Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
6ker 2009.08.06. 19:42:22 / # 294131
Valaki regélje már el, hogy miért a VI. kerületben kell új drosztot nyitni vagyis nappalra is beüzemelni a nyugatit???? Azért mert a XIII-ban ott az a hotel? Eddig egyszer se ment 10 perc fölé időben ha oda kértek. Ezért kell megint a bent dolgozók arcába pakolni egy rakat világtalant?? Rakjatok az V. kerületbe, ott 1 sincs. Ott is van hotelünk sőt elötte van droszt is. Sőt, tegyünk a Gellért hegyre is. Miért van az, hogy a belvárosban 8 ember kódját hallom egész nap, nálunk meg nyugati első, műjégpálya első....és leautózik a szondi 9be. Remek. Bele kergetitek az embert az 1-2 maradék cím miatti rizikóba. Mivel tudom a választ, nem nem állok be 5.nek, mert dolgozni jövök ki nem órákat ácsorogni és olvasni.

mimóza 2009.08.06. 18:59:30 / # 294130
Szeva Csörgess meg lécci :)
törölt felh. 2009.08.06. 18:51:01 / # 294129
Most mért vagy tudatlan?NEM VOLT ETIKÁS!!!
nazoli 2009.08.06. 18:40:30 / # 294128
Bocs. Én nem a Fötaxinál vagyok, csak mozizok, meg néha, remélem, elfogadható keretek között, bele is szólok. Ha szabad megjegyeznem az alábbiakat. Ahogy így kiveszem, nem egy akármilyen, hanem egy meghatározó személyiségről van szó. Ha minden igaz, etikás volt. Akinek az a dolga, hogy segítsen, ha kell - gondolom a Szigetről van szó - és szankcionáljon, ha kell! Ha visszamegyünk a lapokon, nagyon sok szó esik különböző összefonódásokról, etikások túlkapásairól, fuvarlenyúlásairól, stb. Nem én találtam ki, Fötaxisok írják! És ha beszélgetek velük, mondják is! És ha Te is azt mondod, hogy az Ő hülyesége is benne volt, akkor lehetett a dologban valami! Márpedig, ha ez így van, akkor semmi kivetnivalót nem találok a Siros megnyilvánulásaiban! Gondolj bele! Milyen érzés hallgatni, és elviselni olyan etikásoktól a büntetéseket, akikről tudod, hogy jóval simlisebbek egy átlag taxisnál? Pesze, hogy elégtételt érez! Az vesse rá az első követ, aki még soha nem érzett hasonlót! Az etikásokat azért nevezték ki, hogy bizonyos, a közösség szempontjából hasznos dolgot csináljanak, nevezetesen, tartassák be a rendet. És természetesen, és elsősorban maguk tartsák be! Ha ezt jól csinálja, akkor nem kötelező ezért neki köszönetet mondani, mert hát ez a dolga, és ezért kapja a tagdíjkedvezményét, és a fizetését. Nem tudom, ez Nálatok hogy működik. De ha ettől valamelyik eltér, hogy finoman fogalmazzak, az nem való oda! Egy etikátlan etikás többet ront a csapat morálján, mint tíz etikátlan taxis! De lehet nagyobb számot is mondani. Egy napokra letiltott, vagy tízezres nagyságrendű összegre büntetett egyszerű taxis esetében sem törődik senki azzal, hogy a kollégának gyerekei vannak, és több hitele is fut! Miért kéne könnyekre fakadni a tesód esetében? Ő is bizonyosan tiltott le hasonló helyzetben lévő kollégákat, vagy szavazott a megbüntetésük mellett! Megértem, hogy a családi kapcsolat miatt kiállsz mellette. Ez becsületes dolog. De nem biztos, hogy jók az érveid! Nem gondolom, hogy egy etikás nem hibázhat! Otthon felejtheti a jogsiját, elfelejti megnézni a hűtővizet, még egy kisebb késésbe is belecsusszanhat, ha úgy adódik, véletlenül. (Bár, saját fülemmel hallottam, hogy az etikás kiállította magát két órára, mert nem nyomott sor elsőként!) De amiket itt olvasni lehet, hogy miket mernek megtenni nálatok, azok nem hibák, hanem TUDATOSAN elkövetett, ebben a szakmában nagyon súlyosnak számító bűnök! És ezekért, elvileg, nekik sokkal súlyosabb büntetésnek kellene járni, mint egy mezei taxisnak! Azt írod Sirosnak, hogy „ Neked és a hasonszőrű kollégáidnak csak az szerez édes pillanatokat ebben a keserű világban, ha egy kollégát "kinyírnak" a szemed láttára, hisz így eggyel kevesebben vagyunk és hát egy nagy hal akadt a horogra.” Nem egy egyszerű kollégát nyírtak ki, hanem egy ETIKÁTLAN ETIKÁST! És tudod mit? Mindet nyírják ki, aki elköveti az előzőekben felsorolt bűnöket! De úgy kellene, hogy többet a szakma közelébe se kerülhessenek! Hogy megtisztuljon a szakma, és, hogy végre mindnyájunknak legyen egy kis sikerélménye!
törölt felh. 2009.08.06. 17:11:20 / # 294127
Nem 1x segitett a 1017 nekem..és 1xse mondta h BEZZEG HA Ö NEM LENNE!!!...szánalmas emberek vannak..

