Név
Becenév osztap
Honlap www.hallotaxi.hu
Taxitársaság: Főtaxi

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2020.07.08 16:18

Esetleg a Vas Gerebenben is lehet? Azok még szabadlábon vannak.
Igazad van rosszul fogalmaztam, de ha lehetőséget adnak új autó vásárlására akkor könnyen szigoríthatnak a rendeleten is. Most rémhír terjesztő lettem.
Igen, ezt százszor is meg kell gondolni. A csomagtartó ezeknél az autóknál a legnagyobb gond. Magán célra megfelelne de taxizásra nem biztos. Centivel fogom megmérni mekkora a csomagtartó mérete.
Nem hiszed el de tegnap már írtam ezt azt de valamiért nem látom. 3 év elidedenítési tilalom, teljeskörű cascó, bármikori ellenőrzési lehetőség. Előny : otthoni töltésnél 1/3-ad üzemanyag költség , nincs gk. adó, parkolási díj. Akinek aktuális a kocsi csere annak elgondolkodtató. Igazából 2 autó lehet jó. A Kia Niró , Nissan Leaf . A támogatás csak új autóra van, esetleg lehet bemutató is. Használt nem lehetséges, viszont 22-től repülnek az euró5-ös autók a kukába. Az 55% nagyon nyomós érv.
A  nullás papirok az egy dolog de 3évig nem lehet eladni az autót és a cascó is kötelező. Ezen túl bármikor ellenőrizhetik az előírások betartását. Nem egyszerű de lehet, hogy vissza nem térő lehetőség. Én nekifutok.
Köszi, elolvastam az 53  pontot a  feltétel rendszerről , rögtön tudtam ezt nem tudom végig vinni.

Ismer valaki olyat aki ezt a bonyolult ügyintézést intézni tudja?

Remélhetőleg megfelelő szankció rendszert tesznek mellé. Lennének ötleteim, akkor ezerszer is meg gondolnák, hogy engedély nélkül taxizzanak.

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.04.05 17:35

Vagy 22-ben Orbánon. Ilyenkor talán nem ezzel kellene szórakoznia, a budapesti szavazók az ilyet nem felejtik el ezért is szavaztak a fidesz ellen.