Név
Becenév osztap
Honlap www.hallotaxi.hu
Taxitársaság: Főtaxi

Felhasználó hozzászólásai

Nagyfeszültségű feszültségszabályzó a töltés szabályozáshoz. Neked a VW-ez ha kellene is bármi akkor nem Dél-Koreából kellene hozatni. Garanciális a KIA így fizetni nem kellett de leállították az autót, hogy töltésnél ne tudjon porig égni.

A KIA esetében a hosszú alkatrész beszerzési idő esetenként eléri a 2 hónapot.

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2022.01.11 08:41

Az észérvek tények a vakon hívőknek mit sem számítanak, ezért a legveszélyesebbek.

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2022.01.08 16:09

A jelenlegi vezetésnél csak jobb lehet bármi mivel  a probléma az hogy, nem az ideológiával van gond hanem a tisztességével. Az aki a barátaiból és a saját rokonaiból csinál milliárdosokat az nem tisztességes. Megbecsülni sem lehet egykönnyen hány ezer milliárd forint közpénz tűnt el aminek a hiánya látszik ott, hogy minket csak bolgárok és románok tudnak "leelőzni" az élet színvonalban hátulról. Amikor a kommunisták voltak hatalmon a magyarságnak az sem jelentette a végét.

Valószínűleg az egy évvel ezelőtti kisebb lelkesedéshez az is hozzájárul, hogy 10%-l kisebb a támogatás. Az igazi ok viszont szerintem az, hogy a taxisoknak csak ez töredék rétege képes ilyen anyagi terhelésre..

Végul is ez tudható volt ,itt a Hallón is többször szó volt erről, nem volt titokban tartva. Összesen 2000millió jutott a taxis jelentkezőknek. Ez kb. 250   autó támogatása 55%-al. Ha jól tudom voltak akik több autóra is pályáztak.
Elektromos autó vásárláshoz ha van támogatói okirat. Aki indult a tenderen és belefért a keretbe.
Ha jól számolom 121db. cím alatt csökkent a tagdíj, de felette nőtt a járvány elötti szinthez képest. Viszont a 105ezerhez  képest 125e. lett a felső határ. Kb.150 cím. Tavasszal ugyan ez csak 105 ezer lett volna. Annyiban igazságosabb, hogy aki kevesebb fuvarhoz jut az kevesebbett is fizet. 12 %-os emelés átlagosan a jobb teljesítőknek. Hátrány még a hosszabb céges fuvarok elmaradása.

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2020.07.08 16:18

Esetleg a Vas Gerebenben is lehet? Azok még szabadlábon vannak.