Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Kempes 2008.08.12. 16:42:56 / # 189674
[font size=5]Anyaaaaaaaa...!! kezdőőőődik!! [font size=3]Jönnek a dokumentumok :DDDDDD
góré001 2008.08.12. 16:36:52 / # 189673
TISZTELT HÖLGYEIM ÉS URAIM !!! Tisztelettel megkérek minden illetékes és nem illetékes urat és hölgyet , hogy a nyilvános nyilatkozataikat csak és kízárólag a saját nevében tegye meg vagy ha egy név használatra jogosultsága van! Én HORVÁTH PÁL kijelentem hogy meglévő lajstrom számok alapján első fokon csak és kízárólag én a tulajdonosa használhatom a RÁDIOTAXI elnevezést! Az erről szolo hivatalos HATÁROZATOT bármikor bárkinek be tudom mutatni! A még általam adományozott hívó szám vagy szabad jelző vagy matrica használata nem jogosít fel senkit arra , hogy a jog tulajdonos nevében vagy helyett nyilvános nyilatkozatot tegyen! Felhívom továbbá szíves nyilatkozók figyelmét , hogy a RÁDIOTAXI mindennemű lejáratására irányuló törekvést törvényes úton intézem a továbbiakban! KÖSZÖNETTEL: HORVÁTH PÁL RÁDIOTAXI TULAJDONOS

dog 2008.08.12. 16:18:58 / # 189672
Csogu! Részemről megyek az indexre regisztrálni,hogy ne zavarjam a SFRT kedves munkatársát. Javaslom mindenkinek,folytassuk ott.

Nevem senki 2008.08.12. 16:01:22 / # 189671
Nem bírok magammal:-)))))))9 Lehetne logo is hozzá, ha már a SFRT-t a publikáló kolléga fémjelzi: Sárga mezőben egy sötét paraszt:-)))))

Nevem senki 2008.08.12. 15:59:16 / # 189670
Ja, és azt a beírást az Indexen megnézném, Ricsi:-))))))

Nevem senki 2008.08.12. 15:58:02 / # 189669
Hááát, én nem ugatok bele az okosok dolgába, de 2 dolog jut eszembe "600-as inteligens Tamás" beírásáról. 1. Egy topicbeírás régebbről: Így néz ki, ha a paraszt műteni akar:-))) 2. Megint átlépnek vagy 40-en a Rádiótól hozzánk:-(((( Az egyik szemem sír, a másik üveg:-)))

forest95 2008.08.12. 15:39:47 / # 189668
Úgy gondolom, hogy egyfelől tisztázásra szorul megint, ki milyen szerepet tölt be ebben a rendszerben, másfelől valóban szakmai oldalról közelítve és gazdasági oldalról átszámolva meg kéne szüntetni a gazdaságtalan tarifákat. Be kéne végre látni a tisztelt szakmai vezetőknek, hogy a ma, a Budapest közigazgatási határain belül engedélyezett maximális tarifa alatt végrehajtott minden egyes utaskilóméterrel csak a vállalkozók veszteségeit növelik. Tisztázni kéne azt is, hogy mind a központokban dolgozóktól, mind az utcán kint a szakmai vezetők munkáját segítőktől(etikások) sokkal magasabb szakmai hozzáértést és tudást várnánk el, hiszen az ő hibázásaik is rajtunk, az utcán dolgozó taxisokon csapódnak le, mind anyagilag, mind erkölcsileg.

forest95 2008.08.12. 15:13:41 / # 189667
Ricsi! Megértem a zaklatottságodat, mert engem is felkavart 600 topiktárs beírása. De a személyeskedéssel semmire nem megyünk!

forest95 2008.08.12. 15:11:49 / # 189666
Ahogy régen az úriemberek mondták: Uraim! Uraim! Önmérséklet! Itt most kezd személyeskedésbe átmenni a dolog, ami mellékvágányra tereli a fontos dolgokat!

600 2008.08.12. 15:04:37 / # 189665
Helló Ricsi!! - Én megértem, hogy a Tele5-nél eltöltött kisidő, amikor szintén a mi kenyerünket etted, még akkor is sokkolt téged, hogy továbbra is rendesen halásztál a zavarosban és tartasz attól, hogy újra munkából kell megélned, de azért arra nem gondoltam volna, hogy eme félelmedben nyilvánosan, nevedet vállalva meg mered fenyegetni a véleményüket vállaló taxisokat, utalva arra, hogy amennyiben ezt nem fejezik be, akkor megtorlásra számíthatnak. Azért ez nem semmi...főleg ismerve a te múltad...- Elnézést! RICSI TE NEM VAGY NORMÁLIS!!
csogu 2008.08.12. 14:47:30 / # 189653
Az indexen a taxisokról szóló cikkeket...de főleg a fórumokat, ahol nagyban megy az adok-kapok, közel 300 ezren olvassák. 400x többen, mint itt és ott főleg civilek, akik potenciális utazóközönség is lehet. Én is tudom, hogy nem mind a 2 millió kattanna ránk, bár a Tékozlóhomárnál lévő haverom 1 éve nyaggat, hogy írjak nekik...de nem, mert nekem tomajer az igaz főszerkesztő:-)) Különben meg te tudnál leginkább (mint utas) beszámolni arról, hogy milyen negatív élmény volt itt találkozni a valósággal...a taxisok őszinte véleményével:-))

