Név
Becenév osztap
Honlap www.hallotaxi.hu
Taxitársaság: Főtaxi

Felhasználó hozzászólásai

Igazad van rosszul fogalmaztam, de ha lehetőséget adnak új autó vásárlására akkor könnyen szigoríthatnak a rendeleten is. Most rémhír terjesztő lettem.
Igen, ezt százszor is meg kell gondolni. A csomagtartó ezeknél az autóknál a legnagyobb gond. Magán célra megfelelne de taxizásra nem biztos. Centivel fogom megmérni mekkora a csomagtartó mérete.
Nem hiszed el de tegnap már írtam ezt azt de valamiért nem látom. 3 év elidedenítési tilalom, teljeskörű cascó, bármikori ellenőrzési lehetőség. Előny : otthoni töltésnél 1/3-ad üzemanyag költség , nincs gk. adó, parkolási díj. Akinek aktuális a kocsi csere annak elgondolkodtató. Igazából 2 autó lehet jó. A Kia Niró , Nissan Leaf . A támogatás csak új autóra van, esetleg lehet bemutató is. Használt nem lehetséges, viszont 22-től repülnek az euró5-ös autók a kukába. Az 55% nagyon nyomós érv.
A  nullás papirok az egy dolog de 3évig nem lehet eladni az autót és a cascó is kötelező. Ezen túl bármikor ellenőrizhetik az előírások betartását. Nem egyszerű de lehet, hogy vissza nem térő lehetőség. Én nekifutok.
Köszi, elolvastam az 53  pontot a  feltétel rendszerről , rögtön tudtam ezt nem tudom végig vinni.

Ismer valaki olyat aki ezt a bonyolult ügyintézést intézni tudja?

Remélhetőleg megfelelő szankció rendszert tesznek mellé. Lennének ötleteim, akkor ezerszer is meg gondolnák, hogy engedély nélkül taxizzanak.

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.04.05 17:35

Vagy 22-ben Orbánon. Ilyenkor talán nem ezzel kellene szórakoznia, a budapesti szavazók az ilyet nem felejtik el ezért is szavaztak a fidesz ellen.

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2020.04.05 14:50

Ez kizárólag arra jó, hogy elvonja az önkormányzati bevételek egy részét. Akik a buszokon utaznak azok többségének van bérlete, nem érinti az ingyenes parkolás őket.
Lehet ezt méltányosan is csinálni csak szándék kérdése.

Közösségi kapcsolatok

 
 
 
 
 
 
 

Dugófigyelő

2020.06.03.
www.utv.hu

Utoljára feltöltött képek

Linkcsere

4Dimenzió Fixshuttle
Taxi 314
Szentendre
Rókalyuk
Tokio 170
Rádió Taxi
Szeged
Új Taxi
Tatabánya
 
Eurotravel   TAXI 3000   
Sziget taxi TaxiCentrum
Pannon Volán
Taxi, Pécs
MB Vip Service
taxi.lap.hu