Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
nazoli 2010.04.02. 14:46:19 / # 298249
Persze. Ez már valamennyire érdemleges. Csak azok a megjegyzések. "Lehetne annyi eszed hogy nem az utcán kint hallottak alapján ítélsz, vagy legalább tudhatnád annak kb. 25%-a a valóság tartalma." Elhiszed, hogy van? De csak azt lehet hallani, amit a kollégák az utcán mondanak. A vezetők nem nyilatkoznak meg. Most a másik fórumot hagyjuk. Még ha csak a 25% igaz, akkor is ki kellene válogatni, hogy melyik 25% az, amelyik igaz. Négy embernél, ez már 100%! Játtszunk el a gondolattal. -Jó napot kívánok. Nazoli vagyok. A vezetőséget keresem. Nem vagyok ugyan Fötaxis, de érdekelne néhány dolog azokkal a problémákkal kapcsolatban, amelyekről az utcán a kollégák beszélnek. Na, azt hiszem, ha eddig eljutok, akkor itt küldenek el a p... ba! Akkor szoktam kérdezni, ha valami érdekel, vagy tájékozatlan vagyok egy kérdésben. Most mind a két eset érvényes volt. Köszönöm a válaszod. Valamennyire érdemleges volt. E mögé már el tudom gondolni akár a részleteket is.
Robin Hood Jr. 2010.04.02. 14:30:30 / # 298248
Nekem meg pont attól hiteles, hogy következetesen nem reagál az okoskodásodra.
Nevem senki 2010.04.02. 14:28:48 / # 298247
Nem csak Te nézed tétlenül ezeket a dolgokat viszont csak Te vagy olyan naív , hogy azt hiszed beleszólhatsz majd vagy befolyásolni tudod majd ezeket a folyamatokat . Az az igazság veled kapcsolatban hogy lehet , hogy a helyes, következetes cselekedetek kövezte úton szeretnél járni jó szándékkal , de azt már tudjuk , hogy hova fog vezetni.A Te saját kis poklodba.... Apám, Te tudsz valamit:-((
Aszfalt Betyár 2010.04.02. 14:16:30 / # 298245
Szia! Bocsáss meg , de ha már megemlítettél ezért hagy kérdezzek tőled is egyet! Miért nem tudsz semmi érvet felhozni az állításaimmal szemben? Mert nincs? Ezek szerint ez az oka annak , hogy rosszindulatúan , rosszindulattal vádolsz anélkül , hogy utána néznél bizonyos dolgoknak. Kérem ne hivatkozzunk a válságra , az nem csak a Főtaxit érintette , de , hogy beszéljünk pozitív változásokról is , szedjünk össze néhányat a közelmúltból :-) És kérem most ne a személycseréket emlegessük fel , mert azt mindenki tudja , hogy nem szakmai alapon történtek csupán érdekek és ellenérdekek voltak az okai.Szóval várnám szerintem nem csak Én a Pozitívumokat :-))
dorong 2010.04.02. 13:49:14 / # 298244
"Arra kíváncsi, hogy hová mennek a kollégák, hová mennek a címek, és, hogy a vezetőséget ez miért nem érdekli." Honnan veszed hogy a vezetőséget nem érdekli?Mert ezt hallod kint az utcán?Mert azt meg nem hallod egyébként hogy megy az adok-kapok a cégek közt egymás "lenyúlt" cégei miatt?Lehetne annyi eszed hogy nem az utcán kint hallottak alapján ítélsz, vagy legalább tudhatnád annak kb. 25%-a a valóság tartalma.Főleg az Aszfalt Betyár féle megjegyzéseknek,pontosan az süt róla, amit az előttem szóló kollega is beírt.Ha te meg nem látod a rosszindulatot benne az egész cégre vonatkozóan, akkor vagy Neked is egyébként személyes problémád van a Főtaxi vezetőjével,vagy egyszerűen nem látod a sorod között a gyűlöletet,amit kivetít a kollégák felé is. "Az összes nagy cégnél ugyanez van. És nem értjük, hogy mi ez a nagy nyugalom" Talán azért nem kéne elfelejteni, hogy állítólag válság volt/van vagy mi a fene.Minden cégnél van X. százalék visszaesés, kinél nagyobb,kinél kisebb.Nem minden cég vándorol át valamelyik taxitársasághoz mert "ócsóbbak".Valamelyik egyszerűen nem rendel, mert inkább fizeti a takarítónőt az irodában, sem mint az alkalmazottainak a taxit. Remélem ez elég érdemleges volt, akárcsak illendőségből is.Remélem világosan és érthetően fogalmaztam a számodra. Tisztelettel, jót hétvégét és vastag buxát Kívánok!
