Hozzászólások száma: 67
Oldalszám: 4
Témakörök > Droszt Híradó > Részt vegyünk-e a liga mellett a sztrájkban? A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Nevem senki 2007.11.29. 12:29:21 / # 85988
avatar
Huhh! Végül is....:-))))))))
szega 2007.11.29. 12:24:55 / # 85987
avatar
Csogu! És ez most, hogy tetszik? :))) Na de Uraim! Több önmérsékletet. Mi van azokkal a lufikkal? Lemaradtam valamirôl? A tomajer lufit árult a Városligetben?

elégedetlen 2007.11.29. 11:48:02 / # 85986
avatar
na ide figyelj te pökhendi kis semmire kellő mutáns törpe. nem vagyok sem szellemi fogyatékos sem debil nem mindegy neked minek nevezek egy dolgot ha neked nem tetszik a sztrájk szó akkor keress magadnak egy hozzád hasonlóan törpéknek való kifejezést amitől végre megnyugszik az egód és belenyugszol hogy vannak nálad nagyobb dolgok is a világban illetve ezeket sem mindíg te találod ki vagy nem te vezeted fel az embereknek. az összes hozzászólásodnak a lényegére válaszoltam mert a többi csakis töltelék illet erőtlen semmitmondó ügyetlen próbálkozás ha valakit rászeretnél venni valamire és nem győzik meg az ész érvek akkor mit teszel eleresztessze két lufit meg lóbálod közben a kék szalagot az orra előtt? vedd már észre hogy ez nem az ovi itt férfi módon kell eljárni nem pedig hugyos lengetőket játszva. ez már régen nem játék haver ez háború amit persze nem hagyományos, nem életkioltására alkalmas fegyverekkel kell megvívni de ezt a csatát meg kell végre vívni és ha te ehhez nem érzel vért a töködben akkor állj félre mert elsodor a tömeg. már csak azért is mert csata közben nem néz az ember a lába alá.

tomajer 2007.11.29. 07:13:09 / # 85977
Persze hogy van értelme a sztrájknak! Ha a buszvezetők, meg a vasutasok sztrájkolnak:-) Mindenkinek érdemes sztrájkolnia, akit nem közvetlenül érint a bevételkiesés. Mielőtt megint meg kéne magyaráznom mit írtam: Az eddigi eszmefuttatásaim, a Taxissztrájkról szóltak! :-)
túrán 2007.11.29. 00:45:16 / # 85972
avatar
Sztrájknak van értelme,ha okkal történik.Nekem pénzt hoz,tehát nem ellenzem.Érteni ugyan nem értem.Inkább az üza áraknak kéne a körmére nézni.Sajnálatos.

tomajer 2007.11.28. 20:35:52 / # 86027
És akkor itt a hozzászólásom a másik fórumból. Ha má...:-) (74) tomajer (2007.11.28. 20:15:17) Kiccsávó, neked rettenetesen nagy arcod van, de ész sajnos nem került mőgé!!! Ha megtanultál volna értelmezni mondatokat, netán egész bekezdéseket, akkor felfognád, hogy nekem legkevésbbé sem a bármit tevés ellen van kifogásom. (veled ellentétben, én már próbáltam megmozdítani ezt a bandát) Én konkrétan a sztrájk mint eszköz ellen emeltem fel a szavam, merthogy látom tudom, hogy teljesen meddő, sőt határozottan káros. Gyanítom nagy nagy politikai lelkesedésedben úgy gondolod, ha a fővezérék ott fent azt adták ki utasításba, hogy sztrájkolni kell, akkor mindegy milyen áron, de nekünk is azt kell. Nem kell! Jobb módszert kell keresnünk! Nem politikai céljaink vannak. Sőt, elárulom neked, hogy nem a kormánnyal van vitánk. Nem a kormány hatásköre a mi problémánk megoldása, bármennyire is utálod. A kormány előterjesztette, a parlament megszavazta a Fix tarifa lehetőségét. A Fővárosi Közgyűlés, pedig egyhangúan leszavazta. Tehát hátrébb a lelkes világmegváltó ambíciókkal, és engedd előre, a józan észt. Ha van olyanod!!!:-) Nem utolsó sorban megjegyezném, hogy sokkal drasztikusabb megmozdulásokat is el tudok képzelni mint egy sztrájk!!! Olyat, ami talán még a Főváros pohos seggét is megmozgatja. De előbb ki kell találni végre, hogy mit akarunk és kitől! A módszer csak utánna jön.

