Hozzászólások száma: 103
Ugrás a hírhez Oldalszám: 6
Témakörök > Hírek fórumai > Éjszakai razziát tart a fővárosban a rendőrség A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
rosszqtya 2008.09.06. 20:55:14 / # 38240
avatar
tegnap este mennék ki meg nem is... bekapcsolom a rádiót, annyit hallok... keresek spoon hajó... kiadja... beleszól valaki, "az előbb ott büntettek a rendőrök" mostanában ilyen hosszúkések éjszakája megy mindenhol? :(((

Prohi 2008.09.05. 04:12:45 / # 38239
avatar
Dehogynem:) Én pl. fényképezővel veszek revansot!
888 2008.09.04. 23:48:58 / # 38237
avatar
Hiába lázongsz! Nekik mindenhol, és mindig igazuk van! Ez ellen nem tudunkm tenni semmit, még ha látjuk is.

Prohi 2008.09.04. 16:11:56 / # 38238
avatar
Még ilyen hosszú hozzászólást nem sikerült írnom, de mire elküldtem volna, kiléptetett:) Na mindegy megpróbálom mégegyszer, úgysem fog úgyanúgy sikerülni, de hátha:) Szóval kedves málna kezdem ott, hogy nem sértődök itt én már meg semmin sem, elég ideje edződök:) Valóban rengeteg szabályt megszegünk munkánk során, de a miértekbe miért nem gondolunk bele? Miért kell 3-2 sokszor 1 percekkel rohangálnunk a címekre? Embert, Istent, szabályokat nem nézve? Mert sikerült cégvezetőinknek annyi embert felvenni, hogy az lassan a kínai hadsereget közelíti meg létszámban. És ez csak több lesz Mert ők ebből gazdagszanak, a befizetett 50-60-70 ezrekből, és ugye senki sem a saját pénzének az ellensége. De mivel mi taxisok is szeretnénk ebből megélni, bevállalunk olyasmiket is amiket amúgy nem tennénk meg, de bele vagyunk kényszerítve, csakhogy ne üres zsebbel kelljen hazatérned. Mert ha Te nem, akkor viszi más aki bevállalósabb, merészebb! És hogy ezért büntetés jár? Hát igen. Sokszor egy címért egy komplett jogosítványt lehetne elvenni, de kockáztatunk, mert kell, mert muszáj, mert nem élsz meg,. Mert éhen halsz Sok rendőr tisztában van a taxisok létkérdésével. Azthiszem inkább az idősebbek. De a most leszerelt 800 többségében vidékről feljött új rendőr , akik megkérdezik tőlem, az Andrássyn, hogy merre van a Király utca (nem viccelek , megtörtént eset) majd fogalma sincs milyen téren, megbűntetnek. Büntessen, csak akkor ne csinálja meg percekkel késöbb a szemem láttára ugyanazt a manővert, mert visszatettsző. Tudod azon kívül, hogy szolgálnak és védenek, nekik az is lenne a feladatuk, hogy a munkájuk végzése közben a szabályok maradéktalan betartásával is öszönözzék az állampolgárokat a szabályos betartására. Na ez az amit én nemigen veszek észre.
málna 2008.09.04. 07:56:49 / # 38236
avatar
Megpróbálok úgy fogalmazni,hogy ne vedd sértésnek.A KRESZ mindenkire vonatkozik,még a rendőrre is,ebben igazad van.De a taxisok elégszer áthágják a szabályokat a munkavégzésük végett,mentségként felhozva.Ha már így történik,és rajtakapnak,legalább csöndben elismerhetnéd a hibádat.Én is hibáztam már,mégsem álltam oda vitázni vele.És láss csodát,még meg sem büntetett.Lehet,hogy mázlim volt.De egy tény:Ők parancsot teljesítenek és betartatják a KRESZ-t mindenkivel(?).Ha pedig hibázunk,ismerjük el.
törölt felh. 2008.09.03. 23:41:24 / # 38235
avatar
Csak semmi politika,de nem tudom kihagyni,hogy ez a "jóarcú"kondorosi feri államtitkár ötlete lehet,hogy most kaszáljuk le a taxisokat is.
Prohi 2008.09.03. 15:24:38 / # 38229
avatar
Én is olyan normális vagyok amíg meg nem bűntet:)mikor a kezemben a cetli akkor rákezdek. A szigeti lejáróban pl mondtam nekik, hogy gratulálok! most büszkék lehettek magatokra! Elkaptatok egy szabálytalankodó taxist aki behozta az utast. Erre mondja nekem, hogy mit gondolok, hogy ő most hazamegy és telesírja a párnáját mert megbűntetett? Én mondtam neki, hogy nem gondolok én semmit, de úgy legyen:D nem tudom beszkennelni, mert olyan halovány, de ennyit az értelmükről: állunk az téren ahol megbűntet, a sarkon a tábla alatt, majd beírja az elkövetés helye rovatba, hogy BUDAPEST V. PODMANICKI F. TÉR. szép pontokkal az I bezűk tetején. Átadta, majd nevetésemben kitörve mondtam neki, hogy megsúgom, de csak ma és csak magának, hogy Báró Podmaniczky Frigyes nevét, akiről e teret elnevezték, czky-nal írják, de egyébként itt állunk a tábla alatt amin helyesen le van írva. Még vetett rám egy olyan robotzsarus megsemmisítő pillantást, majd be és L.:)