osztap 2010.04.02. 13:20:19 / # 298243
Az egyik korrupt a másik már akkor fenyegetőzik amikor még el sem kezdett dolgozni.Nem kellene ilyen szinten lenézni a kollegáidat!
1699 2010.04.02. 13:12:46 / # 298242
Szia! Először is: bocs', hogy csak most válaszolok. Szinte mindenben egyetértek az általad leírtakkal. Mondandóm lényege annyi lett volna, hogy míg más szemében a szálkát is, úgy a magunkéban a gerendát sem látjuk. Nekem azt tanították, hogy ha valami balul sül el, akkor ne bűnbakot keressek, hanem tekintsem át úgy a problémát: mit ronthattam ÉN el? Ha, nem egymásra mutogatnánk, hanem úgy keresnénk a megoldást, hogy először a magunk portáját sepregetnénk, sokkal könnyebb lenne az életünk. Márcsak azért is, mert nem kellene stresszelnünk azon problémák miatt, amikre nincs közvetlen ráhatásunk. Ezért tudok maximálisan egyetérteni ezzel a mondatoddal: "Akkor lesz, lehet majd rend, ha mindenki belátja a saját hibáját, és tud a másik féllel normálisan beszélni. Vagy egyáltalán, beszélni." Üdv!
Aszfalt Betyár 2010.04.02. 13:03:59 / # 298241
Szia! Azért ha már válaszra nem fogsz méltatni engedd meg nekem , hogy Én is reagáljak itt néhány állításodra. A Főtaxihoz való legfrissebb belépésed pontos dátuma a kérdésekkel kapcsolatban igazából lényegtelen , de tény , hogy abban az időszakban nem voltál a cégnél és nem szerencsés mendemondák alapján megítélni a cég akkori állapotát. Nem tudom ,hogy akkoriban hányan hagytak föl a taxival vagy hányan léptek át másik céghez , de a létszám nemhogy csökkent volna itt , épp ellenkezőleg , gyarapodott. Tehát nem beszélnék a 2006-os évről úgy , mint egy sikertelen évről akár taxis akár tulajdonosi oldalról.2006-ban nem kevés új autót vettek a taxisok , mindenki bízott abban , hogy az üzlet úgy fog menni a jövőben is , mint akkor. Most már tudjuk , hogy ez nem így történt.Ezt csak azért írom itt le , hogy kicsit igazoljam is a fenti néhány sort. Nincs szükségem hatalomra vagy ilyen fajta visszaigazolásra ahhoz , hogy tudjam ki is vagyok. És bocs , de én bárkinek nem ajánlanám fel a szolgálataimat, ez azért hiba a Te részedről.Az , hogy egy taxis cég szolgáltat nem én , nem mi taxisok vagyunk hajlamosak elfelejteni .Te is taxis vagy ha minden igaz , de máris eldöntöd Te , hogy másnak mi lesz a jó. Eldöntöd , hogy hol az igazság. Nem túl bölcs dolog ez . Pláne még nem is tettél semmit csak itt kezdtél el írni ezt azt és már azt várnád , hogy a tetteid alapján ítéljenek meg. Te viszont lazán ítélsz másokat meg anélkül , hogy lenne személyes tapasztalatod , pusztán pletykákra hagyatkozol. Itt sem voltál , de tudod , hogy ki volt a hunyó 2006-ban. Nem vagy hiteles. Bocsánat , nem akarok sértő lenni , nem szánom mocskolódásnak , de ez a tapasztalatom veled kapcsolatban. És igen igazam van néhány dologgal kapcsolatban hiszen Te is látod , hogy az elmúlt egy évben mik történtek itt. Nem csak Te nézed tétlenül ezeket a