tomajer 2007.11.28. 20:29:12 / # 86026
Nagyon szeretnélek nem megsérteni, mert mélyen tisztelem a szellemifogytékosokat. De sajnos kénytelen vagyok újra megkérni téged, hogy amikor olvasol, akkor ne csak a szavakat nézd, hanem próbáld megérteni azt is, ami az egész mondatban, netán az egész hozzászólásban van. Tudom nehéz egyszerre több szóból álló mondatokat értelmezni, de hidd el kis gyakorlással sikerűlni fog. Tehát, fuss vissza ahhoz a hozzászóláshoz, olvasd el még néhányszor, és próbáld megérteni. Nekem sajnos nincs időm arra, hogy egy debilnek mondatonként elmagyarázzam:-( Sorry!

tomajer 2007.11.28. 20:25:39 / # 86025
Kezd nagyon elegem lenni abból, hogy két topicban vitatjuk ugyanazt a témát:-((( Nem válaszolnék újra, mert csak ugyanazt a sötét baromságot fújod!!! Megpróbáltam érthetően elmagyarázni miért nem jó a sztrájk semmire, de úgy látom, holmi észérvek nem nagyon hatolnak be a koponyádba. Nem baj, kell ide ilyen is. :-) De azért megengeded nekem ugye, hogy leírjam én is a véleményeme? Kössz! Tételes válasz a másik topicban.

elégedetlen 2007.11.28. 18:58:00 / # 86034
avatar
A dudásék te azt sem tudod kivel beszélsz szerinted a dudás az az ember aki majd a te szempontjaidat fogja nézni? fogd fel ez nekik csak üzlet és úgy hozzák a rendelkezéseiket ahogy akarják ki választotta ezt a kamarai összetételt? tovább megyek ki akarta a kamarát hát pontosan ők akik valamailyen funkcionáriusok voltsak az előző rezsim kiszolgáló alakulatai ma meg ök játszák itt ami megmentőnket ki fene akarja őket? visszatérve dudásékhoz nekik csak 1 taxis vagy akin nyerészkedhetnek ne felejtsd nem tőled kapja a fizetését és ezért nem azt fogja tenni ami neked jó hanem a kizsákmányoló senki fajzatokat akiknek csak addig kelessz amíg viszed neki a hadisarcot tew bamba ne legyél már ilyen butus .
elégedetlen 2007.11.28. 18:51:23 / # 86033
avatar
szerinted azzal hogy nem vesznek fel címet az emberek azzal kinek ártanak önmaguknak? szerinted ha a te módszered működik akkor miért vagyunk itt? szerinted ha ma magyarországon kiáll valaki a doldáért azzal magára vonja a nép haragját? szerinted azért mert van néhány tv-és ügynök akik a híradások gyártása vagy eladhartósága miatt szídja a sztrájkolókat azok az egész ország? szerinted nem lenne itt az ideje hogy valamit tegyünk magunkért? szerinted ha neked meg a haverjaidnak nem sikerült egy kékszalagos felvonulást normálisan végrehajtani ami inkább volt vicces mint hatékony akkor miért kell most itt hisztizned vegy feltaláltátok hogyan kell lufikat kötni a kamara székházra hogy elrepüljön ? vagy most mi a projekt nem mentek aláírni ? majd vesznek aláírást mit gondolsz a zónások miért kapták meg a repteret csak úgy ? szerinted az antal atit kik szavazták oda? most mehetsz lufikat eregetni csak kérlek ne kék legyen mert azt hiszik valami szdsz bugi aztán meglepnek a buzik vagy homik vagy melegek? hogy a f@szba lehet ma leírni azt hogy valaki identitás nyomorult? tehát ha te szerinted nem érnénk el vele semmit akkor mivel? vagy ennyire számít neked a kamara onnan fúj a szél mert akkor értenénk mindent azt is hogy miért károgsz itt mint egy kamarai varjú.
indi50 2007.11.28. 14:09:53 / # 86024
Köszi! Gyors voltál!
tomajer 2007.11.28. 13:58:04 / # 86022
Kívánságotok parancs! :-)
szega 2007.11.28. 13:20:27 / # 86019
avatar
A végén a hülye kérdést kéretik figyelmenkívül hagyni, kipróbáltam. Tomajer ha te csináltad köszi, ügyes.