3asbreak 2008.08.12. 14:38:41 / # 189663
Azért az Indexnek egy-egy cikkét átlagosan is csak pártízezer ember olvassa / db, a fórumokat még kevesebben. De valóban, ott kellemetlenebb lenne.

csogu 2008.08.12. 14:26:31 / # 189664
Milyen jól nézne ki itt ezen az oldalon, egy írás, mondjuk ezzel a topik címmel: Miért ne utazzál Rádiótaxival!!! Nem is sokan olvasnák: A Medián Webaudit (www.webaudit.hu) kumulált mérése szerint az Index-portálcsoport heti egyedi látogatószáma 2007. decemberében meghaladta az 1,5 millió főt, a havi egyedi látogatók száma pedig közel 2,4 millió fő volt. Szívesen megnézném, hogy miként szüntetnétek meg az indexet, illetve hogy vennétek fel velük a harcot. Mielőtt fejjel mennétek a falnak, kérdezzétek meg a Palit, hogy neki milyen keserű tapasztalatai vannak azzal az oldallal kapcsolatban...Tudod a Palit, gondolom emlékszel még rá... Tisztelt Szakmai körökben tevékenykedők…volt taxisok, és civilek!!! Tisztelt Németh Tamás 600-as !!! Addig örüljetek, és adjatok nekünk hálát, amíg egy ilyen szűk/szakmai körbe terelve folyik a háborgás az áldásosnak legkevésbé sem nevezhető "munkásságotok" miatt és nem kap nagyobb nyilvánosságot. Mert amíg ti frissítő árakkal, sutyiban küldözgetett SMS-ekkel próbáljátok a bevételeteket szinten tartani, illetve növelni, addig nem a taxisok elégedetlenségének teret adó weblapot kell/kellene megszüntetni, hanem a ti létjogosultságotokat ahhoz, hogy családok ezreit taszíthassátok az ellehetetlenülés, elkeseredés mezsgyéjére, az általatok szakmai döntésnek nevezett szégyenletes valamikkel!!! Én megértem, hogy a Tele5-nél eltöltött kisidő, amikor szintén a mi kenyerünket etted, még akkor is sokkolt téged, hogy továbbra is rendesen halásztál a zavarosban és tartasz attól, hogy újra munkából kell megélned, de azért arra nem gondoltam volna, hogy eme félelmedben nyilvánosan, nevedet vállalva meg mered fenyegetni a véleményüket vállaló taxisokat, utalva arra, hogy amennyiben ezt nem fejezik be, akkor megtorlásra számíthatnak. Azért ez nem semmi...főleg ismerve a te múltad...

csogu 2008.08.12. 14:04:03 / # 189662
Szerintem sokan megtámogatnák őket jobbról, majd balról is, de sajna azt a törvény bünteti:-))
csogu 2008.08.12. 14:03:22 / # 189661
Ami viszont igaz, hogy az oldal sok esetben az újságírás (már ha ezt annak lehet nevezni) alapvető normáit sem tartja be, és valóban olykor vitatható színvonalú írások kerülnek ki. Itt most a főoldalra kikerülő cikkekre gondolsz, vagy a fórum bejegyzésekre? Amennyiben az utóbbira, akkor ajánlanám figyelmedbe a két legnagyobb hazai orgánumot, az indexet és az origót...na, azokhoz képest mi még, az itt megjelenő hozzászólások gyermekcipőben járó kezdeményezések:-))) ...nagyban köszönhetően tomajer szaktárs önmérsékletének!!!:-)))
partizán 2008.08.12. 13:58:46 / # 189660
Nagyon egyetértek Rádió Taxi Társaság Németh Tamás 600 kolléga úr beírásával. Minden szava igaz. Tényleg tarthatatlan ami itt folyik. Összefogásra van szükség. Támogassátok szakmai vezetőiteket. Mert szükségük van. És akkor ők is támogatni fognak benneteket. És így együtt - ahogy egykor rég - egymást támogatva haladunk a fejlődés útján. Úgy szakmailag, mint anyagilag. Meg erkölcsileg. Támogasd, hogy támogatthasson.

csogu 2008.08.12. 13:56:33 / # 189659
...akkor ezeknek az oldalaknak a jövőben nincs létjogosultsága és sürgősen meg kell szüntetni az üzemeltetését. Tomi, semmi baj, akkor a hallotaxi 8-10 ezres olvasói tábora visszavonul az indexre, a több mint 600-800 ezres olvasói tábora közé és ott folytatja:-)))
csogu 2008.08.12. 13:47:42 / # 189658
Kína érte el a legnagyobb sikereket az interneten lévő szólásszabadság elnyomásában...Egy kommunista ország, a maga megtorló gyakorlatával. Érdekes példakép...sokatmondó...
csogu 2008.08.12. 13:38:57 / # 189657
Szakmai döntéseikkel leginkább a pénzügyi kiszolgáltatottság és ellehetetlenülés irányába terelik a taxis társadalom szereplőit. Véletlenül az elején odaírtad a "szakmai" szót...a többi stimmel:-)
csogu 2008.08.12. 13:37:20 / # 189656
A színvonalt maga a szakma határozza meg:-) Itt tartunk...ez van:-) Az egyik kolléga ma hajnalban a fáradtságtól sírva fakadt az autójában a volán mögött...cirka 43 éves férfiről beszélek...No Comment...
Oldalszám: 934