dolgokat viszont csak Te vagy olyan naív , hogy azt hiszed beleszólhatsz majd vagy befolyásolni tudod majd ezeket a folyamatokat . Személyedet mások fölé helyezed és amikor ezzel valaki szembesít hisztérikusan kezded védeni magad. Már itt elbuktál .Hogyan akarsz komolyabb feladatokkal megküzdeni ha már ez sem megy? Az az igazság veled kapcsolatban hogy lehet , hogy a helyes, következetes cselekedetek kövezte úton szeretnél járni jó szándékkal , de azt már tudjuk , hogy hova fog vezetni.A Te saját kis poklodba....
1699 2010.04.02. 12:06:43 / # 298240
Tudom, hogy igaza van, csak nem nekem kellett volna címeznie. Én abszolút rendpárti vagyok, ezzel szemben egy éve tétlenül kell néznem, hogy mit művelnek, művelhetnek(!) egyes főtaxisok. Azon leszünk, hogy mostantól helyes, következetes cselekedetek kövezte úton járjunk.
1699 2010.04.02. 11:55:16 / # 298239
Na akkor menjünk sorban: 1. 2009. március elsejétől vagyok újra főtaxis - nem 2008-tól. 2. Azért, mert 2002-2009 -ig főként mással foglalkoztam, az nem jelenti azt, hogy nem szereztem tudomást a Főtaxinál zajló eseményekről. Igenis volt elvándorlás, ami azért nem volt látványos, mert a tagságnak csak egy része cserélődött le, a létszám nem csökkent. 3. Nem állítottam olyat, hogy minden jelenlegi főtaxis hiéna!!! Ez a te aljas csúsztatásod, amellyel - észérvek híján - rossz fényben akarsz engem feltüntetni. Viszont akiről bebizonyosodik, hogy az, az mehet, ahová akar. 4. Hogy a Vezetésben, ki, mit, kinek, hogyan "osztogat", az nem a te, és nem az én dolgom. Mindenesetre az írásodból kitűnik, hogy neked valójában az fáj, hogy neked nem osztottak lapot, a "hatalmat" - ahogy írod - nem te gyakorolod. Vedd tudomásul végre, és ne sugallj mást másoknak sem, hogy te egy szolgáltatásért fizetsz, amivel, ha nem vagy elégedett, bármikor lecserélhetsz. Azt tudod, hogy ki a P@nnon tulajdonosa? Vagy a Vod@fone-é? Mióta is van mobilod? Mikor érdekelt, hogy az említett szolgáltatóknál ki az aktuális tótumfaktum, vagy milyen árpolitikát folytatnak? PRÓBÁLJ VÉGRE ELVONATKOZTATNI! 5. Én soha nem "kerestem a kegyeit" senkinek. Az igazság annyi, hogy mindig felajánlottam a szolgálataimat. Volt olyan vezető aki élt a felajánlásommal, és volt aki nem. De nem kerestem a befolyásos emberek társaságát, nem jártam senkivel ebédelgetni, pecázgatni, a konc reményében. Az biztos, hogy én nem vagyok egy "bólogató" típus - és ezt nem minden Vezető képes elfogadni. 6. Hogy kinek mi a fontos, az nem abból derül ki, hogy mit mond. Tanuljuk meg végre egymást a TETTEI alapján értékelni! 7. A fentiekből kiderülhetett, hogy kit tartok, tartunk - sleppnek. Akinek nem inge, ne vegye magára. Annak eldöntése, hogy a Dudás Zoltán hogyan végzi a munkáját, az megint csak nem a te, vagy az én kompetenciám. Végezetül: konkrétumok nélküli, irígy hatalomvágy fűtötte rosszindulatú mocskolódásod okán, a továbbiakban nem válaszolok az üzeneteidre.