törölt felh. 2009.08.06. 17:09:32 / # 294124
Mit vársz töllük?A szemedbe beleröhögnek....a hátad mögött meg felgyujtanának..
bemondó 2009.08.06. 16:59:53 / # 294123
Drága siros! Bár nem vagyok a 1017-es kolléga ügyvédje, "csak" a tesója, így ha megengeded pár dolgot mondanék az üggyel és vele kapcsolatban. az "ügy" részleteit most nem taglalnám, legyen elég annyi, hogy egy szállodai londiner "bemondása" és néhány rosszindulatú ember ügyködése lett a veszte, nem kicsinyítve persze a saját hülyeségét.Ez van. Gondolom számodra kéjes érzés volt hallgatni a csatornán az "ítéletet". Neked és a hasonszőrű kollégáidnak csak az szerez édes pillanatokat ebben a keserű világban, ha egy kollégát "kinyírnak" a szemed láttára, hisz így egygyel kevesebben vagyunk és hát egy nagy hal akadt a horogra. Érdekes, ha véletlenül a tesóm valami "zsír" fuvart beszélt le a szigeten mondjuk a kollégának, mert beszél valamit angolul, vagy éppen "nájtklubbos" arcokat ültetett be valakinek arról senki nem dicsekedett itt. Amikor folyamatosan zavarta-zavarták a szigetre beslusszanó idegeneket, hogy ne lopkodjanak, vagy éppen a szigeten a taxiba beokádó külföldit próbálta fizetésre bírni, nos erről nem olvastam itt semmit. Azért mert ez a dolga??? Nem éppen, de ő pont az a kolléga-minden faszsága ellennére- aki tényleg szolgálta a taxisokat és segített önzetlenül. Meddig dolgozhat ezekről a helyekről....kitől kapta a szabadjelzőt... Addig és ott dolgozik ahol hagyják. Azok akik nem felejtik el, hogy kollégánk, két gyereket tart el és négy hitelt fizet folyamatosan. Ilyen retro szabadjelzőhöz bármikor hozzájuthasz,intézek neked egyet, hogy esténként a párnádra fektesd, és kárörvendő mosollyal az arcodon aludhass el, hogy megint sikerült jól belerúgni valakibe így névtelenül.
nazoli 2009.08.06. 15:54:39 / # 294122
Nem kéne ez a monddmegkivagyálljelémmutasdazarcodneálnévenrajoskodjénaztánsenkitőlsemfélek stb.stb. Te biztos nagyon bátor vagy, meg erős is, meg mindíg igazad van! Csak áruld már el végre, hogy miért rúgták ki? Ha már pontosan tudod!
törölt felh. 2009.08.06. 15:38:08 / # 294121
Mért nem álsz elé és kérdezed meg?Könnyü álnéven az ember háta mögött rajoskodni..
törölt felh. 2009.08.06. 15:37:23 / # 294120
Siros... Vegyél már magadból vissza. Köszönöm.
siros 2009.08.06. 15:15:00 / # 294119
Érdekes, hogy most nem ir a vivameriva:):) Meg arra leszek kiváncsi, hogy meddig dolgozhat a főtaxis helyeken ezekután mezitlábasként?? És kitől kapta a régi főtaxis szabadjelzőt??

