsokára a jog is dokumentáltan bízonyítja a RÁDIOTAXI mi vagyunk!- És mi is leszünk!
Pálcika_ 2008.01.08. 08:11:00 / # 185160
Krisztián, miért érzem minden megnyilvánulásod után, hogy "bárhová, csak hozzátok ne!" ?
ADMIN 2008.01.08. 07:15:52 / # 185156
tajgetosz írása törlésre került, szóhasználata nem megengedett ezen az oldalon. Kérünk tajgetosz, hogy kicsit finomíts a mondanivalódon. Köszönettel Admin

gera 2008.01.08. 06:58:25 / # 185150
Látom van akciós tagdíj!!25e havonta!Nyugdijasoknak!Még főállásban sem ér ennyit!-már ha azt nézzük,hogy a sárgáknál 50e..,a cím állományt figyelembe véve.Nektek kellene fizetni,hogy azok a srácok reklámozzák a céget!!Ja,hogy akkor nincs bevétel?Erre gondolni kell amikor elindítok egy céget!Nem csak a bosszúra,dacolva a tényekkel!

szega 2008.01.08. 05:02:45 / # 185092
Szegasztok Urak! Nyugodtság van, emlékeim szerint a Rádió Taxinál volt élet a mtv előtt is. Szerintem lesz utána is. A pályázat kiírását elolvasva nem is lehetett számítani rá, hogy mi visszük el pálmát. Sakkó mi van? Végre nem zúgolódnak a finnyáskodók: 2-essel vidékre? Azt is borítékolni lehetett, hogy a hagyományos Rádió Taxi tapsikolni fog. Én nem mondom azt, hogy ez legyen élete legnagyobb öröme, mert vannak ott olyanok, akikkel évekig együtt dolgoztam. Én nem tudok más kárának örülni. Pláne nem akkor, ha nekem ebből még hasznom sincs. Ugye milyen gyarlóak az emberek? Krisz neked pedig azt tanácsolom, hogy az energiádat arra fordítsad, hogy minél több megrendelést tudj a taxisaitoknak megszerezni. A bátyád kudarcának (ha ezt annak nevezhetjük) pedig ne örülj ilyen látványosan, mert ez nem egy elegáns dolog. Én sok sikert kívánok Nektek, de főleg magunknak, taxisoknak, mert azt hiszem itt elsősorban a mi bőrünk van a terítéken. Szerintem mindenki tegye a dolgát, aztán majd meglátjuk az eredményt. Szegasztok!

gera 2008.01.08. 03:33:32 / # 183958
Az a baj,hogy csak fröcsögsz kisgyerek!Kárörvendő,tapsikoló.. Már megmutathattad volna mit tudsz.Azon kivül,hogy a nagy dumát lököd!Hülyited a taxist/ti Horváthok ezt nagyon értitek/,közben éhen döglik mert apádat választotta!Nem kell a duma!A tettek kellenek!Nincs melótok,nincs taxisotok,tehát:nincs LÓVÉTOK!Ez a ti bajotok!!

antika 2008.01.08. 03:26:49 / # 183910
Kedves Admin ! Látom fejlődik a topik : Már szexpartnerkereső hírdetéseket is fel lehet itt adni ? Mégis inkább maradnék a sündisznóknál. Azok csak sünik,de nem disznók. :) Előre is köszönjük,minden normális,és kúltúrált író/olvasó nevében.

HáziPálesz 2008.01.08. 03:13:06 / # 183856
Legszebb öröm a káröröm ugye?! Olvasva soraid rájöttem, hogy bennetek Horvátokban a nemzet hazafi költői vesztek el:D Köszönjük, hogy most is csak értünk dolgoztok, hogy mejd legyen hová mennünk:) Én már azt hittem, azért csináljátok, mert Apunak kevés volt a lóvé! Hogyan feltételezhettem ilyet?!

törölt felh. 2008.01.07. 23:03:33 / # 184724
Mi kitartunk,hogy legyen hova menned amikór ott a végére ér az a folyamat ami már rég úton van!A jövő abban a színben van amit 20 évig szokott a taxis is és az utas is lehet hibákkal,de az biztos hogy vitathatatlan szakértelemmel!A hibákat lehet javítani a szakértelem hiányát,és együgyüséget nem!

Oldalszám: 934