Nevem senki 2010.04.02. 11:25:52 / # 298238
Én tudom mit tettem és mit nem, de Te az általad hallott vagy vélt dolgok alapján mondasz igen sommás véleményt emberekről, amiről mintha már említettem volna, hogy mennyit ér:-) Egyszer megtehetnéd, hogy megkérdezel. Nem kell megemlítened ezt a mostani eszmeváltást, nem a személyed érdekel, de legalább pontos infóid lennének a homályos és zavaros sejtéseiden kívül. Ja és én nem bújok senki és semmi mögé, tudom vállalni magam és a véleményem, mert engem akkor is Borza Sándornak hívnak a hibáimmal és erényeimmel együtt, hogy Te bármit gondolsz rólam:-)
bakonyibika 2010.04.02. 10:30:55 / # 298237
Kit rugtak ki már megint? Kit tisztelsz Te bennem? Ja hogy tisztelet annak a kétszinü gyökérnek????Tisztelet???? Ne bassz :-))) Mindenkinek benyalt aztán ez is kevés volt ! Most meg nem tetszik a teljes tagdij inkább elhúz innen hála Istennek :-))) Mehet majd kávézni a Klauzálra , majd fizetik neki , mert még arra sem futja majd :-DDDDDDD Sok sikert ja :-))))
főnix 2010.04.02. 07:45:24 / # 298235
Ha nem rúgtak volna ki 2 és fél hete, akkor hallotad volna a csövön ahogy elköszönt. Lehetet érezni az elkeseredettségét, ahogy közel 30 év után "ő sem gondolta" volna, hogy egyszer ez megtörténik. Ez az Ő döntése volt, az indokaival nem értek egyet, de tiszteletben tartom. És azt hiszem ezaz ami jár neki TISZTELET! Én a másik oldalt erősítem, nekem tetszenek a változások, és az új célok. Neki nem tetszettek, de ha Ő így látta jónak elfogadom! Bízom benne, hogy az új cégnél megtalálja a számítását, abban meg biztos vagyok, hogy a beilleszkedés nem fog neki gondot okozni! Sok Sikert Elefánt!
A Főtaxis 2010.04.02. 06:25:08 / # 298234
Mindenki hibázhat?Túl nagy itt a tét ekkorát nem lehet hibázni.Kolozsvári???Hát bazd meg......komolyan mondom..... Na jó nem is írok többet.
A Főtaxis 2010.04.02. 06:20:43 / # 298233
Legyen is rend!Mi is azon vagyunk,de akkor ne legyen visszaút azoknak akik elmentek (tudod kikre gondolok)ha ezek az emberek nem fognak tudni visszajönni semmiképpen sem akkor piacvezető céggé fejlődhetünk.Amennyiben visszaszivárognak a rabló csőcselék akkor game over.
Tomcab 2010.04.02. 05:59:15 / # 298232
Hali! Az etikából köszöntötték le vagy a főtaxitól?
bemondó 2010.04.02. 04:21:31 / # 298231
egy csapatban fogtok focizni, úgyhogy szépen beszélj róla!! :))
bemondó 2010.04.02. 04:19:00 / # 298187
Lent van a kocsiban, holnap bemásolom...
csogu 2010.04.02. 04:14:20 / # 297949
Pediglen az lenne az érdekes olvasmány:-)

bemondó 2010.04.02. 04:14:04 / # 298222
egyébként gratula a rióhoz!!:) Ma kész tényként tálalták!!:)

Oldalszám: 1757