Hozzászólások száma: 11025
Ugrás a hírhez Oldalszám: 552
Témakörök > Droszt Híradó > Plus Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2012.08.20. 18:22:54 / # 128585
Mert gondolom,ha nem felelt... Ne tedd, ne feltételezzél, mert mellé megy nagyon.
Amsel 2012.08.20. 18:18:22 / # 128584
Amsel nem arra durrant be,hogy megvizsgáltad az autót,hanem arra, hogy milyen jogon tetted, miközben arról papolsz, hogy mennyire lojális vagy a kollegákhoz.Mert gondolom,ha nem felelt meg a Te szubjektiv értékrendednek,akkor valószinű nem is tudott belépni hozzátok, hogy azután fos tarifáért fuvarozhasson a megfelelő feelinget nyújtva annak az esetleg alkoholmámorban úszó megrendelőnek, akit éppen akkor fektettek ki az útra, mondván, nyugi mindjárt jön a taxi, csak épp a feelinget ellenőrzik.Na persze ha nem tudott belépni valaki, mert nem volt feelingje az autónak, akkor nyilván a gyerekei kevesebb ellátásban részesültek.Na de Téged ez valószinű nem hatott meg.Pedig milyen gyerek centrikus vagy . Abba pedig felesleges belemenni, hogy miképp válik taxivá az autó.Nem erről volt szó.Csak már megint próbálod eltekerni a lényeget,mert kissé kényelmetlenül érzed magad. A PÁV-ról meg annyit, hogy hidd el az Én Pávom ér annyit mint a Tied, Csak Én nem sértegetlek vele. A kotvány autókkal kapcsolatban, meg nézz már körül a saját berkeidben és végezd a munkád úgy, ahogy azt elvérja Tőled az urad és parancsolód.Nehogy kitegyenek, mert aztán nem lesz alkalmad feelinget nézegetni.
csogu 2012.08.20. 13:53:44 / # 128583
Valahol nagyon egyetértek veled, értenék veled, de ennél sajnos sokkal szomorúbb a valóság. Az irigység nagyon találó. A szomorú benne, hogy sokszor olyan általuk ismeretlen dologra irigyek, ami nem irigylésre méltó élethelyzet. A másik ilyen tényező, a rosszindulat, ártó szándék. Mindegy kinek és mit, csak odavágni, mert attól neki valamiért jobb. Ezt sokáig nem akartam elhinni, hogy létezik ilyen, csak amikor az egyik ilyen páciens, aki bedőlt a rá jellemző szövegkörnyezet miatt és érzékeltettem vele IRL, hogy ejnye van, akkor leültünk és őszintén elbeszélgettünk....és erre éreztél rá itt nagyon jól...a feszültségoldással kapcsolatban. ...és van még egy dolog, amit kihagytál és nagyon fontos. Bár lehetséges, hogy a tudásnál erre céloztál. Az nem más, mint amit butaságnak, vagy finomabban szólva, egyszerűségnek szoktunk nevezni. Őket is (minimum) 2 csoportba lehet sorolni. A rosszindulatú, illetve a kedves, de veszélyes kategória. Most nézd pl. Amstel kollégát. Bedurrant arra, hogy szemle alkalmával régebben volt arra energiánk, hogy menjünk egy próbakört, ezzel betekintést nyerve abba feelingbe, amit az utas tapasztal, amikor beszáll a kollégához. Ez számára felháborító:-)) Most kezdjek neki magyarázkodásba, hogy számomra meg az felháborító, hogy felnőtt emberek néha az alapvető higiéniai kötelességüknek sem tesznek eleget és nekünk erre energiát kell fordítani? ...és ne jöjjön itt nekem senki azzal, hogy a szotyisodás eredménye ez is, mert sehol sem volt még szotyi és a mostani szakmára jellemző állapot, amikor már találkoztam a jelenséggel. Ezen a kijelentése után, meg döntsd el Te, hogy melyik fentebb említett kategóriába sorolandó ő be: Mert hogy veszed a bátorságot hogy egy érvényes múszaki vizsgát Te még felül vizsgálsz. Szóval érted? Te, mint taxis. Érvényes műszaki vizsga!!! Papíros, pecséttel!!!...meg valaki még alá is írta!!! Hú bammeg:-))) Ha ezt egy civil, aki az elmúlt 20 évben nem olvasott bulvárt, csak szépirodalmat, vagy remeteként egy erdőben zaklatta a mókusokat, leírja, még át is siklok felette...minek romboljam le benne a kialakult (álom)világát?:-)) Amikor olvastam, akkor azonnal a régi Főtaxis élményeim jutottak eszembe:-))) Amikor még mint tanulócsoportos megkaptam a piros 1200-es Ladám:-)) Azon is volt érvényes, HATÓSÁGILAG (mert ettől a szótól hanyatt kell ám esni!) lepecsételt, aláírt...meg jóváhagyott vizsga, mégis úgy féltem benne, hogy az csak na:-))) Szóval érted a probléma forrását strikt1? Egy taxis(?) leírja azt, amit minden másik taxis (remélem) felesleges lehúzásnak tart, ami még arra sem alkalmas, hogy a kotvány autókat kiszűrje, de legalább jó sokat fizethetünk érte. ...és Ő nekije lázad a vére emiatt:-))) Egyem a drága zúzáját neki:-))))) Szerintem Amstel valamelyik haverom, azt feljött a hallotaxira játszani az együgyűt, hogy ezzel is az idegeimre menjen és ugrasson vele:-)) ...mert ha nem így van, akkor kérdem én: Mit ér a PÁV vizsga?:-))))
csogu 2012.08.20. 13:42:16 / # 128581
Mondom, hagyjuk a Lajost, nem szándékozom negatív környezetben említeni, nem tett Ő olyat, hogy ezt "kiérdemelje".
