Név xxx
Becenév Amsel
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

11 percig tudtad nézni ? Türelmes vagy ! Én kb 6 percig birtam, aztán elkapcsoltam mert látszik rajtuk hogy pont semmit nem érnek !
Amig ott "fent" lopnak,csalnak, sikkasztanak, addig nem lesz lelkiismeretfurdalásom , ha nem tudom beütni, vagy nyugtát sem tudok adni. Egyébként pedig valóban megoldást jelent a bekapcsolt állapotban való töltés. 
Ezt tapasztalom én is pár napja.Én kapcsolgatom ki-be , és várok. Ha nem hajlandó bekapcsolni, nem is erőltetem. Miért idegeskedsz ? Mindenáron használni akarod ?

Héha engedni kell hogy a gép kommunikálni tudjon a szerverrel,és kész


Szerintem meg hagyni kellene ezt az egész nyavalygást,mert tényleg azt hiszik,hogy ennyire buták vagyunk,hogy nem tudunk semmit a géppel kapcsolatban.Az hogy látja hogy hová megyek,az bizonyit bármiféle bevételt? Nem ! Akkor meg mi a baj.Ne csináljatok már úgy mintha nem tudnátok védekezni. Tedd "árnyékolt" dobozba a gépet,és dölj hátra. Ennyi. Úgyis úgy marad minden ahogy azt eltervezték. 

Többek között a taxis is online pénztárgép használatára,ill nyugtaadásra kötelezett.Mivel nyugtát a pénztárgépből kötelező adni, igy kivitelezhetetlen,hogy a műszak végéig pl a csomagtartóban pihenjen a csodás szerkezet.Ha ez igy lenne, akkor joggal kérhetné a fodrász is hogy majd ha befejezte a munkát leül,és beütögeti a napi bevételt.

Nem egymás közötti vitainditónak szántam.

Értékelném ha a vidéken,a vidéki városokban dolgozók is megszólalnának. Nyilván olvassák ők is az itt elhangzottakat.

Ezért lenne jobb megbékélni a helyzettel,mert baj lehet. Esetleg lehetne kiharcolni,hogy cseréljenek nagyobb kapacitású akkumulátorra  persze a gyártók saját költségükre,hiszen valószinűleg más a forgalomba hozott készülék akku teljesitménye,és más lehetett az engedélyezésre bemutatott darab akku kapacitása. Vagy ha nem kész darabot vizsgáltak,hanem műszaki dokumentációt,akkor talán ott lehet eltérés a terv és az elkészült termék között.Ez járhatóbb út mint hogy visszavonják és a terhünkre újabb tipusú készülék használatát irják elő. Ha mégis arra megy rá a közösség,hogy cseréljék és kezelhetőbb gépet kapjunk, azt következetesen a végsőkig kitartóan kell követelni,legfőképp az ingyenességet hangoztatva.

A pénztárgéppel kapcsolatos felháborodás jogos,csak nehogy az legyen, hogy kivonják a forgalomból,és másikat vetetnek velünk. Mert ez a sok vizfejű ge...i  mindenre képes.

Akkor két fajta gép létezik egy tipuson belül.Az enyém kikapcsol.