Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
szega 2008.01.11. 03:56:13 / # 184486
Csogu vazze! Nem tudom a kérdést a válasszal összepárosítani!
szega 2008.01.11. 03:54:20 / # 184469
Kedves nemkar! Tényleg kár volt belekotty. Kordonbontó koléga sorai közt némi iróniát vélek felfedezni. Lehet nem véletlen? Azt, hogy a RT sorra veszti el a megrendelőit, lehet így is értelmezni, de melyik cég nem veszít megrendelőt tessék mondani? Amikor a mtv velünk kötött szerződést azt senki nem úgy kommentálta, hogy a 6x6 elvesztette a tv-t ugye? Egy pohár lehet félig teli és félig üres is, nem? A nagy megrendelők időnként partnert váltanak, és? Egy elmegy, egy jön helyette. Minden esetre a közb.pály. kiírása, finoman szólva is érdekes. Úgyhogy köszönjük aggódásodat nemkar kolléga, de kicsit elkéstél. Mármint nemigen van már kivel összefogni, ugyanis szépen visszaszivárognak a kék-fehérek a sf-be. Minden rosszindulat nélkül mondom: megértem Őket. Ha észre vettétek nem igen szóltam bele ebbe a témába pontosan azért, mert nem akartam megsérteni senkit, de nem bátorság, sokkal inkább vakmerőség volt a kollégáim részéről ezt a "kalandot" bevállalni. Azt azonban aki belehajszolta Őket felelőtlenül, veszélybe sodorva ezzel az egzisztenciájukat, családjuk megélhetését stb. Az most igazán mondhatná: Uraim! Elnézést ezt elk....tam! Bár Úgy gondolom ez már kevés! Nem irigyellek Pali! "Sokan a sárga-feketénél, a hozzá nem értést emlegetik. Tehát itt, a fejétől bűzlik a hal, és emiatt van halálra ítélve." Kedves nemkar! Te kivel és miről beszéltél? Szivesen felhomályosítalak ha gondolod, keress meg. szegaimi@freemail.hu Abban tökéletesen egyetértek Veled, hogy a marakodás nem old meg semmit, és taxis a taxisnak nem lehet az ellensége mert akkor megette a fene! Egyszer-kétszer már mondtam, hogy az idő majd megoldja ezt a problémát is . Így lett. Nem kell tovább szítani a tüzet, béke van. Mindenkinek jó egészséget!
csogu 2008.01.11. 03:31:18 / # 184269
Nem az elejénél kezdeném a válaszadást és nem a végén fejeznémbe: NEM IGEN IGEN IGEN NEM NEM NEM IGEN TALÁN IGEN NEM
nemkar 2008.01.11. 00:09:00 / # 183966
Elnézést, hogy bele kotty-kotty…. Én még idáig nem szóltam bele, hogy milyen undorító módon marjátok egymást. Viszont hallok egy, s mást. A RT sorra veszti el megrendelőit? MTV; Szállodák; Szórakozóhelyek; Cégek…stb. - Igaz? Igaz-e, hogy a sárga-fekete RT-t, hozzá nem értők irányítják? Igaz-e, hogy a kék-fehér RT-nél kevés a létszám, és Bp. taxihoz viszik a fuvarjaikat? Sokan a sárga-feketénél, a hozzá nem értést emlegetik. Tehát itt, fejétől bűzlik a hal, és emiatt van halálra ítélve. A kék-fehéreknél a létszám miatt van gond. Örökké át kell vinni a címeket, és e miatt fog meghalni. Hallottam, hogy állítólag a Pali taxizik egy munkatársa kocsiján. Igaz-e? Ha ez igaz, akkor hogy tud taxizni? Vagy a betevőre költ, vagy fejlesztésre? Vagy összeköti a kettőt, és fuvar közben köt üzletet? Azt kívánom nektek, hogy ne háborúzzatok egymással, hanem nézzetek szembe a tényekkel, vagy újra egyesültök, vagy eltűntök a süllyesztőben. Ti is csak egy hír lesztek az, „ Akiktől búcsúzunk” topicban. Térjetek észre, és ne egymás vérét kívánjátok. Úgyhogy: További szép napot nektek.

csogu 2008.01.10. 22:29:23 / # 184103
A szokásos kapitalista munkamegosztás:-)))
mekelek 2008.01.10. 22:04:15 / # 184097
A szegedi rádiósok is tudják mi a tuti:))

törölt felh. 2008.01.10. 20:57:14 / # 184053
De szép szavak. Neked abban mi lessz a jó ha Ő ujra megcsinálja? Egy emberként támogatjátok és Ő egy emberként fog meggazdagodni.??