csogu 2009.08.06. 14:53:08 / # 294118
Engem is érdekelne majd a kérdőívek által felállított stratégia, vagy hogy lett-e valamilyen befolyása a cég koncepciójában...
csogu 2009.08.06. 14:52:12 / # 294117
Jajj, csak ne dicsérjetek...szidni lehet, dicsérni ne, mert annak mindig nyekk a vége...akit ezen az oldalon (hallotaxi) dicsértek, annak hamar rosszra fordult a sorsa...:-)))
nazoli 2009.08.06. 14:24:31 / # 294115
Kérek szépen egy értesítést, ha meglesz az eredmény, a kérdőívek feldolgozása után! Bár az eredményt borítékolhatom. Azt a lépést a bármely más cég igen, de a Fötaxi soha nem fogja megtenni! Legalábbis ezzel a koncepcióval, és vezetői összetétellel nem.
siros 2009.08.06. 14:05:44 / # 294114
ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI! Jó példának feltudnám hozni a 1014-et öt keveset hallani, hogy szerepelne a rádion :):)

Nevem senki 2009.08.06. 14:04:21 / # 294113
Hááát, most mit mondjak? :-))))
siros 2009.08.06. 14:03:00 / # 294112
Itt van még a 1016- 1026 a legnagyobb zsiványok! És még van pofájuk tiltogatni, inkább huznák meg magukat.. Nemhiábba zsirozzák a 1016ot Van a pofájukon vastag bör

siros 2009.08.06. 13:46:38 / # 294111
Neked igazad lenne az ellenörökkel kapcsolatban és a 1017-el!! Csak akkor mennyen és csinálja az ő boltját a rio - sziget stb. és nem baszogassa a köztaxist aki a cimekből él.. föleg ne kis hibákér 1-2 másodpercért.. Ugy hogy ő sokkal nagyobb hibákat csinál, előbb a saját házatáján sepergessen.
csogu 2009.08.06. 13:09:44 / # 294110
Ha most felszorozzuk a kérdések számával a válaszokat, akkor egy feldolgozhatatlan halmazt kapunk. Feldolgozhatatlan, ebben igazad van, de... Képet ad...és ez a lényeg és nem az, hogy (mondjuk) a 6-os kérdésre 234 igen, és 432 nem válasz érkezett. [i] Kapjunk némi tagdíjkedvezményt, s rögtön lesz havi tartalékunk. [/i] Most nem értünk egyet...hiszen (legalábbis nekem), nem havi 5-10 ezer forint hiányzik ahhoz, hogy nullán legyek! Semmi extra megtakarítás, hanem a nullához hiányzik. Szóval inkább valami más lépés kellene.
Nevem senki 2009.08.06. 12:31:53 / # 294109
Két napig nem nézek rátok és máris kidőlt a szaros bili:-)))) Nekem is van véleményem, bár nem sokakat érdekelhet: Kérdőív: Csogunak legyen igaza! 1017: Se rosszabb, se jobb nem volt másoknál. Mindenki hibázik, van aki megdől és van aki nem. Nem volt egy brutál, kigyúrt alkat, mégse hallottam egy emberről se, hogy oda állt volna elé kifejteni a véleményét, amit itt most fennen hangoztat:-(( Kb. ennyi, 2 nap múlva ujra jövök, addig tessék szorgalmasan írogatni... Ps.: Kolev, te nem változol:-)

Oldalszám: 1757