szega 2007.11.28. 13:14:25 / # 86018
avatar
Hasznos, hasznos, de leginkább a kamara pénztára látja hasznát. Jó kis gittegyletnek tunik ez számomra. De tudodmit? Januárban belépünk (mármint a cégemmel, azon a tizenezer forinton ne múljon). A gyertya jó! Beírni hogyan lehet, mondjuk egy temetés dátumát stb.?
tomajer 2007.11.28. 11:09:35 / # 86017
A Kamara az egyetlen szerv, melynek a véleményét figyelembe KELL venni. Természetesen nem kötelező elfogadni. A Dudásék, litániákat tudnak mesélni lesöpört javaslatokról:-( Mindenesetre hasznos lenne, ha a Kamara véleménye, a taxisok véleménye lenne. ui: honnan tudjuk ki az utolsó tíz aki kell??? Senki nem tudja, hányan vannak akik szavazati joggal rendelkeznek a mi osztályunkban.
szega 2007.11.28. 10:52:14 / # 86016
avatar
Szívesen belépek, ha csak ennyin fog múlni! Sôt! Most itt megígérem neked, hogy az utolsó 10 hiányzó belépôt magam fogom "agitálni". Viszont én ezt tartom abszulut felesleges pénz pocsékolásnak (inkább adnám a gyerekétkeztetésnek), mert mi van haa meg van a többségi szavazat és "A" hatalom sz@rik rá? Le van az írva valahová, hogy a Kamara dönthet valamiben? Szerintem csak javasolhat. (ha tévedtem bocsi) Kizárt, hogy ekkorát hibázzanak egy törvény megalkotásánál. Apropó: sikerült a fixtarifát (politikai segítséggel, ugye jól tudom tomajer) átütni a parlamenten. Aztán! Aztán!? Aztán az önkormi félre tolta, mert ALKALMAZHATJA. Itt a lényeg ha már nagyon feszeleg a taxis, dobunk neki valamit, meg nem is! Szóval egy figyelmeztetés igazán ráférne az urakra. Itt is, ott is. 2 órába pedig senki sem halna bele. A megvalósítással kapcsolatban nekem is vannak fenntartásaim mint írtam, de.....
tomajer 2007.11.28. 10:08:50 / # 86015
"Mondd csak, hogy áll a "foglaljuk el a kamarát" projekt?" Te beléptél? :-( Azért nem feszegetem a kérdést, mert a kamarai tagdíj naptári évre szól. Tehát, januárban lesz érdemes nekifutni. Már, ha....:-( Pedig hidd el, több haszna lenne mint a sztrájkolgatásnak. Nem utolsó sorban kevesebb melóval, és anyagi veszteséggel járna. "de ha alapból ilyen a hozzá állás akkor inkább tartsd meg a véleményed és csak akkor szólalj meg, ha tényleg szükséges. A sztrájk ellen azért szólaltam meg azonnal, mert maga az eszköz alkalmatlan a mi céljaink elérésére. El kell gondolkozni azon, hogy milyen megmozdulás ami célravezető lehet. Tudom, hogy most divat a sztrájk, (de már leírtam) a mi esetünkben, ez csak és kizárólag a taxisoknak okoz kárt. Tehát nem hozhat eredményt. Akkor meg minek beszélni róla?!? Persze mint mondám, én mindent támogatok, mindenről beszámolok, semmi kifogásom. Csak sajnálnám azokat akik, lelkesedést, munkát, pénzt fektetnek egy eleve kudarcra ítélt vállalkozásba.
tomajer 2007.11.28. 09:59:27 / # 86023
Megoldható.
tomajer 2007.11.28. 09:58:15 / # 86021
Szorry! Ha a Rádiósba írtad be, akkor tényleg lemaradtam róla, mert azt én bizony csak akkor olvasom, ha unatkozon. Bevallom, ez ritkán fordúl elő:-) Hogy hova lehetne beírni? Van egy olyan topicunk, hogy:AKIKTŐL BÚCSÚZUNK talán ezt lehetne erre a célra használni.
szega 2007.11.28. 09:08:56 / # 86020
avatar
Itt a margón valami kinyitható ablak, ami csak akkor látszik, ha megnyitod, de mindenki tudhatja mit talál alatta?
Oldalszám: 4