Bao 2008.09.03. 14:59:53 / # 38234
avatar
Sajnos nekik mindent lehet,vagy csak kiégett a szabálytalankodó rendőrök villogójában az izzó? Én mindenesetre próbálok velük normálisan beszélni,ha lekapcsolnak,főleg ha a körzetemben. Hiszen ők ismernek minket látásból,ezt ne felejtsd! Míg mi nem nagyon tudunk különbséget tenni az egyforma kocsik és kabátok közt(fa). :)
Prohi 2008.09.03. 14:42:55 / # 38233
avatar
És fényképeket is várunk a szabálytalan őrökről.
Prohi 2008.09.03. 14:41:13 / # 38232
avatar
Csá! Nem azt mondtam, hogy csodálkozok, csakhogy ilyenért még nem kaptam csekket. Viszont érdekes volt a rendőr monológja utánna, és ahogy a beszédéből ezt kiszűrtem, nem saját kútfőből mondhatta: -Tudja kedves elegünk van abból, hogy a taxisok úgyérzik, hogy ők minden szabály felett állnak, és semmibe veszik a közlekedés legalapvetőbb szabályait is, mint például a behajtani tilos táblát, és mindent az utasra próbálnak fogni, merthogy az utas ide kérte, és képesek megállni a körúton másodiknak, csak mert az utas oda kérte. Kérdeztem: hol kéne megállni mégis? Sehol! közölte. Diszpécsernek szólni kell, és körözgetni! Elmeséltem neki, hogy mi nem az adófizetők pénzén vásárolt benzinnel járunk sajnos, majd megkértem, hogy derítse fel az autómat négy ízben feltörő elkövetőit, és akkor majd én is befizetem a csekket. Elbúcsúztunk, majd kisvártatva ugyanazt a mutatványt csinálta meg ugyanaz a rendőr, csak épp fordított irányban, mindenféle hang és fényjelzés nélkül. Mer NEKIK lehet:)
Bao 2008.09.03. 14:28:42 / # 38231
avatar
Asszonyom,csodálkozik? Ott csak a bkv és nemkar mehet át.
Prohi 2008.09.03. 14:26:44 / # 38230
avatar
Sziasztok! Napok óta éjszakánként csak forgatom a fejemet, hogy mennyi helyen bűntetik a taxis kollégákat a rend éber őrei. Úgytűnik, hogy most kaptak egy parancsot, hogy utazzanak ránk. Ha valakinek van ilyen rossz tapasztalata, írja le legyenkedves, hogy más ne essen bele ugyanabba a hibába.Köci! Citys kolléga mesélte tegnap, hogy be nem kötött biztonságiővért büntették, jómagam az Arany János utcai metrómegálló mögötti trolivégállomáson áthajtásért kaptam egy 5ropis csekket.

jajmán 2008.09.03. 02:49:58 / # 38228
avatar
Köszönjük Emese..
jajmán 2008.09.03. 02:43:46 / # 38227
avatar
Mi úgy dolgozunk onnan, hogy védjünk titeket is az esetleges 10 ezres csekktől, több maradjon a zsebetekbe,ne a rendőr vigye el.. Légyszives engem ne védjetek,én sem foglak titeket!A rengeteg atrocitás után,ami tőletek ért minket TAXISOKAT,nem kérünk a "segítségetekböl" Ellenfelet irtam és nem ellenséget.Vannak nemes ellenfelek és vannak kevésbé nemesek..
törölt felh. 2008.09.03. 02:31:55 / # 38226
avatar
Kár ragozni ezt a Margit-híd lejáró témát.Nemsokára ugy is elkezdik felújítani a hidat,és ahogy demszkyéket ismerjük,lesz abból jó pár év is,mire újra járható lesz.

