Név
Becenév osztap
Honlap www.hallotaxi.hu
Taxitársaság: Főtaxi

Felhasználó hozzászólásai

Valószínűleg az egy évvel ezelőtti kisebb lelkesedéshez az is hozzájárul, hogy 10%-l kisebb a támogatás. Az igazi ok viszont szerintem az, hogy a taxisoknak csak ez töredék rétege képes ilyen anyagi terhelésre..

Végul is ez tudható volt ,itt a Hallón is többször szó volt erről, nem volt titokban tartva. Összesen 2000millió jutott a taxis jelentkezőknek. Ez kb. 250   autó támogatása 55%-al. Ha jól tudom voltak akik több autóra is pályáztak.
Elektromos autó vásárláshoz ha van támogatói okirat. Aki indult a tenderen és belefért a keretbe.
Ha jól számolom 121db. cím alatt csökkent a tagdíj, de felette nőtt a járvány elötti szinthez képest. Viszont a 105ezerhez  képest 125e. lett a felső határ. Kb.150 cím. Tavasszal ugyan ez csak 105 ezer lett volna. Annyiban igazságosabb, hogy aki kevesebb fuvarhoz jut az kevesebbett is fizet. 12 %-os emelés átlagosan a jobb teljesítőknek. Hátrány még a hosszabb céges fuvarok elmaradása.

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2020.07.08 16:18

Esetleg a Vas Gerebenben is lehet? Azok még szabadlábon vannak.
Igazad van rosszul fogalmaztam, de ha lehetőséget adnak új autó vásárlására akkor könnyen szigoríthatnak a rendeleten is. Most rémhír terjesztő lettem.
Igen, ezt százszor is meg kell gondolni. A csomagtartó ezeknél az autóknál a legnagyobb gond. Magán célra megfelelne de taxizásra nem biztos. Centivel fogom megmérni mekkora a csomagtartó mérete.
Nem hiszed el de tegnap már írtam ezt azt de valamiért nem látom. 3 év elidedenítési tilalom, teljeskörű cascó, bármikori ellenőrzési lehetőség. Előny : otthoni töltésnél 1/3-ad üzemanyag költség , nincs gk. adó, parkolási díj. Akinek aktuális a kocsi csere annak elgondolkodtató. Igazából 2 autó lehet jó. A Kia Niró , Nissan Leaf . A támogatás csak új autóra van, esetleg lehet bemutató is. Használt nem lehetséges, viszont 22-től repülnek az euró5-ös autók a kukába. Az 55% nagyon nyomós érv.
A  nullás papirok az egy dolog de 3évig nem lehet eladni az autót és a cascó is kötelező. Ezen túl bármikor ellenőrizhetik az előírások betartását. Nem egyszerű de lehet, hogy vissza nem térő lehetőség. Én nekifutok.