nagyonkedves 2012.08.20. 13:33:24 / # 128580
Értettem, kérem. Titkon persze reméltem, hogy ez így van, ahogy leírta. Akkor viszont bocsi, hogy egy icikepicikét bekavartam a szalonnacsomagolásba. :Dp
hiénakutya 2012.08.20. 13:29:25 / # 128579
Csogu! A mondat, amelyen rágódsz és megpróbálsz a Lajosra aggatni, szarért-hugyért dolgozó, autóban lakó biorobotokról szól. Azt tudod követni valamennyire, hogy a Lajos nem lehet ilyen, hiszen a még elfogadhatónak mondhatónál is kevesebbet dolgozik?
hiénakutya 2012.08.20. 13:24:04 / # 128578
Kezét csókolom! Hogy értse a néni, az én időmet nem tudja rabolni. A jelzett időpontban több dolgot csináltam párhuzamosan és ez mindig így van. Ragyogóan tudok híradót nézni, vacsorázni és hallózni egyszerre. A fogmosás egyes fázisai alatt is remek kiegészítő tevékenység lehet a fórumozás. A néni tehát nem képes arra, hogy kizökkentsen a mindennapi rutinból, csupán egy háttértevékenység alkalmi szereplője bír lenni. Ezzel szemben, ha a gyerekeimmel töltöm az időt, akkor igyekszem rájuk összpontosítani, az pedig viszonylag nehezen megy úgy, ha közben már az előttem álló estére készülődök. Kezét csókolom! :-p
csogu 2012.08.20. 13:16:51 / # 128576
Köszi a pontosítást, csak lejjebb ez lett írva, arra reagáltam.
csogu 2012.08.20. 13:13:26 / # 128575
Tudom, és ő nem is dolgozik szarért-húgyért:-)) Ok, hagyjuk szegényt, mert nagyon lelkis, nem akarom én megbántani.
csogu 2012.08.20. 13:12:15 / # 128577
Ok, értem a probléma forrását: olvasol, csak nem tudod mit, majd azon felháborodsz. Drága barátom, ezen én nem tudok segíteni, így csak háborogj tovább. Az utolsó félreértelmezésedre reagálva (az utolsón azt értem, hogy amit legutóbb értettél félre, mert azért lesz még ilyen az életedben szerintem), pontosan leírtam, hogy bárki szunyókálhat az autójában, ha félrevonul egy kicsit a nyüzsitől. Én is, és más is...de azért amikor a Zolikát a Bazilikánál ébresztgettük 3-an, miközben egy Japán turistacsoport fényképezett minket...az picit már túlzás volt...:-))
hiénakutya 2012.08.20. 13:04:43 / # 128574
Az a baj, hogy amennyire én tudom, a Lajos nem lakik az autóban. Problémái egy általam most meghatározni nem kívánt százalékát pont az okozza, hogy este nyolckor ül bele és hajnali háromkor már nem találod benne. Ez nálam kb. 7 órára jön ki. Egyetlen embert ismerek, aki kevesebbet ül az autóban mint Ő. De az meg én vagyok. :-)
hiénakutya 2012.08.20. 12:59:36 / # 128573
Most írd rá, hogy kedves! :-D
Amsel 2012.08.20. 12:51:54 / # 128572
Minden olyan "itélet" kiakaszt, ami jogi alapot nélkülözve hoz hátrányos helyzetbe bárkit is. Nem találkoztam koordinátorral, és nem is áll szándékomban, tekintettel arra, hogy magasról leszarom a max taxit, mint fuvarközvetitőt.Nem az emlitett vállalkozás felé vagyok figyelemmel, hanem személyed irányában. Te akasztottál ki egy régebbi beirásoddal, amikor arról irtál, hogy beülsz a maxhoz belépni szándékozó autójába, és mentek egy kőrt, hallgatva, hogy zörög avagy sem.(Mintha nem lenne mindegy, hogy milyen autóval viszitek a fostalicska tarifátokkal azt , akit egyébként nem érdekli, hogy milyen autóban ül, csak egyszerűen szeretne haza jutni.) Na ezt én vérlázitónak találtam,és ezzel igy vagyok a mai napig is.Mert hogy veszed a bátorságot hogy egy érvényes múszaki vizsgát Te még felül vizsgálsz. Ettől kezdve figyelem, hogy néha előadod magad, mint jóságos tündér, aki majd megsegiti a szegény elesett kollegát.Lehet, hogy egy-két "kollegád" kajálja a dumát, de hidd el többen vannak akik átlátnak fals előadásodon. Arra is kiváncsi vagyok, hogy magadat miért nem küldted haza, amikor egy "jó kis fogarasi vacsi" után alukáltál egy picinykét. Jaaa! hogy neked szabad!?