rosszqtya 2008.09.02. 22:50:02 / # 38225
avatar
műsoros jó lesz? :))
888 2008.09.02. 21:53:54 / # 38224
avatar
Kinél van egy 100-as pzs? Mindjárt el sírom magam, még hogy engem egy hiéna védjen meg? Hová fordullt a világ? Ha titeket is büntetnek, akkor miből finanszírozzátok a bevétel kiesést? Magyarul: Honnan van pénzetek napi 20-30 rugó bünti kifizetésére? Mit csinál az, akit 2-3.- ra elkapnak?
selmi 2008.09.02. 19:07:22 / # 38223
avatar
Benike nem tudom melyik a te helyed és hol állsz,de ha tudod ki vagyok akkor személyesen is elmesélheted mi a kínod!Nem vágom hol nyúlhattalak le,de mért nem szóltál akkor????????????????Azt sem értem hogy ha ilyen nagy emberek vagytok miért név nélkül,és nem személyesen mentek oda a kis köpcöshöz???Merjetek ki szállni ! Jajmán,kedves ellenfél!Kár volt beléd a 20 év ha te ellenfélnek tekinted a kollégáidat!Nem tudom hogy mersz te beszélni becsületről.Mi úgy dolgozunk onnan, hogy védjünk titeket is az esetleges 10 ezres csekktől, több maradjon a zsebetekbe,ne a rendőr vigye el..Mivel mire te oda jössz, mi már tudjuk ki van szolgálatban,mi a heppje!Azért szólunk hogy hogyan állj,hogy ne kapj bírságot!És azért járjuk a hivatalokat hogy ki harcoljunk egy engedélyt nekünk TAXISOKNAK ,hogy mi is megállhassunk a lejárón .Bár még nem tudjunk mi lesz a kimenetele de ha sikerül, azért majd te is lehajtasz az ellenfeleid közé?????Szar neked hogy úgy dolgozol hogy te ellenfeleketlátsz a kollégáidban,lehet te nem vagy ide való!!!!!.El van szállva az agyad ,hogy ezt nem fogtad fel csak egyet hajtasz.És ha valaminek nem jársz utána csak beszélsz,hogy legyen mit mondanod akkor ideje hogy előbb érdeklődj, úgy van e ahogy a te fejedből kipattant.Olvastam olyat is aki meg van győződve hogy a Horváth Pali velünk dolgozik.Hát ott aztán keresheti az biztos!Az is csak irt ész nélkül,mindegy mit csak írhasson.És még annyit, hogy lehet hogy hülyék vagyunk hogy mindig vissza megyünk,de a nagy halálba kell dolgozni valahol,mert a csekk jön,a gyerek éhes stb.És ha olvasni is tudsz akkor olvashattad hogy nem panaszkodásról szólt a dolog hanem csak válsz volt az okoskodásaitokra!És némi megnyugtatás nektek jóindulatú ellenfeleknek,hogy a csekket nem csak ti kapjátok.A többi ,hogy miért megyünk vissza meg a mi problémánk,és ránk tartozik.De ha ennyire leszarod a dolgot akkor miért szólsz bele?A köpcöst meg te is megkeresheted személyesen.A kollégáknak aki meg nem ellenfelek , kívánok nyugodt,de eredményes munkát!!!Továbbiakban személyesen beszélgetünk bárkivel aki úgy érzi,ez egy probléma mindenki számára ,és megoldani kell,nem anyázni.Sziasztok!

rosszqtya 2008.09.02. 10:52:45 / # 38222
avatar
aki hülye, az halljon meg veled/veletek az élen! ha megbírságolnak valahol és visszamegyek "dafke" csakazért is, akkor ezek után lehet kussolni és nem kell siránkozni, saját választás, vállald is az ódiumát, ami másra nem tartozik! a céges taxis ahova rendelést vesz fel oda kell állnia, tehát ha a lejáróhoz kéri oda fog állni, ha a sorompóhoz akkor oda, vastagon leszerom a fenyegetőző seggfej kollegáid (lásd pl. kb 2 hónapja) emelje csak meg a kezét, ijedtemben lecsúszik a lábam a kuplungról... előbb utóbb úgy is el lesztek verve mint a répa... ott a hídon ti nagyon nagylegénynek képzelitek magatokat, mondván "mi innen dolgozunk" már bocs, de ki a faszt érdekel te honnan dolgozol!? jah és azért mert ti szabálytalaulleálljátok az egész hidfeljárót, nehogy már megyszablyátok ki hova áll! hogy ezért téged (is) feljelentenek!? akkor ugorjunk vissza a legelejére, te ezt (is) vállaltad.. ennyi...
rosszqtya 2008.09.02. 10:47:30 / # 38221
avatar
nana! azértm ert buszsáv van, még lehet kitéve pl a rákóczi úton megállni és várakozni tilos tábla! tehát ott a buszsávban se teheted ki az utast! a buszsáv meg a gyorsabb haladásért van! most ne nyissunk vitát arról, hogy persze a buszos megálllhat! erre a legjobb példa a madách tér, ahol a legbelső sávban parkol a sok seggfej a busszal, de sehol egy tábla se semmi ami megengedi, viszont megállni és várakozni tilos tábla az van! a BKV(is) KRESZen felül áll... és még mesélhetném tovább...
Oldalszám: 6