pirinéni 2008.01.10. 17:32:16 / # 184396
Azért én még emlékszem arra a szemlére, ahol az új matricákat osztották és a Górénak volt a legnagyobb hangja, hogy erre az arculatváltásra feltétlen szükség van! Meg kell újítani a céget! Most meg kiénekelték a szájából a sajtot? Elég nagy málészájúnak kell lenni ahhoz, hogy egy ilyen céget csak úgy ki lehessen énekelni az ember szájából "szaros 30-40 millával"! A Pásztorék szájából miért nem lehet kiénekelni a cégeiket?
HáziPálesz 2008.01.10. 17:19:48 / # 184327
Ti azt hiszitek, hogy mi soha nem beszélünk közületek senkivel? Teljesen egyértelmű, hogy nincs melótok, és miután az emberek azt a kevés tartalékukat is felélték, rájönnek a hibájukra, és továbbállnak. Ilyen létszámmal nem lehet kiszolgálni az ingadozó számú megrendelőket, mert egyszer kevesen vagyzok (ez a ritkábbik verzió), máskor pedig sokan. Rengeteg üres gurulás, sok km, ami fokozott amortizációt, és magas szervízköltséget von maga után. Ja, és ha a színekről beszélünk. Akkor a főtaxi sem az eredeti főtaxi, mióta más a szabadjelzűjük. Ez nevetséges. Az "eredeti rádiótaxi" az, ahol a több száz évek óta ott gürcölő taxis dolgozik, és ezek nem ti vagytok.
Kordonbontó Ottó 2008.01.10. 16:53:01 / # 184315
Ha évekkel ezelőtt léptél be, akkor az a Góré egyeduralma alatt történt. Ráadásul akkor kék-fehérek voltunk mind. Ezek a gonosz számító gazemberek kiénekelték a Góré szájából a sajtot, akarom mondani a céget, de tévednek ha azt hiszik, hogy szaros 30-40 millióval elvehetik egy élet munkáját. Az a 22 év nem múlhat el nyomtalanul, és míg a Góré él, addig nem is fog. Ma is két új csekkes partner csatlakozott, és holnapra is jók a kilátások, csak mivel kevesen vagyunk nehezen győzzük. Szerintem megcsinálja újra, mi itt mind bízunk benne. Mondhatnám egy emberként támogatjuk, vagyis mögötte állunk. De most többet nem mondhatok.
wolfy 2008.01.10. 16:43:00 / # 184268
Nagyon kihangsúlyoztad, hogy eredeti Rádiótaxi. Akkor amikor beléptem évekkel ezelőtt a Rádiótaxihoz akkor az nem az eredeti volt? Mert még ott vagyok ahova akkor mentem. Ezekszerint eredeti rádiótaxi, csak nehány hónapja van.
Kordonbontó Ottó 2008.01.10. 15:58:24 / # 184246
Na ez egy jó nagy nemigaz. Naponta jönnek az új megrendelők, a Góré éjt nappallá téve köti a szerződéseket, tegnap óta már szállodáink is vannak, és ha valakinek nincs egy fillérje se az is jöhet dolgozni az eredeti rádiótaxihoz, mert most az a legfontosabb, hogy kiszolgáljuk a megrendelőket. Úgy hogy kérlek, ha nem tudod a frankóságot, akkor ne dehonesztáld az eredeti rádiótaxisokat. Jó? Na azért. Egyébként te is beléphetsz, a Góré ajtaja mindenki előtt nyitva van.

okoska01 2008.01.10. 14:20:31 / # 185331
Sziasztok!!! Vissza olvastam pár oldalt és rájöttem megint nem változott a szinvonal a kék-fehér taxi társaág vezetőinek a beírásaiban.. Sajnos a Magyar Helyesírási kézikönyv csak fogalom számukra.. Nem tudom meddig fog még ez a marakodás folyni, de lassan elég unalmassá válik, hogy nem veszik észre nélkülük is minden megy tovább. Mi nem zárunk be miattuk viszont Ők nem jutnak előrébb egy centit sem... 22-es csapdájába estek bele... Nincs munka viszont taxis munka nélkül nem megy oda. Erről ennyit. Viszont amennyi rosszindulat szorult kettőjükbe az már egy szakasznak is sok lenne... További jó munkát!!!

Foma 2008.01.08. 20:29:46 / # 184002
Valahogy a túloldalról átsiklottak a kérdéseim fölött.

wolfy 2008.01.08. 18:55:49 / # 184824
izomagyú mi? muhahahs:-)))))))
pirinéni 2008.01.08. 18:43:54 / # 184785
...egy céget nem tudnak dilletánsok, és ügyvédek vezetni!... Na pontosan ezért ment tönkre a Pali által vezetett Rádió Taxi!!! Ebben látod igazad van!!!
pirinéni 2008.01.08. 18:38:05 / # 184769
KRISZ! Te egy igazi műveletlen, tudatlan, izomagyú hülyegyerek vagy! Az írásaidból legalábbis ez tünik ki! Ez az irat nem arról szól, hogy ki fogja szállítani az MTV-t 2008-ban. Sokkal inkább arról, hogy a pályázat ellen benyújtott kifogások egy részét elutasították, egy részének ellenben helyt adtak. Ebből az iratból még nem derül ki, hogy ki nyeri a pályázatot. Ha nem a Rádió Taxi az persze sokakat érzékenyen fog érinteni. Hiszen sokan sok pénzt kerestek ebből. De 2007 előtt is volt Rádió Taxi (többek között nélküled!!!) és volt munka is. Nem dől össze a világ, csak egy megrendelővel kevesebb lesz. Miattunk pedig ne tartsd a frontot, mert nem érdemes. Megvoltunk eddig is nélküled, megleszünk ezután is. Ne áldozd fel magad miattunk!

csogu 2008.01.08. 16:33:46 / # 183971
Sejtettem, de jobb biztosra menni:-))

törpilla 2008.01.08. 16:26:35 / # 183858
Hülye gyerek !!!!! Az MTV minden évben mássaL utazik,figyelni is kell nem csak sárt dobálni.Nincs MTV, van Magyar Nemzeti Bank. A retronál mi van /már mint nálatok/? Igérgetés,igérgetés,igérgetés,csóró taxis meg egymástól kér kölcsön,már ha van kitől.Budapest legjobb diszpécserei meg felállnak és elmennek más cégekhez,hogy is van ez? Aki eddig a Pali mellett 100% ki állt most más társaságnál van,pl.buda vagy sajna sárga fekete rádió taxi? Ej-ej gyerek valamit nagyon szarul csináltok,vagy én látom rosszul?

Kovács Zoltán 2008.01.08. 16:01:28 / # 183304
Nem. Állítólag Ő még náluk is nagyobb király. Igen csúnyán nézet rám, amikor mondtam neki, itt én vagyok a király, és isten után az első!

Oldalszám: 934