MrBadGuy 2012.08.20. 11:28:23 / # 128571
Távol álljon tőlem, hogy a Pluszt védjem, de ha már összehasonlítgatsz akkor pontosítsunk: itt sem jár ezért 1 hét, max ha a droszton nem lehet felébreszteni akkor egy hazaküldés. De pl csukott szemmel hátradőlni szabad, míg a Maxnál rögtön figyelmeztettek, hogy nem kéne.... Meg mondjuk itt egy etika is kevésbé emlékeztet az inkvizícióra...
strikt1 2012.08.20. 09:47:10 / # 128570
Van valami sikkes bája ennek a parttalan szájkaraténak. Jól odamondogatjuk egymásnak ami a szívünket nyomja. A dolgok nem változnak, de kitűnő feszültségoldó. Amúgy az a sanda gyanúm, hogy az itteni ekézések alapvető eredője az irigység. "Neki miért sikerült?! Nekem miért nem?!" Kedvenc bűnöm. Olyan jó acsarogni azokra, akik be mertek valamit vállalni. Erre jön a nyakatekert ideológia, hogy miért is "kártékony" az Oláh, csogu, etikás stb-k. Vajon melyik közületek a karmester, aki bölcs elhülyülésével biztatja a sok "Latabárt" a gyomorszellőztetésre? Vagy több dudás van?

nagyonkedves 2012.08.20. 09:37:47 / # 128569
Egyébként rájöttem, hogy tényleg hülyeséget csináltam. Egy felismerhetetlenségig elfáradt valaki nem is biztos, hogy létező gyermekeinek az érdekeit védtem, miközben elraboltam egy létező gyermekekkel rendelkező apa idejét 18 35től 20 13ig, részletekben. Ennyi idő alatt pont meg lehetett volna nézniük egy jó filmet meló előtt. Ezentúl megpróbálom a saját érdekeimet védeni csak. Bocsánat. :( Ez kivételesen komoly, már amennyire tőlem telik. :)
csogu 2012.08.20. 05:16:45 / # 128568
Nyugi, megdolgozom érte:-)
Rocktaxi 2012.08.20. 05:13:22 / # 128567
Persze, persze. :-DD Nekem, nem kell magyarázkodnom semmiért! :-DD Dolgozz meg a 60 rongyért minden hónapban! :-DD Írj még valamit! Majd ha felébredtem megnézem.
csogu 2012.08.20. 04:32:41 / # 128566
Figyelj rám picit, magyarázattal szolgálok, mert látom nem jut el hozzád a dolog:-) Azt írod, hogy nem a Te neved emlegetik egy lehúzással kapcsolatban... Dehogynem csillagom, dehogynem...ráadásul az teszi ezt, akinek itt hónapok óta hevesen bólogatsz, na nem 60 ezerért, hanem ingyen:-)) Idézem, hát ha így kiemelten eljut hozzád is:-)) De sajnos az van, hogy mindenféle, autóban lakó biorobotok szarért-hugyért elhordják a potenciális utasaim egy részét, így aztán egységnyi ráfordított idő alatt nekem kevesebb jut, minek következtében több egységnyi időt kell ráfordítanom, mint amennyit szeretnék, vagy a gyerekeim szeretnének. Figyelted, ott a neved, a kiemelt részben:-)) Na nem név szerint, mert ahhoz tenni is kell. Funkciót vállalni, akár egy érdekvédelemben is, ha jobb nincs. Egy csomó időt, energiát, pénzt rászánni...és akkor majd jön valaki, aki baromira tudja hogy mi a stájz, amiért persze semmit sem tett, csak a szájkarate megy:-) Na, akkor majd Ő neveden szólítva küld el a melegebb éghajlatra. Addig meg érd be annyival, hogy a tömeggel együtt vagy említve:-)) Nekem csak azt bántja a szemem, hogy ehhez még vidáman tapsikolsz is, hogy te egy mindenféle, autóban lakó biorobot vagy, aki szarért-hugyért dolgozik. Most mit írhattam volna erre? Hogy okos vagy?:-))) Különben meg ne idegeld magad, így fogadtalak el, semmi gond sincs ezzel, attól nekem Te még mindig a kollégám maradsz, akivel egy kenyeret eszünk és nem foglak sértegetni, meg valótlan baromságokat állítani rólad:-)) Jó, ehhez kell némi emberi tartás is...de hát majd csak kialakul ez is:-))
csogu 2012.08.20. 04:16:03 / # 128564
Nem a Pluszos 1 hét akasztott ki, hanem a 6 óra pihi... Szerintem Te, vagy valakid találkozhatott valamelyik koordinátorunkkal, ezért ez a megtisztelő figyelem a Max felé:-)) ...de ez még mindig kellemesebb, mintha egy bealudt sofőr rongyol bele az emberbe...
Oldalszám: 552